کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظرتان درمورد کیفیت روز پاکتان چیست؟لطفا حداقل پس از 3جلسه اجرای طرح پاسخ دهید.
واقعا روز متفاوت و شیرینی برای خودم و کسانی که با من در ارتباطند، هست.حتما این طرح را ادامه میدهم.
برای من تفاوت چندانی با روزهای دیگر ندارد.تمایلی به ادامه طرح ندارم.

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا همه بخوانند: طرح "روز پاک"
۱۷:۱۰, ۱۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱:۴۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»

با عرض سلام و خداقوت خدمت شما دوستان گرامی،امیدوارم که زندگی شیرین و بانشاطی در زیر سایه رحمت الهی داشته باشید.و اما بعد:
ایده ای به نظر بنده رسیده که فکر می کنم اجرا کردنش بسیار مفید و در عین حال راحت هست:طرح روز پاک
این طرح بدین صورت هست که هر شخص ابتدا یکی از روز های هفته رو انتخاب می کنه و بعد در اون روز موظف میشه که از تمامی اخلاق های ناپسند و اعمال بد پرهیز کنه. به عبارت ساده تر:
دروغ
بداخلاقی
تنبلی
غیبت
ترش رویی
سخنان زشت
منت گذاری
اسراف
و ...
در این روز اکیدا ممنوع! خواهند بود.البته خدای ناکرده منظور بنده این نیست که روزهای دیگه این کارها رو انجام میدهیم و یا آزادیم که انجام دهیم،بلکه مقصودم این هست که در این روز مراقبت ها رو نه چند ده، بلکه چند صد برابر کنیم.

و در عوض:
نظم
احترام به دیگران مخصوصا والدین و بزرگ ترها
کمک به دیگران
خوش رویی
عمل به واجبات
خدمت به والدین و اعضای خانواده
محبت و مهربانی
صداقت
و ...
شدیدا و حتما باید رعایت شوند.

البته نیازی به سخت گیری بر خود، جهت خواندن فراوان دعا و قرآن و ... در این روز نیست، فقط کافی هست علاوه بر انجام واجبات، از اعمال و کردارهای ناپسند به شدت پرهیز کرده و برخی موارد رو هم کاملا رعایت کنیم.

لطفا دوستانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند، با یک صلوات بر محمد و آل محمد و درج روز مورد نظرشون در این تاپیک، اعلام آمادگی کنند.
درضمن مشتاقانه علاقمند شنیدن تجربیات عزیزان، پس از اجرا نمودن طرح هستیم.

حقیر به عنوان اولین نفر در این طرح ثبت نام می کنم.ان شاء الله که یاری خداوند شامل حال همه ما گردد.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم
روز پاک: شنبه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، میرزا احمد ، فدايي ولايت ، fiftynine ، Ali#59 ، السا ، m.hossein ، حضرت عشق ، مجنون الحسین ، fafa* ، Aryha ، عبداللهی ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، Bahar ، مجنون العباس ، Tolou ، ترنم ، neyestan23 ، عبدالرحیم ، حسن عزتي ، zahra11 ، soshiant ، mahyamatin ، mkashipazha

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
واقعا طرح خیلی خوبیه...فقط اگه روز پاکت بیفته روزایی که میخوای بیرون بری، کارت خیلی سخته...ادامه ش میدم...انشاا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، عبدالرحیم ، kh-MAHDI ، یاســین ، السا ، حسن عزتي ، Bahar ، zahra11
۰:۳۵, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بسیار طرح خوبیست ،یه توصیه بنظرم وقت بذارید و تاپیک های محبت خدا را مطالعه کنید

شاید بهتر کمکتان کند

نقل قول:برنامه عملي براي رسيدن به خدا

اين‌که انسان به‌گونه‌اي شود که صبح که از خواب بيدار مي‌شود فقط دنبال انجام کاري باشد که خدا دوست دارد، لياقت و همت بسياري مي‌خواهد که در امثال ما نيست. اما نبايد به کلي نااميد باشيم و خود را از اين لطف خدا محروم کنيم.

به نظر مي‌رسد انسان بايد برنامه بگذارد و از کارهاي ساده ‌شروع کند. مثلا بگويد من امروز اين مقدار از وقتم را براي خدا مي‌گذارم و در اين فرصت فقط رضاي او را مي‌طلبم. اين کار شدني است.

انسان مي‌‌تواند براي اين کار، ربع ساعت يا نيم ساعت وقت بگذارد و هنگامي‌که مسلط شد، کم‌کم آن را توسعه بدهد. در مرحله بعد خداوند به چنين کسي کمک مي‌کند و توفيق و توان او را براي انجام اين کار بيشتر مي‌‌کند.

مَنْ تَقَرَّبَ إِلَيَّ شِبْراً تَقَرَّبْتُ إِلَيْهِ ذِرَاعاً؛[9]
تو يک وجب جلو بيا! من يک ذراع مي‌آيم؛

حال از اين بگذريم که همان قدم اول نيز با عنايت خداست و «تا که از جانب معشوق نباشد کششي - کوشش عاشق بيچاره به جايي نرسد»؛ همان را هم او مي‌کشاند، اما به رويتان نمي‌آورد. انسان روزي يک ربع ساعت را فقط به فکر اين باشد که آن‌چه خدا دوست دارد، انجام دهد و هيچ چيز ديگر نيز نخواهد؛ البته اين کار نيز مراتب دارد.

التماس دعا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI ، مجید املشی ، یاســین ، السا ، حسن عزتي ، Bahar
۱۶:۵۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Bahar ، zahra11 ، السا ، عبدالرحیم ، kh-MAHDI ، حضرت عشق
۱۷:۲۹, ۲۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۳ ۶:۲۷)مجید املشی نوشته است:  وقتی عمل ارزشمندی رو به صورت گروهی پی میگیریم این یکپارچگی و انسجام راه رو سهل تر می کنه برای پیمودن
همونطور که عرض کرده بودم روز 5 شنبه رو برگزیدم.
اما 5 شنبه ی هفته ی پیش از قضا میشه گفت بدترین روز چند ماه گذشته بودم برام
عجیب بود!
اصلا تصور نمی کردم!
شاید چون قبلش پیش خودم گفتم طبیعتا اخر روز 5 شنبه رضایت نسبی دارم از خودم. یه پیش بینی کردم... . نمیدونم...!

به هر حال
مهم این هست که داریم خودمون رو تمرین میدیم که مسیر رو با دقت و حساسیت بیشتری طی کنیم
و چقدر خوبه که در این راه برای هم دعا کنیم.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، حسن عزتي ، zahra11 ، السا ، عبدالرحیم ، یاســین ، kh-MAHDI ، neyestan23 ، soshiant
۲۳:۲۶, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»

امروز اولین جلسه روز پاک من بود،البته هنوز تموم نشده و دارم لحظات پایانیش رو سپری می کنم.روز خیلی خوبی بود،اولای روز حس خاصی نداشتم،اما رفته رفته موقعیت های بیشتری پیش اومد که نیاز به مراقبت های بیشتر بود.الحمدولله که این روز موجب شد در برخی موارد برخوردهای بهتری ازخودم نشون بدم. در کل فکر کنم عملکردم بد نبود،ولی باید مراقبت و توجه بیشتری نسبت به اعمالم داشته باشم.

از شما برادران و خواهران عزیز هم درخواست می کنم در صورت تمایل تجربیات خودشون در این روز رو با ما به اشتراک بگذارند.

ان شاء الله که خداوند به حق 14 معصوم، یار و یاور همگی ما در طاعت و بندگیش باشه و از شر وسوسه های شیطان و هوای نفس مصون بداره.آمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، Bahar ، soshiant ، السا
۱۸:۳۶, ۲۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #26

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
حدود دو روز پیش بود که به سخنه ارزشمندی از مولا امیرالمؤمنین در نهج البلاغه برخوردم،که جداً برای خودم،تلنگری بود(ولی هنوز لیاقته روز و روزهای پاک داشتن را پیدا نکردم) و خیلی پر محتوا بود.
فکر کردم دیدم مناسبه که این سخن ارزشمند و گوهربار را در این تاپیک برای شماها هم بذارم بخونید.
بی ربط نیست.

مولا امیرالمؤمنین عليه السلام (در نكوهش خوهاى زشت و كردارهاى ناشايسته) فرموده است:

شگفت دارم براى مرد بخيل و زفتى كه مى شتابد بد به فقر و تنگدستى كه از آن گريزان است (زيرا از آنچه دارد سود نمى برد پس با تهى دستان يكسان است) و توانگرى را كه مى جويد از دست مى دهد (زيرا از مال و دارائيش بهره اى نمى برد) پس در دنيا مانند تنگدستان زندگى مى نمايد و در آخرت مانند توانگران به حسابش مى رسند (چون حساب اندوخته را بايد پس بدهد) و شگفت دارم براى گردنكشى كه ديروز نطفه بود و فردا مردار مى باشد (كه اگر خاك از روى جسدش بردارند مردم از گندش گريزانند) و شگفت دارم براى كسى كه در خدا دو دل باشد در حالى كه آفريده شده خدا را مى بيند (چون نمى شود بى آفريننده اى آفريده شده اى باشد) و شگفت دارم براى كسى كه مرگ را فراموش مى كند در حالى كه مى بيند كسى را كه مى ميرد، و شگفت دارم براى كسى كه زير بار پيدايش معاد و بازگشت در قيامت نمى رود و حال آنكه پيدايش از نطفه را مى بيند، و شگفت دارم براى كسى كه خانه نيستى را آباد مى كند (براى دنيا تلاش مى نمايد) و خانه هستى (آخرت) را رها مى سازد (در فكر آماده ساختن توشه اى براى آن نيست).

نهج البلاغه-حکمت121-ترجمه فیض الاسلام اصفهانی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI ، soshiant ، مجید املشی ، الهی313 ، السا
۱۸:۵۴, ۲۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۵ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم تعالی

سلام دوستان . طرح بسیار جالبی بود واسم

انشاء الله دوشنبه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یعنی به صورت علنی میخواییم بریم به جنگ شیطان و نفس ، شمشیر با شمشیر ، رو در رو ، از نظر من چیزی غیر از این نیست . خدایا خودت کمک کن .

یکی مرد جنگی به از صد هزار تن ، یا علی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، مجید املشی ، kh-MAHDI ، Bahar ، یاســین ، الهی313 ، السا
۲۳:۵۴, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام بزرگواران.فردا روزه پاک من است .دعا کنید سربلند بیرون بیام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI ، مجید املشی ، یاســین ، السا ، soshiant ، Bahar
۱۸:۲۸, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
دیگه آخرهای روزه پاکم است.تقریبا خوب بود ولی باید کم کم به جای بالاتر و آرمانی برسد.در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، kh-MAHDI ، Bahar ، یاســین ، مجید املشی ، soshiant
۱۸:۴۳, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
روز پاک من یکشنبه بود،
اما فرصت نکردم بنویسم ....
الان می نویسم Blush

نمی گم روز خیلی متفاوتی رو رقم زدم،
اما تا همین حد بنویسم ک

توی این روز، آدم داره لحظه ب لحظه خودش رو محاسبه می کنه
کاری ک باید هر کسی، هر شب، قبل از خوابش انجام بده، ما توی اون روز، لحظه ب لحظه انجام میدادیم ...

این ی جمله واسه شما، حس خوب اون روز مال من ...
من ک دوست دارم ادامه ش بدم، البته بکنم دو روز در هفته ...Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهی313 ، kh-MAHDI ، Bahar ، یاســین ، مجید املشی ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا