کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: فعالیت زن در جامعه را چگونه ارزیابی می کنید؟
موافقم
مخالفم
بستگی به محیط کار دارد.
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد.
حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت!
این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است.
بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد.
گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده.
آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟
آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد!
چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، دل خسته ، آفتاب ، Sarina ، السا ، رکن الهدی ، zahra11 ، soshiant ، mofa ، نرگس مهدوی ، صبا ، مجنون العباس ، مجید املشی ، رضوانه ، vahrakan ، Eve ، حضرت عشق

آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۱۶, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #231
آواتار
نمیدونم چرا اینقدر دوستان رو استقلال مادی زن حساس هستن .

تا صحبتی میشه سریع میگن فمینیست و مدرنیته و پست مدرنیسم عباسی.

یه سری الگو های دینی میزارید رو میز که چی بشه ؟ جوری برخورد میشه که انگار نصف جمعیت ایران که بگیم زنان تشکیل دادن بی دین و مقصر تمامی مشکلات جامعه هستن .

و اگر این نصفه جمعیت رو کنترل کنیم.جمعیت مردان جامعه اصلا مشکل ندارن.
اخلاق علی وار،
منش عباس وار،
دل به دنیای باقی بستن بسیار،
هر چه تلاش میکنن خالص.

پر از نبوغ الهی
نفقه میدهند بسیار
مهریه میدهند عند المطالبه

دنیای واقعی خشن و بی رحم هست.به کسی با شعار های قشنگ و حدیث های دینی اهمیت نمیده . باید رو پاهات وایسی.

برای من کسر شان هست که به خاطر یه روسری از شوهر دو بار درخواست پول کنم و بگه چه خبره ؟ هر روز هر روز روسری میخواهی ؟
واسم کسر شانه که به خاطر دو زار مثل گدا ها سرم منت بزراه.

نگید که نه همه اینجوری نیستن.من باورم نمیشه در طول زندگی تاهلی نشده که مرد یکبار سر پول دادن غر نزنه .

برای من همون یبار غر زدن، کسر شانه . منی که میتونم دستم تو جیب خودم باشه و برم بی منت یه چیز بخرم . چرا عقل جوونیم رو هرز کنم و موقعیت ها رو هدر بدم .

من از جبهه ی مخالف دارم نظراتمو میدم . یادتون باشه قدیم بود که وقتی زن و شوهری مشکل پیا میکردن، بزرگ فامیل و همه دست به دست هم میدادن تا مشکل حل بشه . الان جشن طلاق داره مد میشه.

مثال رو زدوم که دائما نگید ززن خانه دار معجزه میکنه . خیر . زن خانه دار هم باید با شغلی خانگی ، حواسش به آینده باشه.

مهریه الان به هیچ عنوان پشتوانه ی زن نیست . یکم با نگاه کلی به جامعه نگاه کنید.

110 سکه ی که اونم با پشتوانه قانونی قسطی میکنن، به درد اجاره خونه یه خانوم هم نمیخوره.110 ماه بتونه طاقت بیاره . بعدش چی ؟

دیگه چقدر مثال بزنم که زن باید استقلال داشته باشه. اون مادرای جان بر کف هم تو گوشه ی خونه سالمندان هستن. بچه هم به ادم رحم نمیکنه.

من علاقه ای به جمع کردن پول برای میراث خور های ایندم ندارم . من فقط هدفم اینه تا زنده هستم اویزون کسی نباشم.که با پول شوهر نمیشه .!

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، zahra11 ، ضحی رحمانی
۱۰:۵۱, ۲۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #232
آواتار
سلام دوستان
من هی گفتم اینجا پست نزارم اما نمیزارید کهBasiji

عینک هاتون رو بزنید که میخوام یه پست طولانی بزارم ،اما انصافا بخونید.24 صفحه رفته جلو باز یکی میاد میگه پس کی بره دکتر زنان شه؟Sleepy

خب دوستان فاکتورهای زیادی رو مطرح کردن که بعضی مهم و بعضی مهم تر است.به قول زهرا خانوم الان که جامعه عوض شده ،واسه خیلی از دختران خوب ما فرصت ازدواج فراهم نمیشه،به هر حال پدر و مادر چقدر زنده اند و مثلا خرج یه خانوم 40 ساله رو قرار نیست باباش بده.
حالا بماند که اگه به دستورات اسلام عمل میشد کار به اینجا نمیکشید که بازش نمیکنم چون یه تاپیک واسه خودش میخواد.

خب حالا فاکتورها رو دسته بندی میکنیم:

نیاز جامعه به یه سری شغل ها:

1- شغل های ضروری جامعه...> در واقع زنان جامعه دارند فداکاری میکنند که به این شغل ها رو زمین نمیمونه،مثل معلمی و پزشکی(البته بعضی رشته هاش) و مشاور و ....

2-شغل های غیر ضروری....> شغل هایی که فرقی نمیکنه زن انجام بده یا مرد،به نسبت شماره سوم.
حالا اینکه چه کسانی میتونن وارد این رشته ها بشن رو بهش میرسیم.

3-شغل های بد....>بعضی شغل ها هستن که لطافت زن رو خدشه دار میکنند.زن بی حوصله میشه .
مثل قضاوت-وکیل جنایی-حتی به نظر من اخبارگو(دو روز پشت سرهم اخبار گوش بدید افسردگی میگیرید حالا این مجری باید روزی چند بار جنایات دنیای کثیف رو به سمع و نظر اقایون برسونه!!!) پلیس (الکی چقدر مانور میدن تو فیلما که ما خانوما رو بردیم تو صحنه)- حتی رییس جمهور-وزیر(ببینید اگه بحث سر فکر و ایده است من از دو راه میتونم به وزیر ایده و مشاوره بدم،یا همسرش باشم یا یه کمیته تحقیقاتی در سازمان،اما اینکه خانوم وزیر باشه تصور کنید مامانتون وزیر شده،دم به دقیقه بهش زنگ میزنن،میبرن این ور و اون ور.....خدا نمیخواد زن در این حد محل رجوع باشه،به نظرم بدیهیه اما خواستین بازش میکنم.

............................

نیاز مالی:
1-نیاز مالی داره ،سرپرست خانواره و یا اینکه بین دوستام داشتم که مثلا دوتا دختر دم بخت بودن و معلومه که یه پدر نمیتونه دوتا جهیزیه بخره،شما اصلا بگو سبک،همون سبکشم حداقل 10 میلیون آب میخوره.والا الان حقوق مردم متوسط دیگه واسه پس انداز جمع نمیشه.خلاصه هستند دخترایی که میرن سرکار تا پول جهیزیه اشون رو در بیارن.یکی از دوستام که پدر و مادرش جدا شده بودن و پدرش یه قرون هم نداد.خدا رو شکر از دوران دانشجویی اش کار میکرد.

2-نیاز مالی ندارد.متاسفانه اغلب پول این دسته صرف اعطینا میشه.رنگ مو و کرم دور چشم و کرم روز و شب و لوازم ارایش و دکتر پوست،لباس مارک و عطر فلان..... این افراد خودشونو برای حساب کتاب قیامت در وی آی پی اماده کنند.

.....................
شرایط خانواده:

متاهل.....>

متاهل با فرزند....> این حرفای تخیلی که بچه امو بزارم مهد اجتماعی شه(قابل توجه خانه دارها) رو لطفا از ذهنتون پاک بفرمایید،بچه تا 5-6 سالگی فقط اغوش مادر میخواد،فقط عشق میخواد و محبت.یه مادر اگه مطالعه داشته باشه بهتر از مهد بچه اشو اجتماعی بار میاره.امان از تنبلی بعضب خانوما!
مسلما به ادمای شاغل این همه مرخصی نمیدن.بچه اقواممون یه دختر سه ساله است که شیطونه.مادرش شاغله و مجبوره با مادربزرگش که بالاخره اندازه مادر جوون حوصله نداره سر کنه و به راحتی میتونید تمایز بین کودکانی که مادر جوان دارن و اونایی که مادربزرگشون بزرگ میکنه رو ببینید.
نمیدونم اون فیلم مهد کودک اردبیل رو دیدید یا نه.بعضی جاها به اطفال خواب اور هم میدن.خود دانید.بچه شما فقط یک بار یه ساله میشه،یک بار دو ساله میشه ... خودتون رو از این نعمت محروم نکنید اگرم میخواید کار کنید بزارید واسه 5 سال به بعدش.

حالا اگه بچه نداشته باشه و نیاز مالی واقعی داشته باشن،باز زن داره فداکاری میکنه.چون متاهل های شاغل میدونن چقدر سخته ساعت 5-6 برسی خونه و تازه باید ناهار شام درست کنی.یکی شون که ایام تعطیل میپزه و فریزر پر میکنه.حالا همون پول ها رو باید دوبرابر خرج دعوا درمون کنن..

مجرد ها.....> متاسفانه این رو واقعا باید دولت سامان بده.از یه دختر مجرد نمیشه توقع داشت که بشینه خونه تا خواستگار بیاد چون از اون طرف اقایون هم از نظر مالی مشکل دارند.قدیم طرف از 17-18 سالگی،بلکم کمتر میرفت کار میکرد بعد ازدواجج میکرد و میخواست ادامه تحصیل میداد.الان پسرای بیچاره 4 سال لیسانس،2 سال سربازی،6 سال از جوونیشون رو باید معطل بمونن تا بعدش بین کار پیدا کنن و با این قیمتا نهایت بتونن فسقله جا اجاره کنن.تازه اگه حقوقی برای خوردن بمونه.
قدیما باهم زندگی کردن حسن و معایبی داشت که همت نکردیم معایبش رو رفع کنیم.

با افزایش دختران مجرد،جامعه قبل از اینکه غرب یه لایف استایل معیوب بهشون بده،باید بجنبه و برنامه هایی تدوین کنه.خیلی کارا میشه کرد که چون بحثش نیست نمینویسم.

....................
محیط کار مفسده ندارد

محیط کار مفسده دارد.
اینجا تصمیم خیلی سخته چون معمولا نفس ادم،توجیح میکنه.
من حتی بانک و بیمارستان رو محیط خوبی نمیدونم دیگه چه برسه ....
مثلا خیلی دیدم تو بانک که کارمندا با هم شوخی میکنند یا خانوماشون ناز و عشوه میان(البته همه جا اینطوری نیست اما جاهایی رو دیدم که حالم بهم خورده از این روابط ،حتی بین متاهل ها)

حالا نکات مهم...>
حالا هر کس به نفس خودش بصیره،مطالبی که بالا گفته شد بدون در نظر گرفتن تفاوت ها روانی و جسمی زن و مرد هست،تازه همه یه طرف و حقیقت وجودی زن که واقعا یکی از اسرار امیز ترین مسائل خلقت هست هم یه طرف.

ادامه رو بعدا میگم.
ببینید چی رو دارید از دست میدید و چی بدست میارید؟
چی میشه که پول از شوهر(عشق زندگیت) بگیری منت هست،از مرد غریبه عزت؟
الویت اول ازدواجه یا اشتغال؟
البته من اینو تقصیر مردم نمیبینم،این صدا سیما بدجوری توازن جامعه رو ریخته بهم با این فیلمای غیر واقعی ایش.اونام در وی آ پی تشریف دارن.

حالا یه خانوم خونه دار چه کارایی باید انجام بده؟چه جوری میتونه پول دربیاره؟
فعالیت اجتماعی خانم خانه دار به چه صورت خوهد بود؟
عینک هاتون رو دربیاریدEyeglasses
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، رکن الهدی ، زینب خانوم ، مجید املشی ، انتصـار ، رضوانه ، zahra11 ، السا ، درست پسند ، soshiant ، 135 ، حضرت عشق ، Hadiss313
۱۱:۳۹, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #233
آواتار
واقعا یاسین جون عالی بود حالا اگه عینکها دمه دستتون هست خواهشا صحبت های اقا رو هم مطالعه بفرماییدBig Grin
[color=#000080]فرمايشات مقام معظم رهبري درخصوص نقش وجايگاه زن درخانه ودراجتماع

رهبر معظم درمرداد ماه سال 92 درديدار با جمعي از بانوان فرمودند تاكيد برلزوم طرح گفتمان اسلامي درمورد زن بصورت تهاجمي وطلبكارانه درعرصه بين المللي ،تقويت نهاد خانواده واحترام وتكريم زن درمحيط خانه را دونياز مهم وفوري جامعه دانستند وخاطرنشان كردند زنان فعال وكارآمد درجبهه انقلاب اسلامي بايد حضور خود را درصحنه دفاع از انقلاب نمايان تر وپررنگ تر كنند.

ايشان فرمودند :اگرفرهنگ نگاه احترام آميز به زنان نهادينه شود ، بسياري ازمشكلات جامعه حل واز زنان رفع مظلوميت خواهد شد.

رهبر انقلاب فرمودند:بعضيها از ما مي‌پرسند: شما موافقيد زنها بروند كار كنند؟ ما مي‌گوييم: البته، ما با بيكاري خانمها مخالفيم؛ زن اصلاً بايد كار كند. البته كار دو جور است: يكي كارِ داخل خانه و يكي كار بيرون خانه، هر دو كار است؛ اگر كسي استعداد دارد در كارهاي مربوط به بيرون منزل، بايد انجام بدهد، خيلي هم خوب است. منتها يك شرط دارد، بايد جوري باشد كه اين اشتغال ـ حتي در داخل خانه ـ به پيوند زن و شوهر لطمه‌اي نزند. بعضي از خانمها هستند كه خودشان را از صبح تا شب مي‌كشند بعد كه مرد به خانه مي‌آيد، حوصله يك لبخند زدن به او را هم ندارد. اين هم بد است. كار خانه را بايد كرد اما نه آنقدري كه اين كارخانه به انهدام خانواده منتهي بشود. زن اگر خواست برود كار كند، اين اشكالي ندارد، اسلام هم مانع نيست. امّا اين وظيفه‌ي او نيست. اين بر او واجب و لازم نيست. چيزي كه بر او واجب است، عبارتست از حفظ فضاي حياتي براي مجموع اين خانواده.

ايشان خاطرنشان كردند : اشتغال بانوان از جمله‌ى چيزهائى است كه ما با آن موافقيم. بنده با انواع مشاركتهاى اجتماعى موافقم؛ .... منتها دو سه تا اصل را بايد نديده نگرفت. يك اصل اين است كه اين كار اساسى را - كه كارِ خانه و خانواده و همسر و كدبانوئى و مادرى است - تحت‌الشعاع قرار ندهد..... پس ما با آن اشتغال و مشاركتى كاملاً موافق هستيم كه به اين قضيه‌ى اصلى ضربه و صدمه نزند؛ چون اين جايگزين ندارد. شما اگر بچه‌ى خودتان را در خانه تربيت نكرديد، يا اگر بچه نياورديد، يا اگر تارهاى فوق‌العاده ظريف عواطف او را - كه از نخهاى ابريشم ظريف‌تر است - با سرانگشتان خودتان باز نكرديد تا دچار عقده‌ى [عاطفي] نشود، هيچ كس ديگر نميتواند اين كار را بكند؛ نه پدرش، و نه به طريق اولى‌ ديگران؛ فقط كار مادر است. اين كارها، كار مادر است؛ اما آن شغلى كه شما بيرون داريد، اگر شما نكرديد، ده نفر ديگر آنجا ايستاده‌اند و آن كار را انجام خواهند داد. بنابراين اولويت با اين كارى است كه بديل ندارد؛ نقش زن به عنوان عضوى از خانواده. به نظر من از همه‌ى نقشهائى كه زن ميتواند ايفاء كند، اين اهميتش بيشتر است. البته بعضى‌ها اينطور حرفها را در همان نظر اول با شدت رد ميكنند و ميگويند آقا شما ميخواهيد زن را توى خانه اسير كنيد، محبوس كنيد، از حضور در صحنه‌هاى زندگى و فعاليت باز بداريد؛ نه، به هيچ وجه قصد ما اين نيست؛ اسلام هم اين را نخواسته. اسلام وقتى كه ميگويد: «والمؤمنون و المؤمنات بعضهم اولياء بعض يأمرون بالمعروف و ينهون عن المنكر»،(1) يعنى مؤمنين و مؤمنات در حفظ مجموعه‌ى نظام اجتماعى و امر به معروف و نهى از منكر همه سهيم و شريكند؛ زن را استثناء نكرده. ما هم نميتوانيم زن را استثناء كنيم.

ايشان تأكيد كردند: مسئوليت اداره‌ى جامعه‌ى اسلامى و پيشرفت جامعه‌ى اسلامى بر دوش همه است؛ بر دوش زن، بر دوش مرد؛ هر كدامى به نحوى بر حسب توانائى‌هاى خودشان. بحث سر اين نيست كه زن آيا ميتواند مسئوليتى در بيرون از منزل داشته باشد يا نه - البته كه ميتواند، شكى در اين نيست؛ نگاه اسلامى مطلقاً اين را نفى نميكند - بحث در اين است كه آيا زن حق دارد به خاطر همه‌ى چيزهاى مطلوب و جالب و شيرينى كه در بيرون از محيط خانواده براى او ممكن است تصور شود، نقش خود را در خانواده از بين ببرد؟ نقش مادرى را، نقش همسرى را؟ حق دارد يا نه؟ ما روى اين نقش تكيه ميكنيم. من ميگويم مهمترين نقشى كه يك زن در هر سطحى از علم و سواد و معلومات و تحقيق و معنويت ميتواند ايفاء كند، آن نقشى است كه به عنوان يك مادر و به عنوان يك همسر ميتواند ايفاء كند؛ اين از همه‌ى كارهاى ديگر او مهمتر است؛ اين، آن كارى است كه غير از زن، كس ديگرى نميتواند آن را انجام دهد. گيرم اين زن مسئوليت مهم ديگرى هم داشته باشد - داشته باشد - اما اين مسئوليت را بايد مسئوليت اول و مسئوليت اصلى خودش بداند. بقاى نوع بشر و رشد و بالندگى استعدادهاى درونى انسان به اين وابسته است؛ حفظ سلامت روحى جامعه به اين وابسته است؛ سَكن و آرامش و طمأنينه در مقابل بيقرارى‌ها و بى‌تابى‌ها و تلاطم‌ها به اين وابسته است.

ايشان درپايان تأكيد كردند :زنان فعال ،كارآمد ، عالم ، نويسنده وانديشمند درجبهه دفاع از انقلاب اسلامي بايد حضور جدي تر ونمايان تري درصحنه داشته باشند . ما درزمينه مسائل زنان درجمهوري اسلامي ايران پيشرفت داشتيم ولي اين پيشرفتها متناسب با نيازها وتوقعات مورد نظر اسلام نيست وبايد تلاش بيش از پيشي انجام گيرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یاســین ، مجید املشی ، انتصـار ، رضوانه ، السا ، درست پسند ، حضرت عشق ، Hadiss313
۱۷:۰۷, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #234
آواتار
به نام خدا
ممنون از ارسال های دوستان
من یک مطلبی رو بگم
ببینید خانمی که ازدواج کرده و بعد مادر هم شده بحثش خیلی فرق میکنه....وظیفه همسرداری و درست تربیت کردن فرزند اصلا قابل قیاس نیست با بقیه وظایف یک خانم
و بی رودرواسی اگر وظایف دیگه قراره این دو وظیفه رو تحت الشعاع قرار بده باااید حذف بشه
امااااااا
همه اینها همون طور که بارها گفتم بستگی صد در صد داره به دوطرف
در یک خانواده دو طرف به توافق میرسن که خانم شاغل نباشه و آقا هم بی منت همه نیازهای همسرش رو براورده کنه...بابا خدا که بهمون زبون داده...موقع خاستگاری این موارد رو با هم به توافق برسید!
یا اینکه به نتیجه میرسن که هر دو شاغل باشن و درک متقابل داشته باشن...اما اما نکته مهم
در مورد بچه باید باید مادر تا چند سال اول زندگی بچه کنارش باشه
باور کنید بحث لج و لجبازی نیست
اگر چند سال اول کنار فرزندتون بودید تربیت فرزندتون در دست خودتون بوده در غیر این صورت تربیتش رو به گروه یا اشخاص دیگه ای سپردید خواسته یا ناخواسته
اگر هم دو طرف به توافق رسیدن که شاغل باشن...در مورد چند سال اول زندگی فرزندشون استثنا قائل بشن و در مورد اون تصمیم نگیرن ...
اما در مورد خانم های مجرد بحث فرق میکنه که خانم یاسین هم کاملا توضیح دادن و من تمام مواردی که گفتن قبول دارم
موفق باشید
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، مجید املشی ، zahra11 ، یاســین ، حضرت عشق ، Hadiss313
۱۳:۵۴, ۲۹/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #235
آواتار
part2

سلام خدمت دوستان
دوباره عینک هاتون رو بزنیدEyeglasses که بریم سراغ بقیه ماجرا
خب به اینجا رسیدیم که دسته بندی کردیم.

حالا

شما به عنوان یه خانوم و اینکه یه سیستم پیشرفته هستید به عنوان انسان،هر وقت که احساس کردید داره از لطافت شما کاسته میشه باید مسیر خودتون رو عوض کنید.
ببینید تو اون دسته بندی ها تقریبا مشخص شد کدوما کار واجب هستند و کدوما نه،دیگه رو این بحثی نیست.اما دو مورد میمونه که حالت وسط داره.
کار برای خانمای متاهل بدون بچه و کار برای دختران مجرد که خرج عطینا نمیکنند.
خانمی که لطافت و شادابی نداشته باشه دیگه از سیستم زنانگی ایش خارج شده و نه خودش از زندگی لذت میبره و نه میتونه همسر یا مادر خوبی باشه.
اینو دیگه همه حس کردیم که وقتی مامانا خونه نیستند،خونه یه چیزیش کمه،ساکته،انگار چسب بین ادما ی توی خونه نیست.

کلا چه سرکار رفتن و چه کارای دیگه،حس کردین که حوصله ندارین،همه اش خسته این ..... این یه نشونه است که لطافت شما داره کم میشه.مثلا یه خانم مصداق ارامش هست.حالا اگه این خانم اعصاب نداشته باشه خیلی بیشتر از اقایون میتونه به پیکره خودش،خانواده و جامعه اسیب بزنه.

چه بخوایم و چه نخوایم،استخوان بندی اقایون و تراکم استخوانشون،حجم قلب و ریه،حجم مثانه،بافت عضلانیشون و .... همه و همه نشون میده که این موجود برای فعالیت بیشتر و سنگین تر خلق شده.
و من نمیدونم چه اصراریه که یه برگ گل بخواد در این رقابت نابرابر شرکت کنه.(من نگفتم خانوما پول در نیارنا،به اونم میرسیم)

اینو خیلی جاها گفتم که رزق مادی به عهده مرد هست و رزق معنوی به عهده زن.
همانطور که فیزیک مرد برای دریافت رزق مادی طرح ریزی شده،زن هم برای دریافت رزق معنوی اماده است.ببینید در هر اجتماعی بتونیم تقسیم کار کنیم،کمترین اتلاف انرژی رو داشتیم.
الان همسرم صبح میره و شب میاد.به من میگه کاش منم وقت داشتم بیشتر مطالعه میکردم،سخنرانی گوش میدادم.
خب وقتی هم از سرکار بیاد بخاطر خستگی حوصله این کارا رو نداره.
این وظیفه منه که هم خودمو تربیت کنم و هم رزق معنوی همسرمو تامین کنم.مثلا سخنرانی های مناسب رو بگیرم و یا هر چی یاد گرفتم کم کم بهش بگم.
همانطور که در تامین رزق مادی اگه شیر و پیاز نداریم میریم اونا رو میخریم،یه خانم باهوش میبینه که اعضای توی خونه مثلا تازگیا تند خو شدن،باید رزق معنویش در این راستا باشه،میبینه بچه اش دروغ زیاد میگه،باید مطالعه کنه،فکر کنه،علت یابی کنه ،راه کار پیدا کنه تا خانواده اشو سیر کنه.نگیم شعاره،چون من دارم ادمایی که این کارا رو میکنند میبینم.خیلی مثال زیاده ،چون نمیخوام از حوصله دوستان خارج شه دارم همه رو خلاصه میگم.

زن ها،ذاتا ،کمتر تکبر به معنی سرکشی و طغیان دارند.یعنی مطمئن باشید اگه اسلام رو به یه جماعتی عرضه کنند،زنهاشون زودتر ایمان میارن چون طغیان و سرکشی در اونها کمتره،اما برای مرد ،حتما باید ادم اهل تعقلی باشه که تواضع کنه.
مثلا دوستام میگن ما شوهرامون رو بخوایم پای سخنرانی کسی ببریم،نشنیده میگن ما بلدیم و ... همین باعث میشه خانم ها نرمش بیشتری داشته باشن.
حالا مرد با اون جلال و جبروت پیش چه کسی معمولا نرم میشه؟
مادر و همسر
درواقع از این دو راه میشه به اقایونی که خودشون نمیخوان معرفت یاد داد.بحث خیلی گسترده است.فعلا این بمونه .

حالا یه نکته برای خانم های خانه دار:
اول اینکه اقایون که معمولا اگه کمک خرج نخوان،خانم خانه دار رو دوست دارند اما این ما خانمها هستیم که شان اونها رو پایین اوردیم.خود ما هستیم که چون بلد نیستیم تو خونه چه کارهایی میشه انجام داد تصورمون از خانم خانه دار کسیه که دائم جلوی سریال های تلوزیونه یا داره میشوره و میسابه و با تلفن حرف میزنه.

به ما میگن مثلا ظرف شستن ثواب داره،ثوابم یعنی یه حجاب بین و منو خالق کم میشه،اگه این کارا رو به نیت قربت انجام بدیم و با توجه(به این فکر کنیم،خدا رو شکر کنیم که غذایی به ما داده که الان ظرفی کثیفه،پس همسر توانایی کار کردن داشته،ما هم توان خوردن و .... میشه اینا رو باز کرد،شکر کرد و برای تداومش دعا کرد) ،همین که ظرف شستن امروز من با فردام یکیه،یعنی سیستم من ایستاده و مشکل داره.
همه کارها پله هایی هستند برای اینکه ما رو بالا ببرند.
اینجا هم حرف زیاده که مجبورم ببندمش.

اما وضعیت مالی
خانم اسکای درست میگن،در شرایط فعلی که خط فقر اومده زیر 2.000.000 تومن ،اینکه یه خانمی نخواد به این مسئله فکر کنه که بعد شوهرم چی،بی تدبیری.(با توکل زانوی اشتر ببند)
حالا یا اون اقا باید بیمه عمر کنند،یا چیزی به اسم خانم بکنن،بالاخره باید یه حرکتی بزنند.

اما بهترین کارا برای خانما ،مشاغله در منزل هست که اتفاقا درامد خوبی میتونن کسب کنند و هم میتونن خانمای دیگه رو هم به این کار بیارن،هم اینکه اون خانومایی که حوصله شون سر میره ،سرگرم میشن و هم خانومایی که نیاز مالی دارند.

مثلا بیست خانم جمع میشن.مثل یه شرکت حسابدار،بازاریاب،مدیر،مدیر فروش و تولید کننده ها و حتی میشه واحد R and D هم داشته باشن که افول نکنن و همیشه یه جنس جدید برای ارائه داشته باشند.

خب هم این درس خوندن هاشون بکار میاد.هم اینکه اون خانم هایی که روحیه مدیریتی دارند و اتفاقا در شرکت های مردونه از اصل زنانگیشون بخاطر رقابت با مردها خرج میشه،اینجا میتونن شکوفا بشن.
مثلا تولید بدلیجات با مفتول برنج که خیلی هم مقرون به صرف هست.(فقط مثاله ها،نگید من این کارو دوست ندارم)

[تصویر: GRY_370v.jpg]

[تصویر: 90143760296381633296.jpg]

اینا مثال بود،برای خانومایی که هنر دوست دارند،اونایی که خلاق ترند میرن واحد تحقیقات،اونایی هم که کارای مدیریتی و اینا دوست دارند میرن قسمت های مربوطه.
حالا اگه کسی اشپزی دوست دوست داشت میتونه شرکت فینگر فود بزنه که الان مد شده تو تولد ها و حتی سمینار ها تو شرکت ها و دانشگاه ها استفاده میشه.

[تصویر: 3c9ce223b5563.jpg]

اینو حتما ببینید
شگفت انگیز

حتما باید مردها برامون شرکت بزنن ما بریم توشون کار کنیم.

خیلی کارها میشه انجام داد.ترجمه،نویسندگی و ....

حرف مردم رو ول کنید،یه ماراتن بی انتها راه انداختن که هر کس میفته توش انگار خیابونای اسپانیاست و یه گاو در تعقیب مونه ،بدون اینکه پشتمون رو نگاه کنیم فقط داریم با جمعیت میدویم. یه لحظه از جمعیت جدا شدیم،خودمون فکر کنیم.از روزمرگی بیایم بیرون و زیبا زندگی کنیم.
مردمو با حرفشون تنها بزاریم.شاید تعقل شما این باشه که باید درس بخونید،عیبی نداره بخونید اما چون همه درس میخونن،درس نخونیم.
خانمه میره سرکار،8 ساعت با همکاره مردش هست،دو ساعت میاد خونه با شوهرشه،تازه اگه به دعوا نکشه.لطفا فکر کنیم
دوستام میرن سرکار،حقوقشون رو هر دو ماه میدن،عیبی نداره ما که خرج زن و بچه نمیدیم،هر وقت دادن،میخواستم این ماه ناخن بکارم ،ماه بعد میکارم.... لطفا فکر کنیم
توی خونه ایم الکی کانال تلوزیون میگردونیم.عمره ها،دو روز دیگه جدا نیست،لطفا فکر کنیم
.
.
.
.
.

و یادمون نره مثل زندگی موریانه ها، جامعه ای خوشبخته که همه مردمش احساس خوشبختی کنند.چه اشکالی داره اگه من توانایی ایم زیاده ،این شغل هایی که پیدا میکنم رو به پسرای فامیل معرفی کنم.برای ازدواج ادما قدم برداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، رضوانه ، اسکای ، مصباح ، درست پسند ، Eve ، السا ، مجید املشی ، انتصـار ، soshiant ، 135 ، حضرت عشق
۱۷:۰۴, ۲۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #236
آواتار
ممنون از پست خوب شما

یاسين جان عطینا چیهHuh

کارای تکراری خونه چه ظرفیتی برای خلاق شدن داره؟ چیزی که شما درباره ظرف شستن گفتید تنها فرادارو و تلقینه!
یه زن هم نىاز داره وقتی شوهرش میاد واسش وقت بزاره! رو راست باشیم کار خونه ىه کار تکراری و روزمره هست! پیشرفتی نداره! بیمه در کار نیست! اگر شوهر قدرشناسی !!!!!!!!!!!!! گیر طرف اومد شاید انگىزه بشه!

بیمه ی عمر و یا به نام کردن چیزی خوبه! منتها کی اىن کار رو میکنه!؟

خانوم خانه داری شروع کرد به خیاطی،2 ماه نکشید آقاشون اخلاق مالیش عوض شد!! بیجاره ول کرد، الان افسرده شده!!!
هر روز دعوا دارن،میدونم منظور شما چیه! مخصوصا برای خانومای متاهل! اما برای من که مجردم و برای پیشرفتم هر روز بیشتر تلاش میکنم،قابل هضم نیست برای ازدواج این همه تلاشو ببوسم و بشینم خونه!!!!!!

منظورم از این حرفا اینه که من عینکو هر جور میزنم باز اینجوری میبینم!
من به مردا اعتماد ندارم،حتی خودشون هم اعتماد ندارن، دهه 60 نیستیم ، زمونه ای هستیم که بیفتی زمین ازت عکس میگیرن واسه خنده و لایک!!!!

زمونه ای شده که خواستگارت میخواد کارتو ول کنی نه بخاطر ریحانه بودن!!! ارضای روحی و یا جسمی !!!!! نیاز زن به مرد!!!

یاسین گرامی منطقی نوشتید اما آدمای بیرون تفکر موریانه رو ندارن، لهت میکنن و میزارن برای تماشا!

یه زن واسه زندگی و حفظش خیلی کارا میکنه،بهتره کمی مردان هم یاد بگیرن که ته فداکاریشون نشه زدن از قیلون و کوه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Eve ، ضحی رحمانی ، 135
۱۴:۲۳, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #237
آواتار
با عرض سلام

نقل قول:
یاسين جان عطینا چیه
[تصویر: huh.png]

ببین عزیزم،این قسمتش خانم و اقا نداره اما چون اکسسوری (accessory) خانمها به مراتب بیشتره ،لذا خانمها بیشتر خرج عطینا میکنند،اقایون کمتر چون ندارند.تا یک اندازه ایش صحیح هست که ادم قسمتی از پولش رو صرف این چیزا کنه اما متاسفانه الان مردم خیلی بد خرج می کنند،یکی از دوستای دوستانم مزون داره،پالتو میاره دو میلیون،چکمه 800 هزار تومن و ....
و جالبه که میخرند،اونم قسطی!!!! یه ادمی که تو سیبری زندگی میکنه شاید واقعا لازم شه که اینقدر پول واسه اینا خرج کنه اما واسه کسی که تهرانه و زمستان انچنانی نداره این خرج ها دور از عقل هست.یا ادم 300 تومن بده موهاشو رنگ کنه،یعنی متاسفانه یه جاهایی واسه جیب خانوما کیسه دوختند که پول مفت دارند میگیرند.در حالیکه چه اشکالی داره ادم با اون پول،به جای 30 تا چکمه،29 تا داشته باشه اما به یه ادم فقیر کمک کنه.
حالا در مورد اقایونشم صدق میکنه،مثلا ماشین تا فلان قدر تومن ضریب ایمنی و اسایشش میره بالا،از یه جایی به بعد فقط تجملاته.واقعا پناه بر خدا.
با تصوری که از شما دارم،شما خیلی اهل این چیز ها به نظر نمیرسین و شاید درک این مسائل براتون سخت باشه.
اقایون چون باید نفقه بدن،معمولا پولشون خرج زن و بچه میشه اما دختران مجرد،معمولا این طوری نیستن.

هنوز باورم نمیشه،دوستم موقعی که دلار 1000 بود،یه روزه رفت دوبی،کنسرت انریکه و قیمت بلیت اشم اون موقع 500 هزار تومن بود. به خدا حیفه پوله.

نقل قول:
کارای تکراری خونه چه ظرفیتی برای خلاق شدن داره؟ چیزی که شما درباره ظرف شستن گفتید تنها فرادارو و تلقینه!

یه زن هم نىاز داره وقتی شوهرش میاد واسش وقت بزاره! رو راست باشیم کار خونه ىه کار تکراری و روزمره هست! پیشرفتی نداره! بیمه در کار نیست! اگر شوهر قدرشناسی !!!!!!!!!!!!! گیر طرف اومد شاید انگىزه بشه!
چیزی که شما در موردش حرف میزنین،بنده باهاش زندگی میکنم.کار خونه مگه چقدر زمان میبره،بقیه وقت زن مال خودشه و میتونه صرف علایقش کنه،ورزش،نویسندگی،هنر که فیلد فوق العاده گسترده ای داره،حتی تشکیل انجمن های خیریه برای کمک به دیگران.....
مشکل اینه که اول ما خانوما باید نگاهمون رو در مورد زن خانه دار تصحیح کنیم.
کار خونه یه کار تکراریه؟
خب نماز خوندن هم کار تکراریه،کارمند و منشی شرکت بودن هم تکراریه،رفتگری هم تکراریه،نوانوایی،جوشکاری،فصل ها هم تکراری اند.الان فکر میکنید شغل همسر من خیلی هیجان انگیزه و هر روز دارن یه کار جدید میکنن؟شغل های مردها که تکراری تره.
(تکراری نبودن زندگی هر ادمی،اینه که هر روز یه چلنج جدید برای زندگی خودش تعریف کنه)
کل این دنیا تکراریه
اما این ما انسان ها هستیم که هر روز میتونیم تجربه جدید داشته باشیم.
من چون قبلا از بعضی کاربرا جهت گفتن عمومی مسائل شخصیم،ضربه خوردم،ترجیح میدم خیلی سربسته بگم وگرنه بیشتر توضیح میدادم.
در اسلام حتی شنبه با یکشنبه فرق داره،اون ادعیه ای که از امام معصوم به ما رسیده ،هر روز یه قابلیتی داره،منتها ما فعلا اون علم و اگاهی رو نداریم که در جای خودش استفاده کنیم.
این ساعت زندگی ماست که دایره واره،اما زمان در عالم طور دیگه ای هست،هر کدوم منحصر به فرد هستن،البته برای ماهایی که قدر زمان رو نمیدونیم حقیقت تلخیه.یه کودک به صرف اینکه چه ساعتی در این عالم به دنیا میاد ،استعداد هاش متفاوت میشه.
اینایی که دارم بهتون میگم،علم هست و یه عده دارن استفاده هم میکنن.
در مورد ظرف شستن و کارهای خونه اقایون قبلا در تاپیک عاشق شدن بهتره یا ...... مفصل نوشتم.کلا کمک در کار منزل کار خوبیه.

عزیزم،مردا اونقدرا که شما فکر میکنید بد نیستن،ان شالله یه خوبش گیر شما میاد.ما که صدامون به اقایون دیگه نمیرسه،همین اقایون این تالار متوجه شن که خانومشون رو بیمه عمر کنن،خودش کلیه

نقل قول:
خانوم خانه داری شروع کرد به خیاطی،2 ماه نکشید آقاشون اخلاق مالیش عوض شد!! بیجاره ول کرد، الان افسرده شده!!!

اها،پول دراوردن قلق داره،من قرار نیست پول دربیارم که به شوهرم بگم،بود و نبود تو واسه ام فرقی نمیکنه،به تو احتیاج ندارم و ....
اقای دکتر حبشی،عالی این مبحث رو باز کردن،راه حل هم دادن که چه جوری پول دربیارید و اقتدار همسرتون رو نشکونید و همچنان تاج سر باشید.به دوستتون بگید همه سخنرانی های ایشون رو گوش کنن.
اینم خودش یه چلنجه،اصلا زیبایی زندگی به همین مسئله حل کردناشه

نقل قول:
من به مردا اعتماد ندارم،حتی خودشون هم اعتماد ندارن، دهه 60 نیستیم ، زمونه ای هستیم که بیفتی زمین ازت عکس میگیرن واسه خنده و لایک!!!!
من کاملا قبول دارم که مرد خود خواه و بد هم داریم،نمونه هاشو دارم در بین دوستام میبینم،اما اکثرشون مواردی بوده که طرف از همون دوران خاستگاری،داشته خودشو نشون میداده،و اگه ادما از عقلشون استفاده میکردن کار به اینجا نمیکشید،هم خانواده دختر مخالف بودن،هم من که همسن و سال دوستامم(منظورم اینه که دو نسل مختلف،خوششون نیومده)
پسره میگه من برام تیپ و ظاهر خیلی مهمه
خب این جمله رو کسی تو خاستگاری بگه یعنی چی؟
یعنی تیپ و ظاهر داشتی اومدم سمتت،اگه نداشته باشی هم میرم.
حالا این دوست من اینقدر موهاشو رنگ کرد تا داغون شد،همیشه پاشنه 15 سانتی پاشه،یبار افتاد پاش ضرب دید.
منظور اینکه اکثر ادما خودشون با دستهای خودشون انتخاب میکنند و بعد پشیمون میشن.

من نه از خانم اسکای و نه از دوستان دیگه توقع ندارم هر چی من گفتم رو باور کنن،چون منم سن شما بودم مثل شما فکر میکردم،اما ادم به مرور زمان نظرش عوض میشه.

یه موضوع دیگه اینکه
حدیث داریم(نقل به مضمون) اگه از یتیم شدن بچه هات میترسی،به یتیم ها کمک کن.
منظور:
هر کدوم از ما اگه دغدغه چیزی رو داریم باید سازوکاری براش تعبیه کنیم و اون خصلت رو در جامعه بوجود بیاریم ،تا وقتی که دستمون از دنیا کوتاه نشده
در قران یتیم خیلی موضوعیت داره ،واقعا موضوع مهمی ایه
باید چه دولت و چه مردم،سازمان هایی رو تشکیل بدن برای حمایت از ایتام و زنان بی سرپرست
الان این بعد جامعه ما خیلی ضعیفه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رکن الهدی ، زینب خانوم ، آفتاب ، اسکای ، soshiant ، 135 ، مجید املشی ، السا ، حضرت عشق
۰:۲۱, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #238
آواتار
خانم یاسین چه عکسای خوشگلی گذاشتین... خیلی خوشم اومد.

ما کار میکنیم که زندگی کنیم نه کارمیکنیم که زندگیSmile

چندبارگفتم بازم میگم خانما فقط اعتماد میخوان از همسراشون همین...اعتماد به درک شعور و ایمان و فهممون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رکن الهدی ، soshiant ، Eve
۹:۱۹, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #239

از مهم‌ترين علل نارضايتي آقايان از اشتغال همسرشان

اقتدار: مهم‌ترين عاملي که براي يک مرد مهم است، «جايگاه و اقتدار» او در خانه است. مردها معمولا علاقه دارند از اقتدار برخوردار باشند و کسي به آنها تکيه کند و اگر همسرشان سرکار برود و از نظر مالي يا عاطفي نيازي به او نداشته باشد، احساس رضايت نخواهند کرد.

• تعصب: بعضي از مردان معتقدند اگر زن سرکار برود، بي‌کفايتي آنها را نشان مي‌دهد. در نتيجه تعصب خاصي روي همسرشان نشان مي‌دهند و مثلا مي‌گويند: «مگه از گرسنگي مرده‌ايم که تو مي‌خواهي بروي سرکار؟!»

• بي‌اعتمادي: برخي از مردهايي که با کار کردن همسر خود مخالفند، به او «اعتماد» ندارند و تصور مي‌کنند اگر زن سرکار برود، محيط کار يا جامعه ممکن است روي رفتار و سلامت او تاثير بگذارد.

• ضعف در مديريت خانه: يکي ديگر از عوامل مخالفت برخي مردان با کار کردن زنان اين است که متاسفانه بعضي از زنان به محض اينکه سرکار مي‌روند، در مديريت خانواده دچار ضعف مي‌شوند.

• ضعف در ابراز عواطف: معمولا فرزندان و مرد خانواده به عواطف مادر و زن نياز دارند اما متاسفانه برخي از زنان با ورود به محيط کاري و به علت خستگي و فرصت نداشتن، نمي‌توانند عواطف خود را ابراز کنند و اين مسئله هم باعث اختلاف و به هم ريختن سيستم خانواده خواهدشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۱:۴۹, ۱۲/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۵۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #240
آواتار
جناب زاويه ديد همه اونهايي كه گفتيد ممكنه درست باشه ولي مردهايي كه به اين دلايل مخالف كار زنشون هستند نوعي بيماري دارند و عملاً شما هم با گزينه هاتون اين رو بيان كرديد.

اما گزينه ها و دلايل ديگه اي هم هستند. در سبك زندگي مدرن كه تقريباً همه گير شده بله مخالفت با كار زن دلايلي شبيه به اين دلايل رو داره.

اما

در سبك زندگي اسلامي ما كه الگوهايي جالب و عالي مثل زندگي علي بن ابيطالب و زهراي اطهر رو داره زاويه ديد متفاوته.

در ابتداي زندگي پيامبر كارهاي زندگي مشترك رو بين حضرت علي و حضرت زهرا تقسيم كردند. در اين تقسيم بندي كارهاي بيرون منزل رو به حضرت علي و كارهاي درون منزل رو به حضرت زهرا سپردند. داريم حضرت زهرا از بابت اينكه بار مواجهه با ناحرم از دوش ايشون برداشته شده بود قدرداني كردند.

بايد در نظر داشته باشيم كه كل بار زندگي به دو قسمت بار كار بيروني و بار كار دروني تقسيم شد و بين دو نفر به عنوان استوانه هاي اين زندگي تقسيم شده. تو اين ديدگاه و سبك زندگي هيچ كدوم از دو نفر برتري به ديگري ندارند و در حال نمايش يك كار تيمي بي نظير و زيبا با هم هستند. كسي در يك تيم فوتبال انتظار نداره همه دروازه بان باشند. در يك تيم نقش ها و كارهاي متفاوتي وجود داره كه در مجموع باعث رسيدن مجموعه به هدفش ميشه.

در زندگي مدرن زن تبديل به مردي درجه دو شده. عمداً ميگم درجه دو. در سبك زندگي اسلامي درجه يك و دو نداريم چون اساساً زن و مرد قابل مقايسه نيستند كه بتوان درجه تعريف كرد هر يك نقشي متفاوت و مكمل دارند. اما در سبك زندگي مدرن زنان سعي در كسب نقش مردانه و ايفاي همان كاركردها دارند و طبيعتاً در اين سبك بين اين دو جنس رقابتي به وجود خواهد آمد و برنده اين رقابت با توجه به همخواني روحيه و جسم مرد با نقش مردانه مرد بوده و زن تبديل به جنس دوم و پايين تر خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]