|
این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید...
|
|
۱۲:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستى یک نفرى یک خانه ی مِلکى داشته باشد، یک شغل درآمددارى داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، ... این قرآن است که با ما دارد اینجور حرف می زند : «مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بینیاز میسازد؛ خداوند گشایشدهنده و آگاه است!» سوره مبارکه النور آیه 32
مقام معظم رهبری در هشتم آبان ماه سال جاری
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۲:۳۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جالبه خود قرآن میگه: الشیطان یعدکم الفقر... شیطان به شما وعده فقر میده... (بقره/268) |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرّحمن الرّحیم شما مزدوج شدی ؟ ما رو دعوت به ازدواج میکنی ؟ باز محمد متاهله همچین تاپیکی زده |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فرض کن من در شُرُفم و این مسائل نه برای من و نه برای طرف مقابلم اصلا مهم نیست.
![]() تازه. خدای متعال به مایی که هنوز مجردیم میفرمایند ازدواج کنید که مه من شما رو بی نیاز میکنم. متأهل ها که متأهل شدن و رفتن. پس موضوع اصلی این تاپیک ماییم و امثال ما
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:فرض کن من در شُرُفم و این مسائل نه برای من و نه برای طرف مقابلم اصلا مهم نیست. به به ! پس به زودی شما هم از گردونه ی رقابت و حضور در تالار مثه بقیه دوستان حذف میشی ! ![]() نقل قول:خدای متعال به مایی که هنوز مجردیم میفرمایند ازدواج کنید که مه من شما رو بی نیاز میکنم. امثال ما رو مگه با همین احادیث و آیات سر کار بذارن تا ازدواج کنیم معمولا اول عمل میکنن بعد دعوت میکنن تاثیر بیشتری میزاره
|
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تقصیر من نیستا،تقصیر اقا رضا است که منو مجبور میکنه برم پای منبر!! خلاصه میخوام یه چیزی براتون تعریف کنم یه دانشجوی طلبه ای بود که خیلی درس خون بود و موفق،جز شاگردهای تاپ بود اما زن نمیگرفت همه دوستاش هی بهش میگن دیگه سن ات داره میره بالا بیا زن بگیر و ... اون طلبه میگفت کو پول،کو خونه و .... دوستاش میرن به استادشون میگن استاد طلبه رو صدا میکنه بعد از درس بهش میگه شنیدم زن نمی خوای به این دلایل طرف هم همون حرفای تکراری رو میزنه استاد میگه اگه من تضمین کنم خرج خوراک و ... رو بدم حاضری زن بگیری طلبه خوشحال میشه و میگه حتما استاد و ... استاد میگه خدا با اون عظمت اعتبارش پیش تو کمتر از اعتبار من پیش تو ا ؟ یعنی خدایی که کلید تمام خزائن به دستشه،به هر کی بخواد بی حساب روزی میده و ... خودشم که رزق رو تضمین کرده اینقدر بهش اعتماد نداری؟ خلاصه در حال حاضر از سرنوشت اون طلبه خبری در دست نیست اما در اشنایان ما مورد داشتیم طرف شب عروسیش واسش شغل پیدا شده،ب کمک اون فامیلایی که سالی یبار اونم تو عروسیا میبینی حالا من نمیگم در حد این داماد دل گنده باشید اما دختر خانوم روزیش خونه باباش هر چقدر باشه همونو میاره خونه شوهر اگه به فقیری بود،منم الان نباید میبودم چون پدر و مادر من هم اوایل ازدواج دستشون خیلی تنگ یود از والدینم هم ممنونم که به خاطر کم پولی بازم من رو به این دنیا اوردن نکته اخر: خدا میگه رزقت با من اعمال ات واسه اون دنیا با خودت شیطان میگه رزقت با خودت،اعمالت با خدا |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:سم الله الرحمن الرحیم تقبل الله . چون شما متاهل هستی بنده نمیتونم جوابتون رو بدم ! بلاخره عالم عامل هستین دیگه ! ولی همچنان بر موضع خودم پافشاری میکنم ...مجردین گرامی زندگی متاهلی یعنی پول ... به امید این وعده وعید ها هم نرید سر خونه زندگی از من به شما نصیحت ! فردا که کوچکترین مشکلی توی زندگیتون پیش میاد مجددا خواهر محترم میره منبر میگه : خداوند بنده هایی رو که خیلی دوست داره رو امتحان میکنه . |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
البته نکته مهم و خیلی مهم
در انتخاب همسر خیلی دقت کنید یه همسر میتونه یه ادم پولدار رو فقیر کنه و دیگری با قناعت میتونه فقیر رو پولدار کنه حالا یه خانومی ریخت و پاشش زیاد بود و مرد از زندگی سیر شد که دیگه دست خدا نیست به قول همسرم از خدا فقط سلامتی جسم و ایمان بخوایم بودن ادمایی که با هزینه های درمان به زیر خط فقر رفتن |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: یه همسر میتونه یه ادم پولدار رو فقیر کنه و دیگری با قناعت میتونه فقیر رو پولدار کنه ولی بنده همچنان توصیه میکنم تا وقتی خونه ندارین کار ندارین سرمایه ندارین به فک ازدواج نیفتین
|
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
رضا
من حرفت رو اینطور تکمیل می کنم ولی بنده همچنان توصیه میکنم تا وقتی خونه ندارین کار ندارین سرمایه ندارین به فکر ازدواج با یک دختر بی طاقت و دنیاطلب * نیفتین پ ن!: خودم ثابت می کنم صحبت شما درست نیست!!! (بعدا خواهم گفت) *خودشون اسم خودشونو میزارن زرنگ ولی نمیدونن چه کلاهی سرشون میره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,281 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,671 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,987 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,256 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ | آسمانه سجادی | 239 | 91,994 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۹ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,893 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|

![[تصویر: 13920912_0124620.jpg]](http://negaresh.snn.ir/Images/News/Editor/image/ejtemaee/13920912_0124620.jpg)

ما رو دعوت به ازدواج میکنی ؟ 
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
معمولا اول عمل میکنن بعد دعوت میکنن تاثیر بیشتری میزاره