|
پلیس آهنی جدید علیه تهران ( Robocop )
|
|
۱:۵۹, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در اولین سکانس فیلم جدید و مهیج هالیوود به نام ROBOCOP شما همراه یک خبرنگار جوان و مو بلوند آمریکایی وارد یک شهر کثیف و جنگ زده می شوید. روبات های ارتش آمریکا مشغول به خط کردن و تفتیش مردم ترسیده و هراسان هستند. به عنوان یک ایرانی مشکوک می شوید که آیا اینجا تهران است ؟ خیلی زود شک شما با نمایش عبارت Operation Freedom Tehran به یقین تبدیل می شه! تا بخودتان بیایید متوجه یک روبات های آمریکایی می شوید و از دید او مشغول اسکن برهنه یک زن ایرانی که دست هاش را بالا برده و ترسید می شید ! چند لحظه بعد دوباره یک روبات آمریکایی یک زن دیگر ایرانی را اسکن برهنه می کنه کارگردان می خواسته این مطلب خوب جا بیوفته و شما از دید این روبات آمریکایی لباس زیر این خانم را هم می بینید ! حالا فیلم شما را به اتاق یک زن و شوهر جوان در همان ناحیه میبره. شوهر مشغول خدا حافظی از زن و بچه خودشه کمی دراماتیک تر از نادر و سیمین و به اتاق کناری رفته و با دوستان افراطی و بی سواد خودش مشغول بستند جلیقه انفجاری می شن ... زد و خورد کوتاهی رخ می دهد ...کودک ایرانی به خون خواهی پدر با چاقو از منزل خارج می شود و روبات آمریکایی پس از دیدن چاقو در دست پسر که مبهوت ابهت او شده به او شلیک می کند! .... حالا دیگر دیپلماسی خنده ایران را به آن جایگاه واقعی خودش در جامعه جهانی رسانده و شما به قول جناب زیباکلام وارد تعامل با دنیا می شوید .... چندی قبل نیز در فیلم Red 2 ابر قهرمان های Dc به سفارت ایران در انگلستان حمله کردند و .... ![]() در فیلم قرمز 2 تمامی نهاد های امنیتی اطلاعاتی دنیا به نمایندگی از آمریکا , روسیه , ژاپن , انگلستان و فرانسه به دنبال دانشمندی به نام بیلی هستند که دانش سلاح جیوه ی قرمز(سلاحی مرگبار) را دست دارد ولیکن او به سفارت ایران پناه میبرد و اینجاست که دنیا بر علیه ایران متحد شده و سفارت ایران را نابود میکنند . رویکرد ضد ایرانی هالیوود پس از ساخت فیلم Argo تحسین برانگیز است . منبع : پیج من یک ایرانی مسلمانم (فیض بوق) |
|||
|
|
۲:۲۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فیلم مردآهنی 4 رو هنوز ندیدم!
اما در خصوص فیلم قرمز 2 ! باید بگم که کسی بر علیه ایران متحد نشده... و اون افراد هم قهرمانهای DC نیستن! یه مامور سابق اطلاعاتی هست که در خاک آمریکا فراری تمام سرویسهای اطلاعاتی دنیا به دنبالش هستند! در ضمن اون شخص که شما میگید در یک آسایشتگاه روانی بستری بود و بعد هم اون بمب رو در لندن مخفی کرده! |
|||
|
|
۲:۴۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ما در خصوص فیلم قرمز 2 ! باید بگم که کسی بر علیه ایران متحد نشده... میشه ازتون خواهش کنم فیلم ها رو با دقت بیشتری ببینید ؟ http://s5.picofile.com/file/8114652968/1.jpg پس لوگوی دی سی کمیک برای چی اول فیلم به نمایش در میاد ؟ اگر همکاری تمامی دشمن های اطلاعاتی و جاسوسی برای یک هدف مشترک یعنی حمله به سفارت ایران اسمش اتحاد نیست چیه ؟ |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هردوی شما درست میگید چون رویکرد فیلم 2پهلو هستش و میشه این افراد بازنشته رو رونین و آزاد فرض کرد و بخاطر خودشون به دنبال اون فرد بودند وهم میشه گفت که این افراد از طرف دولت های مطبوع بوده اند
اما نکته جالب سن کاردار ایران و پرسنل سفارت ما بود که از 30تجاوز نمیکردند ولی از علاقه من به این فیلم کم نمیکنه مخصوصا اون خانم مسن انگلیسی مامور mi6
|
|||
|
۱۳:۲۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
البته در فیلم ترانسفورمر هم به پایگاه های هسته ای ایران حمله میشد اگر یادتون باشه
پ ن : خودشونم فهمیدن که فقط شاید با جک و جونور های عجیب غریب حریف ایران بشن
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:البته در فیلم ترانسفورمر هم به پایگاه های هسته ای ایران حمله میشد اگر یادتون باشه یادمونه برادر , فیلم روی پرده بود که مطلبش رو زدی ...منتهی اینجا من گفتم تا وحید نیومده برم تاپیک رو بزنم که امون نمیده فیلم با کیفیت خوب بیاد .به نظر میاد هالیوود رسما وارد دوره ای شده که ایران رو بدمن اصلی فیلم هاش قرار میده ! هیتلر و فیلم دیکتاتور بزرگ ! کمونیسم و فیلم های راکی ! حالا هم پلیس آهنی و تبدیل شوندگان و قرمز 2 و سقوط کاخ سفید و آرگو .... و ایران ! یعنی ما هم نابود میشیم ؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا دیگر دیپلماسی خنده ایران را به آن جایگاه واقعی خودش در جامعه جهانی رسانده و شما به قول جناب زیباکلام وارد تعامل با دنیا می شوید .... اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما! ما الان سی ساله زیره تبلیغات منفی غرب هستیم... |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: یعنی ما هم نابود میشیم ؟ بدترین اشتباه امریکا اینه که با خدا درافتاده . به نظر شما خدا نابود خواهد شد یا امریکا؟ العاقبه للمتقین . حالا ایات زیادی میشه اورد که سرانجام کار با چه کسی است اما شیعه زیر بدترین فشار ها هم خداوند پشتیبانش بوده . از طرفی هم صاحب داستان خودشه و وظیفه دفاع از اون هم با خودش . باید دید زور خدا بیشتره یا هالیوود ![]() باید ببینیم در اینده چی میشه . ولی اگر ایران یک نصفه هالیوود داشت دنیا رو تسخیر کرده بود . چون محتوای عمیق داریم . نمیتونیم نشون بدیم . اونها محتوای در حد ما ندارن ولی با هزار جور رنگ و لعاب بیرونش میدن . ولی ایه بالای تالار جواب خداست به اینها |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)سدرة المنتهی نوشته است: اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما!والا ما اون موقع هم که دیپلماسی فوحش و تهدید و سخنرانی توی سازمان ملل داشتیم بازم فیلم 300 و ترانسفورمر رو ساختن!! در هر صورت دیپلماسی ما روی نگاه هالیوود فرقی نداره!کلا هالیوود یک نگاه نژاد پرستانه داره!اینو خودم به شخصه به عنوان کسی که زیاد فیلم میبینم قبول دارم! در فیلمهاشون به راحتی به نژاد زرد در شرق آسیا توهین میکنن،مهاجرین اروپای شرقی بخصوص اوکراینی ها رو زیاد تحقیر میکنن! اعراب و بخصوص مسلمانها رو که دیگه نگو!!کلا گودزیلا و لولو خورخوره نشون میدن...! در فیلم دیکتاتور ساخته ساشا بارون(انگلیسی)! یک تیکه جالب به آمریکایی ها میندازه.. اون قسمت که واسه ژنرال علادین یک محافظ میگیرن بعد یارو میگه من اصلا خوشم از عربها نمیاد!! بعد اونم در جواب میگه من عرب نیستم!! بعد محافظه میگه،از نظر من همه آدمهایی که خارج از ایالات متحده هستند عربن!!!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما! مطلب مربوط به پلیس آهنی واسه من نیست >>> منبع : پیج من یک ایرانی مسلمانم (فیض بوق) فیلم قرمز 2 رو هم خودم اضافه کردم پیاز داغش زیادتر بشه ![]() نقل قول:به نظر شما خدا نابود خواهد شد یا امریکا؟ اقا قیاست درست نیست , خدا کافیه بخواد یه چیزی نباشه دیگه تمومه ! منتهی منظور من بیشتر بر روی این بودکه ما ایرانی ها چقدر دووم میاریم .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1010110_631550970244667_1305343818_n.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8114649534/1010110_631550970244667_1305343818_n.jpg)
![[تصویر: Red_2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8108206484/Red_2.jpg)

مخصوصا اون خانم مسن انگلیسی مامور mi6

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
.