|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۸, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۲۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #331
|
|||
|
|||
|
خطاب به بعضی هاست
در کل من که خوشم نمیاد خب که چی اسب و قناری و کبوتر کیپ تو کیپ هم بازم میگم حالا اگه ما بودیم |
|||
|
|
۱:۳۰, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۳۴ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #332
|
|||
|
|||
|
یکـی از فانتـزیام اینـه کـه برم تو داروخانه به دکدره بگم: شما ” اسید استیل سالیسیلیک ” دارید؟ دکــدره بگه : منظورتون آسپرینه؟ منم بگم : آره خودشه ؛ اسمش همش یادم میره ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۳۷ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #333
|
|||
|
|||
|
[b]خداوکیلی جای اینا اینجا خالی بود............. ![]() ![]() ستاد حساسیت زدایی............
![]() |
|||
|
|
۱:۴۰, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۸:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #334
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۲۸)فانوس *7* نوشته است: خطاب به بعضی هاست کیپ تو کیپ که زن و شوهرن دیگه!!! (قباله ازدواج هم ندارن بنده خداها) برای یک حیوان چیزی بنام حریم تعریف نشدس عمدتا(برا خودشون نه برای ما) خب شما هم از این عکسا بزارید مگه کسی حرفی زد؟ اگر منظورتون از بعضیا منم که ایرادی توش نیست بیچاره عبدالرحمن باز مظلوم گیرش اوردن |
|||
|
|
۱:۵۵, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #335
|
|||
|
|||
|
اگه ناراحت نمیشی بهتن بگم دوست من
دوست من بنده با شما نبودم و یه چیز دیگه ایراد که زیاده مثلا : نماد چیز دیگه ای هست نه؟ |
|||
|
۱:۵۹, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #336
|
|||
|
|||
|
فکر نکنم نماد ولنتاین بازی و این جور حرفا باشه
حالا خود ناظران تصمیم بگیرن |
|||
|
۳:۰۹, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #337
|
|||
|
|||
|
فکر نکنم خنده داشته باشه هی ۲ تا جونور میزارین یه عکس خنده هم کنارش
۱ بار ۲ بار حالا خندیدیم . دیگه بسه بابا!! |
|||
|
|
۴:۳۱, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #338
|
|||
|
|||
|
از این تریبون استفاده میکنم که اگه عکس این حیوانات باعث رنجش کسی شده، عذر میخوام. توی یه تایپک جداگانه شاید یه بخش بهش اختصاص بدم. دارم روی یه تایپک جدید فکر میکنم
|
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #339
|
|||
|
|||
|
از این عکسا بزارید،شبهه هم نداشته باشه! ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
|
بفرما آقا عبدالرحمن
هی بیا گیر بده دیدی چقدر سخته؟ ![]() همش هم تقصیر این محمد هست ![]() ای کاش همه دوستان وقتی میان تو تاپیک خنده اون دکمه بالائی یقه رو باز کنن وبدونن فرق طنز و جدی ولودگی رو باورکنین خندیدن انقدرهام سخت نیست الان اینهائی که میگم مطمئنم یه سری گارد میگیرن زمان ما من نو جوون که بودم یادمه همش بچه مذهبی ها با قیافه های ترسناک بودن یعنی از اون تیپ آدمهائی که فکر میکردن اگه اخمشون باز باشه دیگه مذهبی نیستن زمانی که میگم اونموقعی بود که سطل رنگ دستشون بود و هرکی آستینش کوتاه بود دستش رو رنگ میزدن یا با تیغ شلوار لی ها رو پاره میکردن یا اگه طرف حرف میزد میبردنش تا گردن تو بلوک میزاشتن میزدنش چه نتیجه ائی گرفتن ؟؟؟ چی رو اصلاح کردن؟؟؟ درمورد الان خودشون همین آدمهای مثلا مذهبی قدیم بگم که دیگه ......... من نمیخوام بگم اون ها بدن اینها خوبن ویا برعکس فقط میخوام بگم زود در مورد همه چی قضاوت نکنیم بهتره چه بسا همه ما قاضی های خوبی هستیم!!!! خانم حدیث میدونم نباید مینوشتم اینها رو لطفا بزارین دوستان بخونن بعد پاکش کنین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,049 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,821 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,031 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,995 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,239 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,737 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 208608_5UTCnO0n.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8115383826/208608_5UTCnO0n.jpg)

![[تصویر: aks-khande-dar-az-heyvan-4-283x300.jpg]](http://www.pars98.com/wp-content/uploads/2009/10/aks-khande-dar-az-heyvan-4-283x300.jpg)