|
غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>>
|
|
۱۵:۵۹, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام فقط دوست دارم خودمون کلاهمونو قاضی کنیم و بگیم که به نظرمون چه کارهاییه مصداق بارز غرب زدگیه! من بگم؟؟؟!!!! خب میگم! غرب زدگی یعنی>>>>وقتی استاد یه کلمه عربی استفاده میکنه، توی جزوه ای که مینویسی حتما معادل فارسیشو بنویسی! ولی وقتی معنی یک کلمه انگلیسی رو میگه،،،،تو بازم همون کلمه انگلیسی رو بنویسی (مورد داشتیماااا که این کارو کرده ) غرب زدگی یعنی>>>>وقتی توی مغازه ، صاحب مغازه میگه فلان جنس مال فلان جاست و ایرانی نیست! قبل از اینکه جنسو ببینی بگی خب پس خارجکیشو بدید!(باور کنید ظلمه ندیده بخوایم اینکارو بکنیم....حداقل مقایسه کنیم و بعد ....) غرب زدگی یعنی>>>> وقتی میبییم یکی دو تا کلمه انگلیسی استفاده میکنه یا ایسم ایسم میکنه میگیم خـــــــــــــب معلومه فلانی خیلی حالیشه! غرب زدگی یعنی>>>> گوشمونو رو کل اخبارای داخلی ببندیم و فقط بگیم: BBC! (و خداوند عقل و قیاس و اختیار را آفرید تحلیل کن جانم تحلیل ) خیلی مورد داریم...به مرور مینویسم... ولی تو رو خدا این ماجرای تاریخی رو بخونید: تا بگم چی میخوام بگم! یزید که حضور اهل بیت پیامبر را برای حکومت خود خطری بزرگ می دانست مترصد بود تا در فرصتی مناسب آنها را به جایی غیر از شام اعزام کند که این فرصت با طرح سه درخواست از سوی امام زین العابدین(علیه السلام) به دست آمد. امام فرمود: اول:یک بار دیگرمی خواهم رخسار پدرم را ببینم. دوم: آنکه دستور دهی هر چه از ما غارت برده اند بازگردانند. سوم:اگر تصمیم به قتل من گرفته ای فردی مورد اعتماد را با این زنان همراه کن تا آنها را به حرم پیامبر بازگردانند. یزید پاسخ داد، خواسته اول تو هرگز برآورده نخواهد شد. درخواست دوم را به چندین برابر جبران می کنم و در مورد سوم جز تو کسی همراه زنان نخواهد بود. امام فرمود: اموالت را نمی خواهم و بر تو ارزانی باد،آنچه از ما غارت شده است بازگردان زیرا در میان آنها مقنعه، گردنبند و پیراهن مادرمان فاطمه(سلام الله علیها) قرار دارد. یزید فرمان داد آنها را باز گردانند و دویست دینار نیز به آنها افزود و اسیران اهل بیت را به سوی مدینه باز گرداند. امام آن دینارها را به مستمندان شام بخشید - الملهوف، ص 82، زخّار، قمقام، ص 579، با اندکی اختلاف. *************************** خوب خوندید؟ خیلی معنی داره هاااا یعنی برای ما پیراهنی که مادرمون حضرت زهرا(سلام الله علیها) با دستان مبارکش دوخته از هزاران دینار شما ارزشمندتره(امام سجاد(علیه السلام) رسما یزید رو با خاک یکسان کردن ! ) میخواستن به من و تو بچه شیعه یاد بدن که دسترنج خودت و ساخته دست خودت از هزاران هزار اموال و سرمایه های دیگران ارزشمندتره مسلمون راضی میشه سر گشنه زمین بذاره ولی خفت رو نمیپذیره... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
کلا انسان موجود گذرایی هست.
برام تلخ و این جور حرفا نیست. مشکل اینه که ما ایرانیا هیچ وقت یه چیزیو نمیخوایم قبول کنیم. حتی خودم. سر یه موضوع ساده همین کروات ، این همه باید بحث شه. من دیگه حرفی ندارم |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۰)أین المنتظر نوشته است: بسیار تاپیک عالی ای هست.پاسخی به ارسال بالا تمدن غرب در کلام مقام معظم رهبری+ مقدمه ای بر غرب شناسی |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ببخشید منم پریدم تو بحث کراوات
قبلا کراوات رو فقط تو عروسی ها استفاده می کردن الان که به مهمونی ها و دیدیدو بازدید عید هم کشیده بعید نیست مدتی بعد در محافل عمومی و محل کار رویت شود دیگه از پاپیون حرفی نمیزنم
|
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
غرب زدگی یعنی>>>>>
فقــــــــــط طبق مـــُــــــــد پیش رفتن.... یعنی وقتی یه لباس از مُد افتاد دیگه قابل استفاده نیست... یعنی لباسی نمیخرم که به من بیاد...میخرم چون مُده... دو روز بعد هم جاش گوشه کمد! |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۱:۰۸ توسط هانا.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
غرب زدگی یعنی بری رستوران بشینیو بدون تجربه ی قبلی یهو از دهنت در بره بیف استراگانوف!!!!!!و یک نفس راحت بکشی که بدون غلط تلفظش کردی!
غرب زدگی یعنی باکلاس دونستن غذای غیر ایرانی |
|||
|
|
۰:۵۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
غرب زدگی یعنی ترجیح دادن زندگی تو خارج(هر کجا)به جای ایران....یعنی غربتو افسردگیو به یه حجاب اجباری ترجیح دادن
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۴:۰۳ توسط mahdi_amiri.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
غرب زدگي يعني حروف و خط انگليسي از حروف و خط فارسي خوشگلتره و تابلو مغازه، اسم كالاها و خيلي چيزهاي ديگه رو با حروف انگليسي بنويسي حتي شعارهاي اسلامي كه با "يا..." شروع ميشن مثل "يا حسين عليه السلام". غرب زدگي يعني خطوط زيباي نستعليق، نسخ، ثلث و شكسته نستعليق بدرد تبليغات نميخوره و بهتره انگليسي بنوسيم حتي اگه جمله و كلمه مون فارسي باشه. |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|