|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۹, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۶:۵۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: د رمورد پزشک مسٔله اینه که ایا ترک عمل قتل حساب میاد؟ به علاوه عمدی بوده یا نه ؟شما میفرمایید پزشک سهلانگاری کرده. سهلانگاری یعنی عمدی. یعنی تشخیص دادهاند که به مسئولیتش عمل نکرده. (۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: اگر صاحب سگ بهش قلاده میزد کلا این اتفاقات نمی افتاداین "اگر"ها تأثیری نداره. (۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: حیوان ازاری هم به معنی جبران خسارت در صورت صدمه برای صاحبش فقط داریمپس از نظر قانون بیگناهه. (۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: شخص راننده ایا گواهی نامه نداشتنش باعث قتل شده یعنی عدم مهارت ؟بله. (۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: و نقش درخت هم بگید اینجا چیه اگر درخت نمیافتاد اصلا طرف مجروح نمیشد!!نقش درخت ... صبر کنید، یه چیزی: آیا نفر اول داشته از همون خیابونی میگذشته که ماشینه داشته میومده؟ ![]() بعد راننده زده به درخت بخاطر اون سگه؟؟!! ![]() نه بخاطر نفر اول؟؟!! ![]() مقصر اول و آخر راننده هست. باید اعدامش کنن تا عبرتی شود برای سایرین. ![]() مرحوم نفر اول هم خیلی موجود خوشحالی بوده که وقتی میدیده ماشین با چنین سرعتی میاد(سرعتی که در اثر کوبیدن به درخت، درخت شکست) داشته همینجور از خیابون رد میشده. از اول هم شادروان بوده.![]() (۲۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۰)آلاله نوشته است: اوه اوه, ایشونم وارد مسائل شکلکا شدن !!؟؟ کار داره خطرناک میشه !نه! در اصل این توصیه رو دربارهی تبیین بحث شوخی با نامحرم به بنده فرموده بودن، همون زمانی که فهمیدم در بحث شوخی با نامحرم خارج از حد بودم. |
|||
|
|
۹:۰۳, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۲ ۶:۲۹)درست پسند نوشته است: نه! در اصل این توصیه رو دربارهی تبیین بحث شوخی با نامحرم به بنده فرموده بودن، همون زمانی که فهمیدم در بحث شوخی با نامحرم خارج از حد بودم. من که برادر علی 110 رو میبینم یاد یه پدر بزرگ ریش سفید میافتم که نا محسوس بین بازی و شیطنت نوه هاش میگردن و خیلی نامحسوس به رشد معنوی نوه هاشون حساسا. خدا خیرشون بده ... ادمای اینجوری دیگه الان کم یابن حالا مشکل شکلک ها رو تبیین کنین ما هم در جریان باشیم. راستی من همش یه سوالی تو ذهنم هست الان تو تالار جز من کسی نیست ولی یه سری یوزر سیاه رنگ تو لیست انلاین ها هستن که اتفاقا همیشه هم حضور دارن اینا کی ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رباتن یا ادمن؟اگه ادم هستن چرا همیشه انلانن؟کار و زندگی ندارن؟ مثل اون گوگله همیشه خدا هست.. یه بار من کابوس دیدم یکی از اونا بهم پیام خصوصی داد من رو داشت تهدید میکرد
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() اگه گفتید من کدمم !!!! . . . . . نمی دونید ؟ من سومی ام چرا اون جری نگاه می کنید!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۷ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
هععییی... یادش بخیر دبستان (تا کلاس سوم) که بودیم اگه نوزده میگرفتیم برای اینکه گریه نکنیم بهمون میگفتن اشکال نداره نوزده برادر بیسته... ولی نمیدونم چرا تو دانشگاه ۹/۷۵ برادر ۱۰ نیست..!! :| فک کنم تحریما رو برادریشون تاثیر گذاشته :|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
یادش به خیر اینقدر بدم مییومد از این بچه های ردیف اول کلاس که اگه معلم یادش می رفت امتحان بگیره اینا تیکه می انداختن که آقا گفته بودین این جلسه امتحان می گیرین
هدفشون چی بود نمیدونم؟؟؟؟ ![]() |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم خانم آبان اون جواب شما در مورد اون معمای ریاضی اشتباه بود. i^2 وقتی به توان 2 می رسه میشهi^4که میشه یک و رادیکال یک هم میشه یک. اصلا قضیه ربطی به اعداد مختلط نداره. اما یکی از دوستامون یکم به جواب نزدیک شدند. اونی که گفت نباید در دو ضرب بشه. اما اصل مطلب رو نگفت. 1/1 یک عدد است و اتفاقا در هر عددی که ضرب شود صورت و مخرجش فرقی نمی کند.1000/1000=1/1 اما وقتی این عدد1/1 توان می شود باز هم می شود این کار ها را باهاش کرد. اما وقتی پایه ی توان منفی است شما نمی توانید صورت و مخرج 1/1 را در عدد زوج ضرب کنید. این اشتباه است. زیرا وقتی صورت ضرب می شود که اشکال ندارد اما ضرب مخرج در عدد زوج یعنی گرفتن رادیکال و وقتی پایه منفی باشد گرفتن رادیکال ( ضرب مخرج در عدد زوج )کار اشتباه است و خلاف قوانین ریاضی است. اینقدر هم به این فکر ها نباشید. واقعا امام حق داشتند که به دبستانی ها چشم امید داشتند!!!!!! ![]() فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,968 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,178 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,133 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,337 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,775 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

از اول هم شادروان بوده.![[تصویر: 313.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/313.jpg)
![[تصویر: 96.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/96.jpg)
![[تصویر: 147.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/147.jpg)

![[تصویر: %D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9...9%84-9.jpg]](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-92-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%84-9.jpg)