|
یرای کسانی که عملشان خالص نیست(پست ویژه)
|
|
۲۰:۳۰, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در مجلس یکی از بزرگان این نکات ارزشمند و کلیدی رو شنیدم . چون خیلی مهم و کارا بود گفتم برای دوستان هم بنویسم . عمل خالص عملی است که خود خداوند به انسان میدهد و یک عمل خالص به قولی برای ۷ پشتمان کافیست (این رو شنیدم چند جا منتها منبعش رو نتونستم پیدا کنم ) یکی از یاران پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فکر کنم یاسر ... عملی انجام میده که نورش اسمان رو درخشان مکینه . بعد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سوال میکنه که چی شده میفرمایند عملت از اسمان اول بالا نرفت به دلیل فلان گناه (هر اسمان ماموری داره که اگر گناهی خاص که در حدیث قید شده باشه نمیزاره عمل بالا بره ) ایشون میره توبه میکنه فرداش میاد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید به خاطر فلان گناه توی اسمان دوم گیر کرد ! خلاصه تا ۱ هفته بعد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید عملت رو به خدا عرضه داشتند فرمود بزنید تو سرش! این عمل برای من نبوده!!! اینجا سوال میکنه پس چه کنم ؟! پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند باید عملت رو تبعیت از من انجام بدی . این نکته خیلی مهمیه . و یک دنیا حرف داره و ارزشمنده اینجا پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند عملت رو به عهده من بزار یا از من تبعیت کن . یعنی نیت رو بزار چون پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انجام داد به تبعیت از ایشون من هم انجام میدم . میفرمایند شرک از رد مورچه ای که روی سنگ سیاهی در شب راه بره ناپیدا تره . این یعنی اکثرا بجز اولیا الله عمل خالصی در بساط نداریم . بدون عمل خالص هم راه بجایی نداریم . حالا شب تا صبح نماز بخونیم . اینهمه کار خوب و ... اخرش میبینیم امروزمون مثل دیروزمونه . چون اصلا این اعمال بالا نرفته خداوند به واسطه رحمتش که تجلی اون پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست این راه رو برای ما باز گذاشته . چرا نماز اول وقت میخونی؟ چون ایشون میخونده چرا مسواک میزنی ؟ چرا در خانه با همسرت خوش اخلاقی چرا عطر میزنی چرا اینطوری میشینی ... بعد همه این اعمال به ظاهر ساده ان شاالله میشه عمل قبول و نردبامی به اسمان التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
حدیث1: ... والعمل الخالص الّذی لا ترید أن یحمدک إلّا الله... عمل خالص، یعنی اینکه از هیچکس جز خداوند متعال، (بخاطر آن عملت) توقع حمد و ثنا نداشته باشی. حدیث2: امیرالمؤمنین (علیه السلام): ریاکار 4 نشانه دارد: 1. هنگامیکه تنهاست، در عبادت خدا و اعمال خیر تنبل و کسل است. 2. هنگامیکه با مردم است، در عبادت اعمال خیر کوشاست. 3. هرگاه از ا تعریف و تمجید کنند، بیشتر کار میکند. 4. هرگاه از او تمجید نکنند، کار خیر را ترک میکنند. بزرگواری میگفتند: وقتی داری نماز میخونی یا عبادت میکنی، اگه یه حیوونی از جلوت رد شه، تو بخاطرش نمازت و عبادتت رو بهتر میکنی و مراعاتت بیشتر میشه؟ اصلا برات اهمیت داره؟ موقع عبادت، انسانها هم هیچ اهمیتی برات نداشته باشن که کی میاد و کی میره. (توجه کنید: بحث، اهمیت قائل شدن یا نشدن هست. بحث یکسان بودن ارزش انسان با حیوان نیست.) گرچه عمل هرچی مخفی تر از دیگران باشه، ثوابش بیشتره. اخلاصش هم بیشتره. اما از اونطرف هم اگه داری عمل خیر رو مقابل دیگران انجام میدی، اونها برات هیچ اهمیتی ناشته باشن... |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
راستش همه میدونیم اخلاص چیه
عملی بدون انتظار پاداش و عذاب و خودخواهی و ... و البته این رو خود خداوند جاری میکنه و ما فقط نقش واسطه داریم . این عمل در عمر کسی ۱ بار هم حادث بشه براش کافیه!!! منتها مثل همه چیز هایی که میدونیم فرق دانستن و عمل کردن از اینجاست تا یه جای دور بنده حقیر از قول بزرگان اینهمه روی تبعیت تاکید میکنم . به خاطر اینه که این شاهکلیدی است برای قفل بندگی یعنی از خدا بخواهید برای بنده و همه دوستان توفیق درک تبعیت رو فراهم کنه ... التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه کسانی که مثل من بلد نیستند با خدا خوب ... | علی 110 | 23 | 8,962 |