|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۱, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۴۶)help me نوشته است: دوستان خواهشا اگه جملات رو کپی پیست میکنید لاقل قبلش یه بار خوب بخونیدش!! والا من یه باریه پست بلند از اینجا رو بدون خوندن کپی پیس کردم تو یه وبلاگی که جز هيیت نوسندگانشم...چنان حمله ای دوستان به پستم کردم که نگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو حراما طیبا...!!! |
|||
|
|
۰:۱۲, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۹ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
نارنگی کجا خوردنش راحته؟؟؟ . . . .. . . . . . . . . باید پاشی.. . . بری.. . . از یخچال برداری...
امروز سوار تاکسی شدم ، کنارم یکی بود که دسش مرغ و روغـن اینا بود خلاصه بدجوری جا رو تنگ کرده بود ... گفتم سبدِ کالاست . . .؟ گفت آره ، گفتم پس ربّش کو گفت مگه ربم میدن !؟؟ گفتم آره بابا مگه نگرفتی؟ بدبخت پیاده شد رفت دنبال رُب ..! خدایا منو ببخش ، منو ببخش خودت دیدی جا خیلی کم بود
تو کلاس معلم دینی مون یه مثال زد بعد گفت قدر زر زر گر بداند قدر در نمیدونم چی چی یهو یکی از دوستام که عاشق برد پیت گفت قدر برد پیت انجلینا جولی من ![]() معلم دینی مون ((((((برد پیت ((((((انجلینا جولی ))))))))))))))))هنوز تو شوکِ آهنگ گلزار بودیم که فروتن هم آهنگ بیرون داد! دیگه باید منتظر آلبومِ حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی ... رُم هم! باشیم... ﺩﻛﻤﻪ ﭘﺎﻭﺭ ﻣﻐﺰ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻤﻴﻨﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﯽ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﺖ ﻣﻴﺮﯼ ﺗﻮ ﻓﻜﺮ والا زمان ما تا۱۲_۱۳ سالگی دختر و پسر مختلط تو کوچه بازی میکردیم هیچ اتفاقی هم نمیفتاد حالا دختر۵ساله بشینی پای حرفاش ۳بار عاشق شده دوبار هم فارغ ! |
|||
|
|
۱:۰۶, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱:۰۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
یه خانم دارم مااااااااااااااااااااااااااااه
دست پخت عالی ، کدبانو ، پر احساس ، زیبا … حجابش که ۲۰ اِ … خوش اخلاق و اهل فکر و … خلاصه که از خانمی هیچی کم نداره … فقط مشکل اینه که : دقیقاً نمی دونم کیه و کجاست … ولی عاشقشم ، خدا حفظش کنه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
اوباما: یک تن آجر بر سر نقضکنندگان تحریم ایران خالی میکنیم! [/font]![]() [font=Tahoma] |
|||
|
|
۰:۱۳, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط help me.)
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
مکالمه تلفنی دوستم و عمه ش!! وقتی که عمه ش از شهری دیگه رفته بود خونشون (مکالمه واقعیته)
دوستم: سلام عمه خوبی؟ عمه ش :سلام شما خوبی؟ دوستم: شوهر عمه خوبه یا تنها اومدی ؟!!!! هیچی دیگه اون لحظه کل اتاق رفت رو هوا ..... ولی خدا رو شکر عمه شون این سوتی رو متوجه نشدن |
|||
|
|
۸:۲۶, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۸:۲۸ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
چرا صداوسیما دیگه " دلنوازان "رو پخش نمیکنه؟ میدونین چند هفتس که نذاشته؟؟؟؟؟؟ نمیگه ما به دوره احتیاج داریم و ممکنه دیالوگا یادمون بره ![]() یه یارو اومد مغازه گفت آقا "آهنگ آمُ میو" دارین؟ گفتم آهنگ چی؟ گفت آمو میو. خارجیه. آمو میو دُن بان بُن دُن دان دِرَن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
دختره اومده تو مغازه دستشو گذاشته رو پفک میگه:
منم گفتم نه تموم کردیم! آقا از این پفکا دارین؟ ![]() ![]() اونم رفت بیرون! ![]() رانی هلو وا کنین فشارم افتاده!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,889 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,098 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,065 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,295 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,762 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: silgNcPF.jpg]](http://media3.afsaran.ir/silgNcPF.jpg)

![[تصویر: 12934846608340710919.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/12934846608340710919.jpg)

![[تصویر: 65004-195632-1392223204.jpg?itok=AOR7nfOU]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_singlepic_without_logo/public/content/images/story/92-11/23/65004-195632-1392223204.jpg?itok=AOR7nfOU)
![[تصویر: 21198_eskelet_22.gif]](http://www.freesmile.ir/smiles/21198_eskelet_22.gif)
![[تصویر: 54680644752977826897.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/54680644752977826897.jpg)
![[تصویر: Farsv-Com-38.jpg]](http://img.doostiha.ir/uploads/2013/05/Farsv-Com-38.jpg)