کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه
۱۱:۴۸, ۲۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ولی ان چه از سیاق ایه تطهیر و ما قبل ان مشخص است ایه ظهور در زنان رسول خدا نیز دارد زیرا قبل از ایه تطهیر سخن خدا با زنان رسول خداست و بعد به ان ها ایه تطهیر را ابلاغ میکند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عایشه

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۷, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

جناب عالم مقدس ملكوت يا بهتر بگم اين جوجه وهابي بالاخره در اين تالار هم خودش رو نشون داد

تا حالا چند تا تالار شما رفتي و بچه شيعه ها جوابت رو دادن ؟ بذار با هم چن تاشو نام ببريم :
تالار گفتمان عقايد اسلامي
تالار گفتمان اهل بيت عليهم السلام
تالار گفتمان مادحين اهل بيت عليهم السلام
پايگاه حديث اشك
پايگاه ابن عربي
مؤسسه تحقيقاتي ولي عصر عج
پايگاه مدافعان حريم ولايت
پايگاه مكتب شيعه - استاد سعيد حسيني
و ديگر وبلاگ ها و وبسايت ها ...
و البته الان هم كه در تالار گفتمان بيداري انديشه مشغول هستند

بنده اين تاپيك رو كامل مطالعه نكردم و نميدونم ايشون هنوزم خودش رو يك بچه طلبه ار تهران بنام ابراهيمي معرفي كرده يا نه اما دوستان بزرگوار حواسشون باشه كه به هيچ وجه با امثال ايشون قرار ديدار در خارج نت نذارن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، یاســین ، وحید110 ، ELENOR ، aboutorab ، محب الزهرا ، Woodi2020 ، صبح صادق ، حضرت عشق
۸:۵۰, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۹:۰۰ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #22

(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۹)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  بسم الله و الصلاه و السلام علی رسول الله و اهل بیته الاطهار
جناب اقای
farshid200200 اینکه تلاش کرده و دست و پا میزنید تا دلایل عقلی و نقلی را توجیه تلقی کنید تا حقیقت روایات و مضامین ان را مورد تحریف قرار دهید امری لغو است که شاید بتوانید دیگران را بوسیله این حرف ها فریب دهید ولی وجدان خود را چه میکنید ؟؟ ایا وجدان خود را میتوانید فریب دهید ؟

خداوند سبحان به همه مسلمین بلکه به هر انسان ازادی امر فرموده : فبشر عباد ! الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه اولئک الذین هداهم الله و اولئک هم اولوا الالباب

لذا هیچ انسانی و در درجه دوم هیچ مسلمانی بسان کوران و گنگ ها بدون تحقیق و تامل چیزی را نخواهد پذیرفت
اما دو حدیث ار منابع اهل السنت نقل کردید و بعد ادعا کردید که حدیثی در اهل السنت نیست که همسران مکرمه رسول خدا صلی الله علیه و اله را جزو اهل البیت بداند در حالی که ما حدیث ان را نقل کردیم !
حدیث نخستی که از مسلم روایت کردید چند سوال دارم ؟؟
اولا : ایا سخن زید ابن ارقم ملاک هست ؟
ثانیا : جناب زید در این روایت بر خلاف خواسته شما زنان را جزو اهل البیت میداند و علتی را که ممکن است زنان از اهل البیت به حساب نیایند را طلاق معرفی کرده ! حال سوال من این است ؟ ایا رسول خدا همسران خود را به خصوص انان که در نظر شما هستند را تا اخر عمر طلاق دادند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر بگویید طلاق دادند که خلاف واقع گفتید و اگر بگویید ندادند پس سخن زید بن ارقم به نفع زنان ثابت میشود که اگر طلاق داده نشوند میتوانند جزو اهل البیت باشند یعنی علت معلول حدیث زید از میان میرود !
و اما حدیث دوم !
اینکه ام المومنین گفته پیامبر ۵ نفر را به زیر عبا برد و اعلام کرد اینان هم از اهل البیت من هستند دلالت میکند که دیگران نمیتوانند باشند ؟؟؟ میدانید قاعده منطقی میگوید : اثبات شی نفی ما عدا نمیکند ! پس به چه حجتی از این حدیث استنباط کردید که دیگران نمیتوانند باشند ؟؟؟؟
و یک سوال دیگر ؟ چرا همان طور که در تایپک های بالا فرستادیم در سراسر قران کریم زنان پیامبران را جزو اهل البیت ان ها شمرده ؟؟؟ خطاب ملائکه نسبت به سارا همسر ابراهیم - علیه السلام – که گفتند : رَحْمَتُ اللّهِ وَبَرَکَاتُهُ عَلَیْکُمْ أَهْلَ الْبَیْت. از آیه 73/ هود ، یعنی : رحمت ‏خدا و برکات او بر شما خاندان رسالت باد ...

اگر اسم این دلایل عقلی و واضح را توجیه میگذارید پس دیگر من با شما کاری ندارم چون قصد خود فریبی دارید ولی اگر پاسخی دارید با استدلال روشن کنید !

ماشاء الله که شما هم مثل اربابانتان خوب توجیه می کنید!!!

اولا در مورد حدیث اول که شما فرموده اید سخنان زید بن ارقم مگر ملاک است؟؟ باید در پاسختان بگویم که احسنت به این فرار شما از پاسخ!!!! تا کی می خواهید فرار کنید؟؟؟ می دانید اگر حجت بر شما تمام شود و از سر تعصب قبول نکنید و خودتان را به خواب بزنید چه آخرت سختی در انتظار همه ی ما است؟؟؟

بله که سخنان زید بن ارقم ملاک است!اولا این حدیث در کتاب صحیح مسلم آمده است که تماما از باء بسم الله تا تاء تمت آن برای برادران اهل سنت صحیح و بدون خدشه بوده و تمام آن حجت است برای اهل سنت و ثانیا زید بن ارقم از صحابه است.آیا صحابه عادل نیستند در نظر شما؟؟؟؟!!!!

ثالثا: شما خودتان را به خواب زده اید! در این روایت نمی گوید اگر زنان پیامبر طلاق بگیرند از اهل بیت بودن خارج می شوند بلکه می گوید کلا زنان پیامبر داخل در اهل بیت نیستند و به عنوان این که مثال و دلیلی هم آورذه باشد از طلاق مثال می آورد.من مطئنم شما هرگز نخواهید توانست حتی پاسخ همین یک روایت صحیح مسلم را بدهید و این مطلب از پاسخ شما در بالا به این روایت کاملا واضح است.

*نکـــــته*:لطفا پای بحث های انحرافی را باز نکنید وگرنه ما با سند معتبر در مورد طلاق گرفتن همسران پیامبر هم در کتب اهل سنت مطلب داریم که فعلا صلاح نمیدونم مطرحش کنم.

در مورد حدیث دوم هم باید خدمت شما عرض کنم که:

بنده تحدی می کنم که اگر می توانید(که هرگز تا قیام قیامت نخواهید توانست) یک روایت بیاورید که در آن همسران پیامبر خود را داخل اهل بیت دانسته باشند که عکس آن تا دلتان بخواهد موجود است.
در ضمن در این روایت نمی گوید " هولاء اهل بیتی ایضا" یعنی نمی گوید اینان هم اهل بیت من هستند بلکه کی گوید اینان اهل بیت من هستند + روایت ام المومنین ام سلمه را هم که همه می دانند که خواست شامل اهل بیت شود ولی پیامبر مانع شد و گفت انک علی خیر.

باز هم می گویم شما فقط و فقط بدون دلیل و از سر تعصب بر حرف خود پافشاری می کنید و هرگز هم نخواهید تواسن نه روایت صحیح مسلم را پاسخ دهید و نه خواهید تواسن به تحدی بنده پاسخی دهید.

* پ.ن:

در حال نگارش سلسله مطالبی در مورد آیه ی تطهیر به صورت مفصل و مبسوط هستم که پس از آن برای هیچ اهل حقیقتی شکی باقی نخواهد ماند در مورد این ایه که در آینده ی نزدیک ان شاء الله قرار خواهم داد.

* آقای ملکوت! به احناف خواف و به احناف و عزیزان اهل سنت دار العلوم مکی زاهدان هم سلام برسانید!Big Grin

در ضمن در مورد آیه ای هم که آوردید مفسرین و علما خیلی مفصل پاسخ داده اند و بعضی از پاسخ ها هم خیلی فنی و بر اساس ادبیات عرب است که مباحث تخصصی می طلبد و دوستانی که مایل باشند می توانند با یک سرچ ساده پاسخ ها را در سطح اینترنت مطالعه کنند و به همین دلیل از مکتوب کردن پاسخ در اینجا و کپی پیست خود داری می کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحمن ، aboutorab ، محب الزهرا ، Woodi2020 ، Agha sayyed ، neyestan23 ، صبح صادق ، حضرت عشق ، mbaghaee ، ZaHrA110M
۱۱:۵۶, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط morteza alavi.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام و عرض ادب

در رابطه با ادامه فرمايشات برادر بزرگوارم جناب farshid2002002

عرض شود كه اين شبهه آيه تطهير و زنان پيامبر توسط اساتيد شيعه پاسخ داده شده است و اسكن كتب جماعت بكريه هم موجود مي باشد

بنده فقط همون اسكن ها و روايات رو قرار ميدم ان شاء الله حق شاگردي را به جا آورده باشم :

سوال:بعضي از علماي اهل سنت مي‌گويند که آيه تطهير، در رابطه با زنان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) است. دليل شيعه که مي‌گويد اين آيه در رابطه با اهل بيت (عليهم السلام) است، چيست؟

جواب:دليل ما در صحيح مسلم، است که خود عايشه ام المؤمنين مي‌گويد:وقتي آيه شريفه نازل شد:إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا (1) آقا رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، علي و فاطمه و حسن و حسين را زير عباي يماني قرار داد و فرمود:هؤلاء اهل بيتي.(2)

[تصویر: HXXV553Q_pic.png?rnd=]

اين، نشانگر اين است که اگر غير از اينها، اهل بيت پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) بودند، پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) قطعا آنها را زير عباي خود قرار مي داد.
همچنين آقاي ترمذي در صحيح خود،آورده است و آقاي الباني مي‌گويد روايت صحيح است. ام المومنين، ام سلمه مي‌گويد:وقتي که آيه تطهير نازل شد، پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، علي و فاطمه و حسن و حسين را زير عباي خود قرار داد، رفتم جلو و عرض کردم:و أنا معهم يا رسول الله؟ قال: أنت على مكانك و أنت إلى خير.آيا من هم جزء اهل بيت هستم. حضرت فرمود: خير، ولي تو هم آدم خوبي هستي.(3)

[تصویر: RMIGBIPG_pic.gif?rnd=]

و ده‌ها روايات ديگر در اين زمينه آورده‌اند، مخصوصا در کتاب صحيح مسلم که از زيد بن أرقم صحابي نقل مي‌کنند که از او پرسيدند:مراد از اهل بيت چيست و آيا زنان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) هم جزء اهل بيت هستند يا خير؟ايشان فرمود:لاٰ و أيم الله ان المرأة تكون مع الرجل العصر من الدهر، ثم يطلقها فترجع إلى أبيها و قومها.(٤)
[تصویر: XKQTJU8K_pic.gif?rnd=]

زن با شوهرش يک عمر زندگي مي‌کند و سپس آن مرد، آن زن را طلاق مي‌دهد و آن زن، نزد پدر و قومش مي رود.اگر از اهل بيت بود، ديگر نمي‌شود او را از اهل بيت جدا کرد.

نکته جالب اينکه يکي از علماي اهل سنت که چند سال قبل در زاهدان در همايش مذاهب، خدمت آنها بوديم، يک جمله زيبايي گفت و گفت:ما اهل سنت، اصرار داريم بگوييم که زنان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، جزء زنان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) هستند و شامل آيه تطهير هستند. جناب ام المومنين عايشه، هر آنچه که در فضائل و مناقب خودش بود، در ملأ عام مطرح کرده است. ما يک روايت ضعيف نداريم که خانم عايشه گفته باشد: من اهل بيت پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) هستم يا من مشمول آيه تطهير هستم.

نه حفصه اين را گفته و نه أم سلمه. اما يک عده از آقايان آمدند كاسۀ داغ‌تر از آش شده‌اند و چيزي را كه خود زنان پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) آن را ادعا نكرده‌اند، اين آقايان آن را ادعا مي‌كنند. اگر ما بگوييم زنان پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) داخل در اهل بيت نيستند، قصد جسارت نداريم. مقام ويژۀ آنها كه همسر پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) بودند، جاي خود را دارد و قرآن آنها را أمهات المؤمنين مي‌شمارد و همان فضائلي را كه قرآن براي آنها گفته، ما هم به همان اكتفاء كنيم و فراتر از قرآن، چيزي درباره آنها نگوييم.

پي نوشت:

(١)سوره احزاب/آيه33

(2)صحيح مسلم، ج7، ص130، حديث6414 (نرم‌افزار مکتبة اهل بيت (علیه السلام))

(3) صحيح ترمذي ج5، ص328

(4)صحيح مسلم، ج7، ص123

http://sonnat.net/article.asp?id=1103&cat=83

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، aboutorab ، محب الزهرا ، al-shia ، أین المنتظر ، Woodi2020 ، Agha sayyed ، neyestan23 ، صبح صادق ، حضرت عشق ، ZaHrA110M
۱۲:۴۷, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
دوستان جدید توجه داشته باشند در این انجمن تمام مباحث با حداکثر تکریم و احترام نسبت به اهل سنت در جریان میباشد .
برادری و اتحاد برای ما از همه چیز مهمتر است ...

البته تاحالا مشکلی نبوده . فقط من باب یاداوری عرض کردم

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، al-shia ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، Woodi2020 ، Agha sayyed ، صبح صادق ، حضرت عشق
۱۴:۲۱, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #25

(۴/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۶)morteza alavi نوشته است:  مقام ويژۀ آنها كه همسر پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) بودند، جاي خود را دارد و قرآن آنها را أمهات المؤمنين مي‌شمارد و همان فضائلي را كه قرآن براي آنها گفته، ما هم به همان اكتفاء كنيم و فراتر از قرآن، چيزي درباره آنها نگوييم.

با تشکر از شما دوست گرامی

لازم دیدم تا این نکته را هم یادآوری کنم که لفظ " ام المومنین " به هیچ وجه منقبت و فضیلت نیست بلکه صرف تحریم ازدواج همسران پیامبر بعد از ایشان در قرآن بیان شده که این نکته را مفسران اهل سنت هم متعدد نقل کرده اند و حتی خود ام المومنین عائشة هم این نکته را بیان کرده است.

همسر پیامبر بودن خیلی خوب است به شرطی که تابعیت و محبت نسبت به خدا و پیامبر و فرمان های او را بیشتر کند وگرنه همسر لوط و نوح کافر شدند یا پسر نوح کافر شد.

ما هم اگر به اهل بیت و معصومین احترام می گذاریم و آن ها را تقدیس می کنیم صرف اینکه فرزندان و از نسل پیامبر هستند نیست بلکه مهم تر و اولی دستور پیامبر و خدا مبنی بر چنین موضوعی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: morteza alavi ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، Woodi2020 ، Agha sayyed ، صبح صادق ، ZaHrA110M
۱۶:۴۸, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
بانوی بزرگوار یاقوت ! استطراد در جایی هست که موضوع اصلی کلام کاملا برگردد ولی در جایی که موضوع سر جای خودش هست شما نمیتوانید حکم به استطراد ایه شریفه کنید !
ببخشید معنای ایه ۷۲ سوره النسا چنین میشود :
و بى‏ترديد از شما كس هست كه در حركت به جهاد كندى مى‏كند و ديگران را نيز به كندى وا مى‏دارد پس اگر شما را مصيبتى در رسد گويد : خدا با من لطف و عنايت داشت كه من با آنها حاضر نبودم
خب کجای این ایه اشاره به رد نصاری و پنداشت اعراب دارد ؟؟؟!!!!!!!!! توهم فرمودید ؟؟؟؟
ایات روشن و سلیس الاحزاب همگی به دنبال یگدیگر بدون تغییر موضوع هست و هر کسی بخواهد غیر از این بگوید و بلاغت کلام الله را زیر سوال ببرد باید دلیل واضحی داشته باشد ... اگر دارید بفرمایید !
۱۶:۵۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
اما در مورد مرتضی علوی معلوم الحال که از دوستداران خوارج شیعه هستند و دشمنی ایشان و دوستانشان با مراجع انقلابی و امام راحل رحمه الله علیه مشخص هست بهتر میبینم سکوت کنم چون ایشان محلی از بحث با ما ندارند ! در ضمن برای اولین بار است نام ابراهیمی !!! میشنوم ... میشود بفرمایید ایشان کیستند ؟؟؟؟
و اما جناب farshid200200
ما بسان نوکران و بخت برگشتگانی که عقل و شعور خود را به دست دیگری سپرده اند نیستیم لذا افتخار داریم که ارباب ما عقل ما تعقل و تفکر و اندیشه صحیح و منطقی ماست نه ان چه در ذهن ما فرو برده اند و متعصب بدان شده ایم !
اینکه تصور میکنید تعریف شیعه ان چیزی هست که تو ذهن کوچک و بسته شما هست سخت در اشتباه هستید ! شیعه را منطق صحیح تعریف میکند نه یک اندیشه بسته تحمیلی ! مرحوم دکتر شریعتی رضوان الله تعالی علیه هم یک شیعه بودند با اون تفکرات عالی و شما هم تفکر خود را دارید و دیگری هم تفکر خود را دارد و تا وقتی که وصایت بر حق علی و اولاد علی علیهم السلام را در حق ایشان کتمان نکرده باشید خارج از اصل تشیع نخواهید شد
اولا : اینکه بنده سوال از ملاک بودن یک راوی میکنم ایا فرار کردن هست ؟؟!!!!! یعنی علم رجال و توقف در مورد اشخاصی که حدیث از ان ها نقل شده فرار محسوب میشود ؟؟؟!!!!! من عرض نکردم که زید بن ارقم عادل هست یا خیر ! و در عقیده ما شیعیان همه صحابه عدالت محض ندارند ! عرض کردم سخن او چه قدر ملاک هست در ایجاد یک عقیده مبنی بر عدم دخول امهات المومنین علیهن السلام در دایره اهل البیت ؟؟؟؟؟ خب اگر جناب زید چنین فرموده در حدیث دیگری هم که ما در صفحه اول همین تایپک درج کردیم از او نقل شده است که امهات المومنین علیهن السلام جزو اهل البیت هستند !
ثانیا : خب اگر به اون حدیث اهل السنت استناد میکنید چرا این حدیث را در نظر نگرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
ثالثا : اگر از تعارض احادیث فرضا چشم پوشی کنیم و فقه الحدیث این حدیث را بچسبیم شما عرض بفرمایید ملاک سخن جناب زید در حدیث فوق چیست ؟؟؟؟ هر حدیثی علت و معلولی دارد ... ایشان میگوید دلیل عدم دخول امهات المومنین علیهن السلام بر دایره اهل البیت علیهم السلام این است که ممکن است طلاق داده شوند و از اهل بیت بودن جدا شوند ! حالا که ثابت است عده ای از همسران رسول خدا تا اخر عمر بر ازدواج رسول خدا بودند و بلکه رسول خدا ترجیه داد در حجره ان ها دنیا را ترک بفرماید ! بنابراین وقتی علت رفت بنا بر چه حجتی معلول باقی خواهند ماند ؟؟؟؟؟؟؟
شما به جای جواب همش داد و بیداد میکنید ولی این را از منطق ثابت کنید وقتی علت رفت چگونه است معلول باقی بماند ؟؟؟؟؟
برادر متخاصم من ! نیازی به اوردن احادیث نیست زیرا احادیث متعارض در این باب فراوان است و اهل البیت علیهم السلام فرموده اند : هرگاه احادیث مختلف در اسلام وجود داشت و مورد اختلاف بود بر شما باد به کلام الله رجوع کنید و ملاک را کلام الله قرار دهید ....
حال هر انسان منصفی که قصد خود فریبی نداشته باشد به کلام الله رجوع کند به خوبی درک میکند که زنان اول مصداق اهل البیت علیهم السلام هستند که مورد خطاب ایات روشن قران کریم قرار گرفتند پس از انکه به ایشان تذکراتی میدهد ....
و برای رفع شک هم ایات دیگر عرض کردم که خداوند زنان را جزو اهل البیت پیامبران دانسته ولی جنابعالی سکوت کرده و جز خاموشی جوابی نداشتی !
در پایان عرض میکنم این قدر سعی نکنید مرا سنی و حنفی تلقی کنید و نیش و کنایه بزنید تا اتش خشم خود را سرد کنید ! میدونم براتون سخته حقایق واضحه را از یک طلبه شیعه بشنوید و بر افکار غل و زنجیر شده شما گران می اید ولی ما دل به وعده خداوند خوش کردیم که فرمود :
الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَی بِاللَّهِ حَسِیبًا
کسانی که رسالت های خدا را می رسانند و فقط از او می ترسند و از هیچ کس جز خدا نمی ترسند و خدا برای حسابرسی کافی است .......
سوره الاحزاب ایه ۳۹

ما بقی افاضات حضرتعالی ! که ام المومنین بودن را جزو فضیلت به شمار نیاوردید را به بعد موکول میکنیم زیرا بیش از بیش این سخن شما نزد هر عوامی قبیح است
۱۹:۱۵, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۴۸)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  بانوی بزرگوار یاقوت ! استطراد در جایی هست که موضوع اصلی کلام کاملا برگردد ولی در جایی که موضوع سر جای خودش هست شما نمیتوانید حکم به استطراد ایه شریفه کنید !
ببخشید معنای ایه ۷۲ سوره النسا چنین میشود :
و بى‏ترديد از شما كس هست كه در حركت به جهاد كندى مى‏كند و ديگران را نيز به كندى وا مى‏دارد پس اگر شما را مصيبتى در رسد گويد : خدا با من لطف و عنايت داشت كه من با آنها حاضر نبودم
خب کجای این ایه اشاره به رد نصاری و پنداشت اعراب دارد ؟؟؟!!!!!!!!! توهم فرمودید ؟؟؟؟
ایات روشن و سلیس الاحزاب همگی به دنبال یگدیگر بدون تغییر موضوع هست و هر کسی بخواهد غیر از این بگوید و بلاغت کلام الله را زیر سوال ببرد باید دلیل واضحی داشته باشد ... اگر دارید بفرمایید !
سلام علیکم
برادر گرامی!
بنده اشتباها به جای آیه شریفه 172 آیه 72 سوره نساء را از سایت تلاوت به جهت زیبایی تایپ آیات آوردم... ارسال ویرایش گردید..... شما رخصت نداده صبر نفرموده آن را علم کردید؟!
[b] البته عیبی ندارد به هر حال اشتباه تایپی بنده بوده وبابت این اشتباه عذر می خواهم واز تذکر شما سپاسگذارم هرچند که صبر هم چیز خوبی است: )

ویرایش گردید:
(۴/اسفند/۹۲ ۱:۱۹)یاقوت نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

در سوره مبارکه نساء:

لَنْ يَسْتَنْكِفَ الْمَسِيحُ أَنْ يَكُونَ عَبْدًا لِلَّهِ وَلَا الْمَلَائِكَةُ الْمُقَرَّبُونَ ۚوَمَنْ يَسْتَنْكِفْ عَنْ عِبَادَتِهِ وَيَسْتَكْبِرْ فَسَيَحْشُرُهُمْ إِلَيْهِ جَمِيعًا...آیه شریفه ﴿172﴾سوره مبارکه نساء

دراین آیه صدر آیه برای رد نصاری آمده که تصور می کردند مسیح پسر خداست وسپس از روی استطراد پنداشت عرب ها مبنی بر اینکه فرشتگان فرزند خدایند را رد می کند
و....

برادر گرامی!
استدلال شما در پست اول و استدلال های دیگر شماکلا مساله استطراد را ردمی نماید در حالیکه فقط شامل آیات 33 و34 سوره مبارکه احزاب نمی گردد!
بنده از آیات دیگر نیز مثال آوردم تا ان شاءالله بلاغت قرآن را این گونه درک نمایید!

طبق روایات در آیه تطهیر هم استطراد وجود دارد ,واین موضوع بارها توسط مفسرین اثبات گردیده بنده صرفا از این جهت موضوع را روشن نمودم

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ ۖ وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآتِينَ الزَّكَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا ﴿33﴾ وَاذْكُرْنَ مَا يُتْلَىٰ فِي بُيُوتِكُنَّ مِنْ آيَاتِ اللَّهِ وَالْحِكْمَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ لَطِيفًا خَبِيرًا ﴿34﴾

والسّلام علی من التّبع الهدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، صبح صادق ، محب الزهرا ، neyestan23 ، وحید110 ، mahdy30na ، al-shia ، حضرت عشق
۱۲:۰۱, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۲:۲۱ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #29

(۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  و اما جناب farshid200200
ما بسان نوکران و بخت برگشتگانی که عقل و شعور خود را به دست دیگری سپرده اند نیستیم لذا افتخار داریم که ارباب ما عقل ما تعقل و تفکر و اندیشه صحیح و منطقی ماست نه ان چه در ذهن ما فرو برده اند و متعصب بدان شده ایم !
اینکه تصور میکنید تعریف شیعه ان چیزی هست که تو ذهن کوچک و بسته شما هست سخت در اشتباه هستید ! شیعه را منطق صحیح تعریف میکند نه یک اندیشه بسته تحمیلی ! مرحوم دکتر شریعتی رضوان الله تعالی علیه هم یک شیعه بودند با اون تفکرات عالی و شما هم تفکر خود را دارید و دیگری هم تفکر خود را دارد و تا وقتی که وصایت بر حق علی و اولاد علی علیهم السلام را در حق ایشان کتمان نکرده باشید خارج از اصل تشیع نخواهید شد
اولا : اینکه بنده سوال از ملاک بودن یک راوی میکنم ایا فرار کردن هست ؟؟!!!!! یعنی علم رجال و توقف در مورد اشخاصی که حدیث از ان ها نقل شده فرار محسوب میشود ؟؟؟!!!!! من عرض نکردم که زید بن ارقم عادل هست یا خیر ! و در عقیده ما شیعیان همه صحابه عدالت محض ندارند ! عرض کردم سخن او چه قدر ملاک هست در ایجاد یک عقیده مبنی بر عدم دخول امهات المومنین علیهن السلام در دایره اهل البیت ؟؟؟؟؟ خب اگر جناب زید چنین فرموده در حدیث دیگری هم که ما در صفحه اول همین تایپک درج کردیم از او نقل شده است که امهات المومنین علیهن السلام جزو اهل البیت هستند !
ثانیا : خب اگر به اون حدیث اهل السنت استناد میکنید چرا این حدیث را در نظر نگرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
ثالثا : اگر از تعارض احادیث فرضا چشم پوشی کنیم و فقه الحدیث این حدیث را بچسبیم شما عرض بفرمایید ملاک سخن جناب زید در حدیث فوق چیست ؟؟؟؟ هر حدیثی علت و معلولی دارد ... ایشان میگوید دلیل عدم دخول امهات المومنین علیهن السلام بر دایره اهل البیت علیهم السلام این است که ممکن است طلاق داده شوند و از اهل بیت بودن جدا شوند ! حالا که ثابت است عده ای از همسران رسول خدا تا اخر عمر بر ازدواج رسول خدا بودند و بلکه رسول خدا ترجیه داد در حجره ان ها دنیا را ترک بفرماید ! بنابراین وقتی علت رفت بنا بر چه حجتی معلول باقی خواهند ماند ؟؟؟؟؟؟؟
شما به جای جواب همش داد و بیداد میکنید ولی این را از منطق ثابت کنید وقتی علت رفت چگونه است معلول باقی بماند ؟؟؟؟؟
برادر متخاصم من ! نیازی به اوردن احادیث نیست زیرا احادیث متعارض در این باب فراوان است و اهل البیت علیهم السلام فرموده اند : هرگاه احادیث مختلف در اسلام وجود داشت و مورد اختلاف بود بر شما باد به کلام الله رجوع کنید و ملاک را کلام الله قرار دهید ....
حال هر انسان منصفی که قصد خود فریبی نداشته باشد به کلام الله رجوع کند به خوبی درک میکند که زنان اول مصداق اهل البیت علیهم السلام هستند که مورد خطاب ایات روشن قران کریم قرار گرفتند پس از انکه به ایشان تذکراتی میدهد ....
و برای رفع شک هم ایات دیگر عرض کردم که خداوند زنان را جزو اهل البیت پیامبران دانسته ولی جنابعالی سکوت کرده و جز خاموشی جوابی نداشتی !
در پایان عرض میکنم این قدر سعی نکنید مرا سنی و حنفی تلقی کنید و نیش و کنایه بزنید تا اتش خشم خود را سرد کنید ! میدونم براتون سخته حقایق واضحه را از یک طلبه شیعه بشنوید و بر افکار غل و زنجیر شده شما گران می اید ولی ما دل به وعده خداوند خوش کردیم که فرمود :
الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَی بِاللَّهِ حَسِیبًا [/b]
کسانی که رسالت های خدا را می رسانند و فقط از او می ترسند و از هیچ کس جز خدا نمی ترسند و خدا برای حسابرسی کافی است .......
سوره الاحزاب ایه ۳۹

ما بقی افاضات حضرتعالی ! که ام المومنین بودن را جزو فضیلت به شمار نیاوردید را به بعد موکول میکنیم زیرا بیش از بیش این سخن شما نزد هر عوامی قبیح است

بسم الله الرحمن الرحیم
[/b]با عرض سلام خدمت شما برادر اهل سنت محترم!

همانطور که انتظار داشتم باز هم از پاسخ فرار نمودید و به جای بحث در زمبینه ی حدیثی و علمی به توجیه های پوسیده و قدیمی چنگ زدید!

اولا:

سخن از دکتر شریعتی به میان آوردید حال آنکه اگر بعضی از مسائل را می دانستید چنین چیزی را نمی گفتید!!!همین دکتر شریعتی که شما برای این اندیشمند بزرگ (و نه اسلام شناس و عالم) طلب غفران و رضوان الهی کرده اید در کتاب " علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر " خلیفه ی دوم و همراهانش را به حیواناتی تشبیه می کند که بنده از شرح بیشتر آن به دلیل حفظ وحدت معذورم.آیا باز هم می خواهید به دکتر شریعتی استناد کنید؟؟؟ اگر می خواهید به ایشان استناد کنید پس باید این حرف ایشان را هم بپذیرید!(بنده مایل نبودم این مطلب را باز کنم و بیان کنم ولی تعصب و عناد برخی با حقیقت نمیگذارد!)
به علاوه دکتر شریعتی عالم دین و حدیث شناس و اسلام شناس نیستند و حتی خود ایشان گفته اند من سه جلد کتاب اسلام شناسی نوشته ام که آن ها را قبول ندارم!(این را چند سال بعد از نشر این کتب و پس از انتقادهای شدید و درست علماء گفتند).پس در این زمینه ها به دکتر شریعتی استناد نکنید که به هیچ وجه درست نیست و به علاوه برای خلیفه ی دوم و شما هم بد می شود! Big Grin

ثانیا:

شما به جای اینکه به ما تشیع را آموزش بدهید،بهتر است همان سنت خلفاء خودتان را بیشتر در موردش تحقیق کنید و ببینید که فکر چه کسی بسته است؟ اگر بخواهید بدون دلیل ادامه دهید به حول و قوه ی الهی چنان فتاوای شنیعی از علمای متاخر و متقدم شما قرار خواهم داد که بیش از پیش شرمگین شوید.(منتها ما چندان اهل مجادله نیستیم و اهل ادله ایم.)به جای مجادله به تحدی های ما و به دلایل ما پاسخ دهید!

ثالثا:

در مورد اینکه در پوشش شیعه هستید و در واقع اهل سنت هستید هم این رو خدمتتون عرض کنم که این مطلب بنده رو یاد بعضی ها میندازه!!! یکی یاد بنی صدر که با چادر چاقچول از ایران فرار کرد و یکی هم یادحجت الاسلام رادمهر!!!!!!!(و حجت الاسلام رادمهرها ...) که اصولا وجود خارجی ندارند!
مرد باشید و با همان مذهب و عقیده ی واقعیتان که اعتقاد به مکتب خلفاست بیایید و بحث کنید!

رابعا:

در مورد حدیث صحیح مسلم که از زید بن ارقم نقل شده است:

هر انسان عاقل و منصفی که آن را بخواند متوجه می شود که زنان پیامبر داخل در اهل بیت نیستند و در اینجا زید بن ارقم دلیلش را منحصر در طلاق نمی کند بلکه می گوید زن جزء اهل بیت یک شخص نیست و یک دلیلی که می آورد این است که اگر طلاق بگیرد به پدرش ملحق می شود.

به علاوه حدیث با سند معتبر در کتب اهل سنت داریم که : رسول الله در دامان حضرت علی علیه السلام(و به قول شما کرم الله وجهه) به شهادت رسیدند و اصلا ام المومنین عائشة(رض) هم خبر نداشته اند و این را خود ام المومنین عائشة(رض) نقل کرده اند.(اگر خواستید یا دوستان خواستند حدیث را خواهم آورد). پس لطفا نفرمایید که در حجره ی آن ها و .... که سخت می کنید کار را بر خودتان.یه علاوه باز هم بنده رو مجبور می کنید اسنادی رو از کتب خود شما براتون نقل کنم که شدیدا برای خودتان بد می شود و از جمله ی آن ها ازدواج کردن ام المومنین عائشة(رض) بعد از شهادت پیامبر است(همانطور که ایشان قبل از پیامبر هم ازدواج کرده بوده اند بر اساس کتب اهل سنت) که در کتب خودتان نقل شده و این را هم اگر دوستان خواستند حدیثش را قرار خواهم داد گر چه چندان مایل نیستم چون ممکن است باعث خدشه دار شدن وحدت شود ولی این عناد و تعصبات بیجای شماست که باعث می شود تا چنین بحث هایی مطرح شود!
باز هم می گویم که زید بن ارقم نگفته اگر همسر پیامبر یا هر شخصی طلاق بگیره از اهل بیت بودن خارج میشه بلکه میگه کلا همسر هر شخصی جزء اهل بیت او نیست!(لطفا دقت کنید به متن حدیث و تعصب رو کنار بذارید)

خامسا:

شما نتوانستید و نخواهید توانست هرگز از زنان پیامبر حدیثی بیاورید ولو با سند ضعیف که ادعای چنین چیزی را کرده باشند حتی در مواقعی که از خودشان می گفته اند یا دفاع می کرده اند و این خود یکی از دلایل بسیار زیبا و متقن است در اینکه زنان پیامبر جزء اهل بیت او نیستند.

سادسا:

خود ام المومنین عائشة(رض) در صحیح بخاری گفته که هیچ آیه ای به جز افک در حق ما نازل نشده(البته شیعه این را هم قبول ندارد که بحثش جداست) حال شما و یا دیگران کاسه ی داغ تر از آش شده اید و فضیلت تراشی می کنید؟؟؟ چرا ام المومنین عائشة در مواقع مهم و حیاتی که از خود دفاع می کرد یا به در کنار پیامبر بودنش اشاره می کرد،هیچ گاه نگفت من از اهل بیت پیامبرم؟؟؟!!!

این سوال دقیقا در مقابل همان شبهه ای است که اهل سنت مطرح می کنند که چرا امیرالمومنین به غدیر اشاره نکرد و استناد نکرد پس از غصب خلافت؟ منتها ما شیعیان جواب های متقن و محکم داریم از کتب فریقین که امیرالمومنین در روز پس از سقیفه و در دوره ی هر سه حلیفه استناد کرده ولی اهل سنت در برابر این شبهه تا قیام قیامت و تا ابد پاسخی نخواهند داشت! قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقین!

سابعا:

در بحث برخورد حدیثی و تناقض احادیث با یکدیگر(مثل قضیه ی وضو در کتب اهل سنت) شما وقتی می توانید بگویید احادیث با هم تناقض دارند که همه ی احادیث در آن موضوع را جمع آوری کنید و بررسی سندی کنید و پس از آن قدرت احادیث صحیح در دو طرف یکسان باشد اما در قضیه ی اهل بیت اصلا اینطور نیست و جالب است بدانید حتی به برخی علمای اهل سنت افترا زده شده که ان ها قائل به داخل بودن زنان پیامبر در اهل بیت بوده اند در حالی که وقتی به کتابشان مراجعه می کنید می بینید اتفاقا اصلا چنین اعتقادی ندارند.(در سلسله مطالب و پژوهش های این حقیر در آیه ی تطهیر که بر اساس کتب اهل سنت + کتب شیعه + سخنرانی های علمای شیعه هستش به این موارد اشاره کرده ام که ان شاء الله همانطوری که گفته ام در اینده ی نزدیک قرار خواهد گرفت.)

ثامنا:

شما دوباره از قرآن سخن گفتید حال آن که به ابتدائیات سبک شناسی و سیاق شناسی و لحن شناسی آشنا نیستید که هر کس دقیق این مطالب را بداند بی درنگ یقین می کند که منظور از اهل البیت در آیه ی شریفه ی تطهیر،کسانی غیر از زنان پیامبر هستند و اصلا زنان پیامبر بیوت داشته اند و نه بیت و ال هم بر سر بیت آمده و ادامه ی قضیه که من نمیخواهم وارد بحث های تخصصی لغت در اینجا بشوم (در سلسله مطابم کاملا اشاره خواهم نمود ان شاء الله).
به علاوه آیات این سوره اصلا در یک زمان نازل نشده اند که شما بخواهید بگویید سبک و سیاق آن ها یکی است!!! آیه ی تطهیر مدت ها بعد از آیات مربوط به زنان پیامبر نازل شده و خود پیامبر بنا بر مصالح متعددی آن را در این قسمت قرار داده است و شما وقتی می توانید اثبات کنید سبک و سیاق هر قسمت از قرآن یکی است که اول اثبات کنید آن تعداد از آیات در یک زمان نازل شده اند (مثلا مثل سوره ی کوثر) ولی هرگز نخواهید توانست در این مورد هم اثبات کنید!

تاسعا:

بنده نمیگم که ام المومنین بودن مقام و فضیلت نیست بلکه خود ام المومنین عائشة(رض) و علمای بزرگ شما در کتب معتبر با اسانید معتبر زحمتش رو قبل از ما کشیده اند و چنین مطلبی رو گفته اند!Big Grin به علاوه اینجا هم یکی از مطالبیه که اگر بخواید بیشتر اصرار کنید تا مطلب باز بشه خیلی برای شما + ام المومنین عائشة + جناب طلحة(رض) بد خواهد شد!!(اهل فن میدونن چرا!!) پس اصرار نکنید تا این مطلب باز بشه!! که اگر باز بشه بستنش با خداست!

عاشرا:

اهل سنت بودن شما بر هیچ انسان عاقلی پوشیده نیست و حضور شما در سایت های متعدد جهت صرفا شبهه افکنی هم بر کسی پوشیده نیست! این روش شما مثل جناب آقای عبدالله (اسم مستعار ایشان) و جناب اقای {...} فرزند مولوی {...} است که خود را شیعه ی سنی شده از قم معرفی می کرد و مدام به شبکه ی ولایت تماس میگرفت و میخواست با این کارش جو روانی ایجاد کند ولی یک بار جناب حجت الاسلام یزدانی چنان ایشان را مفتضح و رسوا کرد که فکر کنم خودش رو شرم کنه این ادم در آینه هم نگاه کنه!!!(ویدئوی این مطلب در سطح اینترنت هستش)

به علاوه علمای شما مثل جناب مولوی عبدالمجید مرادزهی خاشی(که ایشون البته وهابی هستند و نه اهل سنت) و جناب مولوی عبدالحمید رو امثال من حقیر بی علم و دانش کافی هستیم تا باهاشون بحث کنیم ولی همین آقای مولوی عبدالمجید مرادزهی خاشی هم از بحث با بنده در یک مقطع و هم از با بحث جناب آقای اکبر بیرامی در چندین مقطع فرار کرده اند و حتی در صفحه ی شخصی شان به دلیل این که بنده یک روایت را که ایشان قرار داده بودند با تکیه بر منابع رجالی اهل سنت تضعیف کردم و از ایشان پاسخش را خواستم بلوک کردند!!!!!(حال بگذریم که آن روایت را به دلایلی که نمی شود گفت تقطیع هم کرده بودند!!!)

به هر حال به اهل سنت و احناف عزیز خواف و زاهدان سلام برسانید![/b] Big Grin

نکته ای هم که بایستی زودتر به آن اشاره می کردم این است که شما از طرفی به دروغ خود را طلبه ی شیعه می خوانید و از طرفی از منابع اهل سنت استدلال می آورید!!!! خنده دار نیست کارتان؟؟!!! کودک و نوزاد دو ساله هم از این روش بحث شما به خنده می آید!!!!

یا از پوشش دروغ خودتان دربیایید و بگویید که اهل سنت هستید و از منابع خودتان بحث کنید و یا اگر خود را شیعه می دانید فقط و فقط از منابع شیعی بحث کنید.

(یادتون نره سلام مولوی عبدالمجید مرادزهی خاشی رو برسونید! Big Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، وحید110 ، صبح صادق ، neyestan23 ، Woodi2020 ، mahdy30na ، حضرت عشق ، ZaHrA110M
۲۱:۴۳, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم الله و الصلاه و السلام علی رسول الله و علی اله الاطهار
جناب فرشید خان ! مثلا گمان میکنی برای من تفاوتی داره موجودی چون شما مرا از اهل السنت تلقی کنی یا شیعه ؟؟؟!!! نه دلبندم ! من فقط وظیفه ابلاغ دارم همین و بس ! و دیگه برام مهم نیست چه پیش میاد و در مورد من چه میگویند همچنان که در حوزه قم چنین مطلبی برای من پیش امد ... گرچه بحمد لله تعالی توانستم عقاید صحیح و منطقی را میان جوانان به خصوص طیف دانشجو پخش کنم و بحمد لله کم کسانی نیستند که دست از تعصبات الوده شسته و حقیقت را در نهاد ها بازگو میکنند فقط اندکی بینایی میخواد تا اثار پخش عقاید حقه را در میان جوامع روشن فکر امروزی ما بنگرید ! اگر صلاح بود مسجدی را که در ان اقامه جماعت میکنم را معرفی میکردم تا حقیقت برای شما منکشف شود ولی هیهات که با این همه ظلمات تعصب و جهل بهتر میبینم همین جا شما را متذکر کنم !

در مورد دکتر شریعتی رضوان الله علیه باید عرض کنم اولا هیچ کس در حدی نیست که دیگری را اسلام شناس بخواند یا نخواند ! و هیچ کجای قران و احادیث نوشته نشده که تنها طیف ما روحانیون عمامه به سر هست که درک اسلام کنند ! لذا به سخن بنگرید نه اینکه از چه کسی برخواسته ! حضرت مولا امیر المومنین علیه السلام فرمودند : حکمت را بگیر حتی از زبان منافق !
بنده منکر اشتباهات خلفای ثلاث نیستم و اینکه بی شک ان ها برای خلافت هرگز شایسته نبودند و حق بر وصابت و خلافت مولانا علی بن ابی طالب صلوات الله علیه بود ! ولی در عین حال انصاف را در وجدان خود به قتل نرسانده و به نقاط مثبت و نورانی ان ها که کمترین ان مسلمان کردن من و شما هست واقف هستم ... لذا بدون هیچ انتقاد و نظری راجع به بزرگان اسلامی ان ها را به خدا میسپارم و نه برای ان ها طلب رضایت و نه طلب عذاب میکنم ... الیس الله باحکم الحامین ؟؟؟؟

شما هم بهتره به جای اینکه به تجسس اعمال گذشتگان بچسبی به فکر اعمال خود باشی و در عقاید خود تجدید نظری کنی زیرا هر چه هست در اعمال خودت هست و اظهار نظر در مورد دیگران تو را سودی در دنیا و اخرت نبخشد که الله تعالی میفرماید :
تِلْکَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا کَسَبَتْ وَلَکُم مَّا کَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا کَانُوا یَعْمَلُونَ

گذشتگان شما جماعتی بودند که درگذشتند ; آنچه کسب کردند مختصّ آنان است و آنچه کسب کرده اید مختص شماست ، و شما از آنچه آنان می کردند بازخواست نخواهید شد ...
سوره بقره – آیه ١٣٤

متاسفانه قیل و قال زیاد میکنید ! ولی حرفی برای توجیه عقاید خود ندارید ! بنده عرض کردم که علت سخن زید در حدیث فوق طلاق همسران هست و اگر از میان برود معلول هم از بین میرود .. ولی چون شما متاسفانه هیچ علم و تسلطی بر علوم عقلی و حوزوی ندارید اصلا درک مطلب نمیکنید ! بعدش هم مگر ما حدیث دیگری را از خود زید نیاوردیم که بر خلاف شما همسران رسول خدا صلی الله علیه و اله را داخل در همسران معرفی کرده ؟؟؟

جناب امام المغلطین !!!! بنده عرض نکردم که وجود اقدس رسول الله صلی الله علیه و اله در دامن عایشه از دنیا رحلت کردند !!! بلکه عرض کردم در حجره عایشه از دنیا رفتند و در حجره او هم دفن شدند ! ایا این کم توفیق و نشانه ای برای عایشه هست ؟؟؟ ایا میتوانید خلاف این موضوع را در روایات اهل البیت علیهم السلام ثابت کنید ؟؟
در ضمن مگر بحث سر عملکرد ام المومنین هست که شما ان را پیش گرفتید که نعوذ بالله با فلانی رابطه داشت ؟؟؟؟!!!!!! چرا بحث را کج میکنید ؟؟؟ بحث سر مصادیق اهل البیت هست یا عملکرد افراد ؟؟؟؟

اینکه حدیثی در این کتاب های محدودی که به عصر حاضر رسیده نقل نشده که امهات المومنین خود را جزو اهل البیت معرفی کنند دلیل میشود که نیستند یا چنین چیزی نگفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی شما عقیده داری هر حرفی که ائمه علیهم السلام زدند عینا به ما رسیده و حرفی جا نمانده ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
خواهشا ننشینید و دلایل باطل نتراشید !

در مورد قضیه افک که قریب به جمهور مفسرین اسلامی ان را در حق ام المومنین دانسته اند بحثی نیست ... ولی حدیثی که در ان ام المومنین گفته جز افک در حق ما چیزی نازل نشده کاملا از نظر سندیت و فقه الحدیث مطرود است ! زیرا اظهر من الشمس هست که ایات بسیاری در مورد همسران رسول خدا نازل شده از جمله ایه ۶ الاحزاب که علنا در فضیلت عایشه و دیگران نازل شده !
جمهور علمای اهل السنت از همه مذاهب و قبائل در سراسر جهان امروزه یکی از بزرگترین مصادیق اهل البیت را امهات المومنین علیهن السلام میدانند و نظر چند نفر مورد بحث نیست ! همان طور که در مذهب ما نیز وقتی مرجع تقلیدی فتوای شاذ دهد رای او در عقاید مذهب مورد نظر قرار نمیگیرد !

چه جالب ! یا بهتر بگم چه خنده دار ! براستی که ظلمت تعصب با انسان چه میکند ؟؟!!!! میفرمایید : هر کس دقیق این مطالب را بداند بی درنگ یقین می کند که منظور از اهل البیت در آیه ی شریفه ی تطهیر،کسانی غیر از زنان پیامبر هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه اگر قسمت شد با هم میریم بقالی سر کوچه تا ببینیم اون چی میفهمه ! و لقد یسرنا القران للذکر فهل من مدکر ؟؟؟؟؟

و اما بحث بیوت و البیت را کردید !!! این هم محل تعجب است ! منظور از کلمه البیت در کلمه اهل البیت خانه ظاهری که در و پنجره دارد نیست جناب ! بلکه به اهلیت قوم و خویش اشاره دارد و منظور از البیت خانه واحده رسول خداست که همسران او در خانه و اهلیت او داخل هستند و لو اینکه جدا زندگی کنند هیچ ربطی نداره ... زیرا اگر چنین باشد پس اهل الکسا علیهم السلام هم در خانه ای جدا از خانه رسول خدا زندگی میکردند پس چه طور در مورد اهل الکسا چنین ایراد نابخردمندانه را نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوند در کلام خود فرموده قد افلح المومنون ! و هزار هزار بار با مقام ایمان در کلام خود اشاره کرده ! ان وقت به شخصی لقب ام المومنین بدهد فضیلت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بل انتم قوم تجهلون !

واقعا ما شا الله به نبوغ علمی و بحثی شما !!!! مثلا ده تا تذکر عرض کردید بیش از نصف ان تهمت و حرف های پراکنده بود !!!! هداکم الله قبل موتکم
[align=CENTER]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]