کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 58 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۲, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #571
آواتار
بچه که بودم یه همسایه داشتیم ،
یه دختر هم سنو ساله من داشتن :
اسمش "نهال" بود.
فکر کنم الان واسه خودش درختی شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، مرهم ، soheyl68 ، zahra11 ، m1374b ، ali0077 ، جویای حقیقت ، fafa* ، أین المنتظر
۲۰:۱۷, ۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #572
آواتار
بسم الله
.
.
کاربر گرامی جناب سجاد313 صندوق پیام خصوصی شما پر شده، لطفا اقدام به پاک کردن پیام هاتون کنید ، که بتونیم بهتون پیام بدیم.
.
.
دوستان لطفا دقت کنید که اینجا فیس بوک و ... نیست ،
از شوخی با مقدسات و شوخی های به دور از ادب و .... جدا بپرهیزید.
حتما هنگام کپی پیست این جک ها خودتون بخوانید ، تا متناسب این فضا پست بذارید.
با ارسال کننده این گونه پست ها با شدت بیشتری از این به بعد برخورد خواهد شد.
عمومی گفتیم که همه مطلع باشند.

.
موفق باشید

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، یاســین ، مرهم ، صهبا ، سجاد313 ، علمدار133 ، Farzaneh ، السا ، neyestan23 ، فانوس *7* ، m1374b ، sarallah ، ali0077 ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، Havbb 110 ، fiftynine ، شیدا ، تازه مسلمان ، جویای حقیقت ، fafa* ، درست پسند ، أین المنتظر
۲۰:۲۴, ۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #573
آواتار
پسرعمه: من مستحقم Smile))
[تصویر: 23029499908404706983.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، صهبا ، zahra11 ، Farzaneh ، السا ، mahdyshr ، neyestan23 ، فانوس *7* ، Ali#59 ، m1374b ، ali0077 ، عبدالرحمن ، fiftynine ، یوسف خان ، fatemeh ، fafa* ، مجید املشی ، أین المنتظر ، مرضیه.م ، kh-MAHDI
۲۰:۳۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #574
آواتار
تست شخصیت شناسی

... ... ... یک درخت بسیار بسیار بلند نارگیل بود و 4 حیوان زیر :
.
.
یک شیر
.
یک میمون
.
یک زرافه
.
و
.
یک سنجاب
.
.
آنها تصمیم گرفتند که مسابقه بدهند تا ببینند که کدامیک برای
برداشتن یک موز از درخت از همه سریعتر است
.
فکر میکنی کدامیک برنده می شود؟
جواب سوال بازگو کننده شخصیت توست
پس بادقت فکر کن
.
جواب را در زیر ببینید

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

اگر جوابت :
شیر است = خسته و کسل هستی
میمون = گيج هستی
زرافه = کاملا تعطيل هستی
سنجاب = ناامید هستی
چرا ؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
براي اينكه :
درخت نارگیل که موز ندارد !!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Aryha ، Mohammad Trust ، سجاد313 ، zahra11 ، السا ، neyestan23 ، Ali#59 ، آیات ، m1374b ، ali0077 ، شیدا ، aaaaa ، fafa* ، أین المنتظر ، مرضیه.م ، kh-MAHDI
۲۱:۰۹, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #575
آواتار
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۱)السا نوشته است:  
این هم ی مدل دیگه نماز خوندن خاشعانه شون
اصلا اشک تو چشم هام جمع شد
[تصویر: 1379613563523634_large.jpg]
:دی
حتما دلیلشون هم اینه که پیش نماز مثل سکوی پرتاب می مونه و کافیه فقط اون رو به قبله باشه تمام نمازا تو اون جمع می شن و آخرش شلکیک می شن و می رن Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، سرباز منتظر ، صهبا ، سجاد313 ، السا ، neyestan23 ، محب الزهرا ، Just God ، Ali#59 ، m1374b ، ali0077 ، صبح صادق ، تازه مسلمان ، جویای حقیقت ، fafa*
۲۲:۳۵, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #576
آواتار
سالروز تولد خودمو به همه ی دوستان تبریک عرض میکنم.

ان شاا... همچنان مارو تحمل کننBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، پرنیان ، صهبا ، مرهم ، zahra11 ، السا ، یاوران مهدی ، هادی... ، Aryha ، مجتبی110 ، Just God ، فانوس *7* ، ساجد ، Ali#59 ، آیات ، m1374b ، امير ، Islam ، ali0077 ، سجاد313 ، صبح صادق ، شیدا ، bagheri4 ، fafa* ، أین المنتظر ، black
۲۲:۴۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #577
آواتار
تو یه پاساژ راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر و اون افتاد زمین، سریع رفتم بلندش کنم و گفتم واقعا عذرخواهی میکنم و وقتی دستشو گرفتم دیدم طرف از این مجسمه های مانکنی هست که جلوی مغازه میذارن!!!

اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و یه لبخند تمسخر هم رو لباشه. بهش گفتم خنده داره؟! من فکر کردم آدمه.
یارو چیزی نگفت... خوب که دقت کردم دیدم اونم یه مانکن دیگه ست...!!!

كلاً بهتره من از خونه بيرون نيام....!

..................

بابابزرگم هشتاد سالشه همیشه اصرار می کنه که بذارید من از خونه تنهایی برم بیرون مگه زندانی گرفتید؟ می خوام برم نون و روزنامه و... بگیرم.

یه روز بعد از کلی اصرار، گفتیم باشه برو ولی مواظب باش...

رفته نونوایی محل به همه ی اونایی که تو صف بودن گفته: عجب روزگاری شده پنج تا دختر دارم پنج تا پسر تو این سن و سال من پیرمرد باید بیام تو صف وایسم نون اونارم من بگیرم...!

تا یه مدت هر کس منو تو محل می دید نصیحتم می کرد!
...............................
ﺁﺧﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻭﻋﻀﯿﻪ ؟ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺪ ﺷﺪ ، ﺷﻠﻮﺍﺭ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺪ ﺷﺪ ، ﮐﻼﻩ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻣﺪ ﺷﺪ ، ﺷﺎﻝ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺪ ﺷﺪ ، ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭﺍﺏ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ؟؟؟
[تصویر: smileybunny1.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، مرهم ، zahra11 ، Mohammad Trust ، السا ، هادی... ، neyestan23 ، Just God ، فانوس *7* ، Ali#59 ، آیات ، m1374b ، ali0077 ، سجاد313 ، صبح صادق ، fiftynine ، دل خسته ، جویای حقیقت ، bagheri4 ، fafa* ، أین المنتظر ، مرضیه.م
۰:۱۰, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۵ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #578
آواتار
بچه ها یه سوال...
چه طوری میشه که روز تولد یکی خنده دار میشه؟!
اگه خیلی خوشحال میشید
فردا تولد منهHappy
پس فردا تولد ...HappyHappy
پس سر فردا تولد کاربر خانوم دیگه سHappyHappyHappy
اینایی که تولدشونه همه خانومنا!
گفتم یک کم شاد شید!!HappyHappyHappyHappy
ایناییم که تشکر میکنن همونایین که وقتی آقای هاشفی تو خنده بازار جوک میخوند از خنده غش میکردن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، m1374b ، Mohammad Trust ، fafa*
۱۰:۴۳, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #579
آواتار
[تصویر: 9027dfad5138.jpg]

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Ali#59 ، m1374b ، zahra11 ، عشقم کربلا ، عبدالرحمن ، میلاد.م ، السا ، Havbb 110 ، Just God ، Reza2035 ، fafa* ، أین المنتظر
۱۸:۰۱, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #580
آواتار
وقتی میرم بانک به جای یک شماره، پنج شیش تا شماره می گیرم. اینطوری اون آدمی که بعد من میاد وقتی هی شماره ها رو اعلام می کنن و می بینه که کسی نیست، از خوشحالی تا دم باجه ذوق مرگ می شه!
کار ما شاد کردن دل ملته دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، هادی... ، صبح صادق ، السا ، محب الزهرا ، MohammadSadra ، fiftynine ، شیدا ، دل خسته ، جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، fatemeh ، fafa* ، ali0077 ، m1374b ، أین المنتظر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]