|
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
|
|
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ --------------------------------------------------------------------
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۱)ballista نوشته است: چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟خب شاید هم اقایون یکم بیخیال تشریف دارن! چون خانوما یکم حساس تر هستن نبست به مسائل و یکم مضطرب تر تو یسری شرایط حساس مساوی اگه قرار بگیرن خانوما از اقایون استرس بیشتری دارن و نگران تر هستند ربطی هم به جلب توجه نداره بنده از هر حشره ای میترسم کلا از هر جانداری غیر انسان !! مگر اینکه اون موجود یکم لطیف باشه در نتیجه بیشتر واکنش نشون میدم ... |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط هانا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۳)Reza2035 نوشته است: دستتون درد نکنه یهو بگین اقایون ........... هستند من نمیگم طرفو خورد کنید ولی وقتی جوابتونو گرفتید سماجت آدمو اذیت میکنه. نگا کنید : خیر بنده قصد ازدواج ندارم ! این جمله رو اینجا واسه جواب نه استفاده کردید. مثلا فعلا قصد ازدواج ندارم . این جمله رو تو تاپیک دیگه واس جواب بار اول استفاده کردید. فرق این دو جواب یک کلمه ی فعلا هست.آیا شما متوجه میشید جواب طرف چیه و دقیقا داره ناز میکنه یا جدی میگه؟!واسه همین دوباره میرید خواستگاری دیگه.و بنده به همین دلیل مخالفم دختر اگه موافقه بگه نه فعلا قصد ازدواج ندارم،خانوما خداوکیلی انقد سر در گمشون نکنید.یک جواب مشخص بدید |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر .... |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:فرق این دو جواب یک کلمه ی فعلا هست.آیا شما متوجه میشید جواب طرف چیه و دقیقا داره ناز میکنه یا جدی میگه؟!واسه همین دوباره میرید خواستگاری دیگه.و بنده به همین دلیل مخالفم دختر اگه موافقه بگه نه فعلا قصد ازدواج ندارم،خانوما خداوکیلی انقد سر در گمشون نکنید.یک جواب مشخص بدید فکر کنم این مسئله از زمان آدم و حوا بوده , در مورد اینکه صریح هم جواب بدن خانم ها بعید میدونم عملی باشه |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)وحید110 نوشته است: چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟! آقا وحید! وقتی میپرسین، به چشمای خانمتون هم نگاه کنین... ما در 99% که میگیم نه و ته دلمون از خدامونه که برامون بخریدش، فکر جیب شما رو میکنیم... اما دوست داریم شما ته نگاهمون رو بخونین... اگه پرسیدین و ما قیافه ترش کردیم، خوب معلومه که نمیخوایم... اما اگه پرسیدین و ما با عشوه گفتیم " نـــــــــــــه بابا!" یعنی "بعـــــــــــــــــــــــــله بابا!" از بس که ما خانوما خوبیم به مولا...D: |
|||
|
|
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!!
طرف هنوز دکمه اینتر کیبردشو که فشار داده تا نوشته ش ارسال بشه, به حالت عادی برنگشته, 2 صفحه جواب واسه سوالش ارسال میکنن خانما !!! ولی حالا یه سوال میخوان آقایون جواب بدن !! باید با یه حالت بازجویی ازشون جواب بکشی !!!!!! ![]() |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)ﻭﺣﯿﺪ110 نوشته است: ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪ؟! ﺍﯾﻦ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺣﺲ ﺷﺸﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﯽ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﯽ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﺧﺎﻧﻢ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺑﻌﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﯼ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﻣﻄﺎﺑﻘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺎﻧﻢ ﺭﻭ ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﯿﺪ ﻭ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﻫﺴﺖ . |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)وحید110 نوشته است: چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!با سلام شما چند عدد خانم می شناسید که اینگونه باشند؟! (۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۰)آلاله نوشته است: خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!! ولی نمی دانم به چه علت انقدر پاسخ ها ضعیف بود ! |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۰)آلاله نوشته است: خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!! یکی از تفاوت ها هم همینه . تمایل خانم ها به صحبت کردن و نشون دادن تمایلات درونی و کمتر خود افشایی گری اقایان . در واقع شخصیت مرد ها ساده هست راحت تره فهمیدنش نقل قول: آقا وحید! بعله بعضی هاتون خیلی خوبین و نعمت خداوند منتها ما اخرش هم نفهمیدیم . خصوصا تلفنی مورد داشتیم طرف سفر کاری رفته همسرش بهش گفته حتما اونجا زن داری!!! اونم ۲ روز فقط بعد از اعتراض طرف گفته من منظورم این بود که من رو هم ببری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
)