کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حاشیه های بحث با کاربر عایشه
۱:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کاربران اهل سنت را مرتب مسدود نکنید.
برای بستن سایر مناظرات به کاربران متوسل نشوید تا به ما اهانت کنند.
بفرمایید روزی هزار بار دخترانتان را صیغه کنید و طلاق بدهید .

به هرحال اهل سنت هرگز به سراغ دختران و پسران شیعه برای ازدواج نخواهد رفت چون به نجابت اهمیت میدهد و اگر تمامی دختران جهان بمیرند بنده هرگز برای پسرانم دختر شیعه که صدها بار رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته نخواهم گرفت.

اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید. تاپیک خانم فرمیسک که محب الزهرا هم بسته در خصوص خلفای راشدین را هم باز کنید.

در غیر این صورت ثابت میشود :

رابطه جنسی از شهادت حضرت زهرا و جانشینی پیامبر برای شما مهمتر میباشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #91

(۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۳)عایشه نوشته است:  جناب:
برای صدمین بار بنده خانم رژان (فرمیسک) نیستم که مناظره صوتی و تصویری از بنده می خواهید!!
هر کسی هم مدعی هست من آیدی دیگری بجز این یکی دارم صرفا برای تخریب بنده است. ا(لبته قول داده ام آیدی ام را به هر کدام از اهل تسنن برای اینکه ببینند نیمه مسدود هستم بدهم)
بهر حالگذشته از این که بنده متاهل هستم چهره و صدای بسیار معمولی دارم و ملکه زیبایی ما خانم فرمیسک شخص دیگر می باشد و و قصد ازدواج هم ندارد. ایشان فقط 20 سال سن دارد!
موفق و موید باشید

لطفا دیگر کسی پست ندهد.
اگر ویرایش فعال شد به بنده پیام بزنید. در غیر این صورت اسم بنده را در تالار نیاورید و مزاحم من نشوید.

نتیجه بحث تا اینجا برای کاربران اهل تسنن مشخص شده و کافی است.

خوشبختانه بنده در تاریخ زندگیم هرگز از هیچ مناظره ای فرار نکرده ام اما بارها مخاطبم را فراری داده ام.

با تشکر از کاربران تالار . ان شاءالله بنده را حلال بفرمایید. خدانگهدار

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب خانم عائشة! تا کی میخواهید توهین کنیــــــــد؟؟؟؟

توهینتان به دختران شیعه رو یادتون رفته که اون ها رو به فحشاء متهم کردید؟؟!!! (از خواهران محترم و شیعه شدیدا عذر خواهی میکنم)

حالا هم به بنده توهین می کنید؟؟!!

بنده نمیدونم شما حنفی هستید یا شافعی ولی جناب آقای مولوی عبد المجید مرادزهی که دست راست مولوی عبد الحمید هستن از بحث بر سر سند یک حدیث با من که به قول شما خرده پا و بی سواد هستم فرار کردند در فیس بوک و بنده هم تماما عکس هاش رو ضبط و ثبت کرده ام + آقای ترشابی شبکه کلمه که وهابی خیلی کم سوادی هم هستند و بارها ایشون به وسیله ی بینندگان شیعه رسوا شده ان هم در فیسبوک طی یک بحث از بنده ی خرده پای بی سواد فرار کردند که اون رو هم عکس هاش رو دارم و حتی در فیسبوک پست هم در موردش گذاشتم!

حالا شما به جای اینکه به دختران عفیف شیعه و به پسران شیعه توهین کنید و تهمت های ناروا بزنیــــــــــد بیایید و منطقی بحث کنید.
به قول معروف " الغریق یتشبث بکل حشیشة ". کسی که دلیلی نداره دنبال منحرف کردن بحث هستش.شما نتونسته اید حتی از کتب خودتون فضیلتی صحیح السند در مورد خلفایتان بیاورید و اون آیاتی رو هم که ادعا کردید دیدید که چگونه اسنادش رفت روی هوا!!!
از حدیث البانی هم که چیزی جز فرار نداشته اید!!!(تازه خیلی از احادیث هستش که رو نکرده ام و گذاشته ام برای روز مبادا)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، حضرت عشق ، ZaHrA110M
۲۱:۱۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
1. امکان ویرایش ارسال برای بنده فعال شود.
2. پستهای کاربران عادی حذف شود و فقط تیم تالار صحبتت کنند.
در غیر این صورت تیم تالار از مناظره فرار کرده.
دفعه دیگر که خواستید سایت بزنید دقت کنید سوادش را دارید یا خیر.

دیگر هم پست ندهید و وقت بنده را تلف نکنید.
۲۱:۳۷, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #93

در خواست بنده از مدیران و مسولین مربوطه :

خواهشا اگر کسی به جای بحث در موضوع اصلی به دنبال حاشیه هستش،اخطار بگیره و اخراج بشه ...

این درست نیست که مثلا بنده کلی وقت بذارم و فردی مثل خانم عائشة وهابی فرار کنن و بحث رو به حاشیه بکشونن و وقت ما ها رو فقط تلف کنن.

وقت شیعه ی مولا علی خیلی با ارزش تر از این هاست ...

شیعه ی مرتضی علی عمر تلف نمیکند / از لحظات و فرصتش صرف نظر نمیکند ...

به قول امام شافعی ( که به قبر ابوحنیفه توسل میکرده (حالا ما نمیدونیم ایشون هم قبر پست میشه یا نه؟!)):

ان کان حب آل محمد رفض، انا رافضی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، وحید110 ، صبح صادق ، حضرت عشق
۲۳:۳۵, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
1. امکان ویرایش ارسال برای بنده فعال شود. بنده به حالت نیمه مسدود!! مناظره نمیکنم.
شما که قادر نیستید در شرایط برابر و مساوی بحث کنید بهتر است به شکست خود اعتراف کنید.

2. پستهای کاربران عادی حذف شود و فقط تیم تالار صحبت کنند.
۲۳:۳۷, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #95
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۵)عایشه نوشته است:  1. امکان ویرایش ارسال برای بنده فعال شود. بنده به حالت نیمه مسدود!! مناظره نمیکنم.
شما که قادر نیستید در شرایط برابر و مساوی بحث کنید بهتر است به شکست خود اعتراف کنید.

2. پستهای کاربران عادی حذف شود و فقط تیم تالار صحبت کنند.
آقا مهدی یکبار نظر تیم تالار رو گفتند
نه شما نه هیچکس دیگه در حدی نیست که برای تیم تالار و مسئولان تالار تکلیف تعیین کنه!
یک بحث قوانین تالار است که همه ملزم به اجرا هستند. هر کسی با قوانین تالار مشکلی داره، حضورش از اساس اشتباهه و خودش تشریف نبره، ما اقدام می کنیم
قوانین تالار هم برای همه یکسان اجرا میشه و اگر کسی رعایت نکنه، مجازات میشه
شما قانون ویرایش ارسال رو چند بار رعایت نکردید، به درخواست برخی از اعضای تیم تالار، مجوز ویرایش شما مسدود شده
این قانون هم قبلا برای دیگران اجرا شده و برای شما هیچ استثنایی قایل نمیشیم. کاری هم نداریم دینتون چیه و برای تفریح اومدید تالار یا مناظره

در مورد قواعد و روشهای مناظره بحث مجزایی وجود داره که باید این با ناظر بخش و یا مدیران دیگر هماهنگ بشه. بازم مختص شما نیست که تعیین کنید کی بیاد و کی نیاد
در اصل بهتره در مناظره توازن برقرار باشه و یک به یک باشه. حالا اینکه کی باید مناظره کنه، در اختیار شما نیست!!!
میخواید با شخص خاصی بحث کنید در پیام خصوصی و چت و ایمیل و ....

به هر حال شما همه شرایط لازم برای اخراج شدن رو کسب کردید و کاربران زیادی هم عمومی و خصوصی درخواست اخراج شما رو داشتن
اما خوب ما این لطف رو در حقتون نکردیم و نخواهیم کرد تا مفتضح بشید و درس عبرتی بشید برای افرادی که فکر می کنن می تونن قانون شکنی بکنن و همرو به تمسخر بگیرن و آخرش بیان همه چیز رو ویرایش کنن!!

ضمنا اگر معیار سواد و ادب و تربیت شما باشه، همون بهتر که ما هیچکدوم رو نداشته باشیم [تصویر: happy.png] الحمدلله

خواهزان و برادران سنی مذهبی که این ارسال ها را مطالعه می کنند توجه داشته باشند که ما هرگز حرف های ناشایست و بی احترامی ها و تهمت های یک فرد رو به تمام جامعه ی سنی ها تعمیم نخواهیم داد

من به شخصه دوستان سنی مذهب زیادی از اقوام ترکمن و بلوچ و کرد دارم در دانشگاه [تصویر: rose.png][تصویر: rose.png] ...همگی افرادی سخت و کوش و مودب و منطقی و با ایمانی هستند و من به یاد ندارم به برادر و خواهر شیعه خود توهین کرده باشند

البته در هر گروهی استثنا وجود دارد [تصویر: sad.png]
همان طور که میبینید ولی خیلی به ندرت وجود دارد ... که در برابر دریای ادب و وقار جامعه دین دار سنی ها گم است[تصویر: rose.png][تصویر: rose.png][تصویر: rose.png]
ما بی صبرانه منتظر دوستی آگاه از جامعه اهل تسنن هستیم که بتوانیم با مباحثه علم خود را ارتقا دهیم ...
باشد که همگی با حضرت رسول محشور شویم [تصویر: angel.png][تصویر: angel.png]
ان شالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، جویای حقیقت ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، Ali#59 ، حضرت عشق ، ZaHrA110M
۲۳:۴۴, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۵ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #96
آواتار
جناب کاربر آبی
در مساله ای که به شما مربوط نیمشود دخالت نکنید و حد خودتان را بدانید.
کسی از جنابعالی نظر نخواست.
یا در شرایط برابر مناظره کنید یا فرار نکنید

از مناظره در شرایط برابر فرار نکنید.

آواتار مدیر و ناظر در دنیای مجازی برای خودشان درست کرده اند باورشان شده.
شما صرفا یک عده جوان بیکار مجرد لیسانسه بیش نیستید.
دچار اعتماد به نفس کاذب و توهم فانتزی شده اید.
۲۳:۴۹, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #97
آواتار
نقل قول:جناب کاربر آبی
در مساله ای که به شما مربوط نیمشود دخالت نکنید و حد خودتان را بدانید.

یا در شرایط برابر مناظره کنید یا فرار نکنید

از مناظره در شرایط برابر فرار نکنید.
همان طور که گفتم شما در مقامی نیستید که برای هیچ کسی در تالار تعیین تکلیف کنید خواهر گرامی
نقل قول:کسی از جنابعالی نظر نخواست.
خوب دوستان لحن و ادب را می بینید؟؟؟ منطق را ملاحظه می کنید؟؟؟
البته انسان بی ادب در هر گروهی وجود دارد [تصویر: sad.png]
همان طور که میبینید ولی خیلی به ندرت وجود دارد ... که در برابر دریای ادب و وقار جامعه دین دار سنی ها گم است[تصویر: rose.png][تصویر: rose.png][تصویر: rose.png]

نقل قول:از مناظره در شرایط برابر فرار نکنید.
شما رعایت ادب و احترام را نمی کنید متاسفانه از بدیهیات بحث منطقی است ....
من که نوشتم ...
ما بی صبرانه منتظر دوستی آگاه از جامعه اهل تسنن هستیم که بتوانیم با مباحثه علم خود را ارتقا دهیم ...
باشد که همگی با حضرت رسول محشور شویم [تصویر: angel.png][تصویر: angel.png]
شما هم نماینده انحصاری جامعه تسنن نیستید
تا این جا هم متاسفانه بیشترین تخریب رو داشتید برای دوستان سنی مذهب ما .... ولی خوب البته ذر برابر دریای ادب و وقار جامعه دین دار سنی ها گم است[تصویر: rose.png][تصویر: rose.png][تصویر: rose.png]

نقل قول:آواتار مدیر و ناظر در دنیای مجازی برای خودشان درست کرده اند باورشان شده.
شما صرفا یک عده جوان بیکار مجرد لیسانسه بیش نیستید.
دچار اعتماد به نفس کاذب و توهم فانتزی شده اید.
خوب دوستان گرامی ملاحظه می کنید؟؟؟؟ توهین ها و تهمت ها که تمامی ندارد .... همه این توهین ها در برابر علاقه ما برادران دینی سنی مذهب ما گم است ... در هر گروهی استثنا وجود دارد .... در برابر اخلاق خوبی که من از سنی ها در دنیای واقعی دیده ام گم است این حرف ها ... سنی ها بسیار بسیار مودب و دین دار و اخلاق مدار هستند... این رفتار شما رو هرگز تعبیری از جامعه سنی ها نمیدانیم.
شما یا از روی جهالت در حال توهین هستید .. که خدا و رسولش انشالله شما رو ببخشد و هدایتتان کن ... یا خدای نکرده از روی عمد این کار رو می کنید که امیدوارم خدا با عدالتش با شما رفتار کند
ان شالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، وحید110 ، صبح صادق ، محب الزهرا ، مجید املشی ، SAViOR ، حضرت عشق ، ZaHrA110M ، ذوالفقار
۰:۲۲, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار

بنده کدام ارسالم را تغییر محتوایی دادم که نیمه مسدود شده ام؟

از مناظره فرار نکنید.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]