|
نسبی گرایی
|
|
۰:۵۴, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۸:۱۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نسبی گرایی در ارززش ها میخام منظور خودمو با مثال بگم و بعد ما نظرات و بحث هاتون رو داشته باشید و بفرمایید که تا چه قدر موافقید : 1- ملت صبح تا شب پایه قلیون و بساط هستند شب تا صبح هم مشروب می خورند حالا ما بعد قرنی یه پک به سیگار زدیم باید به ص نفر جواب بدیم ؟ 2- همه ی پسرا وضعشون خیلی خراب است حالا ما به دختر خالمون یه دست ساده دادیم شدیم آدم بده ؟ 3- اوه این همه دخترا آرایش می کنن ما یه آرایش ساده داریم میان به ما نگاه می کنند ؟ 4 - میلیارد میلیارد توی این مملکت دزدی میشه حالا ما بقیه کرایه ی مسافر ندادیم شدیم مال حروم خور ؟ 5 - ملت 24 ساعت توی چت و فیس بوک و .... هستند حالا ما یه 4 ساعت نشستیم پشت نت شدیم آدم علاف ؟ 6 - همه ی دوستام تا ساعت 5 صبح بیدارن و تا 2 ظهر می خوابند ما نمی تونیم تا 11 بخوابیم ؟ 7- حالا همش یه دو واحد افتادیما برو ببین معدل بقیه چه قدر داغونه ؟ ................ نسبی گرایی , قیاس , نظر جامعه , عرف , حرف مردم , پز دادن , حس برتری و...... من فکر کنم بزرگترین آوراه و توجیه برای ماست نظر شما و راه حلتون چیه ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۶, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۷:۵۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
همرنگ جماعت شدن رو من قبول ندارم...شاید عقیدهام رو ابراز نکنم،اما با تغییر جو،عوضش نمیکنم.
نمی دونم،شاید منظورتون رو خوب متوجه نشدم،اما چیزی که هست اینه که نباید روی حس تغییر موضع داد. حالا هرکسی هرطوری که میخواد،رفتار کنه. کسی که با هر جوّی نظر و عقیده اش عوض میشه با خودش به توافق نرسیده..وگرنه تکلیف آدم که با خودش معلوم باشه،چه فرقی میکنه بقیه چطور باشن؟ طوری برخورد میکنه که به نظر خودش (که حالا مطابق با هر مکتبی که ازش الگو میگیره هستش) درسته.. نهایتاً اینکه جماعت و محیط و این حرفها،توجیه فکر نکردن و درست تصمیم گرفتن و به تبعش درست عمل نکردن ما نمیشه... (۹/تیر/۹۳ ۲:۲۴)فانوس *7* نوشته است: میخام نزدیک تر بسیم چون اصول اعتقادی محکمی نداریم ... چون یادمون میره تو قبر تنها خواهیم بود؛ تو قیامت تنها خواهیم بود و این جماعت حتّی اسم ما رو هم یادشون میره ... |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
البنه که همرنگ جماعت نباید شد
نوع جو موچود تنها می تونه روش ما رو تغییر بدیم یا همون تقیه اما در مورد اینکه میفرمایید اشکالات وارده به ما به خاطر نداستن ماست رو قبول ندارم و استناد می کتم به آیه های قران که می فرماید : چنان می کردند ( منظور عمل نادرست ) در حالی که می دانستند !!!! البته مضمون یودا مشکل جای دیکه است اما کجا ............ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاه من به آدم ها٬نسبی نبود.....اما...نسبی شد... | رضوانه | 21 | 7,107 |
۹/تیر/۹۳ ۱۱:۳۰ آخرین ارسال: رضوانه |