کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: دعای قنوت خود را به امام زمان اختصاص می دهید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟
۱۹:۰۰, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۹ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام .فکر نمیکنید نبودن مولایمان خیلی طول کشیده است؟؟؟؟؟

تا مضطر نشویم مولایمان را که آخرین بازمانده الهی بر روی زمین است را به ما نمیدهند.
بیایید ادعایمان را برای علاقه به ظهور مولایمان از مرحله ادعا دربیاوریم و عملی کنیم.
بیایید با هم در پیشگاه خدا و امام زمان عج عهد ببندیم که ت آخر عمرمان در قنوت تمام نمازهای واجبمان و اگر نماز شب و یا نماز مستحبی هایی که میخوانیم دعای"الهم کن لولیک"ویا"الهی عظم البلاء"را بخوانیم.
درباره آیت الله بهاء الدینی نیز نوشته اند که ایشان در قنوت نمازهایشان ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می خواندند تا این که نوع دعا ، کلمات و عبارات ایشان تغییر کرد و هرگاه دست های خود را مقابل ضورت می گرفتند ، برای جضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف این گونه دعا می کردند : « اللهم کن لولیک ..» در فرصت مناسبی از ایشان ، علت تغییر دعا را می پرسند ، معظم له در یک جمله کوتاه می گویند :« حضرت پیغام دادند ، در قنوت به من دعا کنید .»
البته دعای الهی عظم البلاء چون کمی طولانی تر است برای مواقعی مناسب است که وقت بیشتری داریم.مثلا نماز فرادا.
با ظهور امام مهدی علیه السلام و گشایش در همه ی امور غم و غصه ایشان نیز پایان می پذیرد .
ناگفته پیداست که ما انسان ها می توانیم ظهور حضرتش را به تقدیم یا به تاخیر بیندازیم .
صریح ترین دلیل در این خصوص حدیث امام صادق علیه السلام است که مطابق آن می توان گفت : خداوند برای فرزندان حضرت ابراهیم از همسرش ساره (بنی اسرائیل) چنین مقدر فرموده بود که مدت چهارصد سال در رنج و عذاب باشند . اما بنی اسرائیل با ضجه زدن و گریستن به پیشگاه خداوند توانستند ، ظهور منجی خود ( حضرت موسی علیه السلام ) را صد و هفتاد سال به جلو اندازند . عین عبارت امام صادق علیه السلام چنین است :
«فلما طال علی بنی اسرائیل الأعذاب ضجّوا و بکوا الی الله اربعین صباحا فأوحی الله الی موسی و هارون ان یخلصهم من فرعون و قحط عنهم سبعین مأة سنة .»
پس وقتی مدت عذاب بر بنی اسرائیل طولانی شد ، چهل صباح به پیشگاه الهی ضجه و گریه کردند تا اینکه خداوند به موسی و هارون وحی فرمود که آنها را از (شر) فرعون خلاص کند. به این ترتیب صد و هفتاد سال از (عذاب) ایشان کم کرد .
امام صادق علیه السلام پس از نقل این ماجرای بنی اسرائیل ، اضافه فرمودند :
«هکذا انتم لو فعلتم لفرج الله عنا فاما اذا لم تکونوا فان الامر ینتهی الی منتهاه .»
بزرگواران "یا علی" بگوییم و شروع کنیم؟؟؟؟؟؟هستید؟؟؟؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، یاســین ، صبح صادق ، Aryha ، ISOD ، sarallah ، السا ، Ali#59 ، zryy ، سدرة المنتهی ، وافی ، Silence ، Hadith ، پرنیان ، سیمرغ ، مجنون العباس ، مجید املشی ، ضحی ، fazel ، عبدالرحمن ، انتصـار ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، رضوانه ، رمز شب ، fatemeh ، ali0077 ، حسین14 ، منتظر موعود ، IR66 ، fiftynine ، رهگذر. ، MohammadMeraj ، عبدالرحیم ، Bahar ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، فدک زهرا ، rahi ، bi-ehsaas ، آفتاب ، 135 ، mkashipazha

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۹, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21

من قبلا می خوندم معمولا حالا سعی می کنم بیشترش کنم .....

ان شاالله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهی313 ، fiftynine ، یاســین ، حضرت عشق ، رهگذر. ، Farzaneh ، fafa* ، سونای ، السا ، آفتاب
۱۰:۵۷, ۲۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۱۰:۵۸ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #22
آواتار
[تصویر: 58465908651048164017.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، الهی313 ، Ali#59 ، حضرت عشق ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، السا ، آفتاب
۱۸:۰۱, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
(۵/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۰)الهی313 نوشته است:  سلام .فکر نمیکنید نبودن مولایمان خیلی طول کشیده است؟؟؟؟؟

تا مضطر نشویم مولایمان را که آخرین بازمانده الهی بر روی زمین است را به ما نمیدهند.
بیایید ادعایمان را برای علاقه به ظهور مولایمان از مرحله ادعا دربیاوریم و عملی کنیم.
بیایید با هم در پیشگاه خدا و امام زمان عج عهد ببندیم که ت آخر عمرمان در قنوت تمام نمازهای واجبمان و اگر نماز شب و یا نماز مستحبی هایی که میخوانیم دعای"الهم کن لولیک"ویا"الهی عظم البلاء"را بخوانیم.
درباره آیت الله بهاء الدینی نیز نوشته اند که ایشان در قنوت نمازهایشان ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می خواندند تا این که نوع دعا ، کلمات و عبارات ایشان تغییر کرد و هرگاه دست های خود را مقابل ضورت می گرفتند ، برای جضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف این گونه دعا می کردند : « اللهم کن لولیک ..» در فرصت مناسبی از ایشان ، علت تغییر دعا را می پرسند ، معظم له در یک جمله کوتاه می گویند :« حضرت پیغام دادند ، در قنوت به من دعا کنید .»
البته دعای الهی عظم البلاء چون کمی طولانی تر است برای مواقعی مناسب است که وقت بیشتری داریم.مثلا نماز فرادا.
با ظهور امام مهدی علیه السلام و گشایش در همه ی امور غم و غصه ایشان نیز پایان می پذیرد .
ناگفته پیداست که ما انسان ها می توانیم ظهور حضرتش را به تقدیم یا به تاخیر بیندازیم .
صریح ترین دلیل در این خصوص حدیث امام صادق علیه السلام است که مطابق آن می توان گفت : خداوند برای فرزندان حضرت ابراهیم از همسرش ساره (بنی اسرائیل) چنین مقدر فرموده بود که مدت چهارصد سال در رنج و عذاب باشند . اما بنی اسرائیل با ضجه زدن و گریستن به پیشگاه خداوند توانستند ، ظهور منجی خود ( حضرت موسی علیه السلام ) را صد و هفتاد سال به جلو اندازند . عین عبارت امام صادق علیه السلام چنین است :
«فلما طال علی بنی اسرائیل الأعذاب ضجّوا و بکوا الی الله اربعین صباحا فأوحی الله الی موسی و هارون ان یخلصهم من فرعون و قحط عنهم سبعین مأة سنة .»
پس وقتی مدت عذاب بر بنی اسرائیل طولانی شد ، چهل صباح به پیشگاه الهی ضجه و گریه کردند تا اینکه خداوند به موسی و هارون وحی فرمود که آنها را از (شر) فرعون خلاص کند. به این ترتیب صد و هفتاد سال از (عذاب) ایشان کم کرد .
امام صادق علیه السلام پس از نقل این ماجرای بنی اسرائیل ، اضافه فرمودند :
«هکذا انتم لو فعلتم لفرج الله عنا فاما اذا لم تکونوا فان الامر ینتهی الی منتهاه .»
بزرگواران "یا علی" بگوییم و شروع کنیم؟؟؟؟؟؟هستید؟؟؟؟

یعنی چی؟ متوجه نشدم
۱۹:۳۷, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
کاربر گرامی خانم sh.prv متشکرم که شرکت کردید.فکر کنم باید ایمیلتان را فعال کنید تا بتوانید در بحث ها شرکت کنید.من خواستم برایتان پیام خصوصی بفرستم و توضیح بدهم ولی سیستم پیغام میداد که صندوق پیام شما پر است.جلو اسم شما نوشته عدم فعال سازس توسط ایمیل.به ایمیلتان سر بزنید حتما از طف مدیران تالار برایتان پیغام فرستاده شده است.
(با عرض پوزش از دوستان که این پیام را اینجا نوشتم)

[B]

۲۳:۳۸, ۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۳ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
ممنون از همه ی امام زمانی های عزیز.
من هم در تمام نمازهام میخونم هر دو دعارو. اصلا نخونم خودم خجالت میکشم از نماز خوندنم.
ان شا الله بازم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توفیق بده میخونم تا ظهورش .
الهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سونای ، السا ، fatemeh ، Farzaneh
۰:۱۸, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
من هم یک سالی میش که در قنوت نمازهام سعی کردم 3تا شو دعای سلامتی آقاروبخونم و2 تا هم سجده زیارت عاشورا رو میخونم چون معنیشو خیلی دوست دارم ،البته پایان هر نماز دعای سلامتی آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رومیخونم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، fafa* ، fatemeh ، Farzaneh
۱۲:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط mahel.)
شماره ارسال: #27
آواتار
با سلام با توجه به پيغام امام زمان عج ديگه جاي هيچ شك و شبهه اي باقي نمي مونه من كه انشاءالله از اين به بعد حتما هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Farzaneh
۱۳:۱۱, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم ا...

سلام
قنوت امام زمانی خیلی زیباست اما درست ترش اینه که سعی کنیم اکثر لحظات زندگیمون، مخصوصا لحظات مهم رو به یاد آقا باشیم و با ایشون صحبت کنیم، لحظاتی مثل ازواج، امتحانات سخت و راحت زندگی، انتخاب اسم برای بچه هامون ......

حتا وقتی هر لحظه دست به دعا بلند میکنیم اولین دعا برا آقامون باشه، و نیز وقت آب خوردن، کنار سلام به امام حسین به امام زمانمون هم سلام کنیم ....

کاش زمانی برسه که روزها و لحظات بدون یاد و ذکر مولامون از زندگیمون حذف بشه انشاءا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، Farzaneh ، آفتاب
۲۲:۲۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29

هستمو هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh
۱:۰۴, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #30

امام زمان مرد شعار نمی خواد مرد عمل می خواد .
برای روشن شدن نیت شما لطفا سوره مزمل رو بخونید،اگه دستورات و فهمیدید و اجرا کردید ببینید تو جمع یاران هستید یا نه!
ان شاء الله که خدا توفیق جمیل بهمون بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]