|
آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟!
|
|
۱۵:۴۵, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۷ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام یه مطلبی رو بگم شاید بعضی از آقایون ناراحت بشن قصد من ناراحت کردن نیست فقط حرف حقه مگر ما پوشش پیامبر و حضرت فاطمه و کلا 5 تن از همه بیشتر نباید برامون مهم باشه؟ خب بحث اینه که پس اگر بخواهیم بر این اساس نمره بدیم پوشش عبا و امامه برای آقایون میشه دقیقا پوشش پیامبر و نمره 20 رو میگیره و پوشش چادر برای خانم ها میشه پوشش حضرت زهرا(سلام الله علیها) و نمره 20 رو میگیره خب تا اینجا کار چند چندیم؟!! تو همین ایران خودمون در نظر بگیرید... نسبت خانم های چادری به خانم های مانتویی و نسبت آقایونی که از عبا و امامه استفاده میکنن به آقایونی که بلوز و شلوار هستن و یا کت و شلوار! خب نسبت گرفتید؟؟!! خب راست حسینیشو خودتون بگید گفتم راست حسینیا بگید ما خانم ها ثابت قدم تر موندیم پای پوششمون یا شما آقایون؟؟؟ من چادری هستم و به همه خواهران مانتویی احترام میذارم ...اصلا بحث من الان این نیست مانتو خوبه، چادر خوبه یا کت و شلوار خوبه یا عبا و امامه بحث من دقیقا اینه که: ما خانم ها بیشتر با چنگ و دندون پای اون نمره 20 وایستادیم یا شما آقایون؟؟؟ ما مدرسه رفتیم با چادر...دانشگاه رفتیم با چادر...گردش رفتیم با چادر....جنگل های شمال(که میدونید تابستون چه رطوبتی داره) رفتیم با چادر... هر چقدر هم بهمون گفتن چادرتو بذار کنار، مردونه پاش واستادیم ![]() گفتیم به عشق حضرت زهرا سرمون کردیم....هرچقدر دلتون میخواد مسخره کنید حالا شما آقایون گرامی چقدر پای اون نمره 20 ته واستادید؟؟؟ واسه پوششتون مسخره شدید؟؟؟؟![]() ![]() مسئله این است یک عدد سود استفاده! از موقعیت این نقاشی رو برادرم طراحی کردند... ببینید زیباست |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۷, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کت و شلوار پوشیدن پا رو عقیده گذاشتن نیست
فرق خانم ها با آقایون در اینه که کوچکترین تغییر در لباسشون در خانما خیلی زیاد و در آقایون خیلی کم به نظر میاد قبلش هم گفتم اصلا نباید تاپیک جنسیتی بشه چادر سرتون میکنید آفرین جایزه رو هم از خدا بگیرید ولی در مورد لباس آقایون چون حساسیت به مراتب کمتر بوده اصلا به چشم نیامده ولی همین لباس آقایون کوتاه تر شد تا به وضع فجیع برخی افراد رسید در آخر هم یه اشاره ای بکنم برخی افراد فقط و فقط ادعای اسلام رو دارند و از نیت خالص حرف میزنند ولی بخاطر حقد و کینه از یک نفر دیگر حاضرند اعتقادات خودشون رو معکوس جلوه بدهند و با منافقین همراه شوند البته هر کسی با نیت خود محشور میشود نه ظاهر اعمالش و وای بر افراد ریاکار و دروغ گو ============== این تاپیک در قسمت سبک زندگیست باید روی لباس معیار آقایون صحبت بشه نه اینکه دنبال امتیازگیری باشیم |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر می کنید درسته ک درباره لباس بحث کنیم؟؟؟؟
واقعا مرد مسلمون واقعی کسیه ک با لباس پیامبر برگرده و زن مسلمون واقعی کسیه ک لباس حضرت زهرا تنش باشه ؟؟؟ نه جانم! ما قراره نحوه پوشش رو الگو برداری کنیم نه اینکه خود پوشش رو عینا استفاده کنیم ... نمی گم استفاده از خود پوشش اشتباهه، اما نمیشه گفت تنها پوشش درست و اسلامی، تنها پوشش پیامبر و حضرت زهراست .... مثلا پیامبر، کفش شون رو با دستهای مبارکشون وصله می زدن، ما هم باید دقیقا همین کار رو بکنیم ؟؟؟ بعد اونقوت، امام خمینی ک آخوند شیک پوش بودن دقیقا حکمشون چیه ؟؟ پ.ن : از متحد الشکل کردن لباس آقایون شدیدا حمایت می کنم ... توی این ی مورد، استثنائا دستشون درد نکنه |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من به چه زبونی بگم اصل حرف من اینه که
هر چقدر ما کوتاه اومدیم از اون طرف بقیه پرو تر شدن! اگر ما از لباس مثلا عبا کوتاه اومدیم٬که اومدیم! دشمن یه قدم دیگه اومد جلو.... در هییییچ نقطه ای متوقف نمیشه بحث جنسیتی نباشه؟ باشه قبول ولی آیا شما میپذیرید که لباس آقایون اگر الان اینطوری شده به خاطر بی خیال بودن خودشون بوده؟! (۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۴)Aban نوشته است: دوستان فکر می کنید درسته ک درباره لباس بحث کنیم؟؟؟؟ آبجی حرف شما درسته ولی نگاه کنید لباس هر جامعه معرف فرهنگ و باورهای اون کشور و مملکته نه اینکه صرف این لباس پوشیدن کسی به کمال برسه اما قبول دارید که وقتی شما شخصی رو ببینید اولین چیزی که مدنظرتون قرار میگیره مدل لباس پوشیدنشه؟ منظورم جنس لباس نیست منظورم خود اون لباسه |
|||
|
|
۰:۰۴, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۴)Aban نوشته است: دوستان فکر می کنید درسته ک درباره لباس بحث کنیم؟؟؟؟ در سبک زندگی لباس هم مهم است قرار نیست عینا اجرا بشه ولی مولفه بلند بودن باید وارد بشه یک لباس بروز و البته بلند در ضمن برخی افراد چادر رو به عنوان عادت و سنت خانوادگی سرشون میکنن و در برخی شرایط نشون میدن چادر سر کردنشون اصالت نداره و از روی اجبار و عادته یک چادری از لحاظ اعتقاد هم میبایست کامل باشد البته این حاشیس ولی باید میگفتم |
|||
|
|
۰:۱۸, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۰:۲۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۹)رضوانه نوشته است: من به چه زبونی بگم اصل حرف من اینه که رضوانه خانووم شما خون خودتو کثیف نکن ![]() در این جمله بلد شده، دقیقا لباسشون چطوری شده ؟ اگه دارید چادر رو مقایسه می کنید، پس طرف قیاستون باید آقایونی باشه ک تیپ مذهبی دارن اگر هم کلا دارین لباسارو مقایسه می کنین، ک ب نظر من اوضاع خانوم های جامعه ما خیلی خیلی خیلی بدتر از آقایونه ... بیشتر توضیح بدین منظورتون رو از جمله ای ک بلدش کردم نقل قول:بله .... اما ربطشو با اینکه آقایون لباس روحانی نمی پوشن متوجه نمیشم ؟ نقل قول:خب ... پس تا اینجای مسئله حل شد ک لباس باید به روز باشه ... پس دیگه نباید بحث کنیم ک لباس باید، عینا لباس پیامبر باشه و اینکه هر کسی ک لباس پیامبر می پوشه، پایبند تره و اونی ک نمی پوشه دور شده از اصل و اصالت ... ( گرچه لباس پیامبر بهترین لباس هاست، و فوق العاده دوست داشتنیه) نقل قول: منظورتون رو از این حاشیه اصل ، روشن کنید لطفا ....
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگه اقایون همون پیراهن مردونه ها که از نظر کوتاه بلندی و شیک بودن خوبه رو بپوشن کافیه خیلی هنره یه لباسایی اقایون میپوشن تو جامعه ادم شاخ در میاره مردی گفتن ابهتی گفتن
![]() در مورد خانوما هم کاش کسایی که حجاب رو رعایت نمیکنن و ارایش میکنن دیگه چادر سر نمیکردن بعدا تو جامعه رفتارای این مدل چادری ها رو به پا همه میذارن و ......البته یه چیز رو بگم چادری ها معصوم نیستن که هیچ رفتار اشتباهی و ... ازشون سر نزنه ولی باید خیلی مواظب باشن رو رفتاراشون چادر قداست داره و یکم مسئولیت میاره.... نقل قول:یک چادری از لحاظ اعتقاد هم میبایست کامل باشد |
|||
|
|
۰:۲۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نظر من بجا اینکه این جا بشینیم فک کنیم چرا لباس اقایون بلند نیست
بیایم بشینینم بگیم چکار کنیم کوتاه تر نشیمم. خواهر گلم این حرف رو باید 10 سال پیش میزدید اما الان واقعا مشکل اصلی چیه؟ اینکه چرا اقایون لباسشون بلند و عبایی شکل نیست؟ یا اینکع چرا اقایون مثل زنها پیرایش میکنن؟ چرا مثل زن ها ارایش میکنن؟ چرا مثل زن ها تبرج میکنن؟ کدون برادری از همین تالار حاضره بگه بع عنوان الگوسازی من از فردا مثلا لباس عبایی میپوشم؟اخه با کدوم اجبار دینی؟ اصلا حدود پوشش در اسلام مگه برا اقایون لباس بلند دکر شده؟ |
|||
|
|
۰:۲۴, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام حد و حدود پوشش برای خانم ها و آقایون،همونی هست که در قرآن اومده و در احکام ذکر شده. نه بیشتر و نه کمتر. ما موظف به رعایت این پوششیم،حالا بهرشکلی . در هر زمانی هم،یجور.ولی باید اون پوشش رعایت بشه. هر کسی،بهرشکلی،(چه آقا ،چه خانم) این پوشش رو رعایت کرد،نمرش 20است. و مطمئنأ هم حضرت زهرا سلام الله و هم پیامبر صلی الله علیه و آله، ازش راضی است. واسه اون بزرگواران،رعایت پوششی که خدا گفته و مورد رضایت خداست،مهمه. نه شکل و ظاهر اون پوشش. و در عین رعایت پوشش،داشتن عفاف و متانت هم بسیار مهمه. چنین قیاسی زیاد منطقی و جالب نیست،البته عمق نیت ایجاد کننده این مبحث،کاملأ روشنه.
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۰:۳۵ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یه عالمی لطف کنه حدود پوشش اقایون رو بگه...
تا جایی که من میدونم بدن اقایون تا جایی که عرف مشخص میکنه باید پوشیده باشه مثلا قدیما یادمه مادرم اینا رو کسی که استین کوتاه میپوشیدن حساس بودن ...اصلا میگن اون موقع (قدیم قدیماااا)کمیته افرادی که استین کوتاه میپوشید رو میگرفت ![]() باورتون میشه؟ تازه استین کوتای اون موقع استین کوتایی بود برا خودش لا اقل ابهت مردانگی رو داشت دیگه این مدلی چیه اسمش ؟ جدیدا میپوشن الگوش رو از لباس زنونه انگار برداشتن نبود......... والاااااااااااااااااااااااا |
|||
|
|
۰:۴۲, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۳:۳۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی آیا شما میپذیرید که لباس آقایون اگر الان اینطوری شده به خاطر بی خیال بودن خودشون بوده؟!اینکه بی خیالی اسمشو بذاری کمی بی انصافی هست شما نگاه کن احکام پوشش آقایون چقدر هست و برای خانم ها چقدر... بعد این مقایسه بشه اگر لباس مرد کوتاه بشه که مفسده نداشته باشه مشکلی نیست اما اینکه لباس چه سیری پیدا کرده و از کجا به کجا رسیده مخصوصا در منطقه خودمون خاورمیانه توجه کنی به نکته های خیلی جالبی بر میخوری اصلا لباس پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به کنار (البته برخی هستند در موقع عبادت این لباس رو میپوشند پس ارزش معنوی بالایی داره یعنی همین که شما بهش نگاه میکنی یاد آدم های خوب بیوفتی ) لباس قدیم ایران مثلا در زمان صفویه نگاه کن مردا همه انگار لباسی پوشیدن دامندار .... همون موقع هم علما لباس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو میپوشیدند اما آیا با الان ما فرقی داره؟ اونموقع لباس دامندار الان لباس کت شلوار در زمان خود پیغمبر باید بررسی بشه آیا این لباس مناسبتی بوده یا دائمی بوده پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فقط اینگونه لباس میپوشیدند یا همه ؟ حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اگر پوششی داشتند که تا الان مونده (و یا همون پوشش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای آقایون )من نوعی خیال برم نداره که شاهکار کردم چادر سرم میکنم نه؛ اینها برکت این پوشش هست و اصلا اینکه سیر پوشش خانم ها در کشور ما به چه صورتی بوده از اول چادر بوده یا نبوده - میدونی این موضوع به صورت خیلی باربطی ربط داره به معماری که اگه خواستی این رو برات توضیح میدم - پوشش خانم ها نمیگم فرقی نکرده که البته اونهم ... عوض شده اما خود چادر و .... حالا یا اندازه اش از قسمت سر عوض شده یا پوشیه اضافه شده یا کم شده در مورد سیر لباس هم سوالی داشتی من در خدمت هستم ![]() -- نمیدونم در کدوم تاپیک بود که بحث کروات بود گفته بودند چرا خارجی ها مثل ما نمیشن باید بگم که در یک دوره ای در دربار پرتجمل فرانسه دقیقا این سبک لباس پوشیدن ایرانی مد شده بود ... البته هنوز هم از نوع پوشش ما استفاده و برداشت میشه -- |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آقایون بیان داخل جواب بدن... | soshiant | 119 | 58,343 |
۱۱/مهر/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| لطفا آقایون پاسخ بدن | mary20 | 12 | 5,816 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|

بعدا تو جامعه رفتارای این مدل چادری ها رو به پا همه میذارن و ......