|
مسافر کربلا(خانم bahar)-التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
|
|
۲۰:۵۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . ![]() اگر التماس دعایی . درد دلی . سلامی دارید برای اربابتون در اینحا بنویسید تا مسافر کربلا (خانم Bahar) اونها رو ببرن و در حرم ارباب. از طرفمون بخونه. .ایشون هم ان شا الله همین ور سال راهی حرم ارباب هستن. . سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند . از سرکار حانم Bahar خواهشمندم.خاصه برای دوستانی که زحمت کشیدن و میکشن در این کار دعا کنن. برای راه افتادن این صندوق عده ای با مالشون .عده ای با آبرو شون .عده ای با اعتبارشون .عده ای با وقتشون .عده ای با فکرشون و .... همکاری کردن و صندوق راه افتاد. برای همه این دوستان دعا کنید. همچنین برای برکت این صندوق هم دعا کنید تا ان شاالله به لطف ارباب بتوتیم این کار رو ادامه بدیم. . . اگر اینجا رو نخوانده اید بخوانید : صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} . . . این موضوع برای مدت محدود باز خواهد بود.(احتمالا تا 4-5 روز دیگر)
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
تبریک میگم خواهر محترم . ان شالله که زیارت با معرفتی داشته باشین و من رو هم دعا کنید , که شدیدا به این دعا ها محتاجم . در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
التماس دعای فراوان
+ دعا برای تعجیل در امر فرج التماس دعا ... ... ... |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاء الله سفری پر از معنویت باشه براتون و به سلامت برگردین واسه فرج و واسه بیماران خیلی دعا کنید |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بده در راه خدا، من به خدا محتاجم
من به بخشندگی آل عبا محتاجم از قنوت سحر مادرتان جا ماندم پسر حضرت زهرا به دعا محتاجم مهربان كاش زهیری بغلم می كردی من به آغوش پُر از مِهر شما محتاجم فطرس نفس مرا گوشه ی چشمی كافی ست با پر و بال شكسته به شفا محتاجم شوق پرواز بده روح زمین گیر مرا به جنون سر ایوان طلا محتاجم دود این شهر مرا از نفس انداخته است به هوای حرم كرببلا محتاجم چه قدر گریه كنم تا نبری از یادم!؟ در سراشیبی قبرم به شما محتاجم اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دعای فراوان.........................
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تنها چیزی که من حسرتش رو میخرم همین زیارت کربلاس
برای ظهور آقا زیاد دعا کنید یا علی مدد است |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر یادتون باشه اون روز 22 بهمن من اشتباهی فکر کرده بودم ایشون اسمشون بصورت مستقیم در اومده شاید کسی فکرش رو نمیکرد که از رزرو هم استفاده بشه من که فکرشو نمیکردم در هر صورت خود حضرت خواستن دیگه خیلی خوش بحالتون شده (هر سه نفر) التماس دعا برای حضرت و مستضعفان جهان |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
لطفا برای منم دعا کنیم که بتونم بعد چندین سال برم مشهد.
التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و عرض ادب ان شاء الله زیارت با معرفتی داشته باشید. التماس دعای فراوان برای تعجیل در امر فرج و عاقبت بخیری اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ محمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسافر کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 7 | 3,670 |
۲۳/آبان/۹۵ ۱۴:۲۹ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| مسافرکربلا MAHDI59(مادرخانم ایشان)التماس دعا برای ارباب | مسافـر کربلا | 6 | 3,020 |
۱۰/خرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| مسافرکربلا(خانم شیدا).التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 18 | 7,770 |
۱۳/فروردین/۹۴ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|
| مسافران کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 24 | 11,932 |
۲۹/آذر/۹۳ ۲:۵۹ آخرین ارسال: ( علقمه ) |
|
| دلنوشته هایی برای کودکان غزه | mary20 | 11 | 12,821 |
۵/آذر/۹۳ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: ABCDE |
|
| مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 44 | 24,139 |
۴/فروردین/۹۳ ۰:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|
| مسافر کربلا (خانم صبا) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 21 | 8,957 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: Untitled_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110288100/Untitled_1.jpg)