کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نداي شيعه "
۲۳:۰۹, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۴ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله و الصلوه علي رسول الله و علي آله آل الله واللعنه علي اعدائهم اعداءالله .
اين سوال براي جوانان پيش مي آيد كه اگر ما بخواهيم اسلام را بپذيريم بايد پيرو كدام يك از مذاهب مختلف اسلامي شويم ؟
يعني از هفتاد و سه فرقه و يا پنج مذهب كدام را قبول كنيم ؟
پاسخ اجمالي :
اينسكه بايد مذهب شيعه را انتخاب كنيد تا مسلمان واقعي باشيد اكنون در اين تايپك با دليل عقلي و نقلي ثابت مي كنيم كه :
« چرا ما بايد فقط شيعه باشيم »
يك دليل عقلي "
همه ميدانيم اسلام يك سلسله قواعد و قوانين آسماني است كه خداوند توسط پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي بشر فرستاده و مجموع آنرا از كتاب و سنّت اسلام نام نهاده و در قرآنش فرمود :
« هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هرگز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران است».
و به شخص پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در سوره انعام آيه (13) فرمود:
«بگو اي پيغمبر بگو به مردم كه من كه پيغمبر شما هستم مامورم اول كسي باشم كه تسليم اوامر و نواهي و احكام خداست »
و براي ساكت كردن هواها و هوسها اجتماع آنروز مردم به پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خود در سوره انعام آيه (55) فرمود :
« بگو اي پيغمبر من پيروي از هوي و هوسها و خواسته هاي شما نمي كنم زيرا گمراه ميشوم و از هدايت شدگان نخواهم بود »
مردم بر پيغمبر شوريدند و گرد او جمع شده از حضرتش خواهشكردند قرآنش را عوض كند ، و يا احكام آنرا تغيير دهد و مطابق هوي و هوس آنان حكمي بياورد و خدا در سوره يونس آيه (14) را فرستاد كه فرمود :
« و هرگاه آيات روشن ما بر مردم خوانده شود منكران معاد كه اميدوار به ملاقات مانيستند به پيغمبر ما اعتراض كرده و گفتند قرآني غير از اين بياور يا همين را به قرآني ديگر مبدل ساز، اي پيغمبر ما در پاسخ آنها بگو مرا نرسد كه از پيش خود قرآن را تغيير و تبديل كنم من اگر نافرماني پروردگار كنم از عذاب روز بزرگ قيامت سخت مي ترسم .»

تا اينجا بخوبي واضح شد از صريح قرآن كريم كه پيغمبراسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با عظمت و شخصيت بزرگي كه دارد و خود رئيس اسلام و آورنده قرآن است حق هيچگونه تصرّفي در احكام آن را ندارد و از روز اول تا آخرين لحظه حيات و زندگيش تنها پيرو اسلام و قرآن و وحي آسماني بوده است و دين او هم يك دين بوده نه هفتادو سه فرقه و نه پنج مذهب و در سرتاسر جهان اسلام همه مسلمانان پيرو يك دين و مذهب بودند بنام اسلام و شما براي نمونه نمي توانيد در تاريخ زنده اسلام كسي را پيدا كنيد كه در عصر و جيات پيغمبر اسلام جز دين اسلام دين و مذهبي ديگر داشته باشد .

برداشت از كتابچه نداي شيعه - به قلم مير سيد احمد روضاتي
ان شاءالله ادامه دارد .....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، محب الزهرا ، mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، SAViOR ، mahdy30na ، yashar1374 ، help me ، El-Yasin

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۴, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21

(۲۵/اسفند/۹۲ ۷:۴۳)ali-0110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحيم
حالا شما خوب دقت كنيد كسانيكه قمار و شراب و زنا و لواط را جايز ميدانند به شيعه اعتراض دارند كه چرا شيعيان در اذان نمازش « اشهد ان علياً ولي الله » مي گويد ؟!

برای من هم خیلی خنده دار و از طرفی عذاب آوره که کسانی به شیعه اشکال کنند که امام های چهارگانه شون و همچنین علما و مقدساتشون اموری مثل زنا،لواط،ازدواج با محارم و مادر و خواهر،نوشیدن شراب،خوردن گوشت سگ و کفتار و سوسک و عقرب و موش و خیلی چیز های دیگه رو حلال دونسته اند!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence ، aboutorab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا