|
برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ...
|
|
۲۰:۲۶, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام بر گرامیان ... شاید میدانید که یزید به هر نفر از اهل خواص کوفه 30 هزار دینار طلا داد و دینشان را خرید بیایید یک محاسبه ساده انجام دهیم : هر دینار طلا معادل 4.5 گرم طلاست امروز قیمت هرگرم طلای 18 عیار حدود 90000 تومان بود 30هزار دینار به پول امروز میشود چیزی بیش از 12 میلیارد تومان!
حالا سوالم !! الان من این رقم رو به شما پیشنهاد می کنم ... زمونه سخته ها ! می دونید با این پول میشه چه کارها که کرد ... زندگی . ماشین . نگید که دوست ندارید !! خوب چه کار می کنید !؟! چه جوابی می دهید ... 12 میلیارد پووووول !!!! یادداشت نگارنده 1 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ان شاءالله
والله ان قطعتموا یمینی انی احامی ابدا عن دینی خدا کنه امام زمان رو نفروشیم ... |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
در حقیقت شما درست می گید .
موقعیتی که در امتحان ایجاد می شود خیلی پیچیده و حساس هست . بسا کسی فکر نکند که الان امتحان هست و معصوم رو پیروی کردن چه اهمیت دارد . ما الان قشنگ و راحت می رویم مجلس . سینه می زنیم روضه می خونیم و لعنت می کنیم کسی که حتی اسب زین کرده برای مخالفین . حالا پول گرفته هاش که هیچ!!! ولی در موقعیت باید دید آدم چند مرده حلاج هست . حالا من فهمیدم که چیزی بارم نیست این یک طرف ماجراست . بله خدایا . من مردود میشم پس امتحانم نکن !!! اینجوری که نمیشود . اگر خدا بیاید ما رو امتحان نکند . فردا هم می خواهیم بی بهانه برویم بهشت !!! اینطور که نمیشود ! خداوند امتحان می کند ما ناسلامتی مدعیان ظهوریم !!! هی می گیم آقا بیا آقا بیا !!! اینکه باید بفهمیم چه کار کنیم وقتی در این موقعیت قرار گرفتیم مهم هست ! این از چه ناشی می شود ؟!!؟!؟!!!! باید تزکیه کنیم یا نه ؟! همینطوری بگیم خدایا این و اون رو لعنت کن . بعد خودمون بگیم خدایا ما رو امتحان نکن . این که بی معرفتی هست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)