کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلیس آهنی جدید علیه تهران ( Robocop )
۱:۵۹, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: 1010110_631550970244667_1305343818_n.jpg]

در اولین سکانس فیلم جدید و مهیج هالیوود به نام ROBOCOP شما همراه یک خبرنگار جوان و مو بلوند آمریکایی وارد یک شهر کثیف و جنگ زده می شوید.

روبات های ارتش آمریکا مشغول به خط کردن و تفتیش مردم ترسیده و هراسان هستند. به عنوان یک ایرانی مشکوک می شوید که آیا اینجا تهران است ؟
خیلی زود شک شما با نمایش عبارت Operation Freedom Tehran به یقین تبدیل می شه!

تا بخودتان بیایید متوجه یک روبات های آمریکایی می شوید و از دید او مشغول اسکن برهنه یک زن ایرانی که دست هاش را بالا برده و ترسید می شید ! چند لحظه بعد دوباره یک روبات آمریکایی یک زن دیگر ایرانی را اسکن برهنه می کنه کارگردان می خواسته این مطلب خوب جا بیوفته و شما از دید این روبات آمریکایی لباس زیر این خانم را هم می بینید !

حالا فیلم شما را به اتاق یک زن و شوهر جوان در همان ناحیه میبره. شوهر مشغول خدا حافظی از زن و بچه خودشه کمی دراماتیک تر از نادر و سیمین و به اتاق کناری رفته و با دوستان افراطی و بی سواد خودش مشغول بستند جلیقه انفجاری می شن ... زد و خورد کوتاهی رخ می دهد ...کودک ایرانی به خون خواهی پدر با چاقو از منزل خارج می شود و روبات آمریکایی پس از دیدن چاقو در دست پسر که مبهوت ابهت او شده به او شلیک می کند! ....
حالا دیگر دیپلماسی خنده ایران را به آن جایگاه واقعی خودش در جامعه جهانی رسانده و شما به قول جناب زیباکلام وارد تعامل با دنیا می شوید ....

چندی قبل نیز در فیلم Red 2 ابر قهرمان های Dc به سفارت ایران در انگلستان حمله کردند و ....

[تصویر: Red_2.jpg]

در فیلم قرمز 2 تمامی نهاد های امنیتی اطلاعاتی دنیا به نمایندگی از آمریکا , روسیه , ژاپن , انگلستان و فرانسه به دنبال دانشمندی به نام بیلی هستند که دانش سلاح جیوه ی قرمز(سلاحی مرگبار) را دست دارد ولیکن او به سفارت ایران پناه میبرد و اینجاست که دنیا بر علیه ایران متحد شده و سفارت ایران را نابود میکنند .

رویکرد ضد ایرانی هالیوود پس از ساخت فیلم Argo تحسین برانگیز است .

منبع : پیج من یک ایرانی مسلمانم (فیض بوق)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mohamad ، حفیظ ، محب الزهرا ، قلب ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، mahdy30na ، السا ، hamediran ، fazel ، عدالت ، صهبا ، Justice Bringer ، Ali#59 ، SAViOR ، sarallah ، meisamtiger ، melanie2222 ، مجید املشی
۲:۲۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
فیلم مردآهنی 4 رو هنوز ندیدم!

اما در خصوص فیلم قرمز 2 ! باید بگم که کسی بر علیه ایران متحد نشده...
و اون افراد هم قهرمانهای DC نیستن!
یه مامور سابق اطلاعاتی هست که در خاک آمریکا فراری تمام سرویسهای اطلاعاتی دنیا به دنبالش هستند!
در ضمن اون شخص که شما میگید در یک آسایشتگاه روانی بستری بود و بعد هم اون بمب رو در لندن مخفی کرده!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی ، hamediran
۲:۴۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3

نقل قول:ما در خصوص فیلم قرمز 2 ! باید بگم که کسی بر علیه ایران متحد نشده...
و اون افراد هم قهرمانهای DC نیستن!
یه مامور سابق اطلاعاتی هست که در خاک آمریکا فراری تمام سرویسهای اطلاعاتی دنیا به دنبالش هستند!
در ضمن اون شخص که شما میگید در یک آسایشتگاه روانی بستری بود و بعد هم اون بمب رو در لندن مخفی کرده!

میشه ازتون خواهش کنم فیلم ها رو با دقت بیشتری ببینید ؟

http://s5.picofile.com/file/8114652968/1.jpg

پس لوگوی دی سی کمیک برای چی اول فیلم به نمایش در میاد ؟
اگر همکاری تمامی دشمن های اطلاعاتی و جاسوسی برای یک هدف مشترک یعنی حمله به سفارت ایران اسمش اتحاد نیست چیه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، قلب ، عدالت ، Justice Bringer
۱۰:۵۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
هردوی شما درست میگید چون رویکرد فیلم 2پهلو هستش و میشه این افراد بازنشته رو رونین و آزاد فرض کرد و بخاطر خودشون به دنبال اون فرد بودند وهم میشه گفت که این افراد از طرف دولت های مطبوع بوده اند
اما نکته جالب سن کاردار ایران و پرسنل سفارت ما بود که از 30تجاوز نمیکردند
ولی از علاقه من به این فیلم کم نمیکنهBig Grin مخصوصا اون خانم مسن انگلیسی مامور mi6Heart
۱۳:۲۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
البته در فیلم ترانسفورمر هم به پایگاه های هسته ای ایران حمله میشد اگر یادتون باشه

پ ن : خودشونم فهمیدن که فقط شاید با جک و جونور های عجیب غریب حریف ایران بشن Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، mahdy30na ، السا ، ELENOR ، fazel ، عدالت ، صهبا ، Justice Bringer ، حفیظ ، sarallah ، حضرت عشق
۱۳:۳۰, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6

نقل قول:البته در فیلم ترانسفورمر هم به پایگاه های هسته ای ایران حمله میشد اگر یادتون باشه

پ ن : خودشونم فهمیدن که فقط شاید با جک و جونور های عجیب غریب حریف ایران بشن [تصویر: biggrin.png]

یادمونه برادر , فیلم روی پرده بود که مطلبش رو زدی ...منتهی اینجا من گفتم تا وحید نیومده برم تاپیک رو بزنم که امون نمیده فیلم با کیفیت خوب بیاد Smile.
به نظر میاد هالیوود رسما وارد دوره ای شده که ایران رو بدمن اصلی فیلم هاش قرار میده !
هیتلر و فیلم دیکتاتور بزرگ !
کمونیسم و فیلم های راکی !
حالا هم پلیس آهنی و تبدیل شوندگان و قرمز 2 و سقوط کاخ سفید و آرگو .... و ایران !

یعنی ما هم نابود میشیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mahdy30na ، السا ، fazel ، حفیظ
۱۳:۴۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:حالا دیگر دیپلماسی خنده ایران را به آن جایگاه واقعی خودش در جامعه جهانی رسانده و شما به قول جناب زیباکلام وارد تعامل با دنیا می شوید ....

اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما!
ما الان سی ساله زیره تبلیغات منفی غرب هستیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mahdy30na ، Reza2035
۱۳:۵۸, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول: یعنی ما هم نابود میشیم ؟

بدترین اشتباه امریکا اینه که با خدا درافتاده . به نظر شما خدا نابود خواهد شد یا امریکا؟

العاقبه للمتقین .

حالا ایات زیادی میشه اورد که سرانجام کار با چه کسی است اما شیعه زیر بدترین فشار ها هم خداوند پشتیبانش بوده . از طرفی هم صاحب داستان خودشه و وظیفه دفاع از اون هم با خودش .

باید دید زور خدا بیشتره یا هالیوود Wink

باید ببینیم در اینده چی میشه . ولی اگر ایران یک نصفه هالیوود داشت دنیا رو تسخیر کرده بود . چون محتوای عمیق داریم . نمیتونیم نشون بدیم .

اونها محتوای در حد ما ندارن ولی با هزار جور رنگ و لعاب بیرونش میدن .
ولی ایه بالای تالار جواب خداست به اینها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Reza2035 ، السا ، ELENOR ، عدالت ، Justice Bringer ، حفیظ ، sarallah ، درست پسند ، حضرت عشق
۱۴:۰۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)سدرة المنتهی نوشته است:  اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما!
والا ما اون موقع هم که دیپلماسی فوحش و تهدید و سخنرانی توی سازمان ملل داشتیم بازم فیلم 300 و ترانسفورمر رو ساختن!!Big Grin در هر صورت دیپلماسی ما روی نگاه هالیوود فرقی نداره!
کلا هالیوود یک نگاه نژاد پرستانه داره!اینو خودم به شخصه به عنوان کسی که زیاد فیلم میبینم قبول دارم!
در فیلمهاشون به راحتی به نژاد زرد در شرق آسیا توهین میکنن،مهاجرین اروپای شرقی بخصوص اوکراینی ها رو زیاد تحقیر میکنن!
اعراب و بخصوص مسلمانها رو که دیگه نگو!!کلا گودزیلا و لولو خورخوره نشون میدن...!

در فیلم دیکتاتور ساخته ساشا بارون(انگلیسی)! یک تیکه جالب به آمریکایی ها میندازه..
اون قسمت که واسه ژنرال علادین یک محافظ میگیرن بعد یارو میگه من اصلا خوشم از عربها نمیاد!!
بعد اونم در جواب میگه من عرب نیستم!!
بعد محافظه میگه،از نظر من همه آدمهایی که خارج از ایالات متحده هستند عربن!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ELENOR ، Justice Bringer ، PWLG
۱۴:۱۹, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10

نقل قول:اجر نقدت رو از بین بردی با این جمله شما!

مطلب مربوط به پلیس آهنی واسه من نیست >>> منبع : پیج من یک ایرانی مسلمانم (فیض بوق)
فیلم قرمز 2 رو هم خودم اضافه کردم پیاز داغش زیادتر بشه Smile

نقل قول:به نظر شما خدا نابود خواهد شد یا امریکا؟

اقا قیاست درست نیست , خدا کافیه بخواد یه چیزی نباشه دیگه تمومه ! منتهی منظور من بیشتر بر روی این بودکه ما ایرانی ها چقدر دووم میاریم .Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، وحید110 ، PWLG
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا