کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اینترنت به ضرر ماست یا به نفع ما
ضرر
نفع

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش ها، محدودیت هاو فرصت ها در زمینه ی پهنای باند اینترنت
۱۲:۳۰, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ادبیات باند پهن در دنیا ۲۰ مگ است. در شبکه ملی اطلاعات برای ۶۰ درصد خانوارها حداقل پهنای باند ۲ مگ در نظر گرفته‌ایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.

نصرالله جهانگرد، با اشاره به اینترنت از نگاه زیرساختی، اظهار داشت: در ابتدای سال ۲۰۱۴، اینترنت جهان ۱۰۰ ترابیت سرعت دارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: ایران یک درصد از جمعیت جهان را داراست اما ظرفیت کل اینترنت کشور ۱۰۰ گیگ است که به عبارتی سهم هر نفر، یک کیلوییت می‌شود.

وی گفت: این در حالی است که در کشور ترکیه سهم هر نفر ۴۰ تا ۵۰ کیلوبیت و در کشور قطر سهم هر نفر ۱۰۰ کیلوبیت است.

جهانگرد تصریح کرد: با این وضعیت می‌خواهیم در منطقه دوم شویم!

رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: همچنین هم‌اکنون حجم اطلاعات جهان ۴ زتا ( ۱۰به توان ۲۱) بایت است؛ به همین تناسب باید استراتژی دولت، دسترسی راحت‌تر و ارزان‌تر به این ابزار باشد.

وی با اشاره به بررسی گزارش‌های بودجه کشور از سال ۷۰ تا ۸۲، گفت: حساب‌های ملی هزینه شده کشور نشان می‌دهد، هر یک تومان سرمایه‌گذاری در ICT، میزان ۱۵ برابر در ICT بازگشت داشته است.

جهانگرد تصریح کرد: هم‌اکنون تمام دنیا به دنبال Broad band (باند پهن) هستند. ادبیات باند پهن ۲۰ مگ است که ما در ایران روی باند پهن ۲ مگ صحبت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در ساختار شبکه ملی اطلاعات باید ۶۰ درصد خانوارها به پهنای باند بالا دسترسی داشته باشند که حداقل پهنای باند را ۲ مگ درنظر گرفته‌ایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.

وی تاکید کرد: حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در ۳ تا ۴ سال آینده در این حوزه نیاز است؛ باید ۸ ترابیت در اینترنت بین‌الملل و ۴۰ ترابیت در Back Bone (پشتیبان) داشته باشیم.

منبع خبر آنلاین
---------------
ولی انصافا این بهش میگن خوردن حق الناس!!!!
تو همین مازندارن چند ماه پیش که پهنای باند ایران 40 گیگابیت بود سرعت اینترنت مازندران بود 350کیلوبایت!!!!
الان به قول وزیر ارتباطات (وزیر شعار) اینترنت ایران شد 110 گیگابیت اما سرعت اینترنت مازندران شد 50 کیلوبایت!!!
خدایی اینا چطوری میخوای حق الناس رو پرداخت کنن!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، MohammadMeraj ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۱, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #71

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان آیا قبول دارید هر تکنولوژی قبل از اینکه فراگیر بشه باید فرهنگ استفاده ازش بیاد.... و این فرهنگ باید مطابق با ارزشهای اسلامی-ایرانی باشه
بحث مخالفت با تکنولوزی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۲:۵۳, ۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #72
آواتار
نقل قول:دوستان آیا قبول دارید هر تکنولوژی قبل از اینکه فراگیر بشه باید فرهنگ استفاده ازش بیاد.... و این فرهنگ باید مطابق با ارزشهای اسلامی-ایرانی باشه
خوب ما هم موافقیم
اما اینا دارن همین فرهنگ سازی رو بهانه می کنن
اگه قرار به فرهنگ سازی بود که سال 78 فرهنگ سازی رو شروع می کردن
تو کت ما نمی ره که بخوان فرهنگ سازی کنن
در مورد حجاب فرهنگ سازی اومدن فرهنگ سازی کردن چی شد؟
چقدر پیشرفت کردن؟
قبول کنید که ما تو کتمون نره این فرهنگ سازی
یقین داریم که این فرهنگ سازی هم ده سال ما رو از امکانات بهتر دور می کنه آخرش هم حتی همین فرهنگ سازی هم موفق واقع نمی شه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، السا
۱۳:۳۲, ۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #73

(۸/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۳)Bidel.s نوشته است:  خوب ما هم موافقیم
اما اینا دارن همین فرهنگ سازی رو بهانه می کنن
اگه قرار به فرهنگ سازی بود که سال 78 فرهنگ سازی رو شروع می کردن
تو کت ما نمی ره که بخوان فرهنگ سازی کنن
در مورد حجاب فرهنگ سازی اومدن فرهنگ سازی کردن چی شد؟
چقدر پیشرفت کردن؟
قبول کنید که ما تو کتمون نره این فرهنگ سازی
یقین داریم که این فرهنگ سازی هم ده سال ما رو از امکانات بهتر دور می کنه آخرش هم حتی همین فرهنگ سازی هم موفق واقع نمی شه.

درباره حجاب اگر فرهنگ سازی شده بود که اینطوری نمیشد

اینکه فرهنگ سازی آغاز نشده دلیل نمیشه که تکنولوژی رو همینجور روانه ی جامعه کنند.

دوتا گروه بودن یکیشون کف کوچه ها رو میکند و گروه بعدی پشت سرشون خاک میریخت پرش میکرد. بهشون میگن چیکار میکنید ، میگن ما سه نفر بودیم یکیمون میکند یکیمون لوله میذاشت یکیمون خاک میریخت حالا اونا که لوله میذاشتن نیومدن ما کار خودمون رو میکنیم.... این حرفی که شما میزنید مصداق کار همینهاست.
آقای مکارم و امثال ایشون حرفشون اینه که کارها باید به ترتیب انجام بشه ، لازمه ی آمدن تکنولوژی فرهنگ استفاده از اون هستش. کلی عرض میکنم ها ، نه فقط این مورد خاص
البته نگران نباشید معمولا مسئولین به حرف روحانیون و مراجع گوش نمیکنن...
۱۳:۵۶, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
نقل قول:آقای مکارم و امثال ایشون حرفشون اینه که کارها باید به ترتیب انجام بشه ، لازمه ی آمدن تکنولوژی فرهنگ استفاده از اون هستش. کلی عرض میکنم ها ، نه فقط این مورد خاص
مشکل اینجاست که اون لوله ها هم به هیچ دردی نمی خوره
لوله می گذارن اما این لوله ها دو روز بعد دوباره باید عوض بشن.
مصداقی که گفتین درست نبوده
چون خالی و پر کردن چاله سودمند نیست اما روانه کردن تکنولوژی روز(که گفتین مصداق همین مثالتون هست) سودمند هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
۱۵:۰۷, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #75

(۸/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۶)Bidel.s نوشته است:  مشکل اینجاست که اون لوله ها هم به هیچ دردی نمی خوره
لوله می گذارن اما این لوله ها دو روز بعد دوباره باید عوض بشن.
مصداقی که گفتین درست نبوده
چون خالی و پر کردن چاله سودمند نیست اما روانه کردن تکنولوژی روز(که گفتین مصداق همین مثالتون هست) سودمند هست.

منظوره از چاله بستر سازی فرهنگی بود

وقتی بستر سازی فرهنگی نشده باشه تکنولوژی عامل وارد شدن فرهنگ بیگانه میشه و سودمند نیست.
۱۵:۰۷, ۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #76
آواتار
نقل قول:آقای مکارم و امثال ایشون حرفشون اینه که کارها باید به ترتیب انجام بشه ، لازمه ی آمدن تکنولوژی فرهنگ استفاده از اون هستش. کلی عرض میکنم ها ، نه فقط این مورد خاص

نظر ایشون همینه یا شما اینطور تفسیر می کنین ؟

اگه نظرشون همینه، پس چرا کار فرهنگی ای صورت نمی گیره؟
فقط از دستمون میگیرنش ...

نقل قول:وقتی بستر سازی فرهنگی نشده باشه تکنولوژی عامل وارد شدن فرهنگ بیگانه میشه و سودمند نیست.

مسئولین ک کار فرهنگی نمی کنن، پس دور تا دور مملکت ی دیوار بکشیم ک هیچ تکنولوژی ای وارد نشه ؟
۱۶:۳۳, ۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #77
آواتار
نقل قول:منظوره از چاله بستر سازی فرهنگی بود

وقتی بستر سازی فرهنگی نشده باشه تکنولوژی عامل وارد شدن فرهنگ بیگانه میشه و سودمند نیست.
یه حرفی هست سر دلم مونده می ترسم غم باد بگیرم.
این ملت دو تا فرهنگ همیشه جلو چشمشون هست:
1- فرهنگ ایرانی(!)- اسلامی
2- فرهنگ غربی
این ملت خودشون عقل دارن که بفهمن کدومش بهتره
خودشون باید تجربه کنن که کدومشون بهتره
خودشون باید تعادل خودشون رو حفظ کنن
می یاد برخی حضرات رو می بینه و می گه این فرهنگ ایرانی اسلامی هست
می یاد مادر ترزا و کسانی مثل ادیسون و انیشتین رو می بینه و می گه اینم فرهنگ غربی
خودش دو دوتا چهارتا می کنه چرتکه اش می یافته رو یکی
دیگه چرتکه خودش رو ول نمی کنه بیاد چرتکه ما رو ببینه چند اومده
ببخشید! نمی خواستم کلیشه ای حرف بزنم اما دیگه اینجوری شد به بزرگی خودتون ببخشید.
بحث پیامبر رو هم نکشید وسط
اگه مردم امروز عقلشون کامل نبود پیامبر دیگری براشون فرستاده می شد.
فرهنگ سازی به معنی تحمیل فرهنگ نیست.
مردم این روزگار عقلشون می رسه وقتی جوامع رو بررسی می کنن می بینن تو یه جامعه همه اش دله دزدی و نفاق تو اون یکی آرامش و رفاه
عقل سلیم چی می گه؟
۱۷:۵۳, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #78
آواتار
میدونین بچه ها؟
بعضی از اظهار نظرها عین این قضیه میمونه که آدم بگه:
مردم خودشون عقل دارن و -معذرت میخوام - کثافت رو از پاکی تشخیص میدن...
وقتی مردم میبینن و میفهمن که اون جا کثافته و این جا تمیزی بهتر نیست آب فاضلاب ها هم بریزه توی همین جوب های شهر؟
آیا ما نباید مردم رو در انتخاب آزاد بگذاریم؟
اصلاً این کثافت ها گاهی به عنوان کود ازش استفاده میشه و گاهی هم مفیده...
بهتر نیست مردم خودشون تصمیم بگیرن؟
یعنی در نظر نمیگیرین که این آزادی آب فاضلاب توی محیط زندگیمون، بوی گند داره...
تبعات داره...

اگه طرف تا امروز با اینترنت فرقونی فیلم سوپر دانلود میکرد و یک شب تا صبح طول میکشید تا فیلم دانلود کنه، الآن ظرف 5 دقیقه فیلم رو دانلود میکنه و چون سرعت بالاست، با همین سرعت share اش هم میکنه...
تاااازه...
اگه لازم باشه و قاطی کنه، دوربین و موبایلش رو در میاره و از خودش فیلم میگیره و می اندازه تو اینترنت برای دسترسی راحت تر...
یعنی گندی که الآن با این سرعت کم وارد جامعه شده و اینقدر خانواده ها رو از هم پاشونده، با دست خودمون داریم سرعتش رو زیاد میکنیم...
دانشجو بودم که تلویزیون یه فیلمی گذاشت از سرگذشت یه پیرمرد روستایی توی آمریکا که از تکنولوژی توی مزرعه اش استفاده نمیکرد...
خبرنگاره رفته بود پیشش و اول خیلی داغون بود...
بعد کم کم با شیوه زندگیش حال کرد...
بعد که با پیرمرده خودمونی شد، فهمید سنش بالای صد و خرده ای ساله...
اتفاقاً اسم پیرمرده هم نوح بود...
مراجع ما یه لایف استایلی ارائه میدن که باعث طول عمر و سلامت جسم و روح میشه...
ماشاءالله خودشون همه یه پا نوحن...
اما لایف استایل غربی یه جوریه که طرف اگه به 60 رسید و مغزش کمی کار میکرد و بدنش فلج نشده بود، باید خدا رو شکر کنه...
مامان بزرگ من 80 سالشه، 80 درصد حرفاش بی ربطه...
اما مراجع ما توی 80 سالگی مغزشون مثل ساعت کار میکنه...
فکر کنین یکم:
قدیما همه شماره تلفن ها رو توی مغز خودمون سیو میکردیم...
از وقتی موبایل اومد، دیگه شماره خونه خودمون هم زورمون میاد حفظ کنیم...
فکر نمیکنین این به حافظه آسیب میزنه؟
و در نهایت این که ما نسل دایال آپی ها به همین ADSL هم راضی هستیم...
شما نسل ADSL ای ها هستین که اینترنت توربو جت میخواین...

به قول دکتر توی آژانس شیشه ای:
از ما گفتن و از شما هم طبق معمول نشنیدن...
والاBig Grin
۱۸:۰۵, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #79
آواتار
نقل قول:میدونین بچه ها؟
اگه طرف تا امروز با اینترنت فرقونی فیلم سوپر دانلود میکرد و یک شب تا صبح طول میکشید تا فیلم دانلود کنه، الآن ظرف 5 دقیقه فیلم رو دانلود میکنه و چون سرعت بالاست، با همین سرعت share اش هم میکنه...
تاااازه...
اگه لازم باشه و قاطی کنه، دوربین و موبایلش رو در میاره و از خودش فیلم میگیره و می اندازه تو اینترنت برای دسترسی راحت تر...
یعنی گندی که الآن با این سرعت کم وارد جامعه شده و اینقدر خانواده ها رو از هم پاشونده، با دست خودمون داریم سرعتش رو زیاد میکنیم...
من چرا باید به پای اون دیوونه بسوزم؟
فاضلاب رو مردم فهمیدن ضرر داره پای این تجربه هم خیلی ها تاوان دادن. چون عقل کامل داشتن. چرا نمی گذارید یه نسل(نسل ما هست) به پای تجربه فساد بسوزه و تجربه بگیره؟ عقل سالم تا وقتی که تجربه کنه یا عبرت بگیره قبول نمی کنه.
نقل قول:دانشجو بودم که تلویزیون یه فیلمی گذاشت از سرگذشت یه پیرمرد روستایی توی آمریکا که از تکنولوژی توی مزرعه اش استفاده نمیکرد...
خبرنگاره رفته بود پیشش و اول خیلی داغون بود...
بعد کم کم با شیوه زندگیش حال کرد...
بعد که با پیرمرده خودمونی شد، فهمید سنش بالای صد و خرده ای ساله...
اتفاقاً اسم پیرمرده هم نوح بود...
مراجع ما یه لایف استایلی ارائه میدن که باعث طول عمر و سلامت جسم و روح میشه...
ماشاءالله خودشون همه یه پا نوحن...
اما لایف استایل غربی یه جوریه که طرف اگه به 60 رسید و مغزش کمی کار میکرد و بدنش فلج نشده بود، باید خدا رو شکر کنه...
مامان بزرگ من 80 سالشه، 80 درصد حرفاش بی ربطه...
اما مراجع ما توی 80 سالگی مغزشون مثل ساعت کار میکنه...
فکر کنین یکم:
قدیما همه شماره تلفن ها رو توی مغز خودمون سیو میکردیم...
از وقتی موبایل اومد، دیگه شماره خونه خودمون هم زورمون میاد حفظ کنیم...
فکر نمیکنین این به حافظه آسیب میزنه؟
و در نهایت این که ما نسل دایال آپی ها به همین ADSL هم راضی هستیم...
شما نسل ADSL ای ها هستین که اینترنت توربو جت میخواین...

به قول دکتر توی آژانس شیشه ای:
از ما گفتن و از شما هم طبق معمول نشنیدن...
والا[تصویر: biggrin.png]
مشکل سر معیار های زندگی هست.
یه نفر بیست سال زندگی می کنه یه دنیا رو عوض می کنه. نمونه اش هم تو همین کشور هست.
یه نفر هست صد و بیست سال زندگی می کنه هیچ غلطی نمی کنه.
مهم نیست کیفیت زندگی چطوره و چقدر عمر می کنیم(معاد)
مهم اینه که تو همین مدت کم به شکلی زندگی کنیم که حداقل فایده رو داشته باشیم.
از همین الآن حدس می زنم اون پیرمرد یه یحودی بود. چون یحودی های اون شکلی زیاد هستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Yaser_h2011
۱۹:۴۱, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
نقل قول:

تاااازه...

چه فرقی کرد؟ الان دانلود میکنه، با سرعت بالا هم دانلود میکنه. میره با فلش شیر میده. الان با اینترنت شیر میده. حتی اگه اینترنتی هم نبود، باز وضع همین بود. مراجع بیان کاری کنن که جوان نره دنبال این کارا، والا من هر چی ملا تو تلویزیون دیدم یا داشت از 1000 سال پیش حرف میزد یا از آمریکا یا از وهابیت. نمیگم بده و نگن. ولی جوون ها هم یه قشری از این جامعه اند. چرا نباید معایب به قول شما فیلم سوپر رو بهشون بگیم تا خودشون نرن دنبالشون . تو مدرسه خیلی ها به من سیگار میگفتن بیا بکش ولی میگفتم ضرر داره و عمر و کوتاه میکنه و ....
یکی بیاد به من بگه فیلم سوپر، من فقط اینو میدونم که کار خوبی نیست، از ضرر هاش و تاثیراتش تو روحم هیچ خبری ندارم. حالا کم کاری خودشون رو باید با نظراتشون راجع به وارد نکردن تکنولوژی جبران کنن؟ منی که دنبال یه ویدئو 3 گیگی هستم چرا باید برم 15 هزار تومن بدم بخرم، وقتی میشه مفتی دانلودش کرد؟ یه مثال بزنم از چیزی که برا خودم اتفاق افتاده : من که تکواندو میرفتم، باید فرم هارو حفظ میکردم و یاد میگرفتم. آقا رفتیم تو اینترنت، چیز های خیلی مفیدی بود در این زمینه، ولی به خاطر حجم بالا نشد دانلود کنم. ( بالای 1 گیگ ) رفتم از بیرون ، 8 هزار تومن دادم ، دیدم اصلا تکواندو نیست. خود همین مستند ظهوری که شما دادید بیرون رو من خریدم، مگه میشد دانلود کرد؟ آخه بابای بدبخت من تو ماه چقدر درآمد داره که من برا هر سیدی برم 5 هزار تومن پول بدم. چرا نتونم اینو تو 5 دقیقه دریافت کنم؟ به نظر من اگه سرعت اینترنت بره بالا ، این فلش بازی ها هم تموم میشه تو مدارس! (فلش میدم اون فیلمو بده فلش میدم این فیلمو بده ) والا یه فلش میدادی با چیز های غیر اخلاقی پرش می کردن !

کلام آخر :
مردم باید بفهمند که چطور از اینترنت استفاده کنند و مسئول بدفهمی ها و انحرافات اخلاقی، همین مراجع هستند.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا