|
نداي شيعه "
|
|
۲۳:۰۹, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۴ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله و الصلوه علي رسول الله و علي آله آل الله واللعنه علي اعدائهم اعداءالله . اين سوال براي جوانان پيش مي آيد كه اگر ما بخواهيم اسلام را بپذيريم بايد پيرو كدام يك از مذاهب مختلف اسلامي شويم ؟ يعني از هفتاد و سه فرقه و يا پنج مذهب كدام را قبول كنيم ؟ پاسخ اجمالي : اينسكه بايد مذهب شيعه را انتخاب كنيد تا مسلمان واقعي باشيد اكنون در اين تايپك با دليل عقلي و نقلي ثابت مي كنيم كه : « چرا ما بايد فقط شيعه باشيم »
يك دليل عقلي " همه ميدانيم اسلام يك سلسله قواعد و قوانين آسماني است كه خداوند توسط پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي بشر فرستاده و مجموع آنرا از كتاب و سنّت اسلام نام نهاده و در قرآنش فرمود : « هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هرگز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران است». و به شخص پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در سوره انعام آيه (13) فرمود: «بگو اي پيغمبر بگو به مردم كه من كه پيغمبر شما هستم مامورم اول كسي باشم كه تسليم اوامر و نواهي و احكام خداست » و براي ساكت كردن هواها و هوسها اجتماع آنروز مردم به پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خود در سوره انعام آيه (55) فرمود : « بگو اي پيغمبر من پيروي از هوي و هوسها و خواسته هاي شما نمي كنم زيرا گمراه ميشوم و از هدايت شدگان نخواهم بود » مردم بر پيغمبر شوريدند و گرد او جمع شده از حضرتش خواهشكردند قرآنش را عوض كند ، و يا احكام آنرا تغيير دهد و مطابق هوي و هوس آنان حكمي بياورد و خدا در سوره يونس آيه (14) را فرستاد كه فرمود : « و هرگاه آيات روشن ما بر مردم خوانده شود منكران معاد كه اميدوار به ملاقات مانيستند به پيغمبر ما اعتراض كرده و گفتند قرآني غير از اين بياور يا همين را به قرآني ديگر مبدل ساز، اي پيغمبر ما در پاسخ آنها بگو مرا نرسد كه از پيش خود قرآن را تغيير و تبديل كنم من اگر نافرماني پروردگار كنم از عذاب روز بزرگ قيامت سخت مي ترسم .» تا اينجا بخوبي واضح شد از صريح قرآن كريم كه پيغمبراسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با عظمت و شخصيت بزرگي كه دارد و خود رئيس اسلام و آورنده قرآن است حق هيچگونه تصرّفي در احكام آن را ندارد و از روز اول تا آخرين لحظه حيات و زندگيش تنها پيرو اسلام و قرآن و وحي آسماني بوده است و دين او هم يك دين بوده نه هفتادو سه فرقه و نه پنج مذهب و در سرتاسر جهان اسلام همه مسلمانان پيرو يك دين و مذهب بودند بنام اسلام و شما براي نمونه نمي توانيد در تاريخ زنده اسلام كسي را پيدا كنيد كه در عصر و جيات پيغمبر اسلام جز دين اسلام دين و مذهبي ديگر داشته باشد . برداشت از كتابچه نداي شيعه - به قلم مير سيد احمد روضاتي ان شاءالله ادامه دارد ..... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۴, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۲ ۷:۴۳)ali-0110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحيم برای من هم خیلی خنده دار و از طرفی عذاب آوره که کسانی به شیعه اشکال کنند که امام های چهارگانه شون و همچنین علما و مقدساتشون اموری مثل زنا،لواط،ازدواج با محارم و مادر و خواهر،نوشیدن شراب،خوردن گوشت سگ و کفتار و سوسک و عقرب و موش و خیلی چیز های دیگه رو حلال دونسته اند! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |