کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدمان را به آدمها عوض کنیم(رفتار کاربر ها در تالار)
۹:۵۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
من حدود سه ساله که اینجا عضو هستم.بیشتر خواننده بودم تا ارسال کننده و تنها دلیلم برلی عضو شدن در اینجا سریال ظهور بوده و به امید پیدا کردن جواب سوال هام و آدمهای هم فکر و هم مسیر!خیلی وقته که اینجا در زیر نظر دارم و علارقم خیلی از نظر های تند کاربرها به همین قدمت فیض بوق هم بودم و هستم و انواع عقاید رو دیدم و دفاع هارو شنیدم.عذر میخوام که حرفم زیاده،اینها مقدمه است.
میدونید اینجا و اونجا چه چیزی مشترکه؟تعصب!اینکه هیچ کس فکر نمیکنه شاید یک درصد اشتباه کنه.بدارید اول از اونجا بگم.اونجا،برخلاف فکر شما صفحه های انگلیسی و فارسی زیادی هست که راجبه خداست،گرافیک های فوق العاده از دعا ها و آیه ها،متن های واقعا پند آموز و آدمهایی که همونجا از تبلیغ اسلام به نحو شایسته دست نمیکشن.اما از طرفی چند برابر آدمهایی هستند که اعتقاد ندارن.قبول ندارن و حتی متنفرن.صفحه ای هست که فقط به توهین به معصومین پرداخته.فکر کردن که هیچ،دیدنش هم قلب آدم رو به درد میاره اما میدونید ریشه اش کجاست؟برای این آدمها،که از مسلومنی فقط مهر شناسنامه رو دارن،اسلام یعنی مثلا ما قشر مذهبی!یعنی خانم های محجبه و آقایون با انگشتر عقیق!یعنی جنگ های صدر اسلام.یعنی گشت ارشاد.یعنی علاقه فقط به نوحه،یعنی گریه، یعنی به نظر اونها خرافات،یعنی آقایون زور گو،یعنی خانم های ترسیده.من نمیگم اینها درسته.میگم این چیزیه که میبینند!و اصلا تصویر قشنگی نیست.چون این آدمها اسلام رو جای دیگه ای ندیدن، با براشون با همه ی اشتباهات میشیم الگو.الگوی خوبی هستیم؟چرا با این چیزی که میبینند برن دنبال تحقیق؟ما چقدر خودمون رفتیم مثلا دنبال تحقیق چرایی خشونت و چگونگی دین مثلا صهیونیست ها؟منم نرفتم،برام کافیه که ازشون تنفر باشم.ولی این،عین دید و سیر فکری آدمهای اطرافمونه که اعتقاد ندارن.همین آدمها به بوداییسم احترام میذارن،چون چیزی که میبینن،صلح و آرامش و لبخنده.شبیه همون چیزی که از دین زرتشت میبینن،یا از مسیحیت میبینن.که صد البته مدیا بی تاثیر نیست ولی بهرحال...نتیجه اش این میشه که وقتی ادمین اون صفحه ی نام برده از بحار النوار حدیث میاره راجبه خون ریزی های اخرالزمان و خشونت های امام زمان همه ی اونا قبول دارن، و باور دارن.این یعنی فاجعه.این یعنی شکست.
میگن پیامبر موقع تبلیغ دین شون با هیچکس تندی نمیکردن.نفرین نمیکردن،لبخند میزدن ایشون حتی به ابوسفیان فرصت دادن.کار ما،الان سختتره.چون اگه اون موقع اسلام ناشناخته بود الان تو دنیا بد شناخته شده.با شمشیر و نفرین و زود قضاوت کردن به جایی نمیرسیم اینجا.جمعیت کم مذهب ایران بیشتر از نصف نباشه کمتر نیست.فقط کافیه سرمون رو بالا بگیریم....
ما تو این تالار چیکار میکنیم؟کافیه یه نفر خلاف نظر ما حرف بزنه تا بگیم معاند.ما در جایگاه قضاوتیم؟به ارسال ها و سوال های تازه وارد توجه نمیشه،استقبال کم میشه در نتیجش،در نتیجه ی این هم با وجود 7000 عضو تعداد کمی هستن که فعالیت دارن.چرا؟
فرض کنید ایران به دنیا نمیومدید.توی خانواده بی مذهب.پیش زمینه نداشتید.با چیزهایی که از اسلام میبینید آیا راضی میشید به سمتش برید؟وقتی طالبان نماد اسلام باشه تو دنیا،وقتی بن لادن باشه،وقتی عربستان باشه،وقتی رسانه ایرادا رو چند برابر شده نشون میدن،ترغیب میشید که تحقیق کنید؟خب در نتیجه شما در بهترین حالت مسیحی هستید.از مسیحیت واقعی چقدر مونده؟درسته که هر خواهر و برادر عزیزی در این تالار به دینش با تحقیق رسیده اما پیش زمینه داشته و همین مهمه.راجبه استثناها حرف نمیزنم.بحث بحث اکثریته.
ماها،تک تکمون معلوم نیست اگه در جایگاه شخص دیگه ای بودیم ذره ای بهتر رفتار کنیم.
یکم،یکم کمتر قضاوت کنیم چه کسی بهشتیه،چه کسی جهنمی،خدا هست و بهتر از همه ی ما قضوت میکنه،در زمانی خیلی بهتر و درست تر از الان.
یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله.
عذر میخوام،تاپیک طولانی ای شد.اما مدت طولانی ای بود که باید گفته میشد!
والسلام.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، اسکای ، Ali#59 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، captaincharisma ، یاســین ، پرنیان ، عبدالرحیم ، sagheb ، bahman6307 ، N.Mahdavian ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، السا ، Hadith ، sarallah ، آیلار ، شیدا ، pure ، help me ، جویای حقیقت ، هادی... ، آرامش ، الهی313 ، zryy ، azade ، hessam ، magnolia ، fafa* ، black ، أین المنتظر ، علمدار133 ، صبح صادق ، Aryha ، مجتبی110 ، ضحی ، Majid4mi ، zahra11 ، mamareza ، حسن عزتي ، محمد حسین ، sabrina ، اولولالباب ، مرهم ، آنا ، | جستجوگر | ، ندا دهنده ، شهیدطیبه واعظی ، آیدا77 ، آفتاب ، saba ، میم.حسین.الف ، amirak ، فانوس *7* ، mahdy30na ، Anti gods ، حسن.س. ، پارمیس ، بیداری12 ، A L I ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۷, ۲۹/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۲۲:۱۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #51
آواتار
اگه به جای نقد کردن و زیر سوال بردن شخصیت آدما حرفاشون رو نقد میکردیم همه مشکلات حل میشد.
مسئله اینجاست که وقتی با یه آدمی یا با طرز فکرش مشکل پیدا میکنیم دیگه نمیتونیم حرفش رو بپذیریم یا حتی نقدش کنیم فقط میخوایم شخصیتش رو نابود کنیم....و با توهین و تهمت و دروغ ساکتش کنیم!!!!
متاسفم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، soshiant ، سید ابراهیم ، Eve ، السا ، Anti gods ، ahmbove ، شیدا ، Islam ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی ، میکا
۲۳:۰۲, ۳۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #52
آواتار
کاش میشد مثل برگه ی دانش آموزا که سر تصحیح نهایی اسمشون معلوم نیست اینجا هم گوینده معلوم نباشه اول بعدا مشخص بشه ! فک کنم خیلی بحثها منطقی تر میشد . اینطور انگار چت روم شده .تاپیک محل گفتگوی کاربرا باهمه نه بحث سر موضوع تاپیک ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، شیدا ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، Anti gods ، نرگس مهدوی
۹:۵۵, ۱۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #53

‌ـ به ظاهرمان اهمیت بدهیم
تصویر قشنگی از خود در ذهن بسازیم
[/b]لحن سخن‌مان را بهتر کنیم
[b]اعتماد به نفس داشته باشیم

زیاد مطالعه کنیم طرز فکرمان را عوض کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Anti gods ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]