|
نگاه من به آدم ها٬نسبی نبود.....اما...نسبی شد...
|
|
۱:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خب بذارید منظورمو بگم... من قبلا دیدگاهم...چه در زمان مدرسه و چه در اوایل دانشگاه این بود که فقط در صورتی میتونستم بپذیرم با کسی صحبت کنم یا دوست بشم که اون شخص حداقل ۸۰ درصد از مواردی که هر انسان خوبی باید داشته باشه٬میداشت! یعنی اصلا نمیتونستم دو دقیقه هم یه آدم دروغگو رو تحمل نکنم....یا یه آدم بدقول یا یه آدم دهن لق! و غیره اما گذشت... الان یک ویژگی که احساس میکنم مدتیه پیدا کردم اینه که دیگه از آدم های اطرافم اون ۸۰درصد خوبی رو نمیخوام....چون دیگه نمیبینم.... و اون حساس بودنه دیگه از بین رفته!!! نمیدونم چطور بگم ولی من کاملا دیدم به انسان ها نسبی شده... یعنی یه آدم میتونه دروغگو باشه ولی در عین حال مهربون باشه... یا میتونه ریاکار باشه ولی در عین حال با معرفت باشه... یا اینکه باهوش باشه ولی دهن لق! باشه... یا... یا... یا... نمیدونم خوبه یا نه... ولی دیگه نمیتونم با دیدن دو سه تا ویژگی منفی یک فرد کلا توی ذهنم سیاهش کنم.... یعنی شاید یه خرده دیدگاهم نسبت به خوب بودن و تعریف خوب بودن تغییر کرده.... نمیدونم چرا این تاپیکو زدم! ولی .... نمیدونم این ویژگی خوبه!؟ یه کلمه ای جواب ندید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۵, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خیلی سخته....
منم مثل شمام رضوانه! یعنی اصولا یسری خوبیا ی خاص رو اگه یه نفر داشنه باشه من بهش علاقمند میشم و برام مهم میشه ، ولی خب اعتماد من به اون شخص به همون قسمت اعتقاد برمیگرده اما بهرحال محبته هست..... و خب حدیث داریم که نباید به مثلا ادمی که زبانن اعتقاد نداره اما آدم فوق العاده با وجدانیه به صرف کفر ظاهریش علاقه داشت و این علاقه نشانه ی چیز های بدی درون منه.... منم دیدم کسایی که میگن اعتقاد ندارن.... اما دارن واقعا .... این حرف رو صرف مشکلاتشون میگن که فکر میکنن خدا تنهاشون گذاشته... |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آره دقیقا
![]() احساس میکنم برای بعضی، نه همه، این حرف ها بیشتر به خاطر یه جور لجبازیه....وگرنه قلبا اعتقاد دارن... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نسبی گرایی | فانوس *7* | 11 | 3,659 |