|
*** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید...
|
|
۲۰:۲۱, ۲۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حوصله کنید و بخونید لطفا !!!
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جنان در زیر گام مادران است بکش بر دیده ، خاک زیر گامش مکن بر روی او تندی که بر تو خدا فرموده واجب احترامش سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران تالار. روز میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) نزدیکه و این روز به برکت مظلوم ترین و فداکار ترین مادر و همسر عالم، بنام روز مادر و روز زن نامگذاری شد. همتون هم از مقام بسیار بالای مادر اطلاع دارید. بنده بعنوان نمونه یک روایت شریفه از امام صادق علیه السّلام قرار میدم: مردى خدمت پيامبر صلى الله عليه و آله و سلّم آمد و عرض كرد : اى رسول خدا ، به چه كسى نيكى كنم؟ فرمود: به مادرت . عرض كرد : سپس به چه كسى ؟ فرمود : به مادرت . عرض كرد : بعد از او به چه كسى ؟ فرمود : به مادرت . عرض كرد : سپس به چه كسى ؟ فرمود : به پدرت . (الكافي : 2 / 159 / 9 ، منتخب ميزان الحكمة : 614) اینکه تابحال برای این مقام بزرگوار چه کردیم، مهمه. ولی اینکه در ادامه بخواهیم چکار کنیم، مهم تره... : 1. (مهم) بزرگواری فرمودند: «هر وقت پیش مادرت رفتی، پای مادرت رو ببوس.» یکی از اساتید دانشگاهمون میگفت: من عادت کردم. هروقت مادرم رو دیدم، دستش رو میبوسم. تو جمع باشم یا تنها، برام فرقی نداره. اوایلش سخت بود. ولی بعدش عادی شد. لذت هم داره حقیقتا... و یک نکته دیگه اینکه هر زمان که پای مادرتون رو بوسه زدید، ازش درخواست کنید تا براتون دعا کنه. ترجیحا دعاهای خاص و مهمتر رو نیت کنید... 2. (مهم) توی قنوت های نمازتون همیشه این دعای قرآنی رو بخونید: « رَبِّ الرحَمهُما کَما رَبَّیانی صَغیراً » خداوندا؛ پدر و مادرم را مورد رحمتت قرار بده. همانطور که آنها مرا در کودکی پروریدند.(اسراء/24) 3. (مهم) سوره اسراء آیات 23و24: و پروردگار تو مقرر كرد كه جز او را مپرستيد و به پدر و مادر [خود] احسان كنيد اگر يكى از آن دو يا هر دو در كنار تو به سالخوردگى رسيدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مكن و با آنها سخنى شايسته بگوى. و از سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت كن چنانكه مرا در خردى پروردند. (پیامهای آیه رو تو این صفحه بخونید لطفا) 4. تو کارهای منزل تا میتونیم به مادر کمک کنیم. خوبه که شما نزدیک مادرتون هستید و این توفیق رو دارید که به مادرتون تو کار منزل و خرید بیرون و... کمک کنید. حیف من و امثال من که دور از مادر زندگی میکنیم... پس قدر این لحظات رو بدونید. ماهی تا زمانیکه تو آبه، قدر آب رو نمیدونه... *** *** *** *** *** *** 5. شما بگید... *** *** *** *** *** *** 6. قصد دارید غیر از این کارها، چه هدیه مادی یا معنوی ای برای مادرتون تهیه کنید تا باعث شادی دلش بشید؟؟؟ *** *** *** *** *** *** |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام به همه بچه های بیداری
اقا از این طرح ها برای همه ایام داشته باشیم ان شالله مادر یعنی واژه ای به وسعت بیکران (۲۵/فروردین/۹۳ ۲۰:۲۱)أین المنتظر نوشته است: 5. شما بگید...اقا کادو ، بعد مادیش مهم نیست ، برعکس که خیلیا فکر میکنن باید به خانم خودشون به رسم این ایم ویلا و ماشین و .... کادو بدن بعد روحیش بیشتر از همه مهمه اونایی که همسر ندارن این قسمت رو توجه کنن 1- کادو به مادر ، بهترین کادو به مادر تو این روز به نظر اینجانب میتونه یک روز در خدمت مادر بودن باشه.البته در تمام ایام باید اینجوری باشه 2- اونهایی که مادران بزرگوارشون رو از دست دادن حتما به مزارشون برن و حتی با ذکر یک فاتحه به یادشون باشن. میدوم که همه اهل این مطالب هستین اما بعضی وقتا یادمون میره از بس که مشغول فعالیتهای روزانمون هستیم. در پناه خدا با نام مادر و به یاد مادر و برای مادر |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حیف که امسال هیچ پولی پس انداز نکردم تا برای مادرم هدیه ای بخرم
![]() اما تو این چند روزه رفتارم رو خیلی بهتر کردم جوری که می گه چی می خوایی که اینقدر مهربون شدی ؟ ![]() درسته هر سال پیر تر و شکسته تر می شه ولی حداقل خوشحالم که تا همین الان شاد و سرحاله . امیدوارم خداوند به تمام مادرا سلامتی و عمر طولانی بده . اگر هم در قید حیات نیستن رحمت و محبت خودش رو بهشون بده . |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام به همه ی دوستان بیداری اندیشه ما هم خیلی نامحسوس داریم هماهنگی های لازم و تو خونه انجام میدیم تا ، مادرمون نفهمه (چون اگه بفهمه میگن من چیزی لازم ندارم )فعلا با پیامک داریم تصمیم می گیریم که چه کادویی بخریم ، تا بیشتر بتونیم مادرمون رو خوشحال کنیم. همین که بدونن بیادشون همیشه هستیم ، خیلی خوشحال میشن. ان شاء الله از ما راضی باشن برای سلامتی همه مادرهای زحمتکش ، 5 صلوات به نیت 5 تن آل عبا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به نظر من برا خرید کادو به وسایل خونه زیاد فکر نکنید چرا که الان اکثر خونه ها مجهزن و چیزی کم ندارن. خب حالا که سال فرهنگ هم هستش بیایم یه کادوی فرهنگی بگیریم (البته این فقط یه پیشنهاده) . . ![]() |
|||
|
|
۳:۰۲, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام .
دوستمون خوب گفتن ، یک روز در خدمت مادر بودن میتونه تاثیر خوبی داشته باشه اما غافل نشید از 1 شاخه گل که خانمها خوب درک میکنن چه تاثیری داره ![]() گاهی مادرمون فقط دوست داره احساس کنه همه چیز تحت کنترل خودشه ، گاهی مادرمون دوست داره جایی بره که تا حالا نرفته ، گاهی مادرمون دوست داره اتاق پسرش رو تمیز ببینه !! ![]() گرچه هدایای مادی امروزه بیشتر جلوه داره اما تمام هنر حفظ رابطه تو این معقوله در اینه که بتونید بعد عاطفی رو تو هدیه دادنتون نسبت به بعد مادی برجسته کنید . |
|||
|
|
۳:۵۲, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام به همه.
موضوع تاپيكو خيلي دوست دارم.چون خير دنيايي براي ما خانمها داره ![]() ![]() ![]() منم پيشاپيش روز مادر رو به مامان خودم و همه مادرها و مادر بزرگها تبريك ميگم.چه اونهايي كه سايشون هنوز رو سر خونوادشون هست و چه اونهايي كه به رحمت خدا رفتن.اميدوارم روز مادر به قبر همه مادرهايي كه از بينمون رفتن نور بباره.الهي آمين.![]() حالا ي چيزي هم عرض كنم به همه آقايون مجرد و متاهل تالار،كي گفته كادو نخريد و تو كارهاي خونه كمك كنيد همون بسه؟ ![]() ![]() آقايون لطفا ي كادويي،يه چيزي بخريد.فقط گل نخريد،ي چيز ديگه هم كنار گل بذاريد .ي لباسي ي چيزي كه به درد مادرتون يا همسرتون بخوره.خداييش توقع دارنا![]() .هركي بگه ما توقع نداريم داره تعارف ميكنه.حالا از ما گفتن.![]() ![]() ي روز تو كل سال شده روز زن.خب شما آقايون هم ي كادوي خوشگل بخريد ديگه.ما هم خوشحال ميشيم.كمك كردن تو كار خونه رو بذاريد تو روزهاي ديگه سال ![]() خلاصه اينكه حرفاي منو جدي بگيريد ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
منم با ترنم موافقم
کلا خانوما با یه کادوی کوچولو خوشحال میشن مخصوصا اگه شاغل نباشن حتما نباید گرون باشه اما یادگاری میمونه حتی مورد داشتیم یه پسری رو پوست نارگیل خیلی باسلیقه حک کرده بود مامان دوستت دارم |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تا اینجا بحث شد که برا مادرامون به مناسبت ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) هدیه چی بگیریم. حالا من می خوام هدیه ای رو که خود خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به ماها داده به مناسبت این روز اینجا بذارم تا ماهم بی نصیب نمونیم تو این بده بستون کادوها : هدیه ای که ایشان هم از پدرشان حضرت محمد (صلوات الله علیه و آله) دریافت کردهاند. هدیهای معنوی که به گفته امام محمدباقر (علیهالسلام)، خداوند با چیزی بهتر از این عبادت نشده؛ زیرا اگر بهتر از این چیزی وجود داشت، پیامبر آن را به دخترش میآموخت و به ما هدیه میداد. ![]() پس این هدیه خیلی خیلی مهم است؛ چون هم خودش بهترین است، هم کسی که آن را هدیه کرده (پیامبر)
و هم کسی که آن را هدیه گرفته (حضرت زهرا). و اما به نظر شما این هدیه با ارزش چیه؟ این هدیه همان تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) است که سفارش شده بعد از هر نماز گفته شود : «۳۴ بار ذکر الله اکبر، ۳۳بار ذکر الحمدالله و در آخر ۳۳بار هم ذکر سبحان الله.» حالا فکر کنید اگر این ذکر پر ثواب را با تسبیحی که از تربت امام حسین (علیهالسلام) ساخته شده، چه میشود؟ ثوابش ۷۰ برابر میشود. پس از امروز یادمان میماند که حتماً بعد نمازهای مان، تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را بگوییم و خودمان را از این همه ثواب معنوی محروم نکنیم؛ انشاءالله. ![]() امام صادق (علیهالسلام) فرمودند: «اى ابو هارون! ما کودکان خود را همان گونه که به نماز فرمان مىدهیم، به تسبیح حضرت زهرا (سلام الله علیها) نیز امر مىکنیم. پس بر این ذکر مداومت کن، زیرا هر بندهاى بر آن مداومت کند، تیره بخت نمىشود. |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() گل هدیه دادم به مامان گلم ![]() چون گلا رو خیلی دوست داره ![]() البته از نوع طبیعیش ![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ﺑﺎﻧﻮ ﺳﻼﻡ ! ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ؟ ﺭﻭﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﺍﺳﺖ
ﺭﻭﺯ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ، ﺳَﺮﯼ ﺳَﺮ ﺍﺳﺖ ﺭﻭﺯ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﺯﯾﻨﺐ، ﺣﺴﻦ، ﺣﺴﯿﻦ ﻧﻪ !ﺭﻭﺯ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺍُﻡّ ﭘﯿﻤﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺻﺪﺍﯼ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﺕ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﮔﻮﺵ ﻓﻠﮏ ﺯ ﻫﻤﻬﻤﻪ ﯼ ﻋﺮﺷﯿﺎﻥ ﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﺣﯿﻒ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﻗﺮﯾﺶ !! ﻣﯿﺰﺑﺎﻥ ﺗﻮ … ﺟﻤﻌﯽ ﺯ ﻣﺮﯾﻢ، ﺁﺳﯿﻪ ﻭ ﺳﺎﺭﻩ، ﻫﺎﺟﺮ ﺍﺳﺖ ﯾﺎﺱ ﻧﺒﯽ ! ﮐﺒﻮﺗﺮ ﺩﺭﺩﺍﻧﻪ ﯼ ﻋﻠﯽ ! ﻫﻔﺖ ﺁﺳﻤﺎﻥِ ﺩﻝ ﺯ ﻗﺪﻭﻣﺖ ﻣﻌﻄﺮ ﺍﺳﺖ ﺗﻮ ﻣﺎﻩ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺷﺪﯼ، ﺍﺯ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﺕ ﻣﺪﻭّﺭ ﺍﺳﺖ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﺧﺴﺮﻭ، ﻟﯿﻠﯽ ﻭ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻭ ﻋﺸﻘﺸﺎﻥ ﺑﺎ ﻋﺸﻖ ﺑﯽ ﺑﺪﯾﻞ ﺷﻤﺎ ﮐﯽ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﯼ ﯾﮑﻪ ﺗﺎﺯ ﻋﺸﻖ ! " ﺗﻤﺎﺷﺎﭼﯽ " ﺍﺕ ﺷﺪﯾﻢ ﺣﯿﺮﺍﻥ ﻋﺸﻖ "ﺑﺎﺯﯼ " ﺗﻮ ﺣﻖّ "ﺩﺍﻭﺭ " ﺍﺳﺖ » ﯾﮏ ﻗﺼﻪ ﺑﯿﺶ ﻧﯿﺴﺖ ﻏﻢ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻋﺠﺐ " ﮐﺰ ﻫﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﻡ ﻧﺎﻣﮑﺮﺭ ﺍﺳﺖ*« ﺭﺧﺼﺖ ﺑﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺷﺎﻋﺮﯼ ﮐﻨﻢ » ﺍﺯ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﮕﺬﺭﯾﻢ ﺳﺨﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺷﺘﺮ ﺍﺳﺖ*« ﻣﺎﺩﺭ ﺑﮕﻮ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﺮﺍ ﺭﺩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺷﻌﺮ ﻫﻢ " ﻫﺪﯾﻪ ﯼ ﻣﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﺍﺳﺖ " ﮔﻔﺘﻢ ﻣﮑﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ؟؟ …!! ﮐﺠﺎ ﭘﯿﺸﮑﺶ ﮐﻨﻢ؟ !! ﮔﻔﺘﯽ ﺣﺮﯾﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦ ﺟﻌﻔﺮ ﺍﺳﺖ ! ﺑﺎﻧﻮ ﺑﺒﺨﺶ ﺁﺧﺮ ﺷﻌﺮ ﺑﻐﺾ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺁﺧﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﺭﺩّ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﯾﮏ " ﺩﺭ " ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻓﺎﻃﻤﯿﻪ ﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺣﺴﻦ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺕ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اى موسى ! من به بندگانم مهربانتر از مادر هستم | این الفاطمیون | 0 | 936 |
۹/دی/۹۳ ۰:۳۰ آخرین ارسال: این الفاطمیون |
|
| صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر)*& | مسافر | 45 | 23,275 |
۲۱/مهر/۹۳ ۲۲:۱۹ آخرین ارسال: elyas3 |
|
| *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... | أین المنتظر | 20 | 10,924 |
۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۲ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| دعای حضرت سجاد(علیه السلام) بر پدر و مادر | ats | 7 | 4,317 |
۲۰/آذر/۹۱ ۲۰:۵۵ آخرین ارسال: در جستجوی حق |
|
| هدیه بدهید و هدیه بگیرید... | mohammad790 | 5 | 3,589 |
۲۶/مهر/۹۰ ۰:۱۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|

(چون اگه بفهمه میگن من چیزی لازم ندارم
)![[تصویر: 5_Tan.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8120114334/5_Tan.jpg)

![[تصویر: gift.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8120279150/gift.jpg)

منم پيشاپيش روز مادر رو به مامان خودم و همه مادرها و مادر بزرگها تبريك ميگم.چه اونهايي كه سايشون هنوز رو سر خونوادشون هست و چه اونهايي كه به رحمت خدا رفتن.اميدوارم روز مادر به قبر همه مادرهايي كه از بينمون رفتن نور بباره.الهي آمين.
.هركي بگه ما توقع نداريم داره تعارف ميكنه.حالا از ما گفتن.![[تصویر: 2583_kids.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8120560700/2583_kids.jpg)
![[تصویر: 2582_kids.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8120559542/2582_kids.jpg)