کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 49 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۷, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #481
آواتار

مازندرانی یعنی:

فامیلیت عجیب غریب باشه ولی در هر شرایطی مهمون نواز باشی
یعنی لهجت اینقدر شیرین باشه که سه تا نوروز دل ملت ایرانو شاد کنه
یعنی اینقدر مسئول باشی که به عنوان کارفرما دو ماه از کارگر مریضت نگهداری کنی, حتی دستشویی ببری
یعنی اینقدر باجنبه باشی که سوژه ها و سوتیهای مربوط به قومت رو بدونی و بدونی که اینا ننگ و عار نیست. اینا فقط سوژه واسه خندست. مثل سوژه های مخصوص هر قوم و قبیلهء دیگه
یعنی بدونی ننگ و عار کینه و بی احترامی به پدر و مادره
یعنی بدونی سادگی و صفای درون اگه باعث خنده دیگرونه بذار بخندن شاید بین این خندیدناشون چیزی از این همه مهر و صفا و صمیمیت یاد گرفتن
یعنی مثل هر مازندرانی بدونی خنده بر هردرد بی درمان دواست

[تصویر: 29.jpg]

[تصویر: 30.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Hadith ، میلاد.م ، m1374b ، حسن عزتي ، هادی... ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، mahdyshr ، حضرت عشق ، fafa* ، عبدالرحمن ، شیدا ، مرغ باغ ملکوت ، حفیظ ، Ali#59 ، MohammadSadra ، Aryha ، zahra11 ، جویای حقیقت ، ilidin ، ali.khm ، Silence ، fatemeh-55 ، azade ، reyhaneh.sh ، فانوس *7* ، ali0077 ، ترنم ، السا ، رهگذر. ، صهبا ، یاوران مهدی ، N.Mahdavian ، mohammadhadi ، یوسف خان ، Arash.j
۱۲:۰۶, ۲۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #482
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

من معمولا هرجا میرم، کفشام رو میذارم تو جاکفشی.
ولی همیشه وقتی برمیگردم، باید یه دور تموم خونه های جاکفشی رو بگردم تا کفش خودمو پیدا کنم !!!
Cool

شما هم همینطور ؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، سید ابراهیم ، fafa* ، عبدالرحمن ، شیدا ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، سجاد313 ، Aryha ، انديشه نو ، ali0077 ، ترنم ، السا ، رهگذر. ، aliakbar110 ، صهبا ، یاوران مهدی ، N.Mahdavian ، آیلار
۱۴:۱۰, ۲۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۴:۱۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #483
آواتار
من بچه بودم فک میکردم فاتحه رو اینجوری میخونن
بسپسپسپس...خدا بیامرزدش

میگم این مورچه هایی ک تو توالتن

دقیقن دنبال چه چیز شیرینین؟!؟!
[b]عایا؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، fafa* ، علمدار133 ، أین المنتظر ، soheyl68 ، m1374b ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، سجاد313 ، zahra11 ، انديشه نو ، Just God ، reyhaneh.sh ، ali0077 ، ترنم ، السا ، رهگذر. ، aliakbar110 ، میرزا احمد ، یاوران مهدی ، mohammadhadi ، kh-MAHDI
۱۴:۱۵, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #484
آواتار
این تبلیغات صدا و سیما دیگه خیلی جکه ها

من یک معلم هستم اما داوطلب -----------» دقیقا هم با این قیافه Cool
من یک بقال هستم اما داوطلب Cool
من یک راننده تاکسی هستم اما داوطلب Cool
من یک جوشکار ساده هستم اما داوطلب Cool
من یک خدمتکار هستم اما داوطلب Cool

من یک بدبخت فلاکت زده بی پول گشنه هستم اما داوطلب CoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

....................................................................................................​.......................................
بجای این مسخر بازیا من یه طرح دارم برید به گوش دولت برسونید شاید چهار تا کار عاقلانه کرد.

یارانه اقایون مجرد بالای 25 سال رو قطع کنن. اون وقت با این شرط که بعد ازدواج تا ده سال یارانه خودش و همسرش رو دوبرابر کنن.به ازای تولد هر فرزند هم یک برابر به دریافتی قبلی اضافه بشه.

CoolCoolCoolCoolCool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، یاســین ، حضرت عشق ، m1374b ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، دل خسته ، zahra11 ، ilidin ، انديشه نو ، fatemeh ، Just God ، azade ، فانوس *7* ، ali0077 ، عشقم کربلا ، السا ، رهگذر. ، fazel ، صهبا ، آیلار
۱۴:۵۲, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #485
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  عکس من چی شد پس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزرگوار،شوخی با فرشته و جهنم و بهشت خیلی پسندیده نبود،کاربران هم گزارش داده بودند،به همین دلیل حذف شد.
ان شاءالله خدا به مردم صبور و خونگرم خوزستان هم سلامتی و خیر دنیا و آخرت عطا کنه..Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، محب الزهرا ، یاســین ، حضرت عشق ، m1374b ، neyestan23 ، ELENOR ، أین المنتظر ، m.hossein ، میلاد.م ، azade ، ali0077 ، ترنم
۱۷:۱۵, ۲۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۷:۱۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #486
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۲)Hadith نوشته است:  بزرگوار،شوخی با فرشته و جهنم و بهشت خیلی پسندیده نبود،کاربران هم گزارش داده بودند،به همین دلیل حذف شد.
ان شاءالله خدا به مردم صبور و خونگرم خوزستان هم سلامتی و خیر دنیا و آخرت عطا کنه..Smile

[تصویر: 75b051ec3d22.jpg]

بابا بیخیااااااااال Big Grin ما با خدا خیلی بیشتر از این حرفا خودمونی هستیم ، تازه اینجا دارم رعایت میکنم Big GrinBig Grin

خب باشه نظر جمع رو قبول میکنم اگه اینطور خواستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، m.hossein ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، m1374b ، Hadith ، ali0077 ، ترنم ، السا ، aliakbar110 ، Arash.j
۱۷:۲۹, ۲۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #487
آواتار
نقل قول:ما با خدا خیلی بیشتر از این حرفا خودمونی هستیم ،

پس نعوذبالله خیلی با خدا نداریدBig Grin.

وساطت ما رو هم او بالا مالاها کنید شماهایی که دستتون به اونجاها می رسه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، m1374b ، Mohammad Trust ، ali0077 ، السا ، aliakbar110
۱۸:۱۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #488
آواتار
[تصویر: 30821d1336084046-68213798376873458364.jpg]

ام البنین صدایت کنم یا...؟

سلام، مادر شهامت، مادر رشادت و مادر شهادت!
چه نیک آرمیده ای! چقدر آسوده، صورت به خاک نهاده ای!
انگار همین دیروز بود!
علی علیه السلام به عقیل فرمود: برایم از قبیله ای رشید و شجاع، همسری بیاب!

و تو، برگزیده این انتخاب بودی تا قدم به خانه وحی بگذاری

تا سایه مهربانی ات را مادرانه، بر خانه وحی بگسترانی.

که تو هم فاطمه بودی؛ فاطمه ای که می خواست جگر گوشه های بانویش فاطمه علیهاالسلام را پناه باشد!

فاطمه ای که می خواست زینبِ فاطمه علیهاالسلام را مادری کند! فاطمه ای که می خواست حسین فاطمه علیهاالسلام را عاشقانه خدمت کند!

تو آمدی! یعنی باید می آمدی! تا مادر حماسه شوی و حماسه را در دامان خود بپروری.

هنوز تاریخ، لحظه ورودت به خانه وحی را به خاطر دارد!

تو، عروس مهربانی ها و خوبی ها، قدم به خانه نگذاشتی و گفتی: تا دختر بزرگ خانه اجازه نفرماید، وارد نمی شوم.

و این، از بانویی چون تو، دور نبود، که همه تاریخ، به ادب و نجابت و وقار تو سوگند می خورد.

تو آمدی و خاتون مهربان خانه شدی، تا زینب علیهاالسلام ، سنگ صبوری برای درد دل داشته باشد.

تا حسین علیه السلام ، بیش از این، در اندوه کوچه های بنی هاشم، تنها نماند.

تا حسین علیه السلام ... آه! همه می دانند که تو چقدر فرزندان فاطمه علیهاالسلام را دوست می داشتی.

آن قدر، به فرزندان بانویت فاطمه علیهاالسلام ، عشق داشتی که به مولایت علی علیه السلام گفتی: مولا! دیگر مرا فاطمه خطاب نکنید؛ به خدا تاب اندوه کودکان بانو را ندارم؛ نام فاطمه علیهاالسلام دل زینب را به درد می آورد. و آنوقت تو شدی ام البنین؛ مادر سروهای آزاده!

تو آمدی تا نوری دیگر از خانه علی علیه السلام ساطع شود و شعاعش، همه هستی را به تماشا بخواند. با تو، نور علی نور، تحقق یافت و ماه بنی هاشم، قمر منظومه ولایت گردید و به حق، تو لایق این ماه بودی.

ام البنین!

اینک تو مادر پسری هستی که قرار است علمدار کربلا باشد و ساقی گل های محمدی صلی الله علیه و آله وسلم .

تو مادرِ آفتابی شدی، که قرار است، تمام عالم در سایه امن، بیاساید. و به راستی که فقط تو لایق این ماه بودی!

مگر می شود از تو نگفت؟

مگر می شود از آن همه عظمت حرفی نزد؟!

وقتی خبر شهادتِ پسرت را، امیدت را و نور چشمت را شنیدی، گفتی: پسرم فدای حسین فاطمه! سلام بر تو، مادر وفا، مادر ادب و مادر عشق!

ام البنین!

[تصویر: 30822d1336084061-69400341170706269452.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، میلاد.م ، أین المنتظر ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، سجاد313 ، ali0077 ، فدايي ولايت ، السا ، رهگذر. ، حضرت عشق ، یاوران مهدی ، mohammadhadi
۱۸:۵۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #489
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

افراط در عزاداری باعث تفریط در عزاداری می شود."آیت الله شبیری"

هنوز اذان مغرب را نداده اند شما رفتی پیشواز برادر من؟؟؟

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علمدار133 ، m1374b ، Mohammad Trust ، Aryha ، دل خسته ، ali0077 ، السا ، mohammadhadi
۲۲:۲۳, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #490
آواتار
[تصویر: b08010cec8320f82f5babd03d1dab4a5.jpg]
[تصویر: ba16eee158df2094197a21303b4aa856.jpg]
HeartHeartHeart
Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مرهم ، ali0077 ، ترنم ، neyestan23 ، دل خسته ، black ، فدايي ولايت ، Aryha ، السا ، رهگذر. ، aliakbar110 ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، m1374b ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]