|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۲, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۰:۲۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
دیروز تو ویترین گل فروشی یه گله خیلی خوشگل دیدم عاشقش شدم افتضاح!!!
رفتم داخل مغازه از فروشنده پرسیدم:ببخشید اون شاخه گله چند???? فروشنده برگشت سمته منو بهم گفت:اون گل نیست آینس!!!! یه همچین پسره گلیم من!!! چیکار کنیم دیگه........ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥِ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺗﻮ ﭘﯿﺞِ ﻧﺎﺳﺎ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ : ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺳﻔﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺖِ ﺩﻭﻣﻪ ﺗﻤﯿﺰِ 89-88 ﺳﺮﺍﻍ ﻧﺪﺍﺭﯼ ... ؟ |
|||
|
|
۲:۴۳, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۳:۰۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: آدرسی که قرار دادید چه چیزیرا می خواهید تلقین کنیدتلقین کنم؟ فکر میکردم شما با گفتن جملهی «منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!» خودتون به همین مطلب اشاره میکنید! در واقع رسماً عیان بود که دارید همین کار رو میکنید. اینکه من دوباره اشاره کنم چه فرقی داره؟ (۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: شاید شما احساس کنید که نامناسب است اما اگر دیگری احساس هم نکند شما الان آن را به دیگران تلقین نمودید!!!«احساس نکند» ؟ فکر نمیکنم از نظر شما هم غیر از این باشه که «نفس کار مهمه، و احساس من و شما و دیگری فرقی در نفس کار نداره». (۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: برخی تذکر ها بهتر است خصوصی صورت بگیرند با این ؟یا چی؟ ![]() بحث ما عمومی بود، و پرسش شما هم بطور عمومی انجام شد. پاسخ من کجاش نامناسب بود؟ خیلی خیلی حرفم رو زیر و رو کردم تا اشارهای تلویحی باشه به همراه چند تشر به خودم. اون وقت براتون سنگینه!!!!!!! خوشبختانه اینکه سرم رو بکوبم توی دیوار گناهه و مجبورم این کار رو نکنم! (۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: ارسال هایتان را ویرایش کنید چرا که کل مطالب بنده را زیر سوال برده اید!کجا؟ (۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: به هرحال بنده ناچارا دیگر به این تالار نمی آیمبنده تا حالا چند بار شده که از دست بعضی کارهای بعضی افراد عاصی شدهام و خواستهام چنین کاری کنم. اما موندهام تا ببینم در مورد ادعای مسلمانیام چکارهام. ببینم آیا قرار هست حرفهامون فقط در حد حرف باشه یا میشه در مورد کارهامون فکر کنیم. تنها دلیل من از اینجا بودن اینه. شما هم اگر باور دارید من در اون حرفم اشتباه کردم، خواهشمندم در موردش توضیح بدید و بحث کنید تا به حق گردن نهم و ضمن اعتراف، یک نوع مجازات سایبری رو هم تحمل کنم!(دفاع بقیهی دوستانی که باوری مثل ایشون دارند هم پذیرفته هست) |
|||
|
۱۰:۰۲, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
نقل قول:تلقین کنم؟ دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنون ![]() ![]() توی این چند صفحه واقعا مستفیض شدیم این هم ب چهت عوض شدن حال و هوا ![]() --------> بنده دیروز ی برنامه رو آماده کرده بودم با کلی ذوق و شوق و لب خندان رفتم اتاق استاد برای ارائه . . . . با طومانینه فلش رو زدم ب لپ تاپشون . . . . خیلی خرسند و با لبخند پیروز مندانه برنامه رو باز کردم . . . . . و F5 زدم ... . . . . . . . . . . . ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۲)Aban نوشته است: دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنونگفتگویی داشت بصورت عمومی انجام میشد، و برای اینکه شبههای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو میپسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم. البته انتظار من اینه که این موضوع حداقل برای خود این افراد معلوم باشه. آیا وقتی حرفی باید گفته بشه حتماً باید ساکت بشیم، چون عنوان تاپیک میگه مخصوص یه کار دیگه هست؟ ![]() البته حق هم دارید، ولی ما هم مبجور بودیم. امیدوارم عنوان تاپیک همینطور روز به روز بامسماتر بشه. |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۱ توسط magnolia.)
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
تو کامپیوترم یه فایل دارم با اطلاعات فوق شخصی ! اسمشو گذاشتم غرب از نگاه استاد رحیم پور ازغدی...... یعنی عمرا کسی طرفه فایله بره....یه همچین ادم خلاقیم من!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() داشتم تو اینترنت ول میچرخیدم یهو بابام اومد بالا سرم ایستاد ...هیچی دیگه مجبور شدم کل help ویندوز رو تا اخرش بخونم. اگه بدونید ویندوز چه قابلیت هایی که نداره! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عشق میدونی یعنی چی؟؟؟ یعنی ۴ترم متوالی با یه استاد درس ریاضیات ۱ برداری اونم هی بندازتت و نمره نده! من عاشق درس ریاضیات ۱ ام! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اعتراف میکنم تا چند وقت پیش فکر میکردم وقتی از تی وی چیزیو ضبط میکنیم صدای ماهم ضبط میشه و ساکت میشستم و به بقیه هم میگفتم ساکت باشن راسته میگن صدای ما ضبط نمیشه؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی درد داره بفهمی بعد ۲ سال با داداشت از یک مسواک استفاده میکنی. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این همه درس خوندیم آخر سر نفهمیدیم رابطه فیثاغورس با کی بود.... قضیه ش چی بود؟..... بالاخره چی شد ولی خیلی کلک بوده هااااا
|
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
تهدید من برای مامانم : میرم تواینترنتا ![]() ![]() ![]() اعتراف میکنم که وقتی یکی به موبایلم زنگ میزنه و بهم میگه " صدات قطع و وصل میشه" بدون اینکه هیچ تکونی به خودم بدم میگم " الان خوب شد..؟ " تو 99% میگن آره آره الان خوبه ... :| ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
حالا هی برید خارج بابا داخل دریابید که فقط بعضی چیزا را این جا می تونید ببینید میگی نه نیگا کن :
![]() ![]() ![]() البته عکسای دیگه ای هم بودن که به نظرم اصلا عجیب نبودن و خیلی عهم عادی بودن !!! . . . . . . . . می دونید بزرترین درد چیه ؟ اینه که واسه یه مطلب 6 خط کامنت بذاری سر تو بلند کنی ببینی زبانتو درست نکرده بودی شده این hd onh ]vh hdk [,vd ani...... نمیدونم چرا وقتی ویندز عوض می کنم حس می کنم خونمونو عوض کردیم وقتی فایلای اضافه هم میریزم دور حس م کم خنه تونی کردم حالا خدا نکنه دسکتاپ شلوغ باشه حس می کنم همه جا بهم ریختس |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۲)درست پسند نوشته است: گفتگویی داشت بصورت عمومی انجام میشد، و برای اینکه شبههای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو میپسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم. تشریف بیارین اینجا تاپیک ب این قشنگی، منتظر خوندن ادامه نوشته هاتون در این تاپیک هستیم -->حتما ادامه بدین، ما منتظریماما هر چیزی در جای خودش. راستش من هم اول این اعتقاد رو داشتم ک سر هر بحثی باز شد و دوستان استقبال می کردن، ادامه بدیم تا ب نتیجه برسیم اما اعضای محترم تالار متفق القول هستن ک هر چیزی در جای خودش بحث بشه، ما هم ب نظر اکثریت احترام می ذاریم -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() [align=START]گرونترین کاکائوی تولید شده !!!! [align=START]نوش جان [/align][/align]
|
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۹)magnolia نوشته است:اینم خدمت باباهای تالار اگه یوقت رفتین تو اتاق بچتون ، دیدین داره با دقت به دسکتاپ خالی نیگا میکنه چیزی نپرسین ، فقط بخوابونین زیر گوشش ! ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,049 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,821 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,031 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,995 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,238 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,736 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 95174673057509636909.gif]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/95174673057509636909.gif)
![[تصویر: 1393272398_1392120416455721_photol.jpg]](http://www.jc313.ir/uploads/posts/2014-02/1393272398_1392120416455721_photol.jpg)

![[تصویر: 119.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/119.jpg)
![[تصویر: 146.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/146.jpg)
![[تصویر: 166.jpg]](http://page.kamyab98.ir/wp-content/uploads/2014/02/166.jpg)
![[تصویر: 30878870703202750186.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/30878870703202750186.jpg)
[/align][/align]