|
آیا میشود جهان یا مخلوقات خدا ازلی هم باشند؟
|
|
۱۷:۳۱, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
سید ابراهیم نوشته است:بله میشود که پدیده ها بی آغاز باشند و هستند ولی باید بر آن بحث کرد بعد از مسائل خودمون.نقل از اینجا سید عزیز این مطلب را در آن آدرس که ذکر شد بیان داشتند و قرار است بر آن بحث بنمایند. ظاهرا متأسفانه این توفیق حاصل نشده که این مطلب باز شود. بنده این تاپیک را با اجازه از خود ایشان باز کرده ام که اگر میشود در این باره به طور کامل بحث و گفتگو صورت گیرد. |
|||
|
|
۶:۵۴, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۷:۰۰ توسط مهدی عباس زاده.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
فعلا بنده نظر خودم را مینویسم تا ایشان یا رفقا پاسخ خودشان را ارسال بنمایند. به نظر بنده ممکن نیست پدیده ها ابتدا نداشته باشند و ازلی باشند. زیرا شما مقطع کوتاهی از زمان را در نظر بگیرید مثلا 10 به توان 50- یا کوچکتر یا بزرگتر، مهم نیست اگر کسی دوست دارد یک صدم ثانیه را در نظر بگیرد عیبی ندارد. ما اسم اون مقطع زمانی رو لحظه میذاریم. تا لحظه قبلی از بین نرود لحظه فعلی به وجود نمی آید و تا لحظه فعلی از بین نرود لحظه بعدی به وجود نمی آید. پس در واقع از ابتدای جهان تا به حال مثلا n لحظه خلق شده است. اگر کسی ادعا کند که ابتدایی نداشته جواب این است که دچار تسلسل میشویم و آن وقت به لحظه فعلی هم نمیرسیم. برای فهم تسلسل بالا کافیه به این نکته توجه کنیم که این لحظه میگوید تا قبلی از بین نرود من نمی آیم و قبلی هم همینطور در مورد قبلیش و ...... اگر به یک لحظه ای نرسد که شروع این ماجرا باشد هرگز به لحظه حال نمی رسیم! بحث سر تعداد زیاد یا کم نیست بحث سر بی ابتدا بودن1 و ابتدا دار بودن2 است. مثالش رو آقا سید خوب زد: سید ابراهیم نوشته است:بچه ها فکر کنید من و شما تو ماشین هستیم و داریم به سمت استادیومی میریم تا مسابقه دومیدانی را تماشا کنیم. من در ماشین براتون تعریف میکنم که این مسابقه کمی عجیبه. به طوری که نفر اول شرط گذاشته تا نفر دوم ندود او هم ندود نفر دوم شرط گذاشته تا نفر سوم ندود اوهم مسابقه را شروع نمیکند. نفر سوم شرط گذاشته تا نفر چهارم و... همینطور تا آخر.نقل از اینجا 1.بی ابتدا بودن مثل مجموعه اعداد صحیح از منفی تا صفر {0و1-و2-و3-و...........} 2. ابتدا دار بودن مثل این مجموعه: {0و1-و2-و3-و ......... و 10000000000000000000000000000000000000000000000-} ما کاری به تعداد صفرهاش نداریم ، اولی محال عقلی است از منفی بی نهایت به صفر برسد ولی دومی میرسد دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهان من که بی خدا میشود... | مرهم | 118 | 40,151 |
۲۸/خرداد/۹۳ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: سید ابراهیم |