کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۲, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۰:۲۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #291
آواتار
دیروز تو ویترین گل فروشی یه گله خیلی خوشگل دیدم عاشقش شدم افتضاح!!!
رفتم داخل مغازه از فروشنده پرسیدم:ببخشید اون شاخه گله چند????
فروشنده برگشت سمته منو بهم گفت:اون گل نیست آینس!!!!
یه همچین پسره گلیم من!!!
چیکار کنیم دیگه........

ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥِ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺗﻮ ﭘﯿﺞِ ﻧﺎﺳﺎ ﮐﺎﻣﻨﺖ
ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺳﻔﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺖِ ﺩﻭﻣﻪ ﺗﻤﯿﺰِ 89-88 ﺳﺮﺍﻍ

ﻧﺪﺍﺭﯼ ... ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، دل خسته ، Mohammad Trust ، السا ، صهبا ، neyestan23 ، انديشه نو ، حضرت عشق ، m1374b ، ali0077 ، علمدار133 ، magnolia ، kh-MAHDI
۲:۴۳, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۳:۰۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #292

(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است:  آدرسی که قرار دادید چه چیزیرا می خواهید تلقین کنید
تلقین کنم؟
فکر می‌کردم شما با گفتن جمله‌ی «منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!» خودتون به همین مطلب اشاره می‌کنید!
در واقع رسماً عیان بود که دارید همین کار رو می‌کنید.
اینکه من دوباره اشاره کنم چه فرقی داره؟

(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است:  شاید شما احساس کنید که نامناسب است اما اگر دیگری احساس هم نکند شما الان آن را به دیگران تلقین نمودید!!!
«احساس نکند» ؟
فکر نمی‌کنم از نظر شما هم غیر از این باشه که «نفس کار مهمه، و احساس من و شما و دیگری فرقی در نفس کار نداره».

(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است:  برخی تذکر ها بهتر است خصوصی صورت بگیرند با این ؟
یا چی؟Huh
بحث ما عمومی بود، و پرسش شما هم بطور عمومی انجام شد.
پاسخ من کجاش نامناسب بود؟
خیلی خیلی حرفم رو زیر و رو کردم تا اشاره‌ای تلویحی باشه به همراه چند تشر به خودم. اون وقت براتون سنگینه!!!!!!!
خوشبختانه اینکه سرم رو بکوبم توی دیوار گناهه و مجبورم این کار رو نکنم!

(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است:  ارسال هایتان را ویرایش کنید چرا که کل مطالب بنده را زیر سوال برده اید!
کجا؟

(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است:  به هرحال بنده ناچارا دیگر به این تالار نمی آیم

فی امان الله الی یوم القیامة
بنده تا حالا چند بار شده که از دست بعضی کارهای بعضی افراد عاصی شده‌ام و خواسته‌ام چنین کاری کنم. اما مونده‌ام تا ببینم در مورد ادعای مسلمانی‌ام چکاره‌ام. ببینم آیا قرار هست حرفهامون فقط در حد حرف باشه یا میشه در مورد کارهامون فکر کنیم.
تنها دلیل من از اینجا بودن اینه.
شما هم اگر باور دارید من در اون حرفم اشتباه کردم، خواهشمندم در موردش توضیح بدید و بحث کنید تا به حق گردن نهم و ضمن اعتراف، یک نوع مجازات سایبری رو هم تحمل کنم!(دفاع بقیه‌ی دوستانی که باوری مثل ایشون دارند هم پذیرفته هست)
۱۰:۰۲, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #293
آواتار
نقل قول:تلقین کنم؟
فکر می‌کردم شما با گفتن جمله‌ی «منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!» خودتون به همین مطلب اشاره می‌کنید!
در واقع رسماً عیان بود که دارید همین کار رو می‌کنید.
اینکه من دوباره اشاره کنم چه فرقی داره؟

«احساس نکند» ؟
فکر نمی‌کنم از نظر شما هم غیر از این باشه که «نفس کار مهمه، و احساس من و شما و دیگری فرقی در نفس کار نداره».

یا چی؟Huh
بحث ما عمومی بود، و پرسش شما هم بطور عمومی انجام شد.
پاسخ من کجاش نامناسب بود؟
خیلی خیلی حرفم رو زیر و رو کردم تا اشاره‌ای تلویحی باشه به همراه چند تشر به خودم. اون وقت براتون سنگینه!!!!!!!
خوشبختانه اینکه سرم رو بکوبم توی دیوار گناهه و مجبورم این کار رو نکنم!

کجا؟

بنده تا حالا چند بار شده که از دست بعضی کارهای بعضی افراد عاصی شده‌ام و خواسته‌ام چنین کاری کنم. اما مونده‌ام تا ببینم در مورد ادعای مسلمانی‌ام چکاره‌ام. ببینم آیا قرار هست حرفهامون فقط در حد حرف باشه یا میشه در مورد کارهامون فکر کنیم.
تنها دلیل من از اینجا بودن اینه.
شما هم اگر باور دارید من در اون حرفم اشتباه کردم، خواهشمندم در موردش توضیح بدید و بحث کنید تا به حق گردن نهم و ضمن اعتراف، یک نوع مجازات سایبری رو هم تحمل کنم!(دفاع بقیه‌ی دوستانی که باوری مثل ایشون دارند هم پذیرفته هست)

دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنونDodgySmile
توی این چند صفحه واقعا مستفیض شدیم

این هم ب چهت عوض شدن حال و هوا Smile
-------->

بنده دیروز ی برنامه رو آماده کرده بودم با کلی ذوق و شوق و لب خندان رفتم اتاق استاد برای ارائه
.
.
.
.
با طومانینه فلش رو زدم ب لپ تاپشون
.
.
.
.
خیلی خرسند و با لبخند پیروز مندانه برنامه رو باز کردم
.
.
.
.
.
و F5 زدم ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[تصویر: 95174673057509636909.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انديشه نو ، soheyl68 ، یاســین ، حضرت عشق ، m1374b ، ali0077 ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، zahra11 ، neyestan23 ، صهبا ، magnolia ، عشقم کربلا ، help me ، Bamdaad ، مسافر
۱۱:۰۶, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #294
آواتار
شرمن دوست داشتم ایران هیچ غنی‌سازی و تاسیساتی نداشت!
[تصویر: 1393272398_1392120416455721_photol.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، ali0077 ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، A L I ، zahra11 ، neyestan23 ، صهبا ، فانوس *7* ، السا ، عشقم کربلا ، Mohammad Trust ، شیدا ، جویای حقیقت ، soora
۱۴:۴۲, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #295

(۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۲)Aban نوشته است:  دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنونDodgySmile
توی این چند صفحه واقعا مستفیض شدیم
گفتگویی داشت بصورت عمومی انجام می‌شد، و برای اینکه شبهه‌ای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو می‌پسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم.
البته انتظار من اینه که این موضوع حداقل برای خود این افراد معلوم باشه.
آیا وقتی حرفی باید گفته بشه حتماً باید ساکت بشیم، چون عنوان تاپیک میگه مخصوص یه کار دیگه هست؟Dodgy
البته حق هم دارید، ولی ما هم مبجور بودیم.
امیدوارم عنوان تاپیک همینطور روز به روز بامسماتر بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، m1374b
۱۶:۱۹, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۱ توسط magnolia.)
شماره ارسال: #296
آواتار
تو کامپیوترم یه فایل دارم با اطلاعات فوق شخصی ! اسمشو گذاشتم غرب از نگاه استاد رحیم پور ازغدی...... یعنی عمرا کسی طرفه فایله بره....یه همچین ادم خلاقیم من!

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

داشتم تو اینترنت ول میچرخیدم یهو بابام اومد بالا سرم ایستاد ...هیچی دیگه مجبور شدم کل help ویندوز رو تا اخرش بخونم. اگه بدونید ویندوز چه قابلیت هایی که نداره!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عشق میدونی یعنی چی؟؟؟

یعنی ۴ترم متوالی با یه استاد درس ریاضیات ۱ برداری

اونم هی بندازتت و نمره نده!

من عاشق درس ریاضیات ۱ ام!
Big Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اعتراف میکنم تا چند وقت پیش فکر میکردم وقتی از تی وی چیزیو ضبط میکنیم صدای ماهم ضبط میشه و ساکت میشستم و به بقیه هم میگفتم ساکت باشن

راسته میگن صدای ما ضبط نمیشه؟؟؟

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خیلی درد داره بفهمی بعد ۲ سال با داداشت از یک مسواک استفاده میکنی.

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

این همه درس خوندیم

آخر سر نفهمیدیم رابطه فیثاغورس با کی بود....

قضیه ش چی بود؟..... بالاخره چی شد

ولی خیلی کلک بوده هااااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، Ali#59 ، fatemeh ، فانوس *7* ، zahra11 ، السا ، عشقم کربلا ، Aryha ، m1374b ، ali0077 ، Mohammad Trust ، انديشه نو ، kh-MAHDI
۱۶:۲۷, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #297
آواتار

تهدید من برای مامانم :
میرم تواینترنتا

Big GrinBig GrinBig Grin

اعتراف میکنم که وقتی یکی به موبایلم زنگ میزنه و بهم میگه
" صدات قطع و وصل میشه"
بدون اینکه هیچ تکونی به خودم بدم میگم " الان خوب شد..؟ "
تو 99% میگن آره آره الان خوبه ... :|
BlushBig GrinBig GrinBlush

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، fatemeh ، فانوس *7* ، soheyl68 ، zahra11 ، neyestan23 ، السا ، Aryha ، m1374b ، help me ، ali0077 ، Mohammad Trust ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، شیدا ، kh-MAHDI
۱۸:۲۵, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #298
آواتار
حالا هی برید خارج بابا داخل دریابید که فقط بعضی چیزا را این جا می تونید ببینید میگی نه نیگا کن :

[تصویر: 119.jpg]

[تصویر: 146.jpg]

[تصویر: 166.jpg]

البته عکسای دیگه ای هم بودن که به نظرم اصلا عجیب نبودن و خیلی عهم عادی بودن !!!
.
.

.
.
.
.
.
.

می دونید بزرترین درد چیه ؟
اینه که واسه یه مطلب 6 خط کامنت بذاری سر تو بلند کنی ببینی زبانتو درست نکرده بودی شده این
hd onh ]vh hdk [,vd ani......

نمیدونم چرا وقتی ویندز عوض می کنم حس می کنم خونمونو عوض کردیم
وقتی فایلای اضافه هم میریزم دور حس م کم خنه تونی کردم
حالا خدا نکنه دسکتاپ شلوغ باشه حس می کنم همه جا بهم ریختس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Mohammad Trust ، zahra11 ، magnolia ، neyestan23 ، Ali#59 ، السا ، صهبا ، help me ، ali0077 ، شیدا ، Bamdaad ، مسافر
۲۰:۰۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #299
آواتار
(۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۲)درست پسند نوشته است:  گفتگویی داشت بصورت عمومی انجام می‌شد، و برای اینکه شبهه‌ای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو می‌پسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم.
البته انتظار من اینه که این موضوع حداقل برای خود این افراد معلوم باشه.
آیا وقتی حرفی باید گفته بشه حتماً باید ساکت بشیم، چون عنوان تاپیک میگه مخصوص یه کار دیگه هست؟Dodgy
البته حق هم دارید، ولی ما هم مبجور بودیم.
امیدوارم عنوان تاپیک همینطور روز به روز بامسماتر بشه.

تشریف بیارین اینجا
تاپیک ب این قشنگی، منتظر خوندن ادامه نوشته هاتون در این تاپیک هستیم Smile-->حتما ادامه بدین، ما منتظریم

اما هر چیزی در جای خودش.

راستش من هم اول این اعتقاد رو داشتم ک سر هر بحثی باز شد و دوستان استقبال می کردن، ادامه بدیم تا ب نتیجه برسیم اما اعضای محترم تالار متفق القول هستن ک هر چیزی در جای خودش بحث بشه، ما هم ب نظر اکثریت احترام می ذاریم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[تصویر: 30878870703202750186.jpg]
[align=START]گرونترین کاکائوی تولید شده !!!!
[align=START]نوش جان Cool[/align][/align]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، علمدار133 ، صهبا ، m1374b ، help me ، ali0077 ، Ali#59
۲۲:۱۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #300
آواتار
(۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۹)magnolia نوشته است:  
داشتم تو اینترنت ول میچرخیدم یهو بابام اومد بالا سرم ایستاد ...هیچی دیگه مجبور شدم کل help ویندوز رو تا اخرش بخونم. اگه بدونید ویندوز چه قابلیت هایی که نداره!
اینم خدمت باباهای تالار
اگه یوقت رفتین تو اتاق بچتون ، دیدین داره با دقت به دسکتاپ خالی نیگا میکنه چیزی نپرسین ، فقط بخوابونین زیر گوشش !
WinkSmileBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا ، ali0077 ، help me ، menrabb ، صهبا ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، magnolia ، m1374b ، عشقم کربلا ، kh-MAHDI ، soora
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]