|
خسته شدم از نشستن و کاری نکردن
|
|
۱۸:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک ساله که مستند ظهورو دیدم بعد تصمیم گرفتم بیشتر راجب شیطان پرستی تحقیق کنم...بعد از اون سخنان آقای رائفی پور را دیدم...و فیلم های مختلف ....همیشه از این که این اطلاعات رو بدست آوردم ولی نمیتونستم از اون استفاده کنم اعصابم خورد میشد....چند وقته دنباله یه گروه تحقیقاتی و اطلاعاتی میگردم تا بتونم یکم احساس ارزش کنم...من نتونستم یه گروه پیدا کنم....اگه گروهی میشناسیذ به من معرفی کنید اگر که نه میخوام یه گروه بسازم و همچنین یه وبلاگ...لطفا اگه علاقه دارید یا شما ام از دست روی دست گذاشتن خسته شدید کمکم کنید.ممنون میشم اگه کمکم کنید. [b]به امید حقوق بشر نه حقوق بی بشر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۴, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۱:۳۵ توسط آیات.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۴)bidaram نوشته است: سلامبه نام حق با سلام شما به وظایفی که دین اسلام مشخص کرده عمل کنید تکلیف شما همین هست باید ببینید در این زمان اسلام ازشما چه می خواهد ابتدا باید مسیر خود را مشخص کنید که مرحله اولش کسب علم مفیداست شما روزانه حتی یک ربع هم که شده حتما وقت بگذارید قرآن یاد بگیرید وبه دیگران یاد بدهید با افراد عالم مشورت کنید... |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۸)IR66 نوشته است:سلام من مطالبی که جمع میکنم در باره ی شیطان پرستی رابطه ی مستقیم با ظهور داره.اگر مستند ظهورو نگاه میکردید رابطرو درک میکردید. با تشکر (۳/اسفند/۹۲ ۱:۳۴)یاقوت نوشته است: به نام حقبا سلام. بله درست میگید ولی تو این مبحث هم علاقه دارم کار کنم.امیدوارم کاری که میگیدم انجام بدم با تشکر از نظرتون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |