کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده چیست، حلال چیست
۶:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1

به نام آنکه بندگی‌اش تمام شادی است

ای خوش منادی‌های تو در باغ شادی‌های تو - - - - بر جای نان شادی خورد جانی که شد مهمان تو

سلام

فکر می‌کنم لزومی به توضیح نباشه که تمام بدبختی ما در عقب‌نشینی روزبه‌روز فرهنگمون از اصول اسلامی، حاصل بی‌تفاوتی‌مون هست نسبت به همه‌نوع نافرمانی از حکم الهی، یا حتی پذیرش یا گسترش اونها.

با خودم گفتم چه خوب میشه اگر بتونیم تمرینی عملی داشته باشیم در تالار، از توجه به چگونگی فرهنگ‌سازی با گفته‌ها و مطالب. فرهنگ‌سازی‌ای که چه بخوایم چه نخوایم، در هر حال، با هر نوشته یا مطلبی، خودبه‌خود صورت میگیره.

فکر می‌کنم بخشی از این تمرین رو میتونیم اختصاص بدیم به مبحث ثقیلی تحت عنوان Barresi ta peak D' be estela halal (ترجمه: بررسی تاپیک خنده‌ی به‌اصطلاح حلال) که در دانشگاه‌های هیچ‌کجا درس داده نمیشه. خیلی ساده بعضی موارد رو بررسی می‌کنیم بدون هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب، بدون هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب، تأکید می‌کنم بدون هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب. و بعد بررسی‌اش می‌کنیم(بدون هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب).
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سدرة المنتهی ، میلاد.م ، Havbb 110 ، مجید املشی ، عبدالرحیم ، zryy ، sagheb ، ضحی ، شیدا ، help me ، السا ، fatemeh ، m1374b ، صهبا ، یاســین ، yamin ، Hadith ، انتصـار ، mahramaneh ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، meisamtiger ، مجنون العباس ، آیلار ، SAViOR ، لبخند خدا ، azade ، aleerz ، Ali#59 ، sabrina ، MohammadSadra ، fafa* ، soora ، amirhq21 ، آیات

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۳, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
دارین رو این بحث میکنین که چی خنده داره چی خنده دار نیست؟!Smile
جدا ینی این همه پست که از خنده حلال حذف میشه،به خاطر اینه که خنده دار نیستن؟؟!
خدا خیرتون بده بابا!اصلا میگم چقدر این خنده حلال بامزه ست،نگو پستای بی مزش رو ناظرا حذف میکننCool

.
.
.

آخه ما چیکار داریم که چی خنده دار هست،چی نیست!
شاید یه چیز خیلی بی مزه (واس ما) برای یکی دیگه اند خنده باشه...Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، علمدار133 ، Reza2035 ، انديشه نو ، مجید املشی ، aleerz ، MohammadSadra ، fafa*
۲۱:۰۴, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم رب الحیدر

یعنی خدایی بعضی وقتها دوستان از یه شکلک چنان مطلب فلسفی در میارن که آدم احساس از کف رفتگی بهش دست میده ...
فکر کنم من خودم از کاربرانی هستم که کمترین بازدید رو از خنده حلال داشته باشن،به جز یک پست هم مطلبی در 4 سری این تاپیک نداشتم،ولی خداییش این تفسیرهای محیر العقول هم دیگه زیادی روی هست ...
خوب،هرکی از هر تاپیکی خوشش بیاد پیگیرش میشه،هرکی هم خوشش نیاد خوب ...
دیگه این توضیحات و ماده و تبصره نداره که ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علمدار133 ، Reza2035 ، help me ، انديشه نو ، مجید املشی ، MohammadSadra
۱۹:۴۱, ۱۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۲:۲۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۱۲/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۳)Tishtar نوشته است:  دارین رو این بحث میکنین که چی خنده داره چی خنده دار نیست؟!Smile
...
آخه ما چیکار داریم که چی خنده دار هست،چی نیست!
شاید یه چیز خیلی بی مزه (واس ما) برای یکی دیگه اند خنده باشه...Dodgy
خیر.
بحثشون فقط ارسالهای شوخی کاربران با هم بود. اینها بعضی مواقع بخش نسبتاً زیادی از چند صفحه رو تشکیل میدن، و برای دیگران خیلی خنده‌دار نیست. این باعث میشه کسانی که با خوندن یه مطلب خنده‌دار شارژ شدن حالشون گرفته بشه(حالا خودم رکورددار ارسالهای کلاً بی‌ربط در خنده‌حلال هستم‌هاااBig Grin چرا اون موقع اینجا رو بنیان(!) ننهاده بودم؟!)

(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۲)Reza2035 نوشته است:  چون نمیخواستم تاپیک خنده حلال خراب بشه اینجا پست میذارم !

1.تصاویری که محمد و عبدالرحمن میذارن اگه زیرش هیچ تشکری زده نشه , یعنی اون مطلب واسه کاربرها جذابیتی نداره و دلیلی هم دیگه دوستان پیدا نمیکنن اونجا تصویر بزنن !
2.واسه خندیدن قانون نذارید و سانسور نکنید , وقتی خودتون بلد نیستین کسی رو بخندونید پس واسه خنده ی بقیه قانون نتراشید !
3.از سانسورهای مزخرف توی تاپیک خنده ی حلال و پاستوریزه کردن مطالب متنفرم ! وقتی نمیتونین یه تاپیک طنز رو همون جوری که هست سرپا نگه دارید بهتره تاپیک رو کامل حذف کنید ( مخصوص ناظرین)
4.برای خنده ی بقیه قانون درست نکنید .
5.برای خندی بقیه قانون درست نکنید .
6.برای خنده ی بقیه قانون درست نکنید .
1. غیب گفتین. ایشون پرسیدن کجاش براشون خنده‌داره؟
2. هم ما بلد هستیم بخندونیم،
هم اینکه ما بلد باشیم یا نباشیم ربطی به این نداره که چیزی که به نظرمون اشتباه میرسه رو تذکر ندیم،
هم این حرفهامون رو برای کسانی نمیگیم که دلشون نمیخواد از چیزهای اشتباه پرهیز کنن. ما واسه اون کاربرها یا ناظرینی که خودشون طالب هستن داریم میگیم. اگر هم اختلافی هست، صاحبان تالار تعیین میکنن که طالب چه‌جور تالاری هستن.
3. توضیح بدید «سر پا نگه داشتن تاپیک خنده حلال، بدون گفتن اینکه باید از چی پرهیز کرد، بدون قانون، و بدون حذف» یعنی چی؟ 20 نمره.
4. جواب 2 از خط سوم به بعد.
5. جواب 2 از خط سوم به بعد.
6. جواب 2 از خط سوم به بعد.

(۱۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۴)علویون نوشته است:  یعنی خدایی بعضی وقتها دوستان از یه شکلک چنان مطلب فلسفی در میارن که آدم احساس از کف رفتگی بهش دست میده ...
خدایی؟
خداییش اینه که رعایت حیا در صحبت با نامحرم نیاز به رعایت حدودی داره، و نیز خداوند در قرآن کریم از لحن صحبتی که در بیماردلان طمع بندازه منع فرموده.
کاربرد شکلک هم در اینجا توضیح داده شده: شوخی و بگو بخند با نامحرم

(۱۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۴)علویون نوشته است:  خوب،هرکی از هر تاپیکی خوشش بیاد پیگیرش میشه،هرکی هم خوشش نیاد خوب ...
دیگه این توضیحات و ماده و تبصره نداره که ...
در بالا،
جواب 2 از خط سوم به بعد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، fafa*
۸:۲۲, ۱۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34

(۱۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۰)علویون نوشته است:  یعنی خدایی دنیایی دارین برای خودتون ها ...
تمسخر زشت هست.

(۱۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۰)علویون نوشته است:  لطفاٌ یه تاپیک بعد از اتمام این تاپیکون بزنید خطاب به کاربرا و ناظرانی که طالب روش صحیح و مؤدبانه پاسخ دادن هستن ...
؟
آهان.
منظورتون «ربطی نداره به اونهایی که ...» هست؟
منظورم این بود که برای اون افراد نمیگیم.
معذرت میخوام که اینطور به نظر اومده بود.
اصلاحش کردم.

در مورد نیت افراد حسن‌ظن داشته باشید، و براساس اون، در مواردی که عمدی بودن کار قطعی نیست، دوباره بررسی کنید تا ببینید میتونید به قطعی بودن یا نبودنش پی ببرید، و اگر نتونستید، بجای شک کردن به حسن‌نیت فرد، باهاش در میون بذارید تا قضیه روشن بشه.

(۱۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۲)Reza2035 نوشته است:  در چرند و بی اساس بودن سیاست های نظارتی و تذکرهای شما همین بس که شخصی مثه لقمان که توی قران میگه بهش علم و حکمت دادیم رو به استهزا میگیرن یه نفر تذدکر نمیده اما خفه شو گفتن یه مادر به بچه اش بد آموزی داره !

شما دردتون اسلام نیست , چرند نویسیه !
همون که صف سبد کالا بود؟
چیزی که اهمیت داره دلیل هست، که در نظر شما اهمیت نداره. دلایل ما رو روی هوا مردود میدونید و خودتون نیازی به ارائه‌ی دلیل نمی‌بینید که بگید چرا استهزاء هست.
اگر فکر می‌کنید که بده و تذکرش میدید، چرا فکر می‌کنید کاری که انجام دادید اضافه از وظایفتون هست؟
چرا فکر می‌کنید امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ی افراد خاصی هست؟
من نفهمیدم بالأخره خودتون رو جزء مسلمونها به حساب میارید یا نمیارید؟
کی گفته باید من یا ناظرین تذکر بدیم؟
اصلاً کی گفته ماها حتماً می‌بینیمش؟
آیا من قبلاً تأکید نکرده‌ام که ممکنه خیلی چیزها باشه و من نفهمم؟
کی گفته اگر چیزی از نظرم نامناسب باشه، حتماً خواهم تونست دلایلی براش بیارم؟
کی گفته اگر بتونم دلایلی بیارم، حتماً بلد خواهم بود طوری توضیح بدم که احساس کنم در نظر کسی که نمیدونه مقبول خواهد افتاد؟
کی گفته این تذکرها به راحتی یک اشاره و دو تا جمله هست، وقتی از ترس ناراحت شدن افراد از تذکرم به اشتباهات خودم اشاره می‌کنم و باز بجای اینکه متوجه زشتی اون کار بشن خودشون رو از اشتباه بری میدونن و ناراحت میشن، و من دفعه‌ی بعد از ترس این افراد مجبور میشم بجای اشاره به مورد، کلی‌گویی کنم و بنشینم یک ساعت یک توضیح و تفسیر کلی از اون عمل و اشکالش بنویسم؟
کی گفته از ترس افرادی که به خودشون زحمت اندیشیدن نمیدن مجبور نیستم هزارجور فکر در مورد اینکه ممکنه کجاش اشتباه درک بشه رو در زمان نگارش مطلبم در نظر بگیرم تا قائله راه نیفته؟
کی گفته عیب‌جویانی وجود نخواهند داشت که اصلاً در مورد حرفی که زده میشه فکر نکنن و فقط دنبال عیب گرفتن از یکجای کار طرف مقابل باشن؟
اصلاً کی گفته چنین چیزهایی(برفرض که باشه) استثناء هست؟
کی گفته بعضی مسائلی که خیلی‌ها جایز میدونن به اون بزرگی نیست؟
خیلی مسائل بزرگ هست که هممون نمی‌فهمیم، ولی مقدمه‌اش از اینجاست که بجای سر پیچوندن و زدن زیر ماجرا، یه‌خورده حرف‌شنو باشیم.
۸:۳۲, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۲)Reza2035 نوشته است:  در چرند و بی اساس بودن سیاست های نظارتی و تذکرهای شما همین بس که شخصی مثه لقمان که توی قران میگه بهش علم و حکمت دادیم رو به استهزا میگیرن یه نفر تذدکر نمیده اما خفه شو گفتن یه مادر به بچه اش بد آموزی داره !

شما دردتون اسلام نیست , چرند نویسیه !
بسم الله
.
.
سلام.
برادر عزیز .
رضا جان شما از کجا می دونی که ناظرین بخش به نویسنده اون کامنت تذکر ندادن ؟؟؟
خدای نکرده دچار تهمت زدن نشی برادر.
.
من کامنت شما رو که توش اون کلمات بود در خنده حلال ویرایش کردم.و اگر باز هم ازین کلمات باشه (حالا هر کس بذاردش) ویرایش میکنم.
اون استهزا هم که شما می فرمایید من وقتی دیدمش حذف کردم و تذکر هم به ارسال کننده اش دادم.(می تونید سوال کنید از نویسندش)
داداش جون اینقدر زود قضاوت نکن.
بجاش برامون دعا کن میری کربلا.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Reza2035 ، سید ابراهیم ، Hadith ، صبح صادق ، شیدا ، azade ، MohammadSadra ، fafa*
۱۰:۵۶, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #36

درست پسند این همه گفتی چه ربطی به حرفای من داشت ؟

نقل قول:سلام.
برادر عزیز .
رضا جان شما از کجا می دونی که ناظرین بخش به نویسنده اون کامنت تذکر ندادن ؟؟؟
خدای نکرده دچار تهمت زدن نشی برادر.
.
من کامنت شما رو که توش اون کلمات بود در خنده حلال ویرایش کردم.و اگر باز هم ازین کلمات باشه (حالا هر کس بذاردش) ویرایش میکنم.
اون استهزا هم که شما می فرمایید من وقتی دیدمش حذف کردم و تذکر هم به ارسال کننده اش دادم.(می تونید سوال کنید از نویسندش)
داداش جون اینقدر زود قضاوت نکن.
بجاش برامون دعا کن میری کربلا.

بعد اینکه اینجا پست زدم رفتم خنده ی حلال چک کردم ضایع شدم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱۲:۵۷, ۱۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #37
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یه چند نکته بنظرم اومد گفتم بگم

این پست را دیدم خوشحال شدم اما هر چی نگاه کردم فقط نباید بود

اول امر به معروف هست و بعد نهی از منکر

الان در همین پستهایی که بیان شده است همش نهی از فلان حرکت شده است

چه خوب است چند نمونه از شوخی های ائمه بالاخص امیرالمونین را بیان میکردیم یا بیان کنیم.

دغدغه مندی بسیار خوب است که جای تشکر فراوان داردAngel

ولی باید مراقب باشیم برخی مواقع باید مراقب اسیبهایی که افراد دچار میشوند باشیم.

از مطالب خوبتان تشکر میکنم.

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، صهبا ، مرهم ، محب الزهرا ، help me ، مجید املشی ، Hadith ، صبح صادق ، azade ، MohammadSadra ، fafa*
۱۳:۵۵, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38

نقل قول:چقدر جالب بحث به بیراهه کشیده شد و از خواهش کردن برای نذاشتن پست های محاوره ای توی خنده حلال بحث کشید به امر به معروف و نهی از منکر...
آقای سید ابراهیم!
همه چیز از اونجایی شروع شد که شما و بقیه اون آقایونی که قبلاً ازشون نام بردم، نیومدین توضیح بدین که برای چی پایین پست آقا رضا لایک زدین...
بابا!
والله و بالله نه توهیناتون به همدیگه جزء امر به معروف و نهی از منکر قرار میگیره و نه شوخیاتون با هم جزء خنده اونم از نوع حلالش...
اگرم اشتباه کردین، بگین...
"معذرت میخوام" رو برای این وختا گذاشتن دیگه...[تصویر: biggrin.png]
چون براشون جالب بوده که تشکر زدن !
منم تا زمانی که پستی بزنم که زیرش تشکر بخوره اینکار رو ادامه میدم نه اینکه واسه خندیدن قانون بذارم و مثه درست پسند بگم رضا ایا مسلمونی که این حرفها رو میزنی ؟

مکتب ریاضتی و حاج آقا گرینوفی پاسخ گو نیست Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، صبح صادق ، MohammadSadra
۱۴:۵۸, ۱۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #39
آواتار
خانم گرامی اصلا بحث منحرف نشده است، اتفاقا مسیر دقیقش هم همین است، درست پسند گرامی تاپیکی ایجاد نمودند که از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است، کار خوبی هم هست. جناب عبدالرحیم عزیز هم نقدی وارد کردند...ما هم تایید کردیم. همین.
بعد در ضمن حتما باید بیایید مشخص کنید منظورتون کدوم ارسال رضا هست که من زیرش تشکر زدم؟؟؟؟
زمانی که حتی به دکمه های کیبورد نقد وارد می کنیم که مثلا چرا م نزدیک به ن است،؟ این از القائات شیطان است و...
یه کم هم باید نقد پذیر باشیم...
در جای دیگه هم گفتم اینقدر حلال را تنگ نکنیم... که مردم از اون ور حرام سر در بیارن.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، علمدار133 ، Reza2035 ، help me ، مجید املشی ، صبح صادق ، MohammadSadra
۲۲:۲۵, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
آقای سید ابراهیم!
اولاً ممنون که پاسخ دادین.
ثانیاً من یه نقد کوچولو به شما بکنم. اجازه هست؟
توی همین تاپیک گفتگوهای محاوره ای و نقل قولی پیش اومد.
من 2 بار آدرس دادم. اما چون گفت و شنود ها طولانی شد، به صفحات قبل منتقل شده.
یعنی برای شما سخت بوده برین صفحات قبل رو بخونین که بدونین من کدوم پست رو میگم.
تمـــــــــــــــــــــــام حرف من هم همینه....
من گفتم مثلاً آقای رضا با آقای عبدالرحمن و آقای درست پسند و ایکس و ایگرگ دوستن...
میاین با هم 2-3 صفحه شوخی های محاوره ای میکنین...
برای منی که در جریان شوخی های بین شما و میزان صمیمیتتون نیستم، اصلاً خنده نداره.
بعد آقا رضا اومدن گفتن که اگه یه پستی خوب باشه تشکر میخوره و تا وقتی تشکر میخوره ارزش نوشته شدن در خنده حلال رو داره، چون متقاضی داره. (اگه اشتباه میگم تصحیح کنین آقا رضا)
من از شما و بقیه دوستان من باب بسط و تنویر افکار خواستم توضیح بدین چرا من باب مثال پایین این پست های آقا رضا تشکر زدین؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257511
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257534
پستی که توی خنده حلال زده میشه باید دو خصیصه داشته باشه، خنده دار باشه و حلال باشه.
این دو تا پست که من مثال زدم، نه خنده داره و نه حلال.
البته این وسط آقا رضا نشه گوشت قربونی ها!!!
از این پست ها فت و فراوونه...
ما پیشنهاد دادیم شوخی های محاوره ای تاپیکش از خنده حلال جدا باشه.
آقا رضا پشت یکی از پست های من گفته بود که وقتی با شما صحبت میکنم، احساس میکنم دارم با آمریکا مذاکره میکنم.
من فکر میکنم ایشون هنوز هم همین احساس رو دارن.
بلافاصله جبهه گرفتن که شما که نمیتونی بقیه رو بخندونی بذار ما بخندونیم...
حالا بالا غیرتاً توضیح بدین این -برای نمونه - دو تا پست کجاش خنده داشت؟
اگر این بحث واقعاً به 17-18 صفحه هم بکشه، ممکنه من دیگه نیام و جواب ندم، اما سوال منطقی ای کردم و واقعاً منتظر یه جواب واقعی هستم...
دقیقاً مثل اون لحظه هایی که استاد میگه اگه چیز خنده داریه بگین همه با هم بخندیم...Big Grin
اگر واقعاً توضیح قانع کننده بود و اون پست ها هم خنده دار بود و هم حلال، از اونجایی که اصلاً موجود مغروری نیستم، من از شما و آقا رضا و بقیه که اسم بردم، عذرخواهی میکنم و به هر کدوم روزی 10 اعتبار میدم. خوبه؟
اما اگه واقعاً شما اشتباهی لایک زده بودین چی؟
خرجش یه عذرخواهیه و تکرار نشدن این کار...
خوشتون میاد من با خانم ایکس بیام تو خنده حلال با هم شوخی کنیم؟
حوصله تون سر نمیره؟
خدااااییش خودتون رو جای بقیه کاربرا بذارین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، azade ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]