کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتنه اجنه در مورد خواب گردی و القاء افکار و معکوس زنی
۱۸:۲۵, ۱۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

وقل رب أعوذ بك من همزات الشياطين و أعوذ بك رب أن يحضرون (96 97 مومنون)

در تاپیک فتنه اجنه یه مبحثی رو گفتم که بعدا میگم (القای سوء ظن و ...)

اینجا بصورت جدا می خوایم روش بحث کنیم (لطفا فقط خواننده نباشید)

قضیه رو با یک خبر به ظاهر زرد شروع میکنم

8 سال پیش ادعا شده بود در نقاط مختلف جهان افراد در خواب ، شخصی رو بصورت چهره ای خاص دیده بودند.(شکل زیر)

[تصویر: thisman_small.jpg]

طبق ادعای این افراد این شخص را تا آن روز در زندگی خود ندیده بودند و این خبر به تدریج پخش شد.

کامل خبر رو اینجا بخوانید

یه سایتی برای همین منظور راه اندازی شده که البته غیر فعاله

چهره های افراد رو که بصورت تقریبی کشیده شده در اینجا ببینید

نقل قول:افراد اعلام کرده‌اند که این مرد در خواب با آنها پرواز می‌کند، پس از یک روز سخت کاری به آنها آرامش می‌دهد و حتی با آنها غذا می‌خورد.

رویاهای این افراد رو در اینجا بخوانید

به بهانه این خبر میخوام یه مطلب کوتاه ولی مهمی رو بگم که دیر یا زود رو می کنند

قضیه بالا یه مانور بوده در مورد بازخورد گیری از افکار عمومی

فیلم اینسپشن یکی از خاص ترین فیلم هایی بود که در این زمینه ساخته شد البته قبلش چندتا دیگه بودند ولی نه به این وضوح

مدت زیادیست که دیدن خواب خیلی زیاد شده (منظور خواب های هدفمندند)

البته قبلا هم به وفور بوده ولی نه مثل الان

هشدار اولیه اینکه خیلی مواظب محتوای خواب هاتون باشید در این دوره زمانه

حتی خواب های به ظاهر خوب (خواب علما و شهدا و ...)

اینجا یکمی در موردش گفتم

به طور کلی شیطان در عالم خواب خیلی دستش بازه پس مواظب باشید فریبتون نده (و فریبم نده)

چیزی که میخواستم بهش اشاره کنم و احتمالا براتون جدید باشه اینه

یکی از شیک ترین (بخوانید موزیانه ترین) روش های القای حب و بغض همین عالم خواب است

حالا کاری که میکنه رو براتون شرح بدم

افرادی که با این جور وقایع خیلی عادی برخورد می کنند زیاد کار سختی برای شیطان ندارند

شیطان (هر کدام از شیاطین جنی نه فقط ابلیس) میاد و یه شخص مثبت رو در ذهنتون بد جا میندازه

و در مقابل یکی از دوستانش رو خوب جا میندازه چون ساختن یه داستان براش کاری نداره (البته مخصوصا برای افرادی که به هر دلیلی بهش راه میدن برای نفوذ)

مرحله بعدی و پیشرفته ترش برای افراد آگاه تر اینه که چندتا گزاره درست رو که شما هم قبول دارید رو تو ذهنتون میکاره و در نهایت اون غلطه رو مثل همون مورد قبلی میاد و قرار میده و شما یا قبول میکنی یا به شک میفتی

مرحله بعدی خیلی پیچیده تره که حقیقتا تشخیصش سخته اینه که معکوس دوگانه بزنه (اسمشو خودم گذاشتم! سرچ نکنید) یعنی بیاد از یه آدم خوب خوب بگه و از یه آدم بد بد!!!

این در صورتیه که شما مطمئنی اون گزاره که در خواب دیدی درسته ولی وقتی شرایط خواب شما عجیب درست میشه یدونه شک تو ذهن شما میندازه

قصد اصلی من از ایجاد این تاپیک همین مرحله آخری بود که بعضیا دچارش شدند.

نظرتون رو بگید.

البته در مورد القای فکر بازم مطلب دارم ولی این چون خیلی مهم بود گفتم زودتر بنویسم از دست نره

منبع: خودم Cool (برای اینه که بعضیا میگن تا منبع ندی قبول نمیکنیم!)

این کلید واژه ها رو هم که در بعضی تاپیکا میزارم برای ورود کاربران جاهای دیگست.(لغاتش از قصد انتخاب شدند)

کلیدواژه ها :جنگ مافوق نرم اجنه جن آخرالزمان القای فکر ذهن قلب کاشت فکر ایده تلقین نفس گرایی خود آگاهی معکوس زنی معکوس زنی دوگانه HyPeRSoFTWaR SoLiPSiSM CoNSCiouSNeSS INCePTioN SuGGeSTioN
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رضوانه ، قلب ، یاســین ، صبح صادق ، Havbb 110 ، SAViOR ، مجنون العباس ، help me ، عبدالرحیم ، fafa* ، مهدی2012 ، mofa ، انتصـار ، مصطفي مازح7610 ، meisamtiger ، Mohammad Trust ، السا ، bi-ehsaas ، تفکر ، رهرو حق ، لبخند خدا ، fiftynine ، mahdy30na ، blue.blood ، آیدا77 ، مجتبی110 ، rezamohammadi ، vahrakan ، Islam ، Anti gods ، HAMEDGASEMI200

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۰, ۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #61
آواتار
(۷/فروردین/۹۴ ۰:۵۶)vahid BM نوشته است:  سلام به دوست عزیزم ، حقیقتا من هم چند وقت پیش این مطلب رو خوندم و خیلی جالب بود که چطور همچین چیزی امکان داره ، حقیقت اینه که همچین چیزیایی حقیقت داره و خیلی ها هم امروزه دارن آموزش میبینن، حالا جدا از همه این مسائل فکر میکنم جای بحث داره ، خب به نظر من معنی نداره بیایم و بگیم این خوابو نبینیم اون خوابو ببینیم ، این متنی که شما نوشتید نمیدونم بهش چی بگم ، مقاله ؟ تحقیق؟ ولی هرچی هست من چیزی از این نوشته دستگیرم نشد بهتر بود کاملا تحقیق میکردید و مطلب پخته تحویل ما میدادید

علیک سلام

اگر تاپیک های بنده رو دیده باشی طرز زیبای نوشتنم رو متوجه شدی Smile

شما تحت عنوان یه دل نوشته با رنگ و لعاب مقاله بهش نگاه کن

من از دبستان توی درس انشاء نمرات درخشان میگرفتم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، آیدا77
۱:۱۰, ۲۳/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۴ ۱:۱۱ توسط mazraeh.)
شماره ارسال: #62

کسی رو میشناسم که حدود 10 سال پیش خواب این مرد رو دیده.البته بنده خدا آدم خوبی بود اما در اثر فشارهایی که تو زندگی بهش اومد از رحمت خدا ناامید میشه و به عقاید خودش پشت می کنه.شبی در خواب این مرد رو می بینه که بسیار خوشرو و مهربان در حال قدم زدم باهاش توی یک جاده جنگلیه.مضمون صحبتهاش کوبیدن نظام خلقت طراحی شده به دست خدا که باعث رنج انسانها میشه..خدایی که مخلوقاتش رو رها کرده و...خیلی از صحبتهای شبهه آور دیگه که اینجا قابل بیان نیست.

اما هدفش رو از دیدار دوستم به این معنی بیان میکنه

"پیدا کردن افراد با استعداد و مستعد جهت همکاری در انجام کاری بزرگ"

"وقت زیادی تا بروز اتفاقی بزرگ باقی نمانده و هر لحظه ممکنه دنیا آبستن حادثه ای بزرگ بشه "

و در ازای این همکاری از امکانات مالی و مادی مناسبی برخوردار میشن

من به شخصه روی این موضوع همون چند سال پیش تحقیق کردم به نکات جالبی رسیدم

اما این شخص کیه ؟؟؟ من عکس ها و فیلم های زیادی از آدمهای معروف دنیا به دوستم نشون دادم.اما روی یک عکس قفل شد

[تصویر: michael_aquino.jpg]

جناب آقای michael aquino !!!!!!!!

احتمالا دوستان زیادی بشناسنش.پس نتیجه گیری رو به خودتون می سپارم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱:۳۱, ۲۳/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۴ ۱:۳۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #63
آواتار
البته جناب نیست ....ه

درسته

الان فعالیتشون زیاد شده مثلا یکی از کاراشون اینه که میان در مورد یک نفر در ذهن اطرافیانش یه خواب رو طراحی میکنن تا اون افراد بیان و به شخص بگن چیز بدی در موردت دیدیم

در کنارش به خود شخص در بیداری حمله میکنن تا در نهایت به شخص القاء بشه که آدم بدی شده و نتیجش اینه که حداقل عملکردش ضعیف میشه

همه اینا بخاطر دوری از ولایت اهل بیته البته وگرنه نمیتونن کاری بکنند

ضمناً این معبد ست شامل افراد خیلی پلیدتری به نسبت کلیسای شیطانه و رابطشون با ابلیس آنلاین تره و لابیشون قوی تره بین نظام سلطه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، rezamohammadi ، آیدا77 ، Anti gods
۱۴:۲۵, ۲۶/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۴ ۱۴:۲۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #64
آواتار
بسم الله

سلام
یک پیشنهاد خوب برای کسانی که خواب آشفته دارند

پ.ن: خودم امتحان کردم و نتیجه گرفتم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Anti gods
۱:۱۹, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #65

سلام
منبع اعلام نمایید لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۹:۱۵, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #66
آواتار
(۱۴/دی/۹۵ ۱:۱۹)seositeseo نوشته است:  سلام
منبع اعلام نمایید لطفا

http://forum.bidari-andishe.ir/user-9713.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر
۱۳:۴۱, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #67
آواتار
(۱۴/دی/۹۵ ۹:۱۵)عبدالرحمن نوشته است:  http://forum.bidari-andishe.ir/user-9713.html

صادق جان خودتو خسته نکن این با شما نبود. لینک هایی تو امضاش داره هدفش از ارسال پست قرار گرفتن اونها در محتوای تالار هست.

پست هاش اسپم هست. اینا برای کسب اعتبار از گوگل تالارم به بازی گرفتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، fazel
۱۴:۳۵, ۱۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #68
آواتار

سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟
یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟

یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، fazel
۱۴:۵۴, ۱۴/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۵ ۱۴:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #69
آواتار
نقل قول:سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟
یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟

اگر مومن نباشه بله

نقل قول:یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟

شیطان یکی از کاراش القای ناامیدیه در هر کاری که باعث رشد انسان میشه

ولی نه به اون غلظت

(۱۴/دی/۹۵ ۱۳:۴۱)سدرة المنتهی نوشته است:  صادق جان خودتو خسته نکن این با شما نبود. لینک هایی تو امضاش داره هدفش از ارسال پست قرار گرفتن اونها در محتوای تالار هست.

پست هاش اسپم هست. اینا برای کسب اعتبار از گوگل تالارم به بازی گرفتن.

البته ایده من اینه که با توجه به خراب بودن وضع کار تو ایران جوونا به مشکل خوردن چه متاهل چه مجرد

چه اشکال داره یه بنده خدا هم به کارش کمک بشه

البته قوانین تالار احتمالا سر این قضیه اما و اگر داره

من خوشبینم Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Anti gods
۱۵:۵۸, ۱۴/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۵ ۱۶:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #70
آواتار
نقل قول:سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟ یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟

سلام

من دنبال این موضوع رفتم و با بعضی اساتید صحبت کردم. بله اینکار رو حتما با توجه به شخصیت شما انجام میدن.
یه راهکار جدیش داشتن طهارت دائمیه.

چیزی که من بدتر از وسواس فکری می دونم القای بدبینی و ظن و گمان بد در بین مومنین هست که به شدت موفق عمل می کنه.

نقل قول:یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟

در این مورد چیزی نمیگم اما بر اساس تجربه شخصیم خواب یکی از بهترین زمینه ها برای بهم ریختن روان مومن و ایجاد اشتباه و تشویق به انحراف هست.

وقتیم بلند میشی هیچی یادت نمیاد ولی تو بیداری مدام میخوای بری سمت یه موضوعی که نمی دونی از کجا نشات گرفته. با خواب برای شما زمینه سازی می کنن تو بیداری هم وسوسه میشی. این دو تا موازی با هم قوه عقل و مقاومتت رو می شکنن. ( اصلا هم موضوع مورد نظر من مسائل جنسی نیست ، هر موضوعی میتونه باشه )

وسوسه زمانی در شما اثر می کنه که زمینش تو نفست بوجود اومده باشه ، یجایی کوتاه اومده باشی حتی یه اشتباه و اجازه لحظه ای به نفست.

نقل قول:البته ایده من اینه که با توجه به خراب بودن وضع کار تو ایران جوونا به مشکل خوردن چه متاهل چه مجرد چه اشکال داره یه بنده خدا هم به کارش کمک بشه
سلام
هدف وسیله رو توجیه می کنه؟ پیدا کردن کار به هر قیمتی ؟ میدونستی این کار باعث میشه اعتبار تالار توی گوگل به کلی از بین بره؟

هزینه ای که اینکار در برابر فایدش ایجاد می کنه 1000 به 1 ، این کلک زدن ها و دزدی هایی که ایرانی ها می کنن برکت میاره؟
اگر دانش و اصول کافی کسب بشه نیازی به این کارها نیست. صد برابرم بیشتر درآمد کسب می کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، fazel ، عبدالرحمن ، سرباز منتظر ، ماحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]