|
1395 رفت ، منو حلال کردی؟
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ پس به ياد من باشيد، تا به ياد شما باشم! و شکر مرا گوييد و (در برابر نعمتهايم) کفران نکنيد! بقره 152 سلام دیگر زمانی کوتاه برای باهم بودن با سال1392 نماده اگه احساس میکنین که از هم دلخوری دارین و یا احساس میکنین نسبت به فردی دینی دارین و میتونین ادا کنین ، تو این زمان کم اقدام کنین. هدفم این بود که بگم ، با خیلیا امسال اشنا شدیم و با خیلیام قطع رابطه کردیم و وووو . دیگه تو این روزهای باقی مونده بیایین و دلامونو صاف کنیم بریم برای سال بعد اماده بشیم که بشیم اون بنده خدا که وقتی خلقمون کرد گفت : فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ پس بزرگ است خدايى که بهترين آفرينندگان است! مومنون 14 خدای ناکرده در این سالی که گذشت شامل این ایه نشده باشیم ( اول به خودم میگم ) إِنَّ شَرَّ الدَّوَابَّ عِندَ اللّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لاَ يَعْقِلُونَ بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد کر و لالى هستند که انديشه نمیکنند. انفال 22 دوستان خوبم و همکاران محترم - خوبی و بدی دیدین دیگه حلال کنین- با امید به این که امسال رو با توجه به ایه شریفه : كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ اين کتابى است پربرکت که بر تو نازل کردهايم تا در آيات آن تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند! ص 29 شروع کنیم و درپایان بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ آرى، کسى که روى خود را تسليم خدا کند و نيکوکار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. بقره 112 دوست من ، منو حلال کردی؟ ![]() هرسال بروزش کردیم و الان شده 1395 که با کمک شما دوستان ان شالله ادامه داشته باشه . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۴, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
رسما دیگه با گفتن ![]() سال 1392 تموم شد دوستانی هم که لطف کردن و بخشیدن امیدوارم دوباره دل اونها رو نشکونیم ![]() و دوستان دیگر هم دل ما رونشکونن. ![]() سال نو مبارک/ ![]() |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلامی گرم بعد از چندین ماه دوری از دوستان تالار.....
خیلی ها در این تالار باید من رو حلال کنن... البته نمیدونم هنوز اون افراد در تالار هستن یا نه..... یازهرا.... |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
بابت تک تک لحظاتی که پای ارسال های حقیر گذاشتید و اما براتون مفید واقع نشد ؛ حلالم کنید .... ![]() یاالله |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دیررسیدم ![]() سال 92سال خوبی بود... توی این تالار،ازدست بعضیهابه شخصه خیلی ناراحت شدم.....بایکسری دیگه ازکاربرا،دوست شدم.... کینه ای هم نیستم....کلاهرکسیکه اذیتم کرده باشه میبخشم... ازمنم کسی ناراحت شده ببخشه.... نظرخاصی ندارم ![]() عیدتونم مبارک باشه انشاالله... درپناه ایزد منان..یاعلی مدد... |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
![]() سال نو همه مبارك/اميدوارم سال پرخير و بركتي باشه براي همه شما و به همه آرزوهاي قشنگتونم برسيد به حق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() خب بريم سر اصل مطلب كه حلاليت طلبيه. ![]() اميدوارم همه دوستان چه شيعه و غير شيعه اگه هر جا حرفي باعث رنجششون شد منو ببخشن و حلال كنن. ![]() ![]() التماس دعاي عاقبت بخيري
|
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۵)mahdy30na نوشته است: دوستان دیگه اگه خوبی بدی دیدین و اگه راه داشت حلال کنین 93 هم داره تموم میشه ![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۹/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۱۷:۴۵ توسط آوا.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام من قبلا تو این تاپیک هم حلالیت طلبیدم وهم حلال کردم.... برا محکم کاری اینجا هم از همه دوستان میخوام که اگه بدی دیدن حلالم کنند.... التماس دعا.... یاعلی. |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام.....
من که حلال نمیکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حالا میخواید چیکار کنید؟؟؟ ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عیدواقعی ازآن کسیست که پایان سالش راجشن بگیرد، نه آغازسالی که ازآن بی خبر است... " آخرسالتان قشنگ " دوستان کسی ازمن هم خوبی(عمرن) یابدی دیده حلال کنیدلطفا.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جشن آغاز عهد 1395 | عبدالرحمن | 2 | 1,618 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۸:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1395-2016 | عبدالرحمن | 19 | 5,029 |
۱۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ثبت نام پیاده روی عرفه 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,160 |
۳/خرداد/۹۵ ۱:۴۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| احیاء نیمه شعبان 1395 | sarallah | 2 | 2,376 |
۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۳۱ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| آغاز ثبت نام پیاده روی نیمه شعبان 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,362 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 1_sal_tahvil_2.jpg]](http://www.quranct.com/gallery/images/2982/1_sal_tahvil_2.jpg)