کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #91

چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ Huh
امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، neyestan23 ، السا
۲۰:۳۶, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
Dodgy
این الان سوال بود؟!
خب به همون دلیلی که شما آقایون راضی نمیشید کهنه بچه بشورید خانم ها هم راضی نمیشن!
بعضی آقایون همچین سوال میکنن انگار خانم ها موجودات ناشناخته مریخی هستن!
خب همه انسان هستیم دیگه...کدوم انسانی راضی میشه کهنه بچه بشوره مگر در سخت ترین شرایط؟؟؟؟!!
والااااااااااااااااااا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سیمرغ ، Eve ، السا ، fafa*
۲۱:۰۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #93
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

واقعا جناب رضا2035 مبحث خوبی رو مطرح کردن؛ کاش تو تاپیک غرب گرایی به این موضوع پوشک بچه هم پرداخته بشه؛ این مای بیبی ها هم سوغات غربن؛
به علت موادی که توشون به کار رفته از مشماع ها تا سیلیکا ژل برای بدن ضررای خیلی جدی ایجاد می کنن اونم بدنی که در حال رشده؛ همون کهنه ها بهترین وسیله هستند؛ وقتی که شسته و بعد توی آب جوشونده و بعد تو آفتاب خشک می شن به مراتب از استریلیزه ترین وسایل برای پوشک بچس

(ببخشید که پستم بی ربط بود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سیمرغ ، محب الزهرا ، مجید املشی ، Reza2035 ، neyestan23 ، السا
۲۱:۰۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #94

نقل قول:این الان سوال بود؟!
خب به همون دلیلی که شما آقایون راضی نمیشید کهنه بچه بشورید خانم ها هم راضی نمیشن!
بعضی آقایون همچین سوال میکنن انگار خانم ها موجودات ناشناخته مریخی هستن!
خب همه انسان هستیم دیگه...کدوم انسانی راضی میشه کهنه بچه بشوره مگر در سخت ترین شرایط؟؟؟؟!!
والااااااااااااااااااا!

واقعا برام سوال بود واسه همین مطرح کردم Smile
چرا باید در ماه کلی پول خرج مای بیبی بشه ؟ به خاطر اینکه خانمها حاضر نیستن کهنه ی بچه شونو بشورن ؟ در ضمن از قدیم الایام خانم ها بودن که کهنه ی بچه میشستن و نه آقایون ...واسم سوال شده که چرا یهو کهنه شستن بچه جاشو داده به مای بیبی ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، neyestan23 ، السا
۲۱:۱۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
با درست و غلطیش کار ندارم
اما به همون دلیلی که
چوب مسواک با اون همه خاصیت هست اما ما از مسواک استفاده میکنیم
میشه خیلی جاها پیاده رفت مثلا در روز چندکیلومتر ،اما ما با ماشین میریم
میشه رب پخت،ابلیمو گرفت،سرکه درست کرد اما ما همه رو حاضری تهیه میکنیم
همه به فوائد کرسی به سیستم گرمایی امروزی واقفن اما چون این راحتره ما از شوفاي استفاده میکنیم
کلا هر چی که راحتر باشه ازش بیشتر استفاده میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Aryha ، Eve ، السا ، fafa*
۲۱:۲۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #96
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۱)مصباح نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

واقعا جناب رضا2035 مبحث خوبی رو مطرح کردن؛ کاش تو تاپیک غرب گرایی به این موضوع پوشک بچه هم پرداخته بشه؛ این مای بیبی ها هم سوغات غربن؛
به علت موادی که توشون به کار رفته از مشماع ها تا سیلیکا ژل برای بدن ضررای خیلی جدی ایجاد می کنن اونم بدنی که در حال رشده؛ همون کهنه ها بهترین وسیله هستند؛ وقتی که شسته و بعد توی آب جوشونده و بعد تو آفتاب خشک می شن به مراتب از استریلیزه ترین وسایل برای پوشک بچس

(ببخشید که پستم بی ربط بود)
دقیقا جواب سوال منو بدید

حاضرید این کارهایی که گفتید رو حداقل 2 سال و نیم برای یه بچه انجام بدید؟
آری یا خیر؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، السا ، fafa*
۲۱:۳۷, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #97

نقل قول:با درست و غلطیش کار ندارم
اما به همون دلیلی که
چوب مسواک با اون همه خاصیت هست اما ما از مسواک استفاده میکنیم
میشه خیلی جاها پیاده رفت مثلا در روز چندکیلومتر ،اما ما با ماشین میریم
میشه رب پخت،ابلیمو گرفت،سرکه درست کرد اما ما همه رو حاضری تهیه میکنیم
همه به فوائد کرسی به سیستم گرمایی امروزی واقفن اما چون این راحتره ما از شوفاي استفاده میکنیم
کلا هر چی که راحتر باشه ازش بیشتر استفاده میشه

ببخشید من جوابمو نگرفتم , بچه سرکه و رب و مسواک نیست ! از خوده آدمه ... میتونم حس انزجار خانم ها رو از شستن کهنه رو تصور کنم اما چرا ؟ مگه بچه سر راهیه ؟
همه ی اینها به کنار اخه 2.5 خرج پوشک که از اسمون نمیاد ...یه بدبختی میره سگ دو میزنه که اخرش برای پوشک خرجش کنه ؟ Huh

همین جوری پیش بره مجبوریم کسانی رو تحمل کنیم که برای اینکه فرم هیکلشون به هم نریزه حاضر به بچه دار شدن نیستن ! خدا خودش صبرمون بده
۲۱:۴۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
اگر تونستید یک دستگاه کهنه شور اختراع کنیدBig Grin مشکلی نیست...مای بیبی نمیخریم!
آقایون پول هاشونو پس انداز کنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، السا ، fafa*
۲۱:۴۲, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #99
آواتار
نقل قول:
همه ی اینها به کنار اخه 2.5 خرج پوشک که از اسمون نمیاد ...یه بدبختی میره سگ دو میزنه که اخرش برای پوشک خرجش کنه ؟
چه فرقی میکنه...اون موقع باید برید پول آب ..صابون و کرم و دکتر پوست بدید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، السا ، fafa*
۲۱:۴۴, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #100
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید من فقط مضرات مای بیبی رو گفتم‏!‏‏!‏‏!‏
همونطور که مامانم کهنه چند تا بچه رو شست (تازه داداش آخریامم دوقولوان یعنی زحمت دو برابر‏!‏‏)‏ هیچیش نشد, فک کنم اگه منم این کارو بکنم چیزیم نشه‏!‏
دوستان شما اینجا دارید با کی لج می کنید؟‏!‏ اینکه چرا آقایون این کارو نمی کنن آخه چه دلیلیه!‏‏!‏ چیو با چی مقایسه می کنید‏!‏‏!‏ در واقع دارید باسلامتی و زندگی بچتون لج می کنید‏!‏
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، رضوانه ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا