کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارای خوب و آسون
۱۱:۳۰, ۳۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۳ ۲۳:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
نمیدونم چرا فکر ادم واسه کارای بد خوب کار میکنه اما واسه کارای خوبDodgy
خلاصه گفتم این تاپیکو ایجاد کنم ک کارای خوب خلاقانه رو پیشنهاد بدیم
بالاخره خالقی به این خلاقی داریم بد نیست ما هم کارای خوب متنوع انجام بدیم
یه اقای روحانی هم میگفت مثلا همیشه یه مدل کار خوب انجام ندید
چون هر کار خوبی یه سری ابعاد وجودی رو پرورش میده

البته اینا کارای خوب اسون هستند

1-سعی کنیم هر شب با وضو بخوابیم
اونوقت خوابمون هم عبادت محسوب میشه و به قول اقای رائفی خواب، تایم سوخته است و یک سوم از عمرمون روخوابیم پس میشه تبدیلش ب فرصت
خوب هر کی پایه است بسم الله ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، SAViOR ، Night_World ، help me ، مرهم ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، وحید110 ، mbaghaee ، soheyl68 ، meisamtiger ، Aryha ، سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، انتصـار ، سیمرغ ، محب الزهرا ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، السا ، کربلا ، صهبا ، آیلار ، sagheb ، حسنیه ، Agha sayyed ، عبدالرحیم ، خادمة الزهرا ، آیات ، قلب ، صبح صادق ، رضوانه ، مجنون الحسین ، meshkat ، ali-0110 ، مجید املشی ، fiftynine ، Farzaneh ، Tolou ، mahdi_amiri ، حضرت عشق ، mohammadhadi ، amirhq21 ، صبا ، محمد حسین ، azade ، sabrina ، حوریه سادات ، 135 ، mahdy30na ، مهشاد ، عقیق

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۲, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
میشه پول یه تنور نون رو به نونوایی داد تا به بقیه نان صلوات بده
مخصوصا الانا که ماه رمضان هم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، amirhq21 ، Tolou ، mahdy30na ، بیداری12 ، azade ، 135 ، مهشاد
۲۳:۳۰, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
به نام خداوند لطیف
سلام،
وقتی میوه های در ختا رو میچینید(مثل خرمالو و ..) اونهایی که نیم خورده پرنده ها شده بزارید سر درخت بمونه تابقیه اش هم پرندهها بخورن و دعاتون کنن(شوخی: دعاکنن تا زود تر ازدواج کنیدSmile)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، یاســین ، Tolou ، mahdy30na ، azade ، مهشاد
۱۰:۰۱, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام
یادم نیست اینو گفتم یا نه
اما چون مهمه به عنوان اخرین پست م در این تاپیک مینویسم

هرزگاهی به نیت اموات اون روز نماز شب اول قبر بخونیم
خیلی سخت نیست

اما چون به بندگان خدا،کسانی که دستشون از دنیا کوتاه شد رحم کردیم،خدا هم به ما رحم میکنه.
مخصوصا برای کسانی که از مرگ میترسن خیلی مفیده.

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mahdy30na ، بیداری12 ، amirhq21 ، azade ، 135 ، مجید املشی ، مهشاد
۱۰:۱۹, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۰:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #44
آواتار
طرح اكرام ايتام،

با ماهي بيست هزار تومن شما مي تونيد سرپرستي يك يتيم رو قبول كنيد. سرپرستي كه نه ولي كمك هزينه اي ميشه. مجموع اين بيست هزار تومن ها براي بچه هاي يتيم مبلغ قابل قبولي ميشه.

با يه فرم ساده هر ماه اتوماتيك از فيش حقوق شما كسر مي كنند و به حساب همون بچه اي كه شما قبول كرديد واريز مي كنند. يه شماره حساب هم ميدن اگر خواستيد به خودش هديه اي چيزي جداگانه بديد دستتون باز باشه.

پ.ن.
الله الله في الايتام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Arash.j ، یاســین ، بیداری12 ، amirhq21 ، azade ، 135 ، مجید املشی ، مهشاد
۱۰:۴۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام
کار خوب؟چیزی که کم نیست همین کار خوبه
  • ارسال پیامک های مرتبط با ایام خاص و یا ایاتی که پند دهنده هستن (مثلا همین ماه رمضونی ) ، برای دوستانتون.( حتما نباید جوک و .... ارسال کرد که)
  • ارسال ایمیل های با محتوای عبادی و هدیه دادن کتاب و ...
    • قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله
    • الهَدِيَّةُ تورِثُ المَوَدَّةَ ، وتُجَدِّدُ الاُخُوَّةَ ، وتُذهِبُ الضَّغينَةَ.
    • عوالي اللآلي : ۱ / ۲۹۴ / ۱۸۳ ، بحار الأنوار : ۷۷ / ۱۶۶ / ۲
    • هديه دادن ، دوستى به بار مى آورد ، برادرى را تازه مى سازد و كينه را مى زدايد .
  • صله ارحام کردن تو این ماهConfused
  • ابراز محبت به همدیگه
امام صادق علیه السلام فرمود:

«اذا اَحْبَبْتَ رَجُلاً فَأَخْبِرْهُ
»
اگر به كسی علاقه و محبت داشتی او را آگاه كن.
مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج‏71، ص 181.
در روایت است كه مردی از مسجد گذر كرد در حالیكه امام باقر و امام صادق علیهما السلام نیز در مسجد نشسته بودند. یكی از اصحاب امام باقر علیه السلام گفت: به خدا قسم من این شخص را دوست می‏دارم. امام فرمود: پس به او خبر بده. چرا كه این خبردادن، هم مودّت و دوستی را پایدارتر می‏كند و هم در ایجاد الفت، خوب است.
مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج‏71، ص 181.
از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم نیز روایت است كه فرمود:
«اِذا اَحَبَّ اَحدُكم صاحِبَهُ اَوْ اَخاهُ فَلْیعْلِمْهُ»
هر یك از شما دوست یا برادر دینی‏اش را دوست بدارد، پس به او اعلام كند.
مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج‏71، ص 182.
این اخری خیلی مهم بود ، هم وظیفه هست هم اینکه ....Blush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، بیداری12 ، amirhq21 ، azade ، MohammadSadra ، عشقم کربلا ، 135 ، مجید املشی ، مهشاد
۱۸:۵۹, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
ممنون بابت کارهای خوبی که گفتید

چند وقت پیش حاج اقای فرح زاد در برنامه سمت خدا ثواب های بیشماری گفتن برای سجده شکر
مخصوصا اگر بعد از نمازباشه
و مخصوصا اگر بعا از تعقیبات نماز باشه
یکی از ثواب هاش که خیلی روم تاثیر گذاشت و در مفاتیح هم مفصل توضیح دادن و من اینجا براتون مینویسم اینه که ؛

به سند صحيح از حضرت صادق عليه السلام روايتست كه هر مؤ من كه از براى خدا سجده كند براى شكر نعمتى در غير نماز حق تعالى براى او ده حسنه بنويسد و ده سيّئه محو كند و ده درجه در بهشت بلند گرداند و به سندهاى معتبره بسيار از آن حضرت منقولست كه نزديكترين احوال بنده به خدا در حالتى است كه در سجده باشد و گريان باشد و در حديث صحيح ديگر فرمود كه سجده شكر واجبست بر هر مسلمانى تمام مى كنى به آن نماز خود را و خوشنود مى گردانى به آن پروردگار خود را و ملائكه را از خود به عجب مى آورى بدرستى كه هرگاه كه بنده نماز كند و بعد از آن سجده شكر كند پروردگار عالميان حجاب را از ميان بنده و ملائكه بگشايد پس گويد اى ملائكه من نظر كنيد بسوى بنده من كه ادا كرد فرض مرا و تمام كرد عهد مرا پس سجده كرد نزد من براى شكر آنچه من بر او انعام كرده ام اى ملائكه من او را چه بايد داد گويند پروردگارا رحمت تو پس فرمايد كه ديگر چه بايد داد گويند پروردگارا بهشت تو باز فرمايد كه ديگر چه بايد داد گويند كفايت مهمّات او و برآوردن حاجات او پس حق تعالى مكرّر سؤ ال نمايد و ملائكه جواب گويند تا آنكه ملائكه گويند پروردگارا ديگر ما چيزى نمى دانيم آنگاه خداوند كريم فرمايد كه من او را شكر كنم چنانچه او مرا شكر كرد و اقبال كنم بسوى او به فضل خود و رحمت عظيم خود را در قيامت به او بنمايم .

و اما .... کیفیت انجامش هم بسیار ساده هستش
بعد از نماز به سجده میری و 3 مرتبه یا 10 مرتبه و یا 100 مرتبه می گویی شُكْــراً لِلّهِ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، مهشاد ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا