|
تحلیل کوتاه فیلم Thor
|
|
۲۰:۳۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() زمان : 114 دقیقه محصول : 2011 (هنوز روی پرده سینما) کارگردان : Kenneth Branagh بازیگران : Chris Hemsworth, Anthony Hopkins and Natalie Portman نویسنده : Ashley Miller (screenplay), Zack Stentz امتیاز سایت imdb تا به امروز : 7.5 از 10 تهیه کنندگان : Paramount Pictures, Marvel Entertainment, Marvel Studios اول جا داره از وحید 110 عزیز به خاطر معرفی فیلم و رسوندن این فیلم به من تشکر کنم . فیلم تور ماجرای یک جنگجوی قدرتمند به اسم تور است که در سیاره ی ازگارد زندگی میکند و به دلیل حمله به سیاره دشمنان خود بدون اجازه پدرش به زمین تبعید میشود و قبل از تبعید تمامی قدرت های او توسط پدرش گرفته میشود . و در این همین حین پسر دیگر پادشاه به اسم لوکی در طی طرح ریزی برای برکنار زدن تور از ولیعهدی پدرش میباشد . اما پدر تور در سال 965 بعد از میلاد مسیح در طی مبارزه با گیانت ها چشم راست خودش رو از دست میده اما موفق به شکست اونها میشه . ![]() نکته ی قابل توجه و تکراری فیلم اینه که دقیقا یه رونوشتی از فیلم ترانسفورمرز هست که نبرد بین دو گروه موجود فضایی برای بدست اوردن یک منبع انرژی به شکل مکعبه ... و فقط در شکل ظاهری جدیدی ارائه شده ...به نظر میاد هالیوود برای القای موجودات فضایی در فیلم هاش فقط از یه تم تکراری استفاده میکند . نکته ی دیگری که خیلی برام جالب بود اینکه تا میخوای سرتو توی فیلم بچرخونی تک چشم میبینی . ![]() سلاحی که تور باهاش مبارزه میکنه یه پتکه که بعد از تبعیدش به زمین پدرش اونو براش میفرسته که نماد 666 روش هک شده ![]() یه مطلب که راجع به این پتک قابل توجه هست اینکه وقتی پتک به زمین میرسه توی زمین گیر میکنه و هیچکسی نمیتونه اونو در بیاره مگه شخص تور که باید به لیاقت کافی برسه ...این تم قدیمی شمشیر ایکس کالیبوره که توسط شاه ارتور از سنگ بیرون کشیده میشه و برای مبارزه با دشمنانش ازش استفاده میکنه و شمشیر رو مرلین(شیطان) بهش میده که اینجا به جای مرلین پدر تور نقش افرینی میکنه و نماد 666 روی پتک نشانگر ضد مسیح است که در کتاب مقدس مکاشفه یوحنا بخش 13 ایه 18 به ان اشاره شده است . 18اين محتاج حكمت است و هر صاحب خردي مي تواند، عدد نام آن حيوان را كه ششصد و شصت و شش است حساب كند. چون اين عدد به نام مردي دلالت دارد. در ادامه ی فیلم برادر تور خودش رو به تاج و تخت میرسونه و محافظ مکعب رو به زمین میفرسته برای نابودی اما تور زمین رو نجات میده ...البته اگه زیاد نخواهیم افراطی نسبت به نمادها نگاه کنیم میتونیم به انگلوساکسون بودنه تور اشاره کنیم با موهای بلوند و چشمان ابی ( موجودات فضایی هم انگلوساکسون هستن ![]() ![]() ).در کل فیلم تور که خیلی این روزها دارند توی امریکا تبلیغش رو میکنند کپی شده ی فیلم ترانسفورمرز و داستان شمشیر در سنگ شاه ارتوره ... هیچ موضوع جدیدی برای نقد نداره و در چند کلمه میتونم بگم که چرند بود و فقط به خاطره اینکه فیلم جدیدی بود بهش اشاره کردیم . شاید هم این فیلم داره اماده سازی میکنه برای فروش نسخه ی سوم فیلم ترانسفورمرز 3 که قراره امسال بیاد ...باید منتظر بود . برای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی عنایت فرمائید . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۳, ۱۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:اما ببخشید این رو می گم شما یک شخصیت مغرور رو دارید بی برو برگشت این رو تو نوع حرف زدن ها و تو نوع نوشتن های شما می شه پیدا کرد حالا این غرور از روی دو چیزه : 1- اعتباری که در فروم دارید 2- یا اینکه خیال می کنید خیلی اطلاعات در مورد هالیوود دارید فکر کنم گزینه ی 2 ملموس تره ![]() نقل قول:در کل اگر جسارتی به شما کرده باشم شرمنده اما وظیفه ی خودم می دونستم که اطلاعاتی رو بدم کسی نقد می کنه ( مثل شما ) باید به تمام اطلاعات اگاه باشه این که شما هنوز نمی دونید آسگارد چیه برای خودتوت بد می شه فردا روز اگه جلوی جمع نقد کنید و این کلمه رو اشتباه بگید و یکی دیگه این اشتباه رو ازتون بگیره مسلما نقدتون ارزشی قائل نمی شن منم همین طور عذر میخوام اگه جسارتی کردم ...ولی توی فیلم میگه ازگارد منم از روی دیالوگ این کلمه رو نوشتم ![]() نقل قول:در مورد اسطوره تعریفی که ازش کردید عینه تعریف دائره المعارف ها و فرهنگ های ایرانی و عربی Smile اقای ویکو هم همین تعریف رو در نمودار تمدن شناسی شون گفتند . نقل قول:من نمی دونم هر کی می ره طرف اسطوره شناسی خیال می کنن طرف دینش رو ول کرده چسبیده به پرستش خدایان اگر عقیده ی شما و دوستان اینه که واقعا برای شما متاسفم نه عزیزم کسی همچین فکری نمیکنه ...منتها بیش از حد روی اسطوره ها تعصب دارید و دوستان میخوان اینو یاد اوری کنند که اسطوره ها ارزش دفاع کردن ندارن . نقل قول:اما در موادی خود شما و دوستان نقد رو بی محتوا به کتاب ربط می دادید مثل این تاپیک آخری که ادغام کردید کجای فیلم گفته که گیملی اون دورفه نقش منفی فیلمه Huh من گفتم که اصلا برام کتاب ارباب حلقه ها مهم نیست و مسول پاسخ گویی پاسخ دوستان نیستم ...اگه حرفی دارید با ایشون بهشون پیغام خصوصی بزنید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,422 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,086 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,794 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,925 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,831 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,108 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| تحلیل فیلم life of pi | Imam12 | 25 | 12,512 |
۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: 48784173278432198607.jpg]](http://myup.ir/images/48784173278432198607.jpg)
![[تصویر: 10087974803956032939.jpg]](http://myup.ir/images/10087974803956032939.jpg)
![[تصویر: 85646764381902836383.jpg]](http://myup.ir/images/85646764381902836383.jpg)
![[تصویر: 67746030738366407441.jpg]](http://myup.ir/images/67746030738366407441.jpg)