کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطوری قطع رابطه کنم؟؟
۲۲:۰۱, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یاران صمیمی
بنده یه مشکلی دارم که ازتون میخوام کمکم کنین.....
من یه دوست دارم که دوساله باهاش آشنا شدم ، جدیدا از رفتارش و حرکاتش فهمیدم این نمیتونه دوست خوب و واقعی برام باشه....و خیر خواه من نیست و بدی منو میخواد...همیشه به داشته هام حسادت میکنه و این حسادتشو هم بهم نشون میده...وقتی من این حرکاتو میبینم واقعا اذیت میشم و حرص میخورم....میخوام ارتباطمو باهاش یواش یواش کم و بعدش قطع کنم....با این حال که سال دیگه هم بازم باهام توی یک مدرسه هستش[تصویر: mat.png]ولی من دوست ندارم باهام باشه و کلا میخوام باهاش دوستیمو به هم بزنم و ازتون میخوام که یاری ام بکنین و بگین که چطوری رابطه مو باهاش کم و سپس قطع کنم که اسلامی هم باشه که گناهی هم نداشته باشه؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Reza2035 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، Bahar ، السا ، وحید110 ، SAViOR ، Hadith ، aboutorab ، Farzaneh ، مجید املشی ، علمدار133 ، دل خسته ، حسن.س. ، پرنیان ، رضوانه ، ELENOR ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، ضحی
۲۲:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بانام ویادخدا
دوست گرامی اگه براتون ممکنه سعی کنیدکه به دوستتون کمک کنیدتااین روحیات ورفتارهایش راترک کند
نه اینکه اوراترک کنید
به قول معروف جلوی ضرر راازهرجابگیرین سوده پس ابتداباتوکل به خدابه اوکمک کنیدکه این رفتارهایش راکناربگذاردچون او اگراین اخلاق هاورفتارها یش راترک نکندبیشترازقبل به این رفتارهاوابسته میشود درحالیکه دوست شماهنوزآینده ای رامقابل خوددارد میخواهدوارداجتماع شود-ازدواج کندو........
Angel
به اوکمک کنید
اگراوبرای شمادوست واقعی نبوده شماسعی کنیددوست واقعی برای اوباشیدAngel

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، پرنیان ، شیدا ، aboutorab ، السا ، Bahar ، SAViOR ، Farzaneh ، حسن عزتي
۲۲:۱۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3

نقل قول:..میخوام ارتباظمو باهاش یواش یواش کم و بعدش قطع کنم....با این حال که سال دیگه هم بازم باهام توی یک مدرسه هستش

خودتون که نوشتین چطور میخواین رابطه تون رو قطع کنید , منم چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...چون راه درست رو دارین میرین Smile
مدرسه هم زیاد مهم نیست , ازش فاصله بگیرین دیگه حتی توی یه کلاس هم باشین زیاد فرقی نمیکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، لبخند خدا ، السا ، Bahar ، وحید110 ، مجنون العباس ، Hadith ، Farzaneh
۲۲:۲۰, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #4
آواتار
متشکرم از نظرتون مجنون العباس....
چون فرد عصبی هستش نمیشه بهش بگم...در مورد یه موضوع خیلی کوچیک که بهش تذکر دادم عصبانی شد و ناسزا و....تحویلم داد. اگه چاره ساز بود که انجام میدامSmile

(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۹)Reza2035 نوشته است:  خودتون که نوشتین چطور میخواین رابطه تون رو قطع کنید , منم چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...چون راه درست رو دارین میرین Smile
مدرسه هم زیاد مهم نیست , ازش فاصله بگیرین دیگه حتی توی یه کلاس هم باشین زیاد فرقی نمیکنه
بله میدونم باید یواش یواش کمش کنم اما چجوریش مهمه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، السا ، Bahar ، مجنون العباس ، Farzaneh
۲۲:۲۵, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام..
با دوستای دیگت بچرخ...اگه خواست برای کاری باهات هماهنگ کنه قبول نکن....اینجوری با کم محلی بهش نشون بده نمیخوای باهاش دوست باشی....همین به نظرم میرسه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، السا ، Bahar ، وحید110 ، مجنون العباس
۲۲:۳۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۵)پرنیان نوشته است:  سلام..
با دوستای دیگت بچرخ...اگه خواست برای کاری باهات هماهنگ کنه قبول نکن....اینجوری با کم محلی بهش نشون بده نمیخوای باهاش دوست باشی....همین به نظرم میرسه...
از این روش هم استفاده کردم ولی بدتر باهام لج کرده و اخم و تخم کرده....SadSadدیگه واقعا اعصابم خورد شده و راه هام نتیجه نداده که اومدم ازتون کمک بگیرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، پرنیان ، السا ، مجنون العباس ، Farzaneh
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۱)دختر خورشید نوشته است:  از این روش هم استفاده کردم ولی بدتر باهام لج کرده و اخم و تخم کرده....SadSadدیگه واقعا اعصابم خورد شده و راه هام نتیجه نداده که اومدم ازتون کمک بگیرم
ای بابا
پس مستقیم بهش بگو......تجربه دارما ....Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، السا ، وحید110 ، حسن عزتي
۲۲:۳۸, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام خواهر خوبم

خب اولش منم با مجنون العباس گرامی موافقم.
چون شما معیار های مناسب دوستی رو در اون ندیدی، پس نباید بهش اعتماد کنی و حرف دلت رو بهش بزنی
ولی میتونی کمکش کنی که حتما هم نیاز نیست گفتاری باشه، میتونه رفتاری باشه
مثلا اگه از یه کارش ناراحت شدی، کمی جدی تر بشی و مثل قبل باهاش خوش برخورد نداشته نباشی شاید کمی به خودش بیاد
البته از اونجایی که همنشین از همنشین خو میگیره باید حواست باشه تاثیرگذار باشی نه تاثیر پذیر

اگه دیگه راهی نموند برات و به مرحله ی آخر یعنی قطع رابطه رسیدی( حد اقل سلام و علیک داشته باشین با قهر و بدون هیچ حرفی موافق نیستم)
خب سعی کن هر وقت در کاری همراهی خواست ازت خودتو مشغول کار دیگه ای بکنی و باهاش نباشی
برخوردتم میتونه کاملا دوستانه باشه فقط در جواب درخواستش نه بگو و به کار دیگه ای مشغول شو
البته بعضی وقتا که با اون نیستی با دوستای دیگه ت هم نباشی، بد نیست که موجب حسادت و ناراحتی بیشتر اون نشه
کم کم خودش متوجه میشه که مایل به همراهی باهاش نیستی

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، وحید110 ، Bahar ، مجنون العباس ، Farzaneh
۲۲:۴۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۴)پرنیان نوشته است:  ای بابا
پس مستقیم بهش بگو......تجربه دارما ....Wink
نه قربونت غیر مستقیمش اینه دیگه شما مسقیمشو فرض کن..چون سال دیگه هم باهامه نمیشه همش فیس تو فیس میشیم بعد الان هم بغل دستیمه...دیگه بدتر...
۲۲:۴۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
با توجه به پیامتون جهت پاسخ

بنده مدل دخترونش رو نمیدونم .
پسرونش خیلی راحته . یکی ۲ بار کم محلی طرف حساب کار میاد دستش و تمام میشه داستان .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، شیدا ، Reza2035 ، مجنون العباس ، Bahar ، Farzaneh ، ELENOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا