|
دانلود مجموعه سخنرانی نقش یهود در تاریخ اسلام (مهدی طائب)
|
|
۱:۰۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لتجدن أشد الناس عداوة للذين آمنوا اليهود والذين أشركوا ![]() سلام دوستان مجموعه ذیل یکی از کاملترین دوره ها در مورد نقش یهود در تاریخ اسلام است شنیدن آن را اکیداً به همه شما توصیه میکنم این مجموعه بهترین کیفیت موجود در اینترنت است. 51 قسمت |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من تا 21 قسمت گوش دادم بسیار عالی بود تاریخ تحلیل از زمان آدم ابوالبشر شروع می شه فعلا من تا قسمت 21 گوش دادم همراهی ابوبکر با پیامبر در خروج از مکه و دلایل آن
حتما توصیه میشه که گوش کنید |
|||
|
|
۰:۰۴, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظر من این سخنرانی هنوز باید ادامه داشته باشه چون تا زمان عبدالملک مروان صحبت شد تا امام سجاد (علیه السلام) لطفا ببینید ادامه نداره اگر داره بگذارید و اگر نداره دیگر سخنرانی های آقای طائب را بگذارید
ممنون بسیار عالی بود تشکر |
|||
|
|
۰:۲۹, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۴)hamediran نوشته است: به نظر من این سخنرانی هنوز باید ادامه داشته باشه چون تا زمان عبدالملک مروان صحبت شد تا امام سجاد (علیه السلام) لطفا ببینید ادامه نداره اگر داره بگذارید و اگر نداره دیگر سخنرانی های آقای طائب را بگذارید این بنده خدایی که فایلا رو ازش گرفتم سالی یکبار در انظار عمومی ظاهر میشه شاید تا 10 سال آینده بتونم همزمان خودم و خودش و هاردامون رو یجا جمع کنم
|
|||
|
|
۸:۲۲, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حیف شد
بسیار عالی بود و جالب چیزهای جدیدی یاد گرفتم؟![]() ائمه چه بدبختی هایی را با مردم تحمل کردند از جمله با سازمان یهود در براه اندازی تغییر افکار عمومی ایجاد هجمه رسانه بر علیه ائمه
|
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۰ توسط hamediran.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
عنوان زمان
سندیّت مفاد تاریخ عاشورا 50:52 محاکمه سران فتنه 44:07 فتنه 88، بخش 1 43:41 فتنه 88، بخش 2 38:48 یهود 1:13:14 ضرورت دشمن شناسی در زمان غیبت قسمت اول .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۵۰*۷۲۰) (حجم کل: ۲۸۱ MB ) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ قسمت دوم .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۵۰*۷۲۰) (حجم کل: ۲۴۵ MB ) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ دشمن شناسی دینی قسمت اول .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۵۷۶*۷۲۰) (حجم کل: ۲۷۶ MB ) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ قسمت دوم .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۵۷۶*۷۲۰) (حجم کل: ۲۷۶ MB تاریخ ماندگاری لینک اصلی: نا محدود منبع: MobinMedia.ir |
|||
|
|
۵:۰۲, ۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۵:۰۶ توسط حسین طالقانی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
باسلام فقط اجرت با امام زمان که باعث این شدی که این سخنرانی به دست خیلی ها برسه ودشمن امام مون بشناسیم بشناسن..... پس تا ابدیت مرگ بر اسراعیل
تروخدا ادامه جلسات پیداکنید....تروخدا |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۹/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
حیف!!
خیلی جالب بود. بقیه اش رو از کجا میشه شنید؟ |
|||
|
۲۰:۲۱, ۹/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۷ ۱۸:۳۱)فنا نوشته است: حیف!! (۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: صفحه لینک تمام 51 قسمت یا http://www.zahra-media.ir/تاریخ-اسلام-اس...ب-51-جلسه/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندیشکده مطالعات یهود (یهود شناسی) | vahrakan | 20 | 9,009 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| عوامل دشمنی یهود با اسلام | ghoran | 5 | 2,748 |
۲۶/بهمن/۹۴ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: ghoran |
|
| وضیعیت یهود در آخرالزمان از دیدگاه اسلام؟ | HOS | 1 | 1,764 |
۲۹/دی/۹۲ ۱۹:۲۳ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| نفوذ یهود در اسلام(هسته ی پژوهشگران تالار) | EMPERATOR | 17 | 12,145 |
۱۵/اسفند/۹۱ ۱۴:۱۷ آخرین ارسال: laanbar1-2-3 |
|
| حاج آقا طائب و اردوگاه بنی اسرائیل | Amirsaeed | 1 | 2,611 |
۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸ آخرین ارسال: آقا رضا |
|

![[تصویر: TAEB.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118380492/TAEB.jpg)

بسیار عالی بود و جالب چیزهای جدیدی یاد گرفتم؟