کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل کوتاه فیلم Thor
۲۰:۳۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 48784173278432198607.jpg]

زمان : 114 دقیقه
محصول : 2011 (هنوز روی پرده سینما)
کارگردان : Kenneth Branagh
بازیگران : Chris Hemsworth, Anthony Hopkins and Natalie Portman
نویسنده : Ashley Miller (screenplay), Zack Stentz
امتیاز سایت imdb تا به امروز : 7.5 از 10
تهیه کنندگان : Paramount Pictures, Marvel Entertainment, Marvel Studios

اول جا داره از وحید 110 عزیز به خاطر معرفی فیلم و رسوندن این فیلم به من تشکر کنم .
فیلم تور ماجرای یک جنگجوی قدرتمند به اسم تور است که در سیاره ی ازگارد زندگی میکند و به دلیل حمله به سیاره دشمنان خود بدون اجازه پدرش به زمین تبعید میشود و قبل از تبعید تمامی قدرت های او توسط پدرش گرفته میشود . و در این همین حین پسر دیگر پادشاه به اسم لوکی در طی طرح ریزی برای برکنار زدن تور از ولیعهدی پدرش میباشد .
اما پدر تور در سال 965 بعد از میلاد مسیح در طی مبارزه با گیانت ها چشم راست خودش رو از دست میده اما موفق به شکست اونها میشه .

[تصویر: 10087974803956032939.jpg]

نکته ی قابل توجه و تکراری فیلم اینه که دقیقا یه رونوشتی از فیلم ترانسفورمرز هست که نبرد بین دو گروه موجود فضایی برای بدست اوردن یک منبع انرژی به شکل مکعبه ... و فقط در شکل ظاهری جدیدی ارائه شده ...به نظر میاد هالیوود برای القای موجودات فضایی در فیلم هاش فقط از یه تم تکراری استفاده میکند .
نکته ی دیگری که خیلی برام جالب بود اینکه تا میخوای سرتو توی فیلم بچرخونی تک چشم میبینی .

[تصویر: 85646764381902836383.jpg]

سلاحی که تور باهاش مبارزه میکنه یه پتکه که بعد از تبعیدش به زمین پدرش اونو براش میفرسته که نماد 666 روش هک شده

[تصویر: 67746030738366407441.jpg]

یه مطلب که راجع به این پتک قابل توجه هست اینکه وقتی پتک به زمین میرسه توی زمین گیر میکنه و هیچکسی نمیتونه اونو در بیاره مگه شخص تور که باید به لیاقت کافی برسه ...این تم قدیمی شمشیر ایکس کالیبوره که توسط شاه ارتور از سنگ بیرون کشیده میشه و برای مبارزه با دشمنانش ازش استفاده میکنه و شمشیر رو مرلین(شیطان) بهش میده که اینجا به جای مرلین پدر تور نقش افرینی میکنه و نماد 666 روی پتک نشانگر ضد مسیح است که در کتاب مقدس مکاشفه یوحنا بخش 13 ایه 18 به ان اشاره شده است .

18اين محتاج حكمت است و هر صاحب خردي مي تواند، عدد نام آن حيوان را كه ششصد و شصت و شش است حساب كند. چون اين عدد به نام مردي دلالت دارد.

در ادامه ی فیلم برادر تور خودش رو به تاج و تخت میرسونه و محافظ مکعب رو به زمین میفرسته برای نابودی اما تور زمین رو نجات میده ...البته اگه زیاد نخواهیم افراطی نسبت به نمادها نگاه کنیم میتونیم به انگلوساکسون بودنه تور اشاره کنیم با موهای بلوند و چشمان ابی ( موجودات فضایی هم انگلوساکسون هستن HuhHuhHuh).

در کل فیلم تور که خیلی این روزها دارند توی امریکا تبلیغش رو میکنند کپی شده ی فیلم ترانسفورمرز و داستان شمشیر در سنگ شاه ارتوره ... هیچ موضوع جدیدی برای نقد نداره و در چند کلمه میتونم بگم که چرند بود و فقط به خاطره اینکه فیلم جدیدی بود بهش اشاره کردیم . شاید هم این فیلم داره اماده سازی میکنه برای فروش نسخه ی سوم فیلم ترانسفورمرز 3 که قراره امسال بیاد ...باید منتظر بود .

برای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی عنایت فرمائید .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرهاد ، hussain ، Seyed Mohsen ، jackmole ، Humanoid ، sioosh ، خیبر110 ، رهجو
۲۰:۵۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
یکی دیگه از نکته های جالب دیگه اینه که فرد منفی فیلم که فرزند موجودات بد و یا شیاطین هست یه شکل شرقی ها نمایش داده میشه یعنی به صورت موهای مشکی چشم سیاه و کمی سبزه
یکی دیگه از موارد قابل توجه اینه که اون موجود مثبت فضایی دلیل قدرت خودشون رو استفاده هم زمان علم و جادم عنوان میکنه ...
در این فیلم باز هم از خدا خبری نیست
و موجودات فضایی و منجی زمین با استفاده از دروازه انرژی برای کمک به زمین میان.
در اخر فیلم هم یک تک چشم دیگه تحت تاثیر وسوسه فرد منفی فیلم قرار میگیره تا بعد از اینکه دروازه انتقال بسته شده .راهی برای باز کردن مجدد دروازه پیدا کنه.
مورد دیگه اینه که اون منبع انرژی به شکل مکعب هست که همه دارند برای بدست اوردنش تلاش میکنند .اون مکعب من رو به یاد کعبه انداخت.
در جایی از فیلم شخص مثبت یا همون موجود فضایی اشاره میکنه که من بودم که زنها رو در مبارزین منتخب راه دادم(انگار این بحث برابری زن و مرد فضاییها رو هم به خودش مشغول کرده )
و جریان کور شدن پادشاه خیلی به هروس شبیه است و برای دفاع از انسانها چشم خود را از دست داده است
ضمن اینکه اون چکش قدرت مثل داس و چکش کمنیست هاست !(چین)
در کل فیلم بدی نبود .نشون داد که ورزشهای رزمی در فضا هم کار میشه و بدن سازی هم اونجا کار میکنند.
نکته ای که من خوشم امد از فیلم این بود که صحنه بد پوششی نداشت و میشد با خیال راحت فیلم رو دید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فرهاد ، jackmole ، Humanoid ، sioosh ، خیبر110 ، taleb
۲۱:۲۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3

نقل قول:.اون مکعب من رو به یاد کعبه انداخت.

وحید جان کعبه یکم بدبینانه است و زیاد قابل تصور نیست ...بیشتر شبیه به همون مکعب انرژی در فیلم ترانسفورمرزه که همه دنبالش هستن توی این فیلم هم همین طور بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۲۱:۴۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۲۸)Reza_Jackman نوشته است:  
نقل قول:.اون مکعب من رو به یاد کعبه انداخت.

وحید جان کعبه یکم بدبینانه است و زیاد قابل تصور نیست ...بیشتر شبیه به همون مکعب انرژی در فیلم ترانسفورمرزه که همه دنبالش هستن توی این فیلم هم همین طور بود

به این دلیل این ذهنیت رو در من ایجاد کرد که کعبه بر روی پر انرژی ترین جای زمین ساخته شده و تنها چاک راه انرژی زمین هست که در دست اوها نیست .در این فیلم هم این مکعب مصادره شده و بدون استفاده رها شده .
البته من هم نگفتم کعبه هست فقط یک ذهنیت بود !
موفق باشی برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، محمدجواد
۲۱:۱۳, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5

من هنوز کامل این فیلم رو ندیدیم و به مرو مطالبی رو که واسم جالب بود بیان میکنم
تا اینجا دو نکته توجه هم رو جلب کرد
اول اینکه پادشاه ( در فیلم پادشاهان فضایی رو خدایان می نامند دقیقا مثل مصریان باستان !! ) پسرش رو به زمین تبعید میکنه (بازی با مفاهیم دینی )
نکته دوم در اتاق نگه داری های سلاح های خطرناک غصب شده از اقوام مختلف وجود سلاحی به شکل تک چشم.
۲۲:۳۱, ۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
توی این فیلم موجوداتی که بد نشان داده میشوند و قابلیت این رو دارن که بقیه رو با یخ نابود کنن رنگشون ابی هست.
رنگ ابی و موجوداتی که نشون داده میشن من رو یاد جن انداخت ولی جن ها در این فیلم قدرت برتر نیستند و بعد از خدایان انگلاساکسونی قرار دارند.در این مورد نظرتون رو بگید.
راستی خدایان این فیلم بعضی جاها احمق بودند بعضی جاها ضعیف و البته فانی .چون پیر میشن و میمیرن و جاشون رو یک خدای دیگه میگیره
خیلی از همچین خدایی بدم میاد .خدایی که حتی باید به تکامل برسه همون فقط فیلم تخیلیش ساخته بشه کافیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۲۲:۴۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7

نقل قول:رنگ ابی و موجوداتی که نشون داده میشن من رو یاد جن انداخت

رنگ ابی اون موجودات به خاطر فضای تیره سیارشون و قدرتی که داشتن یعنی یخ به صروت ابیه و ربطی به جن ها نداره دوست عزیز .

نقل قول:خیلی از همچین خدایی بدم میاد .خدایی که حتی باید به تکامل برسه همون فقط فیلم تخیلیش ساخته بشه کافیه.

خدایان فناناپذیر هستند در اسطوره ها !
اما همون طور که گفتم این داستان ورژن جدید شمشیر در سنگه که اونجا شاه ارتور رو تبعید میکنه به خاطر کله شق بودنش و میفرسته دنبال شمشیر ایکس کالیبور تا خودشو لایق پادشاهی نشون بده و وقتی ارتور در قصر نیست برادرش توطئه میچینه که خودش پادشاه بشه !
احتمالا چون داستان کپی برداری شده بوده خداشون رو هم فرستادن به درک Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۰:۲۸, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۰:۳۸ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #8
آواتار
دوست گرامی خواهشا اسم ها رو خوب تلفظ کنید :
آسگار نه ازگارد درسته : در میتولوژی اسکاندیناوی یکی از مکان هایی که خدایان در اون زندگی می کردند
تور یک جنگ جو : تور جنگ جو نبوده تور یه خداست پسر اودین و فریگ
کور بودن پدر تور : تور به این دلیل کوره که به خاطر کسب خرد یک چشمش رو از دست می ده
تور افسانه ی نورسیه نه افسانه ی انگولاساکسونی در ضمن مرلین کجا شیطان بود منظورتون مورگان لفی هستش
به وحید : چکش و داس فکر کنم واشه اتحاد جماهیر شوروی بود Huh

در کل نقد تون رو کنید اما به اسم ها و مکان ها لطمه نزنید ( نقدتون هم قابل هضم باشه : آخه هر چی آبیه جن میشه ؟؟ چه طور تو ارباب حلقه ها که می گفتید الف ها جن هستند اما آبی نبودن ؟؟ راستی تاپیک ارباب حلقه ها دوباره باز شده بود چی شد بسته شد ؟؟؟ ما حرف ها داشتیم ها )
اسطوره ها بیان گر فرهنگ و هویت اون کشور هستند Smile
لطقا به اسطوره ها لطمه نزنید
۱:۰۲, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۱:۰۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #9

نقل قول:آسگار نه ازگارد درسته :

ببخشید دیگه زمانی که من فیلم رو میدیدم چیزی به اسم زیرنویس فارسی نیومده بود من تلفظ خود فیلم رو نوشتم Blush

نقل قول:تور یک جنگ جو : تور جنگ جو نبوده تور یه خداست پسر اودین و فریگ

روی پوستر فیلم هم اینو نوشته Blush

نقل قول:کور بودن پدر تور : تور به این دلیل کوره که به خاطر کسب خرد یک چشمش رو از دست می ده

توی فیلم در جنگ چشمش رو از دست میده Blush
تذکر : ما فیلم بررسی میکنیم نه کتاب ها رو .
نقل قول:تور افسانه ی نورسیه نه افسانه ی انگولاساکسونی در ضمن مرلین کجا شیطان بود منظورتون مورگان لفی هستش

توی فیلم تور اگلوساکسونه به همراه تمامی خدایان به جز برادر کوچکتر(برادر تور که شرقی است )

تذکر: ما فیلم بررسی میکنیم نه کتاب ها رو .
نقل قول:نقدتون هم قابل هضم باشه : آخه هر چی آبیه جن میشه ؟؟

این توی نقد من نبود و پاسخ دوستمون رو هم دادم برای اطلاع بیشتر این موجودات ابی نماد شرقی ها هستن چون پسرشون در بدن یک شرقی در فیلم حضور داره .

نقل قول:چه طور تو ارباب حلقه ها که می گفتید الف ها جن هستند اما آبی نبودن ؟؟ راستی تاپیک ارباب حلقه ها دوباره باز شده بود چی شد بسته شد ؟؟؟ ما حرف ها داشتیم ها )

حرفهای منو با دیگر دوستان مخلوط نکنید ...هر کسی مسول حرفهایی که میزنه هست .تاپیک ارباب حلقه ها باز نشده و هیچوقت هم باز نخواد شد . تنها یک پست جداگانه باهاش ادغام شد .

نقل قول:اسطوره ها بیان گر فرهنگ و هویت اون کشور هستند Smile

اسطوره نماد دوران خرافی گرایی هست و اگه کسی براش خرافه ها و اسطوره ها هویت هست باید برای خودش متاسف باشه .

نقل قول:به وحید : چکش و داس فکر کنم واشه اتحاد جماهیر شوروی بود Huh

جماهیر شوروی هم کومونیست بود

قبلا ذکر کردم گرفتن غلط املایی رو بدون تذکر پاک میکنم...اگه حرفی دارید در چهارچوب تاپیک بزنید و این تاپیک رو مثله تاپیک ارباب حلقه ها نکنید با یه سری حرفهای متعصبانه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۱:۱۴, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۸ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بله Smile
راستش نمی دونم چرا بعضی اوغات خیال می کنم تو اینترنت و مخصوصا تو بعضی از فروم ها با خوندن بعضی از پست های طرف می دونم طرف مقابلم چه شخصیتی رو داره یا شاید اشتباه کنم اما تا حدودی به نظرم درسته.
جناب جک من نمی دونم از من بزرگ ترید یا بزرگ تر نیستید اما ببخشید این رو می گم شما یک شخصیت مغرور رو دارید بی برو برگشت این رو تو نوع حرف زدن ها و تو نوع نوشتن های شما می شه پیدا کرد حالا این غرور از روی دو چیزه : 1- اعتباری که در فروم دارید 2- یا اینکه خیال می کنید خیلی اطلاعات در مورد هالیوود دارید Smile
در کل اگر جسارتی به شما کرده باشم شرمنده اما وظیفه ی خودم می دونستم که اطلاعاتی رو بدم کسی نقد می کنه ( مثل شما ) باید به تمام اطلاعات اگاه باشه این که شما هنوز نمی دونید آسگارد چیه برای خودتوت بد می شه فردا روز اگه جلوی جمع نقد کنید و این کلمه رو اشتباه بگید و یکی دیگه این اشتباه رو ازتون بگیره مسلما نقدتون ارزشی قائل نمی شن
در مورد بقیه که گفتید از روی فیلم دارم نقد می کنیم بنده شرمنده ام تقصیر از بنده بود اما لازم دونستم که این اطلاعات رو در مورد اساطیر اسکاندیناوی بهتون بگم Heart
مسئله ی دوم اینکه چکش و داس عکس روی پرچم اتحاد جماهیر شوروی این رو برای این به وحید گفتم که شاید در نوشتن اشتباه کرده باشه و بالا نسبت قصد مسخره کردن ایشون رو نداشتم و ایشون باید جواب بنده رو می دادند نه شما Smile
در مورد اسطوره تعریفی که ازش کردید عینه تعریف دائره المعارف ها و فرهنگ های ایرانی و عربی Smile
من نمی دونم هر کی می ره طرف اسطوره شناسی خیال می کنن طرف دینش رو ول کرده چسبیده به پرستش خدایان اگر عقیده ی شما و دوستان اینه که واقعا برای شما متاسفم
سخن پایانی : ارباب حلقه ها بزرگ ترین مشهور ترین رمان های فانتزی جهان که کتاب اون بعد از انجیل و کتاب پرسش و پاسخ در مقام سوم برترین کتاب جهان از نظر چاپ می باشد من نقد شما رو در مورد فیلم کاری ندارم اما در موادی خود شما و دوستان نقد رو بی محتوا به کتاب ربط می دادید مثل این تاپیک آخری که ادغام کردید کجای فیلم گفته که گیملی اون دورفه نقش منفی فیلمه Huh
این کار باعث می شه که نقدتون بی محتوا و بی معنا باشه , شما گفتید اول مستند ظهور رو ببین ما هم دیدیم ما گفتیم ارباب حلقه ها رو بخونید فکر کنم دوستان عارشون اومد یه رمان بخونن چون به غرورشون بر می خوره Smile

پ.ن :
سخن آخری
اگه جسارتی به شما و بعضی از دوستان شده شرمنده فقط وظیفه ی خودم دونستم تا نکاتی رو پیرامون بعضی چیز ها بگم اسم این هم غلط املایی گرفتن نیست این که شما آسگارد رو نمی تونید تلفظ کنید غلط املایی نیست و اون رو تقصیر ترجمه نندازید اگر اطلاعاتی در مورد به قول خرافه داشتید می دونستید که درست کلمه چیه هر چند تو فیلم این کلمه رو درست تلفظ کرده و بر اساس قواعد زبان انگلیسی باعث گمراهی شما شده
در کل ببخشید
ارادتمند شما
گریفن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]