|
لطفا همه بخوانند: طرح "روز پاک"
|
|
۱۷:۱۰, ۱۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱:۴۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
با عرض سلام و خداقوت خدمت شما دوستان گرامی،امیدوارم که زندگی شیرین و بانشاطی در زیر سایه رحمت الهی داشته باشید.و اما بعد: ایده ای به نظر بنده رسیده که فکر می کنم اجرا کردنش بسیار مفید و در عین حال راحت هست:طرح روز پاک این طرح بدین صورت هست که هر شخص ابتدا یکی از روز های هفته رو انتخاب می کنه و بعد در اون روز موظف میشه که از تمامی اخلاق های ناپسند و اعمال بد پرهیز کنه. به عبارت ساده تر: دروغ بداخلاقی تنبلی غیبت ترش رویی سخنان زشت منت گذاری اسراف و ... در این روز اکیدا ممنوع! خواهند بود.البته خدای ناکرده منظور بنده این نیست که روزهای دیگه این کارها رو انجام میدهیم و یا آزادیم که انجام دهیم،بلکه مقصودم این هست که در این روز مراقبت ها رو نه چند ده، بلکه چند صد برابر کنیم. و در عوض: نظم احترام به دیگران مخصوصا والدین و بزرگ ترها کمک به دیگران خوش رویی عمل به واجبات خدمت به والدین و اعضای خانواده محبت و مهربانی صداقت و ... شدیدا و حتما باید رعایت شوند. البته نیازی به سخت گیری بر خود، جهت خواندن فراوان دعا و قرآن و ... در این روز نیست، فقط کافی هست علاوه بر انجام واجبات، از اعمال و کردارهای ناپسند به شدت پرهیز کرده و برخی موارد رو هم کاملا رعایت کنیم. لطفا دوستانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند، با یک صلوات بر محمد و آل محمد و درج روز مورد نظرشون در این تاپیک، اعلام آمادگی کنند. درضمن مشتاقانه علاقمند شنیدن تجربیات عزیزان، پس از اجرا نمودن طرح هستیم. حقیر به عنوان اولین نفر در این طرح ثبت نام می کنم.ان شاء الله که یاری خداوند شامل حال همه ما گردد. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم روز پاک: شنبه |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۰, ۳۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی؛
دیروز دومین جلسه از روز پاکم رو گذروندم،الحمدولله روز خوبی بود و فکر میکنم نسبت به روز اول پیشرفت هایی داشتم،اما همچنان نواقصی هست که باید تلاش کنم اونا رو رفع کنم. در کل باید بیشتر روی تقویت ارادم کار کنم. قَدْ أَفْلَحَ مَن زَكَّاهَا ﴿۹﴾ وَقَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا ﴿۱۰﴾ (قسم به اين آيات الهي) که هر کس نفس ناطقه خود را از گناه و بدکاري پاک و منزه سازد به يقين (در دو عالم) رستگار خواهد بود. ( 9 ) سوره شمس
و هر که او را (به کفر و گناه) پليد گرداند البته (در دو جهان) زيانکار خواهد گشت. ( 10 ) |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
حضرت علی(علیه السلام) ضمن حدیثی بیان فرمودند: «کسی که میان خود و خدا را اصلاح کند، خداوند میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد و کسی که امور آخرت را اصلاح نماید، خداوند امور دنیای او را اصلاح خواهد کرد و کسی که از درون جان واعظی دارد، خدا را بر او حافظی است.»
سيد رضي؛ نهج البلاغة، محمد دشتى، قم، مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امیرالمؤمنین، 1381، چاپ اول، حکمت 89، ص456.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |