کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۶, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۶ توسط help me.)
شماره ارسال: #211
آواتار
بنظرم تاپیک خنده حلال باید اسمش به هر چه میخواهد دل تنگت بگو تغییر پیدا کنه !!!!!!Smileوالا...
یه بار بحث ریاضی یه بار فلسفه یبار متولدین ماه و.....
جالبه بعدا این پست منو پاک میکنن ولی اسپم ها رو نهExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، حضرت عشق ، Reza2035 ، m1374b ، دل خسته ، Ali#59 ، السا ، ali0077 ، سجاد313 ، جویای حقیقت
۱۳:۱۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #212

حیف که جناب سجاد313 خودشون از طرفداران سوالات ریاضی بودن وگرنه یه سوال میذاشتم اینجا جمعیت پراکنده میشد همه مشکلات حل شده بود !!!!

نقل قول:
دقت کنید یه چیز سفید رنگی بالای جوهرش هست که همون وزن میده به جوهره . بعد جنس جوهرش هم فرق میکنه این جدیدا حالت روان نیس دارن .

برای امتحان یه خودکار بیک بگیرید و دهنه جوهر رو ببندید ...

اینم امتحان میکنم و نتایج رو همین جا مینویسم Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، سجاد313 ، وحید110 ، m1374b ، السا ، ali0077
۱۳:۱۷, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۳:۲۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #213
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۶)Reza2035 نوشته است:  کم نژاد پرستی توی کشورمون داریم , مثلا : برتری اقوام به یکدیگه , یا نژاد پرستی آریایی و یا دهه ی 60 ها و 70 ها و ....

یه نژاد پرستی جدید هم داره اضافه میشه که مخصوص ماه تولد هاست Smile
یه فروردینی خیلی باهوشه
یه اردیبهشتی خیلی خوش تیپه و ....

تازه توی فیض بوق فقط اسم ماهها رو عوض میکنن و همون جمله ها رو مینویسن !
به نام خدا
سلام علیکم

اینکه نژاد پرستی نیست.

نژاد یک چیز موروثیه.

مثلا پدر من مشهدیه مادرم هم مشهدیه،منم مشهدیم.آقای x پدرش تبریزیه،مادرش هم تبریزه،بعد من بیام یه چیز برای ترکا بگم،خوب این زشته.نژاد پرستیه تقریبا.

اما من دیماهیم،پدرم یه ماه دیگه بدنیا اومده،ماه تولد که موروثی نیست.تو ژن ادم ها نیست.

در ضمن من اومدم از دی ماهیا تعریف کردم،دوستمون اومدن از دیماهی ها بد گفتند.

من از کسی بد نگفتم.

نگفتم فروردینی ها بد اند،اردیبهشتی ها فلان اند فقط دیماهی ها خوبند.

من اومدم از ماه تولدم تعریف کردم.

اون دوستمون اگه دوست داره می تونه بره یه چیز دیگه برای ماه خودش بیاره نه که نوشته منو کپی پیست کنه،چیزی که من گفتم(جاذبه)به خودش نسبت بده،عکسشو به ما.

من کار بدی نکردم.اما مثل اینکه اینجا همه فقط نکات منفی منو میبینن و بد منم.

یه چیزی رو اگه یکی دیگه بنویسه بهش چیزی نمیگن اما من که بنویسم میشه نژاد پرستی،میشه رذیلت اخلاقی!!!

فی امان الله

(۲/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۸)وحید110 نوشته است:  حالا در مورد این ماه ها نوشتن خنده داره؟!!Huh

پ ن پ فقط نوشتن در مورد سوراخ خودکار بیک خنده داره!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، m1374b ، علمدار133 ، السا ، انديشه نو ، مرهم
۱۳:۲۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #214

سجاد گیر درست پسندی بهت میدم ها , برو از خدا بترس !Big Grin

آخه ماه تولد چه فضیلتی داره ؟ یا دهه ی تولد ؟ یا ترک و لر و کرد بودن ؟ یا ایرانی بودن ؟
یه مسئله ی بی ارزش رو چنان بزرگ میکنند که تبدیل به ارزش میشه , اینها به نظرم اصلا درست نیست .

باز ریاضی حلال و فلسفه ی حلال و حقوق حلال آدمو کمی به فکر کردن مجبور میکنه و واقعا یه ارزشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، m1374b ، علمدار133 ، درست پسند ، حفیظ ، آیات ، fafa*
۱۳:۳۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #215
آواتار
نقل قول: پ ن پ فقط نوشتن در مورد سوراخ خودکار بیک خنده داره!!![تصویر: biggrin.png]

پیام ها رو بخونی متوجه میشی بزرگترین مشکل سالیان سال چند نفر رو حل کردم ...Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، m1374b ، علمدار133 ، السا ، fatemeh ، آیات
۱۳:۳۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #216
آواتار
فضیلتی نداره

زشت هم نیست.

رذیلتی هم نداره

دور هم داریم از خودمون تعریف می کنیمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، m1374b ، علمدار133 ، السا
۱۳:۴۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #217
آواتار
مردی در چین که خود را مرد نامرئی نامیده، با شگردی خاص خود را در اماکن مختلف استتار می کند.[تصویر: 2039858_630.jpg]
[تصویر: 2039859_408.jpg]
[تصویر: 2039860_661.jpg]
[تصویر: 2039861_883.jpg]
[تصویر: 2039862_312.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، m1374b ، دل خسته ، Ali#59 ، السا ، sarallah ، عبداللهی ، ضحی ، ali0077 ، شیدا ، جویای حقیقت ، صهبا
۱۳:۵۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #218

نقل قول:رذیلتی هم نداره

دور هم داریم از خودمون تعریف می کنیم

گفتم که بهت میخوام گیر بدم , داشته باش :

عجب .

از جمله گناهان قلبی و بیماری های درونی عجب (خودبینی ) است و حقیقت عجب آنستکه شخص خود را بی عیب و نقص ببیند و از اینکه در کمال و نعمت است خود را بزرگ بداند به این ترتیب که آن کمال را از خودش ببیند نه از خدا و به ان تکیه کند و دلشاد باشد .

ادلال ( ناز کردن )

آنستکه علاوه بر بزرگ دیدن خود به سبب عملی که انجام داده , خود را صاحب حق ببیند و مقرب درگاه خداوند بپندارد یطوریکه بگمانش در آخرت حتما بهشت جای او باید باشد و در دنیا هم هر گا دعایی کرد باید فورا اجابت شود و دیگر بلایی نباید به او برسد

چنانچه حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) در وصف پرهیز کاران میفرماید : هر گاه یکی از ایشان ستایش شود ( از ان ستایشی که شده )میترسد و گوید من به خودم از دیگری داناترم و پروردگارم به من از خودم داناتر است ( پس با پروردگار خود گوید ) خداوندا مرا با انچه درباره ام میگویند مگیر و مرا از انچه درباره ام گمان میبرند بهتر قرار ده .

اعتماد به نفس شرک است .در تفسیر المیزان گوید ((اعتماد به نفس که بعضی نویسندگان ما بتقلید از غربیها جز فضائل انسانی دانسته اند در قاموس دین وجود ندارد ))

از اول هم گفتم برو از خدا بترس Big Grin بازم از ماه تولدت تعریف میکنی ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، m1374b ، دل خسته ، سجاد313 ، علمدار133 ، السا ، آیات ، مجید املشی
۱۵:۰۴, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #219
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۷)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

اینکه نژاد پرستی نیست.

نژاد یک چیز موروثیه.

مثلا پدر من مشهدیه مادرم هم مشهدیه،منم مشهدیم.آقای x پدرش تبریزیه،مادرش هم تبریزه،بعد من بیام یه چیز برای ترکا بگم،خوب این زشته.نژاد پرستیه تقریبا.

اما من دیماهیم،پدرم یه ماه دیگه بدنیا اومده،ماه تولد که موروثی نیست.تو ژن ادم ها نیست.

در ضمن من اومدم از دی ماهیا تعریف کردم،دوستمون اومدن از دیماهی ها بد گفتند.

من از کسی بد نگفتم.

نگفتم فروردینی ها بد اند،اردیبهشتی ها فلان اند فقط دیماهی ها خوبند.

من اومدم از ماه تولدم تعریف کردم.

اون دوستمون اگه دوست داره می تونه بره یه چیز دیگه برای ماه خودش بیاره نه که نوشته منو کپی پیست کنه،چیزی که من گفتم(جاذبه)به خودش نسبت بده،عکسشو به ما.

من کار بدی نکردم.اما مثل اینکه اینجا همه فقط نکات منفی منو میبینن و بد منم.

یه چیزی رو اگه یکی دیگه بنویسه بهش چیزی نمیگن اما من که بنویسم میشه نژاد پرستی،میشه رذیلت اخلاقی!!!

فی امان الله

پ ن پ فقط نوشتن در مورد سوراخ خودکار بیک خنده داره!!!Big Grin

اگه پست من باعث ناراحتی شما شده من واقعا
متاسفم پست رو حذف گردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۱۵:۲۶, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۵:۳۷ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #220
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۴)m1374b نوشته است:  اگه پست من باعث ناراحتی شما شده من واقعا
متاسفم پست رو حذف گردم
نه بابا لازم نبود حذف کنین.

منظور من این بود که این تعریف کردن ها جنبه ی فان داره و نژادپرستی نیست.

شما هم از خردادی ها تعریف کنین خوبه همه با هم از خودمون تعریف کنیمWink

اتفاقا بهترین رفیق من خرداد بدنیا اومده.

بعد از دی خرداد رو دوست دارم.

خرداد فرشته ی مظهر رسایی و تندرستی است.

(۲/اسفند/۹۲ ۱۳:۵۷)Reza2035 نوشته است:  گفتم که بهت میخوام گیر بدم , داشته باش :

عجب .

از جمله گناهان قلبی و بیماری های درونی عجب (خودبینی ) است و حقیقت عجب آنستکه شخص خود را بی عیب و نقص ببیند و از اینکه در کمال و نعمت است خود را بزرگ بداند به این ترتیب که آن کمال را از خودش ببیند نه از خدا و به ان تکیه کند و دلشاد باشد .

ادلال ( ناز کردن )

آنستکه علاوه بر بزرگ دیدن خود به سبب عملی که انجام داده , خود را صاحب حق ببیند و مقرب درگاه خداوند بپندارد یطوریکه بگمانش در آخرت حتما بهشت جای او باید باشد و در دنیا هم هر گا دعایی کرد باید فورا اجابت شود و دیگر بلایی نباید به او برسد

چنانچه حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) در وصف پرهیز کاران میفرماید : هر گاه یکی از ایشان ستایش شود ( از ان ستایشی که شده )میترسد و گوید من به خودم از دیگری داناترم و پروردگارم به من از خودم داناتر است ( پس با پروردگار خود گوید ) خداوندا مرا با انچه درباره ام میگویند مگیر و مرا از انچه درباره ام گمان میبرند بهتر قرار ده .

اعتماد به نفس شرک است .در تفسیر المیزان گوید ((اعتماد به نفس که بعضی نویسندگان ما بتقلید از غربیها جز فضائل انسانی دانسته اند در قاموس دین وجود ندارد ))

از اول هم گفتم برو از خدا بترس Big Grin بازم از ماه تولدت تعریف میکنی ؟
اتفاقا ما دیماهی ها اینقدر آدم های متواضع،فروتن،خاکی،با معرفت و ... هستیم که نگو!!!Angel

من رفتم از خدا بترسم وگرنه الآن سونامی انتقاد به طرف من میادBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Reza2035 ، Ali#59 ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]