|
امام باقر سلام الله علیه : اگر من آن زمان (علائم حتمی ظهور)
|
|
۲۲:۱۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پنج شنبه ششم فروردین 1393 خطاب به همه مدعیان دروغین و پیروانشان (چه عامدا چه جاهلا ) : به خصوص سایت انصار یمانی دروغی http://www.almahdyeen1.com و قل جاء الحق و زهق الباطل http://ashab313mahdi.blogfa.com امام باقر سلام الله علیه : اگر من آن زمان (علائم حتمی ظهور) را درک کنم جان خویش را برای یاری صاحب این امر حضرت مهدی عج باقی میگذارم ![]() پس فقط هنگامی که مردی از آل محمد و علی با 313 نفر با پرچم رسول الله خروج کند( به یاری او برو ) امام صادق علیه السلام : به ناچار سفیانی خروج میکند و این خروج در ماه رجب خواهد بود مرد ی پرسید هنگامیکه او خروج کرد ما چه باید بکنیم ؟ حضرت فرمود در آن زمان به سوی ما بیائید (نه به سوی یمانی) بحارالانوار ج 52 ص 249 و الغیبه النعمانی ص 162 امام صادق علیه السلام : (شیعه ) از جایت تکان نخور تا سفیانی قیام کند و به زمین و خانه ات بچسب و گلیمی از گلیم های خانه ات باش تا زمانی که شب و روز آرام هستند تو هم آرام باش ولی زمانی که شنیدی یمانی قیام کرده به سوی ما بیا (نه به سوی یمانی) اگر چه با پای پیاده باشی بحارالانوار ج 52 ص 249 و 270 در این دو روایت فوق مشخص شد که هنگامی که سفیانی و یمانی قیام کردند به سوی ما یعنی به سوی حضرت مهدی عج بیایید حضرت نمی فرماید به سوی یمانی بروید امام باقر علیه السلام : السلفیانی و القائم فی سنتة واحده سفیانی و قائم در یک سال قیام میکنند بحارالانوار ج 52 ص 271 حضرت نمی فرمایند در یک سال و یک ماه و یک روز چون این تاریخ برای سفیانی و یمانی و خراسانی است در اینجا مشخص شد قائم حضرت مهدی عج است امام باقر علیه السلام : یخرج السفیانی یوم الجمعة سفیانی در روز جمعه خروج میکند بحارالانوار ج 52 ص 271 بنابر این روایات مشخص شد : سفیانی در روز جمعه از ماه رجب در سال ظهور قیام میکند امام باقر علیه السلام : یکون خروج السفیانی و الیمانی و الخراسانی فی یوم واحد من شهر رجب من تلک السنة خروج سفیانی و یمانی و خراسانی در روز واحد از ماه رجب و در یک سال اتفاق میافتد . الغیبة النعمانی ص 161 با توجه به مجموع روایات فوق قیام سفیانی و یمانی و خراسانی در روز جمعه از ماه رجب سال ظهور می باشد . امیرالمومنین علیه السلام : یخرج السفیانی فی عمق دمشق سفیانی از دل دمشق (سوریه) قیام میکند بحارالانوار ج 51 ص 305 امیرالمومنین علیه السلام : ینهض الیمانی لمحاربة السفیانی یمانی برای جنگ با سفیانی قیام میکند الغیبة النعمانی ص 236 امام صادق و امام باقر علیهم السلام : اذا رایتم الرایات السود من خراسان فاتوها ... الا انهم انصار المهدی ... فاذا رایتم السود تجی من قبل المشرق فاکرمو الفرس فان دولتنا فیهم و لافعونها الا ذالی صاحبکم قتلاهم شهداء اما انی لو ادرکت ذلک لابقیت نفسی لصاحب الامر هنگامی که دیدید پرچمهای سیاه از خراسان قیام میکنند به سوي آنها بشتابيد ... بدانيد که انها انصار مهدي هستند ... پس هنگاميکه ديديد پرچم هاي سياه از مشرق مي آيند فرس (فارس) را گرامي بداريد که دولت ما در آنهاست ... پرچم ها را به صاحبتان تحويل ميدهند کشته هايشان شهيد است اما اگر من آن زمان را درک ميکردم جانم را براي صاحب الامر باقي ميگذاشتم . الغيبة طوسي ص 262 و الغيبة النعماني ص 156 در مورد سيد يماني حضرت فرمودند به سوي ما بيائيد ( نه به سوي يماني اینجا فرمودند به سوی انها بشتابید یعنی این سید یمانی نیست بلکه سید خراسانی است در روایات ذیل هم مشخص خواهد شد که سید یمانی سید حسینی است و از نسل زید بن علی بن الحسین است ازسادات حسینی و سید خراسانی ( مشرقی ) هم از نسل امام حسین علیه اسلام است و از سادات حسینی است ) اینکه فرمودند فارس را گرامی بدارید و ... چون سید خراسانی و سید حسنی بعد از ماه رجب سال ظهور که قیام میکنند در ایران به هم ملحق شده ... تا چند ماه بعد که حضرت ظهور میکنند و اینها با حضرت بیعت میکنند اگر سید خراسانی توسط سپاهیان سفیانی و دیگر دشمنان شهید نشود اما در روایات داریم سید حسنی و سید یمانی با حضرت بیعت میکنند سید حسن یا سید حسین زیدی حسینی یمانی سیدی است از نسل زید بن علی بن الحسین بنابر این از سادات زیدی حسینی است . اثبات کذب ادعای یمانی فرزند امام زمان عج از سایت انصار یمانی دروغین هر کس برای خودش یک یمانی و خراسانی و ... میتراشد از خدا بترسید از عذاب جهنم بترسید و برای دنیای فانی بی ارزش آخرتتان را تباه نکنید ! امام صادق علیه السلام : خروج رجل من ولد عمی زید بالیمن خروج مردی از فرزندان عمویم زید در یمن (زید بن علی بن الحسین یعنی یمانی از سادات زیدی حسینی است ) یک روایت ندیدیم که یمانی فرزند امام زمان عج باشد و آن روایتی که میگوید یخرج قبل المهدی رجل من اهل بیته فی المشرق .... یوم الخلاص ص 745 و الملاحم الفتن ص 53 اولا فی المشرق یعنی سید خراسانی نه سید یمانی ثانیا از اهل بیت رسول الله و امام حسین علیه السلام منظور است خروج رجل من ولد الحسین بن علی من المشرق ثالثا در روایات داریم یمانی زنده می ماند و با حضرت مهدی عج بیعت میکند در حالی که این مشرقی در انتهای همین روایت هست که می میرد : یتوجه الی بیت المقدس فلا یبلغه حتی یموت به سوی بیت المقدس میرود که در انجا نرسیده مرگش فرا میرسد اما در مورد سید خراسانی در روایات داریم از امام باقر علیه السلام : سفیانیخروج می کند و سید خراسانی و یارانش با او درگیر و همگی کشته می شوند منتخب کفایة المهتدی، ص 4 - 3، ح 2 یوم الخلاص ص 737 و نو الابصار ص 172 و بشارة الاسلام ص 175 امام صادق و امام باقر علیهم السلام : یکون خروج سفیانی من الشام و خروج الیمانی من الیمن و اسمه حسین او حسن یوم الخلاص ص 737 و الزام الناصب ص 67 و الامام المهدی ص 277 و بشارة السلام ص 99 عُبَید بن زُرارَه می گوید: نزد امام صادق علیه السلام از سفیانی یاد شد، فرمود:چگونه او (سفیانی) خروج می کند، در حالی که هنوز خمار چشم یا نگاه کننده به پایین در صنعا خروج نکرده است بحار الأنوار، ج 52، ص 245 امام صادق علیه السلام می فرماید : خروج یمانی از یمن با پرچم های سفید
کشف الحق، ص 153 امام صادق علیه السلام در بیان نشانه های پیش از قیام قائم(علیه السلام)، می فرماید: خروج پرچمی از مشرق (سید خراسانی) و پرچمی از مغرب (سفیانی) و و خروج مردی از فرزندان عمویم زید (سید یمانی ) در یمن فلاح السائل، ص 9 - 308 امیر المومنین علیه السلام در این باره می فرماید: در این هنگام سواران یمانی و خراسانی روی می آورند در حالی که مانند دو اسب مسابقه بر یکدیگر پیشی می گیرند (برای مقابله با سفیانی) بحار الأنوار، ج 52، ص 274 يَخْرُجُ قَبْلَ السُّفْيَانِيِّ مِصْرِيٌّ وَ يَمَانِي بحارالانوار ج 52 ص 211 یک روایت در بحار داریم که خروج مصری و یمانی قبل از سفیانی اگر این نوع روایات صحیح باشد بنابر این 2 یمانی داریم این یمانی آن سید یمانی معروف نیست و این یمانی قیامش باطل است چرا که آن سید یمانی که روایاتی میگوید پرچمش حق است همزمان با سفیانی و خراسانی قیام میکند اما این یمانی که در این روایت ذکر شد همزمان با مصری قبل از سفیانی است و باطل است و روایتی ندیدیم که این یمانی هم بر حق است و بر عکس روایاتی داریم که حرکت ها و خروج ها و قیام های قبل از سفیانی همه باطل است (در مدت چند سال مانده به قیام سفیانی و سپس ظهور حضرت قیام ها و خروج های زیادی انجام گرفته و خواهد گرفت طبق روایات برای مثال : یخرج رجل من موالی اهل الکوفه فی ضعفا یخرج بقزوین رجل اسمه اسم نبی یخرج مصری و یمانی یخرج اصهب و ابقع یخرج عوف سلمی رجل اعرج من کندة من المغرب تتحرک حرب و قیس و ... ----------------------------------------------- پرچم هایی زیاد قبل از ظهور رایة من العرب رایة من البحرین من جزیره آرال من ارض فارس رایة من الشام رایة الحسینیه رایة امویه رایة قیسیة رایة دجالین و ... سيد ( زیدی ) حسینی خراساني (مشرقی) سيدي است از مشرق از خراسان که از چين قیام میکند اما اهل چین نیست چون اصلاتا قطعا از طرف پدر به اعراب میرسد زیرا از نسل اهل بیت است و از سادات است اما از طرف مادر معلوم نیست چینی است یا ایرانی یا عرب یا ... ولی اهل کجا بودن به پدر برمیگردد خروج رجل من ولد الحسین بن علی من المشرقخروج مردی از فرزندان امام حسین علیه السلام از مشرق (احتمال بسیار زیاد از زید بن علی بن الحسین ع از نسل زید پسر امام سجاد پسر امام حسین علیهم السلام) یوم الخلاص ص 757 امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: قیام کننده ای از ما در گیلان (سید حسنی)به پا می خیزد و مشرقی (سید خراسانی) او را، برای دورکردن پیروان عثمان (سفیانی)، یاری می کند إلزام الناصب، ج 2، ص 133 گیلان در ایران است و خود ایران در شرق عراق و عربستان است و وقتی میگوید مشرقی گیلانی را یاری میکند یعنی مشرقی ( سید خراسانی) از غرب ایران نیست بنابر این نه از عراق نه از عربستان نه از ایران بلکه از شرق ایران از شرق گیلانی می باشد ( چین از کشورهای شرق ایران است) و گرنه روایت میگفت از فارس است بلکه روایت رایم من الصین یعنی از چین قیام میکند ِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِمَا السَّلَام از امیر المومنین به امام حسین علیهم السلام : َ إِذَا قَامَ الْقَائِمُ بِخُرَاسَانَ وَ غَلَبَ عَلَى أَرْضِ كُوفَانَ وَ الْمُلْتَانِ وَ جَازَ جَزِيرَةَ بَنِي كَاوَانَ وَ قَامَ مِنَّا قَائِمٌ بِجِيلَانَ وَ أَجَابَتْهُ الْآبُرُ وَ الدَّيْلَم ..... ُ ثُمَّ يَقُومُ الْقَائِمُ الْمَأْمُولُ وَ الْإِمَامُ الْمَجْهُولُ لَهُ الشَّرَفُ وَ الْفَضْلُ وَ هُوَ مِنْ وُلْدِكَ يَا حُسَيْنُ هنگامی که قائم خراسان قیام کرد و غلبه کرد بر کوفان و ملتان و ... و هنگامی که قائم گیلان قیام کرد و ... سپس قائم ما اهل بیت قیام میکند امامی که آرزویش میکنند ...و او از فرزندان توست یا حسین بحارالأنوار 52 235 باب 25- علامات ظهوره مشرق در زبان روایات از ایران تا چین و هند گسترده است . محل ظهور و خروج او دقیقا کجاست؟ باید توجه داشت که هر چند واژۀ «مشرق» و «شرق»، نزد عربها و در احادیث اسلامی، تمام سرزمینهایی که در شرق منطقۀ حجاز، عراق و شام قرار گرفته اند، از ایران تا چین، را در بر می گیرد، در برخی روایات مرتبط با ظهور امام مهدی(علیه السلام)، مراد از این دو لفظ، کشور ایران و در بعضی دیگر، شامل کشور چین و سرزمین خراسان بزرگ است که امروزه کشورهای ایران، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان بخشهایی از آن را در خاک خود دارند و تا مرزهای غربی چین و هند امتداد می یابد. امام باقر(علیه السلام) می فرمایند: کانّي بقوم قد خرجوا من اقصي بلاد المشرق من بلدة يقال لها شيلا يطلبون حقّهم من اهل الصين فلايعطون ثم يطلبونه فلا يعطون فاذا رأوا ذلک وضعوا سيوفهم علي عواتقهم فقاتلوهم فرضوا باعطاء ما سئلوه فلم بقبلو و قتلوا منهم خلقاً کثيراً ثم يسخرون بلاد الترک و الهند کلها و يتوجّهون الي خراسان و يطلبونها من اهلها فلا يعطون فيأخذونها قهراً و يريدون ان لا يدفعون الملک الا الي صاحبکم فاذا خرج السفياني فجاهدوه و قتلوا جميعاً و رجعوا الي الدنيا بدعاء صاحبکم مع الذين قتلوهم وانتقموا منهم و تعيشوا في سلطانه الي آخر الدنيا گویا می بینم که از دورترین سرزمینهای مشرق از شهری که به آن شیلا (سیلا) گفته می شود، قومی خروج کرده اند و حقّ خود را از اهل چین می خواهند، امّا به آنان داده نمی شود؛ دگر باره آن را طلب می کنند ... و به سوی خراسان می آیند و تسلیم آنجا را از مردم آن سامان می خواهند، امّا به مقصود نمی رسند. در نتیجه، خراسان را به زور می گیرند و چیزی جز دادن حکومت به صاحب شما (امام مهدی علیه السلام) نمی خواهند. منتخب کفایة المهتدی، ص 4 - 3، ح 2. إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب -ج ٢ امیرالمومنین علیه السلام نیز فرموده اند : فاذا قام القائم بخراسان الذي أتي من الصين و الملتان وجه السفياني الجنود اليه، فلم يغلبوا عليه، ثم يقوم منا قائم بجيلان، يعينه المشرقي في دفع شيعة عثمان و يجيبه الآبر و الديلم پس هنگامی که قائم خراسان قیام کرد کسی که از چین و ملتان آمده است سفیانی لشکرهایش را به سوی او می فرستد .... اینجا هم میگوید المشرقی یعنی قام القائم بخراسان الذي أتي من الصين همان سید خراسانی است که با قائم گیلان به هم کمک میکنند برای دفع سفیانی إلزام الناصب، ج 2، ص 133 در بحارالأنوار 52 235 باب 25- هم داریم َ إِذَا قَامَ الْقَائِمُ بِخُرَاسَانَ وَ غَلَبَ عَلَى أَرْضِ كُوفَانَ وَ الْمُلْتَانِ وَ جَازَ جَزِيرَةَ بَنِي كَاوَانَ وَ قَامَ مِنَّا قَائِمٌ بِجِيلَان یهودی ها این روایت را کوتاه کرده اند و قسمتهایی را از جمله من الصین را از کتابهای قدیمی حذف کرده اند در نتیجه در کتب جدیدتر و چاپ های جدید یوم الخلاص و غیبت نعمانی و بحار الانوار و ... شاید کامل خیلی از روایات از جمله این روایت موجود نباشد اما الحمد الله نور اهل بیت یعنی نور خدا خاموش شدنی نیست و در کتب دیگری موجود است . مؤلّف «البدء و التاریخ»، ضمن بیان روایتی از ابن عبّاس، در بارۀ صاحبان پرچمهای سیاه در مشرق، از برخی صاحب نظران چنین نقل کرده است: بی گمان، نقطۀ آغاز حرکت آنها (پرچمهای سیاه) از کشور چین
و ناحیه ای که به آن ختن گفته می شود، خواهد بود در آنجا گروهی از فرزندان فاطمه(علیها السلام) از نسل حسین بن علی هستند إلزام الناصب، ج 2، ص 133 ختن شهر و منطقه ای در بلاد ترکستان چین و نزدیک مرزهای جامو و کشمیر است. ختن امروزه در استان سین کیانگ در غرب چین قرار دارد که بیشترین جمعیّت آن را مسلمانان ترک تبار تشکیل می دهند. البدء و التاریخ، ج 2، ص 175، جابر از امام باقر علیه السلام نقل کرده است: حرکت می کند هاشمی (سید حسنی از ایران یا سید خراسانی از چین) در مسیر ری (برای مقابله با سفیانی و دیگر دشمنان) الفتن، ص 218 سید زیدی حسنی گیلانی سید خراسانی که شروع قیامش را از شرق آغاز کرده به ايران مي رسد و با سيد حسني که در ايران از گيلان قيام کرده يکي ميشوند در مقابله با سفياني و همچنين مقابله با ديگر دشمنان اهل بيت امیرالمومنین علیه السلام : یقوم واحد هاشمی بجیلان قیام میکند یک سید هاشمی از گیلان الزام الناصب ص 188 و یوم الخلاص ص 743 امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: قیام کننده ای از ما در گیلان (سید حسنی)به پا می خیزد و مشرقی (سید خراسانی) او را، برای دورکردن پیروان عثمان (سفیانی)، یاری می کند إلزام الناصب، ج 2، ص 133 امام صادق(علیه السلام) فرمود: يَخْرُجُ الْحَسَنيُّ الْفَتَى الْصَبِيحُ الَّذِي نَحْوَ الدَّيْلَمِ يَصِيحُ بِصَوْتٍ لَهُ فَصِيحٍ يَا آلَ أَحْمَدَ أَجِيبُوا الْمَلْهُوفَ وَ الْمُنَادِيَ مِنْ حَوْلِ الضَّرِيحِ فَتُجِيبُهُ كُنُوزُ اللَّهِ بِالطَّالَقَانِ كُنُوز خروج می کند حسنی جوان زیبارویی که از خطّۀ دیلم (منطقه ای کوهستانی در شرق استان گیلان ) است؛ با صدایی شیوا بانگ می زند ای آل احمد (سادات و شیعیان اهل بیت) پاسخ دهید ستمدیدۀ دادخواه و ندا دهندۀ از کنار ضریح را پس پاسخ می دهند به او گنجهای خدا در طالقان بحار الأنوار، ج 53، ص 15، ب 28 در خطبۀ «ملاحم» از امیرالمومنین علیه السلام که پس از جنگ جَمَل در شهر بصره ایراد شده، آمده است: يَخْرُجُ الْحَسَنيُّ صَاحِبُ طَبَرِسْتَانَ مَعَ جَمٍّ كَثِيرٍ مِنْ خَيْلِهِ وَ رَجِلِهِ حَتَّى يَأْتِيَ نَيْسَابُورَ ... خروج میکند حسنی صاحب طبرستان (خطه شمال مرز کوهستانی گیلان مازندران) با گروه انبوهی از سواره ها و پیاده هایش، تا آنکه به نیشابور می آید و ... بحار الأنوار، ج 57، ص 215، امیرالمومنین علیه السلام در فرازی دیگر از خطبۀ «ملاحم» چنین می فرماید: ثُمَّ يَأْتِي أَصْبَهَانَ ... سپس سید حسنی به اصفهان میرسد و ... بحار الأنوار، ج 57، ص 215، ب 36، ح 36 امیرالمومنین علیه السلام در انتهای این حدیث : ثُمَّ إِلَى قُمَّ فَيَقَعُ بَيْنَهُ وَ بَيْنِ أَهْلِ قُمَّ وَقْعَةٌ عَظِيمَةٌ يُقْتَلُ فِيهَا خَلْقٌ كَثِيرٌ فَيَنْهَزِمُ أَهْلُ قُم ... سپس سید حسنی به سوی قم می آید پس میان او و اهل قم نبردی بزرگ درمی گیرد که در آن، مردم زیادی کشته می شوند و ... بحار الأنوار، ج 57، ص 215، ب 36، ح 36 .... تا ظهور حضرت و بیعت سید حسنی و یارانش با حضرت مهدی عج که همه بیعت میکنند الا ... حضرت در ادامه حدیث میفرمایند : أَرْبَعِينَ أَلْفاً أَصْحَابُ الْمَصَاحِفِ الْمَعْرُوفُونَ بِالزِّيدِيَّةِ فَإِنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا هَذَا إِلَّا سِحْرٌ عَظِيمٌ چهل هزار نفر از اصحاب سید حسنی که از زیدیه هستند و ... ( احتمالا شیعیان 12 امامی هستند که عقایدشان مثل شیعیان زیدی است که با امام زمان عج بیعت نمیکنند ) ثُمَّ مَا ذَا يَصْنَعُ الْمَهْدِيُّ قَالَ يَثُورُ سَرَايَا عَلَى السُّفْيَانِيِّ إِلَى دِمَشْقَ فَيَأْخُذُونَهُ وَ يَذْبَحُونَهُ عَلَى الصَّخْرَةِ سپس سفیانی توسط حضرت مهدی عج و یارانش کشته میشود و ... حضرت حکومت حق و عدل الهی را تشکیل میدهند تا .... ثُمَّ يَظْهَرُ الْحُسَيْنُ ع فِي اثْنَيْ عَشَرَ أَلْفَ صِدِّيقٍ وَ اثْنَيْنِ وَ سَبْعِينَ رَجُلًا أَصْحَابِهِ يَوْمَ كَرْبَلَاء سپس امام حسین علیه اسلام و یارانش رجعت میکنند و ظاهر مشوند و ... ثُمَّ يَخْرُجُ الصِّدِّيقُ الْأَكْبَرُ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ ع سپس امیرالمومنین علیه اسلام رجعت میکنند و ... ثُمَّ يَخْرُجُ السَّيِّدُ الْأَكْبَرُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ ص فِي أَنْصَارِه سپس رسول خدا ص ویارانش رجعت میکنند و ... بحارالأنوار 53 15 باب 28 در حدیث فوق نیز مانند بسیاری از احادیث صحیح دیگر ثابت میشود که بعد از امام زمان عج ، امام حسین علیه السلام و بعد امیرالمومنین و رسول الله صلوات الله علیهما و آلهما و دیگر اهل بیت از امامان 12 گانه حکومت الهی را تا قیامت بر پا میدارند و امام زمان و امامان رجعت کننده بعد از ایشان نیز به شهادت نخواهند رسید . --------------------------------------------- اما نکته بسيار مهم اين است که با اينکه حضرت ميفرمايند به سوي آنها بشتابيد و انها را ياري کنيد که کشته هايشان شهيد است اما در انتها ميفرمايند اگر من آن زمان (قيام يماني و خراساني و حسني و سفياني و ... ) را درک ميکردم جانم را براي صاحب الامر باقي ميگذاشتم اين سري است از اسرار الهي : شيعيان 12 امامي و خالص و خاص چه ميکنند جز متابعت از امام و شيعه يعني پيرو ، قدم جا پاي امام گذاشتن ، ناسخ و منسوخ را فهميدن ياري يماني و خراساني و حسني با ارزش تر است يا ياري حجت خدا امام زمان عج !؟ گيريم براي هر 4 شخص از سوي اهل بيت امر به ياري شده باشد ! ياري يماني !؟ ياري حسني !؟ ياري خراساني !؟ ياري مولا صاحب الزمان عج !؟ هر کس خودش انتخاب کند لا اکراه في الدين قد تبين الرشد من الغي ... احاديث را رد نبايد کرد مگر خلاف قرآن يا سنت باشد اما يک نکته عجيب است هم امر به ياري خراساني هم يماني هم حضرت ، قابل تامل است ! اما طبق روايات فوق و روايات ديگري نکته ضروري و واجب اين است که قبل از قيام سفياني در روز جمعه ماه رجب سال ظهور همه شيعيان از جمله يماني و خراساني و حسنی و يارانشان از سوي اهل بيت امر به سکوت و تقيه و خانه نشيني و عدم قيام و خروج و ظهور و حفظ جان و ... شده اند بنابر اين هر کس قبل از اين وقت حرکتي بر خلاف امر اهل بيت کند باطل و کذاب و جاهل و ... است . پس همانطور که هم اينک يماني و خراساني و حسني سکوت کرده اند و نشسته اند و آرامند تا قيام سفياني شما نيز بنشينيد و آرام باشيد زمانی که سفیانی قیام کرد خراسانی و یارانش حسنی و یارانش یمانی و یارانش خروج میکنند اما ما خواص شیعه ( مثل امام باقر علیه السلام ) و مثل خود مولا صاحب الزمان عج می نشینیم تا قیام حضرت و آن ندای ملکوتی ان شاء الله و لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم و صلی الله علی محمد و اله طاهرین و عجل فرجهم و لعن و اهلک اعدائهم بعدد ما احاط به علمک و لعن الجبت و الطاغوت و النعثل برحمتک یا ارحم الراحمین عَنْ جَابِرٍ الْجُعْفِيِّ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ الْزَمِ الْأَرْضَ وَ لَا تُحَرِّكْ يَداً وَ لَا رِجْلًا ابدا حَتَّى تَرَى عَلَامَاتٍ أَذْكُرُهَا لَک ... امام باقر علیه السلام : ملازم زمین باش و هرگز حرکت مده زبان و دستت را (خروج نکن با خروج کنندگان) تا ببینی علامتهایی را که برای تو ذکر میکنم (بعد حضرت علامت های ظهور را یکی پس از دیگری ذکر میفرمایند تا خروج حضرت مهدی عج ) بحارالانوار ج 52 ص224 و این حدیث طولانی ادامه پیدا میکند تا ... وَ إِيَّاكَ وَ شُذَّاذاً مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ ص فَإِنَّ لِآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ رَايَةً وَ لِغَيْرِهِمْ رَايَاتٍ فَالْزَمِ الْأَرْضَ وَ لَا تَتَبَّعْ مِنْهُمْ رَجُلًا أَبَداً حَتَّى تَرَى رَجُلًا مِنْ وُلْدِ الْحُسَيْنِ مَعَهُ عَهْدُ نَبِيِّ اللَّهِ وَ رَايَتُهُ وَ سِلَاحُهُ فَإِنَّ عَهْدَ نَبِيِّ اللَّهِ صَارَ عِنْدَ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ثُمَّ صَارَ عِنْدَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ وَ يَفْعَلُ اللَّهُ ما يَشاءُ فَالْزَمْ هَؤُلَاءِ أَبَداً وَ إِيَّاكَ وَ مَنْ ذَكَرْتُ لَكَ فَإِذَا خَرَجَ رَجُلٌ مِنْهُمْ مَعَهُ ثَلَاثُ مِائَةٍ وَ بِضْعَةَ عَشَرَ رَجُلًا وَ مَعَهُ رَايَةُ رَسُولِ اللَّهِ ص (اینجا دگر حضرت از یاری همه پرچم ها نهی میکنند ) و بر حذر باشید از شذاذ آل محمد سادات آل محمد ( که ادعا میکنند و قیام میکنند و ... ) پس همانا برای ال محمد و امیرالمومنین علی علیهم السلام پرچمی است و برای غیر ایشان پرچم هایی دگر پس ملازم زمین باش و بر زمین بچسب و هرگز تبعیت نکن از هیچ کدام از این پرچم ها تا اینکه ببینی مردی از فرزندان امام حسین علیه السلام را که با او عهد نبی الله و پرچم و سلاحش است و این عهد و پرچم و سلاح نزد علی بن الحسین امام سجاد بود و پس از او نزد من محمد بن علی امام باقر و بعد ... تا امام حسن عسکری علیهم السلام پس ملازم اینان باش و بر حذر باش از کسانی که ذکر کردم برای تو (با خروج کنندگان چه از ال محمد و چه غیر ال محمد خروج نکن و از انها تبعیت نکن) تا ...فَإِذَا خَرَجَ رَجُلٌ مِنْهُمْ مَعَهُ ثَلَاثُ مِائَةٍ وَ بِضْعَةَ عَشَرَ رَجُلًا وَ مَعَهُ رَايَةُ رَسُولِ اللَّهِ ص پس فقط هنگامی که مردی از آل محمد و علی با 313 نفر با پرچم رسول الله خروج کند( به یاری او برو ) (و ای یمانی دروغین احمد الحسن آگاه باش که این شخص کسی نیست جز امام زمان مولا صاحب الزمان حضرت بقیة الله سلام الله علیه و بدان امر اهل بیت از خورشید تابان روشن تر است) در انتها امام باقر علیه السلام میفرمایند : وَ يَخْرُجُ كُلُّ نَاسٍ إِلَى رَايَتِهِم خروج میکنند مردم به سوی پرچمهایشان (یعنی هر کس میرود سمت پرچمی که مستحق آن است خلایق هر چه لایق) خود امام زمان عج هم در نامه به ابراهیم بن مهزیار فرمودند :یا ابا اسحاق اذا بدت لک امارات الظهور و التمکین فلا تبطی باخوانک عنا و باهل المسارعة الی منار الیقین و ضیاء مصابیح الدین هنگامی که نشانه های ظهور را دیدی با برادران دینی ات سریعا به سوی من مشعل یقین و نور چراغ دین بیائید بحارالانوار ج 52 ص 35 والسلام علی من اتبع الهدی |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برداشت ما از این دو نوع روایات مورد نظر که در ظاهر مختلفند این است که همه پرچم ها باطلند الا 3 پرچم که در سال ظهور به اهتزاز در می آیند و در این اختلافی نیست نظر ما بر این است که شیعیان 12 امامی را از مقابله و جنگ با این 3 پرچم نهی کرده اند و خواص شیعه 12 امامی را فقط به پیوستن به پرچم حضرت مهدی عج هدایت کرده اند و یاری کنندگان شیعیان زیدی مسلک اند همان طور که در زمان اهل بیت قیام زید بن علی السجاد ع و قیام زید بن موسی الکاظم ع و ... یاران امام سجاد و امام باقر و امام صادق و امام کاظم و امام رضا علیهم السلام (مثل ابوحمزه ثمالی و ابو خالد کابلی و جابر جعفی و جابر بن عبدالله و زراره و ابا بصیر و ... ) در این قیام ها مثل امام زمان خودشان نشستند و قیام نکردند و شیعیان زیدی مسلک از یاران این قیام کننده ها بودند (این نکات و این علوم انوار الهی است لذت ببرند شیعیان ...
والسلام علی من اتبع الهدی
العلم نور یقذفه الله فی قلب من یشاء ) |
|||
|
۱۸:۴۷, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
هر 2 سید اهل ایران هستن نه چین چین! ![]() اتفاقا یکیشون الان هست اون یکی هم به زودی میاد مخالفان جمهوری اسلامی و امام خمینی (رحمة الله علیه) و امام خامنه ای (حفظه الله) به خروج از چین معتقدن واضحه که اهل ایران هستن خراسان هم کاملا واضحه و نیاز به تفسیر نداره اصلا این افرادی که در ظهور نقش دارن باید افراد مشهوری باشن تا همه اونها رو بشناسن اگر هیچ کس نشناسه که باهاشون نمیره شما حاضری جونتو بزاری کف دست آدمی که نمیشناسی ![]() بیشتر یاران اهل بیت (علیه السلام) در ایران هستن و عزاداری سید شهدا(علیه السلام) هم در ایران مرسومه در کشورهای اطراف ایران هم همچین خبرایی نیست یه سئوال بزرگ: اگر نشه این اشخاص رو تشخیص داد و یقین حاصل کرد چطور میشه ازشون پیروی کرد و اگر نشه تشخیص داد پس اهل بیت(علیه السلام) کار بیهوده ای کردن در صورتی که اهل بیت (علیه السلام) کار بیهوده نمیکنن پس معلوم میشه باید اشخاصه مهم و مشهوری در بین شیعیان باشن ![]() |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۴۷ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۷)masoudmoosavy نوشته است: سلام سلام برادر نه اینگونه نیست که هر کس چیزیب گوید مخالف باشد روایات اهل بیت میگوید سید یمانی از یمن روایات اهل بیت میگوید سید حسنی از ایران روایات اهل بیت میگوید سید خراسانی از چین (اما شاید اصلیت عرب یا ایرانی باشه چون سید است و اصلش به اهل بیت بر میگردد) روایات اهل بیت میگوید سفیانی از شام است اتفاقا هم سید یمانی الان قدرت مند است و هم سید خراسانی در چین قدرتمند است و یاران زیادی دارد و .... فقط سید حسنی از ایران معلوم نیست فعلا ... حال شما اگر یک روایت اوردید که سید خراسانی از ایران است ما میپذیریم و اتفاقا خوشحال تر میشویم (در حالی که در روایات فقط اسم مشرق و خراسان برده شده که چون روایاتی داریم که از چین است مشخص میشود منظور از خراسان و مشرق این قسمت از مشرق و خراسان بوده استامام باقر(علیه السلام) می فرمایند: روایات اهل بیت میگوید سید خراسانی و سید یمانی همزمان در روز جمعه ماه رجب سال ظهور با سفیانی و علیه سفیانی قیام میکنند و ... و اما اون یکی که فرمودید به زودی می اید درست فرمودید سید حسنی است که بعد از ماه رجب شاید شعبان یا رمضان قیام میکند چون اون وقت همه جا جنگ و درگیری و ... است و وقتی ایشان هم با اتحاد خراسانی قیام میکند بر علیه سفیانی یارانی به گردش میروند البته مه الان هم احتمال دارد یارانی مخفی داشته باشد و ... اینها طبق روایات اهل بیت است : http://ashab313mahdi.blogfa.com |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول از همه اینو بگم تا بعد سید خراسانی چینی یکی از خطرناک ترین ادعاهای فتنه گران مهدویت است که کمتر باهاش برخورد شده متن زیر یزمانی تو سایت وعده صادق بود بخوانید 1 – در بین کتب حدیث شیعی، احادیث متعددی وجود دارند که همه ی آن ها قابل اعتماد نیستند. در بین کتب حدیث شیعه، چهار کتاب الاستبصار، من لا یحضره الفقیه، تهذیب الاحکام، الکافی تنها کتبی هستند که نزدیک به تمامی احادیث آن ها اسناد صحیح و قوی دارند و به کتب اربعه معروفند. بقیه ی روایات و کتب روایی موجود، در صورتی سند صحیح دارند که سلسله رجال راوی آن ها، همگی موثق و مطمئن باشند. در غیر اینصورت این احادیث قابلیت اتکای قطعی و صد در صد ندارند و بسته به تواتر، دلالت، وجود احادیث مشابه و ... در طیفی بین ضعیف و قوی قرار می گیرند. بنابراین احادیثی که خارج از کتب مذکور باشند و یا سلسله ی رجال آن ها نامطمئن باشد، توانایی استناد قطعی را ندارند و همواره باید نسبت به صحت یا عدم صحت آنان احتیاط کرد. به همین دلیل است که این حقیر در مقالات خود همواره ذکر کرده ام که مطالب ذکر شده تنها یک احتمال است و هیچ موقع قطعی سخن نگفته ام. چرا که بسیاری از احادیث آخرالزمان قابلیت اتکای قطعی ندارند. 2 – در مورد سید خراسانی تنها دو روایت کاملاً قوی و مورد اعتماد وجود دارد که آن دو نیز به شرح زیر هستند: الف) روایت موثقه ی جابر: « سفیانی سپاهی به کوفه می فرستد که شمار آن ها هفتاد هزار نفر است. آن ها اهالی این شهر را به قتل می رسانند و به صلیب می کشند و برخی را به اسارت می گیرند، در حالی که آنان بر این حالند، پرچم های سیاه از جانب خراسان نزدیک می شوند. آن ها منازل و منزلگاه راه ها را شتابان در می نوردند، و تعدادی از یاران حضرت قائم با آن ها هستند، سپس مردی از موالی اهل کوفه در (ضعفاء) شورش می کند فرمانده سپاه سفیانی در منطقه ای میان حیره و کوفه او را بقه قتل می رسانند. » الغیبة، نعمانی، ص187؛ بحارالانوار ج52، ص238. ب) امام باقر(علیه السلام) فرمودند: « گویی قومی را میبینم که از مشرق خروج کردهاند، خواهان حق میشوند اما حق به آنها داده نمیشود. پس بار دیگر آنها خواهان حق میشوند اما به آنها داده نمیشود. هنگامی که آنها این را میبینند، شمشیرهایشان را بر دوش میگذارند و آنچه که خواستهاند به آنها داده میشود و آنها نمیپذیرند تا آنکه قیام میکنند و آن را فقط به صاحب شما میدهند. کشتهشدگان آنها، شهیداند، اما اگر من آن زمان را درک میکردم، خود را برای صاحب این امر نگه میداشتم.» الغیبة نعمانی، ص 182، بحار الانوار، ج 52، ص 243. بقیه ی روایات مربوط به پرچم های خراسان، سید خراسانی و قیام او اعتبار 100 درصد و قطعی ندارند. بنابراین احادیث فراوان پیرامون خراسانی وجود دارند که مطالب متناقض و نامناسبی در تعدادی از آن ها یافت می شود. در بین این احادیث غیر قطعی باید احادیث مذکور را با احادیث دیگری که در این زمینه وجود دارند مقایسه کرد و نقاط اشتراک را مورد تاکید قرار داد و از مطالب غیر منطقی و نامناسب پرهیز کرد. در هیچ یک از دو روایت صحیح فوق، سخن از چین، شیلا (منطقه ای در کره) و سین کیانگ! وجود ندارد. بنابراین پافشاری محقق مذکور در چینی بودن سید خراسانی بی مورد و بدون ادله ی کافی می باشد، آن هم در حالی که شواهد و قراین خلاف این مسئله را نشان می دهند. چرا که تلاش های عمده و درگیری های اصلی که در چین و توسط مسلمانان سین کیانگ به وجود آمده، به رهبری جریان های سکولار (نه مذهبی) بوده است و همین امر نیز موجب حمایت آمریکا از تحرکات گروه های سکولار ظاهراً مسلمان سین کیانگ چین و رهبر آنان خانم ربیعه قدیر بوده است. البته این نوشتار به معنای حمایت از دولت های بسیار سفاک چین و روسیه نیست. بلکه هدف از آن یادآوری این نکته است که مسلمانان سین کیانگ چین آن که عمده ی آنان را اهل سنت تشکیل می دهند و جریان های جدایی طلب آنان نیز سکولار هستند و مورد حمایت آمریکا می باشند، نخواهند توانست شخصیت بزرگی همچون سید خراسانی را پرورش بدهند. حمایت آمریکا از جریان های جدایی طلب سین کیانگ میزان صحت ادعای محقق نامبرده را در مورد خروج سید خراسانی از سین کیانگ مشخص می کند. سید خراسانی که احتمالاً به کمک آمریکایی ها و با پشتیبانی اهل سنت به روی کار می آید!!! 3 – محقق نامبرده در مقاله ای دیگر در وبلاگ خود اشاره کرده است که پادشاه فعلی 87 ساله ی عربستان « ملک عبدالله » را همان آخرین پادشاه حجاز می دانند. گرچه ما هم مثل ایشان احتمال زیادی برای این ادعا قایلیم، اما باید از ایشان بپرسیم که ما با این ادعا باید نشانه هایی از تشکیل دولت سید خراسانی را ببینیم، زیرا چیزی به پایان عمر عبدالله عربستان نمانده است، اما در همین حال، در سین کیانگ چین هیچ دولت مقتدر شیعی شکل نگرفته و نبض حرکت های استقلال طلبانه در دست اهل سنت آن جا، گروه های سکولار به رهبری ربیعه قدیر و دولت آمریکا می باشد. اما در خاورمیانه دو جمعیت شیعه ی اثنی عشری امتحان پس داده در ایران و لبنان وجود دارند که بینی استکبار را به خاک مالیده اند. بسیار عجیب است که محقق مذکور که ظهور را بسیار نزدیک می داند، به جای کنکاش در این جمعیت شیعیان در کشورهای ایران و لبنان، به فکر یافتن خراسانی و شعیب در چین و ماچین افتاده است؟!!! آن هم در حالی که هیچ روایت صحیح السندی در این رابطه نداریم و روایاتی که ایشان در وبلاگشان ذکر کرده همه ضعیف السند هستند!!! از این محقق باید بپرسیم که حال که ایشان سید خراسانی را یکی از اهالی سین کیانگ می دانند و عمده ی یاران ایشان را اهل سنت آن منطقه می دانند، آیا بهتر نبود که ایشان نیز از نظر اعتقادی به اهل سنت متمایل می شدند؟!!! حال که قرار است پرچم اهل سنت چین یکی از پرچم های هدایتگر باشد و پرچم هدایتگر دیگر را زیدیان یمن بلند کنند، چرا ایشان کماکان بر اثنی عشری بودن خود پایبندند؟!!! این چگونه تناقضی است؟!!! 4 – متاسفانه محقق مذکور در وبلاگ خود هر حدیثی را که می توانسته و با منظور وی موافق بوده است، ذکر نموده است، تا جایی که در یکی از احادیث، مطالب را از حسن بصری مورد لعن ائمه نقل نموده و برای ماستمالی کردن ماجرا از عبارت حسن بصری « معروف » استفاده نموده است! این توسل به احادیث افراد مورد لعن ائمه برای اثبات مدعا، شیوه ی ناپسند ونادرستی است. (امام علی (علیه السلام) درباره ی حسن بصری فرمود: و برادرت ابلیس بود، و تو را تصدیق کرد ... ) 5- محققین کارکشته ی متعددی بر روی روایات آخرالزمانی کار می کنند که تقریباً همگی آن ها بر انطباق قیام پرچم های خراسان بر ایرانی ها تاکید دارند. قطعاً این محققین احادیث متعدد را در این خصوص بررسی کرده و سپس نظر خود را اعلام کرده اند. این حرکت نامناسب محقق نامبرده که بر خلاف اجماع بقیه ی محققین نیز است، جای تامل دارد. 6 - در یکی از دو حدیث موثقی که در سطور بالا به آن ها اشاره شد، امام معصوم (علیه السلام) اشاره کرده اند که پرچم های سیاه خراسان زمینه ساز ظهورند. اگر نگاهی مجدد به احادیث کمتر موثق نیز پیرامون پرچم های سیاه بیندازیم، مطالب بیشتری روشن خواهند شد: حدیث زیر در منابع مختلف شیعه و اهل سنت آمده است، هر چند که سلسله ی رجال آن به اندازه ی دو حدیث قبلی محکم نیست: » پرچمهای سیاهی از خراسان برای نبرد بیرون میآید که هیچ چیز نمیتواند جلوی آنها را بگیرد تا اینکه در (ایلیاء) بیتالمقدس نصب میشود «. ملاحم و فتن ابن طاووس صص 43 و 58، سنن ترمذی ج 3 ص 362، مسند احمد حنبل و .... پرچم های سیاه ذکر شده قطعاً مربوط به قیام ابومسلم خراسانی و بنی عباس نیست، بلکه مربوط به قیام سپاه خراسان در آخرالزمان است. زیرا پرچم بنی عباس هدفشان دمشق بوده است نه بیت المقدس. از سوی دیگر، قرآن کریم در سوره ی اسراء وعده ی نابودی ستمکاران بنی اسراییل را به دست یاران حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در آخرالزمان داده است و روایات نیز تصریح کرده اند که نابود کنندگان بنی اسراییل در آخرالزمان ایرانیان (اهل قم) هستند: از امام محمّدباقر(علیه السلام) دربارة این قوم رزمنده و پیکارجو که بنیاسرائیل را سرکوب میکند، پرسیدند: امام فرمود: «به خدا قسم آنها اهل قم هستند.» امام صادق(علیه السلام) نیز فرمودند: «سوگند به خدا آنها اهل قم هستند.» بحار، ج 5، ص 16؛ ج 6، ص 216. بنابراین با یک تحلیل ساده می توان فهمید که پرچم های سیاه آخرالزمان که از خراسان به پا می خیزند و مقصد آن ها بیت المقدس است، همان یاران حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشند که به رهبری ایشان قدس را فتح می کنند و روایات نام دیگر این یاران را اهل قم می نامد. خوشبختانه برخلاف طالقان و خراسان که نویسنده ی مذکور تلاش کرد تا آن ها را بر طالقان افغانستان و خراسان ماوراء النهر و شرق چین منطبق کند، شهر قم مختص ایران است و نمی توان به هیچ وجه آن را به خارج از ایران چسباند! بنابراین با نگاه به احادیث فراوان مربوط به قم نیز می توان دریافت که مقصود از احادیث مربوط به پرچم های سیاه خراسان، قیام ایرانیان است نه چیز دیگر. بسیار جای تاسف است که نویسنده تلاش کرده تا با استفاده از احادیث ضعیف و آشفته، اهل قم را نیز زیر سوال ببرد، به نحوی که این اهالی باید توسط سید حسنی کشته شوند و برای تاکید بر این موضوع دست به دامان رویای صادقه نیز شده است!!! 7 – در مورد شعیب بن صالح، هیچ روایتی که سند قطعی و 100 درصد داشته باشد، در دسترس نیست، ولی تعداد زیادی از احادیث با درجه ی قوت سند بین ضعیف و قوی به وی اشاره می کنند که به همین دلیل می توان تا حدود زیادی به وجود این فرد در آخرالزمان معتقد بود، اما قطعیت وجود شعیب و تحرکات وی همانند خراسانی، یمانی و سفیانی نیست، چرا که سه شخصیت اخیر حداقل یک یا دو حدیث قطعاً صحیح دارند. به هر حال برخی از محققین مثل آقای کورانی نقشی قوی و موثر برای وی قایلند و برخی دیگر مثل محمد فقیه نقشی برای وی در احادیث قایل نیستند که این اختلاف نیز به همان دلیل عدم وجود سند قطعی درباره ی شعیب می باشد. این حقیر نیز معتقدم بنابر وجود احادیث متعدد و البته ذکر نام وی در کنار خراسانی، به احتمال بسیار زیاد این فرد در آخرالزمان نقش مهمی در تحرکات سپاه خیر باز ی خواهد کرد، اما این نقش همچون خراسانی قطعی نیست. در مورد شعیب باید گفت که برخلاف ادعای محقق مذکور، اکثر روایات او را اهل ری می دانند و تنها تعداد کمی از روایات او را اهل سمرقند می دانند، حال آن که محقق نامبرده در کتاب خود با اعتماد به نفس بسیار وی را سمرقندی نامیده است!!! اما سوای بحث روایات، متاسفانه نحوه ی نگارش مطالب توسط محقق مذکور، نشان از اوج بی بصیرتی وی و یا نشناختن وضعیت منطقه جهان دارد. زیرا او حتی نتوانسته وزنه و معادلات سیاسی بین المللی و نقش شیعیان ایران و لبنان را در این بین بشناسد. در حالی که مسلمانان سین کیانگ هنوز درباره ی اهل بیت (علیه السلام) شناخت مناسبی ندارند، محقق مذکور آن ها را برپا کننده ی یکی از مهمترین قیام های زمینه ساز ظهور می شمارد و از همه جالب تر این که ایران اسلامی را که هزاران شهید تقدیم اسلام کرده را رودرروی سید خراسانی یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار می دهد و شهر مقدس قم را که مطابق روایات، در زمان غیبت، تمام کننده ی حجت خدا بر مردم می گردد، به عنوان دشمن خراسانی معرفی می نماید!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خطاب به همه مدعیان دروغین و پیروانشان (چه عامدا چه جاهلا ) :
و قل جاء الحق و زهق الباطل امام باقر سلام الله علیه : اگر من آن زمان (علائم حتمی ظهور) را درک کنم جان خویش را برای یاری صاحب این امر حضرت مهدی عج باقی میگذارم امام باقر علیه السلام : پس فقط هنگامی که مردی از آل محمد و علی با 313 نفر با پرچم رسول الله خروج کند( به یاری او برو )... کسی که پرچم و سلاح رسول الله را داراست کسی است که با 313 نفر ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,731 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,791 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,655 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,326 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,878 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,324 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|

![[تصویر: ashab313mahdi.jpg]](http://www.blogfa.com/photo/a/ashab313mahdi.jpg)