|
سرمه کشیدن
|
|
۹:۱۷, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۹:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام علیکم ![]() من تازگی ها دارم متوجه یک چیز میشم و اون هم این که : اسلام واقعا با این چیزی که ما در جامعه می بینم تفاوت داره. به هر حال... برم سر اصل مطلب! به این احادیث توجه بفرمایید : پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) هميشه شش چيز در سفر همراه داشت 1ـ شيشه کوچکى از روغن و کِرِم 2ـ سرمه دان 3ـ قيچى 4ـ آينه 5ـ مسواک 6ـ شانه» امام رضا فرمود : کسى که ايمان به خداوند و روز قيامت دارد (و مبدأ و معاد را پذيرفته) مستحب است که سرمه بکشد». امام رضا به یکی از اصحابش : سرمه بکش. وى به حضرت عرض کرد: دوست ندارد خويش را در منزل زينت کند. امام فرمود: تقواى الهى را پيشه کن (از سخن امام معصوم سر پيچى نکن) و سرمه بکش و آن را ترک نکن». امام صادق : سرمه (چهار فايده دارد) 1ـ به رشد موها کمک مى کند. 2ـ از ريزش اشک زياد (از حدّ معمول) جلوگيرى مى نمايد. 3ـ آب دهان را گوارا مى سازد. 4ـ و چشم را جلا مى دهد» اما پرسش : منظور از این سرمه کشیدن چیه؟ و آیا این موضوع واقعا برای مردان مستحبه؟ و اینکه نظرتون در این مورد چیه... . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۴, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۷)هانا نوشته است: ولی باید دید آیا جامعه پتانسیلشو داره؟ سلام عرض کردم باید قبل از خواب زده بشه در این صورت پس از بیدار شدن تابلو نمیشه! خصوصا اگر با آب ولرم صورت رو بشویید زینتش می ماند و اثرش درخواب |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۰۸)nina نوشته است: سلام دوست عزیز سلام دوست عزیز نمی دونم چیه!!!! از عطاری می گیرم.سرمه سنگ هم از مشهد گرفتم, خوبه ؟ حالا اثمد خوبه؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۳:۱۸, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام سرمه ای که شب زده میشه وصبح پاک میشه هاله ای که ازش می مونه چشم رو زیباتر میکنه. ============= با اجازه ایچاد کننده تاپیک من یک سوال دارم اگه باعث انحراف تاپیکه میشه پاکش کنید. من راجع به حنا هم شنیدم که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به جوونا خیلی سفارش کردند و فرمودند که ریش و موها رو حنا کنید مستحبه به نظر شما اگر در این جامعه کنونی جوانی ریش و موهاش رو حنا کنه و سرمه هم بکشه برخورد جامعه چیه؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خوب در جامعه فعلی ما اقایون نمیتونن استفاده کنند من اگه خودم تو خیابون ببینم که فکر نمیکنم حنا و سرمه زده
فکر میکنم ارایش کرده و رنگ گذاشته و مرد مشکل داری بوده موضوع اینه خانمای ما که میتونن از سرمه و حنا استفاده کنن این کارو نمیکنن، موضوع دیگه اینه که من احساس میکنم قدیم شنیده بودم که مردا خضاب میکردن،یعنی موهاشونو مشکی میکردن و کسی میگفت که اینطوری،مخصوصا در جنگ دشمن توهم میزد که اینا جوون خیلی دارند اگه اینی که شنیدم درست باشه مشکی کردن که مشکلی نداره،الان میدونم با وسمه میشه این کارو کرد اما نمیدونم اون زمان با چی خضاب میکردن البته خیلی از اقایون مایلن سرمه بزنن و شرایطش نیست اگه من مرد بود یه گروه تشکیل میدادم،تو تی وی هم تبلیغ میکردم،3 سال کار شه عادی میشه واقعا ابرو برداشتن مردا تا 10 سال پیش چه جوری بود،همه حالشون بهم میخورد اما الان تو خیابون ببینید چند نفر این کارو میکنن البته فقط نسلای جدید واسه کارای بد مرد اعتماد به نفس بیشتری دارن که فرهنگ سازی کنند تا کارای خوب |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یه سوال از کارشناسان...
سرمه رو علاوه بر سنگی که گفتید جور دیگه ای هم میشه تهیه کرد؟؟ من شنیدم با بادام درختی هم میتونن درست کنن اینم خاصیت همون سرمه رو داره؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
البته اونی که تو حدیث بوده همون سنگ اثمد هست
اما سرمه های دیگه هم خاصیت خودشون رو دارن من فقط سرمه بادام رو بلدم که کمی سخته پوست بادام رو بکنید،من با چاقو روش میسابم بعد بزارید بین شاخک های چنگال بعد توی حرارت کم اتش قرار بدید،وقتی دود کرد،پشت بشقاب و یا سینی رو در معرض مستقیم دوده قرار بدید و این دوده ها میچسبن به ته بشقاب بعد از اتمام کار،دوده ها چسبیده رو باید جدا کنید من با تیغ اروم روشو میتراشم البته من نمیدونم راه دیگه ای هم داره یا نه،اینو از مادربزرگ دوستم یاد گرفتم که تازه مال اونا سختر بود و با شمع این کارو انجام میدادن |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
آشنایی با
ســرمه ســنگ (بهمراه توضیحاتی در مورد مسواک) مـدرس: دکـتر رضـا منـتظـر (مؤلف، محقق و مدرس طب اسلامی) ![]() تیر ماه 1390 دانشگاه علوم اسلامی رضوی دانلود صوت: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ قســـمت اول [29 دقیقه؛ 4.3 مگابایت] : (پیکوفایل) (مدیافایر) قســمت دوم [29 دقیقه؛ 4.3 مگابایت] : (پیکوفایل) (مدیافایر) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . دانلود فیلم: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ فرمت فیلم: rm - RealMedia [59 دقیقه؛ 96 مگابایت] : (مدیافایر) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ جهت اجرای فرمت rm - RealMedia می توانید از این نرم افزارها استفاده نمایید عناوین مباحث درس: * حفظ صحت و درمان امراض چشم در روایات * سنگ سرمه (اثمد) و فوائد آن: 1- تقویت چشم 2- رویش و تقویت مژه ها 3- درمان اشکریزش و آب مروارید و گلوکوم 4- نورانیت چهره 5- سلامت دهان و دندان 6- تقویت باه * زمان و دفعات استفاده از سرمه (اثمد) * جنس ابزار سرمه * دعای سرمه * خاصیت آنتی بیوتیکی سرمه * احراق اثمد * مسواک * رابطه دهان و چشم * مقایسه اثر مسواک معمول با چوب اراک |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خضاب که فعلا به سن من نمیخوره , ولی سرمه رو فکر کنم اگه بزنم و برم بیرون احتمالا منو جز افراد همجنس باز و یا ترنس تلقی میکنن .تصورش هم وحشتناکه ! ان شالله بعد از ظهور
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خضاب کردن ربطی به سن و سال نداره برادر من این کارو انجام میدن و چون رنگ مو مشکی بعدا هم معلوم نمیشه و برای دمل هایی که تو سر میزنه خیلی مفیده حتی میتونید با توجه به شرایط موهاتون بعضی گیاهان رو بهش اضافه کنید .مثلا گل ختمی به همراه حنا مو رو نرم میکنه و یا مخلوط گل بابونه و حنا برای ریزش مو و بازگرداندن حالت الاستیکی موها خیلی مفید هست. در ضمن سرمه ای که با پاک کردنش مشکل دارین به احتمال زیاد توش روغن داره و چربه اما من تجربه خودم رو بگم اینه که ما سنگ اثمد رو پودر کردیم و بهش رو غن اضافه نکردیم وقتی شب استفاده کنید تقریبا صبح اثر چندانی ازش نمونده با یه اب زدن معمولی از بین میره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از عطاری می گیرم.

![[تصویر: montazer.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7483439137/montazer.jpg)