|
مطمئنیم این مدل تبلیغ تاثیر داره؟؟!خداوکیلی؟!
|
|
۱:۴۰, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام راستش این چند روزیا یه کلیپی رو از یه جایی دانلود کردم دقیق هم یادم نیست کجا بود.... در مورد عفاف و حجاب متاسفانه بعد از دیدنش نمیدونستم بخندم یا گریه کنم! خداوکیلی این کلیپ رو ببینید و بفرمایید اگر من این کلیپ رو بدم یه خانم مثلا 20 تا 30 ساله که پوشش مناسبی نداره ببینه...پیش خودش چی میگه؟ خندش نمیگیره؟! راستشو بگم؟! من وقتی این کلیپ رو دیدم تا 10 دقیقه داشتم میخندیدم! و بعدش به سکوتی مرگبار فرو رفتم ! که آیا! خداوکیلی این تبلیغه؟؟!!! ایراد های کلیپ رو میگم بهتون بعدا فعلا میخوام نظر شما رو بدونم ببینید! برای اینکه دوست ندارم بیشتر از این سوژه خنده! بدیم دست دشمنان و معاندین حجاب...لینک کلیپ رو برمیدارم و از دوستان میخوام کلیپ مفید برای تبلیغ حجاب معرفی کنن و اما یه کلیپ دیگه ای که دیدم و واقعا لذت بردم از اینکه بدون اینکه یه کلمه داخل کلیپ حرف بزنه....خیلی قشنگ فلسفه آرایش رو میبره زیر سوال! احسنت ببینید http://www.aparat.com/v/Au4CZ |
|||
|
|
۲:۱۴, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
رضوانه جون مچکرم که نصفه شبی موجبات خنده و شادی و گریه ما رو فراهم کردی...
تقدیم به تو |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به قول بچه ها خز تر از این نمیشه تبلیغ حجاب کرد.
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درباره این هم نظر بدهید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27429.html
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی اینجوری برخورد کردن با افرادی که إن شاء الله هدف خیر دارند کار درستی نیست. فرد خواسته حجاب رو تبلیغ کنه اما راه کار رو بلد نبوده. بهتره به خاطر هدفش تشویقش کنیم و بعد راه کار رو یادش بدیم. اگر با هر نوپایی اینجوری برخورد بشه که بدتر کار خراب میشه و افراد رونده میشن! در پناه حق |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تو همون کلیپی که مسخرش میکنید این جمله قشنگ رو دیدم خیلی برام جالب بود
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا هرچند وقت یکبار به من یاد اوری کن که نامحـــــــــــــــــــــــــرم نا محـــــــــــــــــــــــــرم است چه در دنیای مــــــــــــــجازی ... چه در نیای حقیقــــــــــــــــی یادمان بیانداز فاطمه را که از نامحرم رو میپوشاند
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۴۹)عبدالرحمن نوشته است: درباره این هم نظر بدهیدقبلا دیده بودم چندان جالب نیست اونطوری که باید باشه یعنی کسی اینجا نیست که بتونه چند تا کلیپ جالب و مفهومی و مفید که کسالت آور و خنده دار نباشه! برای ترویج حجاب به من معرفی کنه ![]() واقعا نیست؟؟؟!! |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۳)رضوانه نوشته است: قبلا دیده بودم بسم الله الرحمن الرحیم سلام خودت اگه باشی چطوری تبلیغ میکنی واسه حجاب یاایده میدی؟ ![]() یاعلی.... |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ای بابا
چرا سوال آدمو با سوال جواب میدید؟؟؟!!! من گفتم کلیپ زیبا در رابطه با ترویج حجاب به من معرفی کنید چند تا (لازم دارم) خیلی خواسته زیادیه؟ !
|
|||
|
۱۴:۳۳, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خیلی هم بد نبود. ولی جای کار زیاد داره. |