|
عایشه،ام المومنین؟
|
|
۲۱:۴۱, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتدا این صفحه رو مطالعه بفرمایید. اما سوالات من :
اگه ممکنه درباره ی شرکت عایشه در جنگ جمل هم توضیحاتی بدید... . ![]() در کل علاقه دارم در این تایپیک پیرامون این شخصیت دینی-تاریخی صحبت بشه.فکر میکنم نیاز باشه... . یا علی مدد |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
این روزا بنده کم میتونم بیام نت و مطلب بنویسم چند نکته رو به طور خلاصخ خدمت شما عرض میکنم همه همسران پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزد شیعه محترمند و طبق ایه قران ام المومنین هستند (به این معنا که بعد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نمیتوانند با کسی ازدواج کنند ایشان پاکدامن بوده خدای نکرده گناهی اینچنینی مرتکب نشده اند . بر خلاف اهل سنت که در کتب معتبرشان به ایشان توهین میکنند (سرچ کنید عایشه در صحاح ) شیعه فقط به لحاظ اشتباهاتی مثل ترک منزل بر خلاف قران . خروج بر خلیفه و رنجاندن پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و ... به ایشان اشکال میکنند طبق نظر شیعه ایشان نه معصوم هستند و نه مصداق ایه تطهیر دوستانی که بیشتر میخواهند بدانند کتاب عایشه در اسلام را میتوانند مطالعه بفرمایند . بحث ان از یکی ۲ تا پست خارج است . همچنین در نت مطالب فراوانی موجود است که میتوانید مطالعه فرمایید تمامی مقدسات اهل سنت طبق فتوای مجتهدین و رهبر عزیز محترم است و هیچ کس شرعا اجازه ندارد هتک حرمت کند . البته سیره معصومین هم بر حفظ احترام اهل سنت بوده است التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ام المومنین | ساجد | 8 | 2,921 |
۱۷/تیر/۹۳ ۱:۲۲ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| حاشیه های بحث با کاربر عایشه | عایشه | 97 | 34,825 |
۲۱/اسفند/۹۲ ۰:۲۲ آخرین ارسال: عایشه |
|
| عایشه بنت ابی بکر بن ابی قحافه و حفصه بنت عمر بن خطّاب | محب الزهرا | 9 | 5,548 |
۲۹/دی/۹۲ ۱۴:۴۷ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|

![[تصویر: 26009_509.jpg]](http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/91-10/10/26009_509.jpg)