|
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
|
|
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم . این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم . ببینید گرامیان
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست . از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . نگویید : این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی ! نه ! نه ! نه ! ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم ! کسی هم قهر نکند و برود . من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان . از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید . متشکرم |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۵, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
اعتراف می کنم پستتون خیلی شرمندم کرد چون خیلی فروتنانه بود
نقل قول:اصلاً متوجه منظورتون نمیشم. منظورم اینه وقتی می گید بنده - همان طوزر . فرمودید و .... آدم حس می کنه توی شرک نشسته خیلی رسمیه مثل عامه ی مردم خوبه مثل امام خمینی نقل قول:این درست نیست. منظورم مدعیان بود مدعیان مذهبی من میدونم که رفتار ها ممکنه مذهبی نباشه اما تاثیرش رو میذاره اگه بدونید چه ها که در مورد این مذهبی ها ما نمیشنویم و چه بسا از رفتارهایی که خودشون فکر می کنند درسته چه تعبیر ها که نمی کنن بعضی ها شاید بگید تحلیل دیگران و سو استفاده ها برای ما مهم نیست اما بهتون م گم که قران خلاف این رو می گه : ای رسول ما به مومنان بگو نگویند راعنا بگویند انظرنا چرا که یهودیان سو استفاده می کنند البته نقل به مضمون بودا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است | Ali#59 | 59 | 28,281 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: ADAM |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)