|
فرهنگ یک ضرب تا لیسانس
|
|
۱۲:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستانموضوعی رو در انجمنی مطرح کردم با این محتوا : نقل قول: با این که اون انجمن، انجمنی در زمینه ی کسب و کاره و خیلی شبیه این انجمن، نیست اما واقعا دوستان، تمایل مثبت به این موضوع نشون دادن. و از همه جالب تر، پاسخ ها نشان داد که دوستان، تمایل به ازدواج در سنین کمتر و ازدواج ساده تر هستند. بعد از اون جا، این موضوع رو با فرد متاهلی مطرح کردم و ایشون هم پذیرفتن. و از ازدواج خودشون در سن بالا پشیمون بودن. دیروز هم با فرد دیگه ای صحبت کردم و ایشون هم پذیرفتن که فرهنگ یک ضرب تا لیسانس، درست نیست. موضوعی که دوستان در اون انجمن مطرح کردن هم جالب بود. مثلا دوستی گفت وقتی پسر در سن 18-20 سالگی میره سربازی، اون جا براش تفریحه و فکرش همون جاست. اما وقتی سن می ره بالا، سربازی که می ری، همه ش فکرت جاهای دیگه ست و دغدغه داری. بنده از این به بعد، خیلی جدی به هر فردی که در این زمینه تصمیم گیرنده باشه، پیشنهاد می کنم که به این موضوع فکر کنه. نسخه پیچیدن کار درستی نیست! می دونم. صرفا این موضوع رو مطرح می کنم تا خودش فکر کنه و انتخاب کنه. نقل قول:دوره ی کاردانیم که تموم شد، کنکور دادم برای کارشناسی ناپیوسته و رفتم کارشناسی. یکی از دوستام رفت سربازی با مدرک کاردانی. وقتی من کارشناسی گرفتم، اون سربازیش تموم شد. حالا اون سر کار می ره و درآمد مناسبی داره و در کنارش به زودی درسشو ادامه می ده. هر وقت هم شرایطشو فراهم کرد، می تونه به ازدواج فکر کنه. اما من 2 سال باید برم سربازی و بعدش تازه شروع کنم به کسب و کار. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام .
کسانی که سربازی رفتن خوب متوجه حرف حقیر میشن ، تا یک سنی اگر رفتی خدمت ، خوب و بد میگذرونی و اما اگر گذشت از 22 یا 23 به بالاتر واقعا مشکل میشه و این به خاطر شرایطی هست که تو خدمت به ادم تحمیل میشه . انعطاف پذیری انسان تو سن کم بیشتره و این دقیقا چیزی میتونه باشه که خدمت رو آسون میکنه . خودم این کار رو نکردم متاسفانه اما از نظر من بهترین حالت اینه که دیپلم بگیری بری سربازی و بعدش بری دانشگاه . کسی که حال و هوای دانشگاه رو تجربه کنه واقعا براش مشکله که بخواد بره خدمت چون محیطی کاملا متفاوت رو تجربه میکنه و در عین حال لازمه تو سن کم رفت سربازی تا خیلی از غرورهای بیجا تو همون سن کم بشکنه . |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۹)soshiant نوشته است:به خاطر همین، ازدواج هم در سنین ابتدایی جوانی بهتره ![]() اما خیلی هامون به دلیل همین فرهنگ یک ضرب تا لیسانس (اونم حداقلش!)، هم سربازی و هم ازدواجمون در سنین بالاتر رخ می ده که به خاطر عدم انعطاف پذیری که بهش اشاره کردید، سخت خواهد گذشت. حالا سربازی که دو ساله نهایتش، اما ازدواج
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
از یه طرف دیگه به نظرم پسرا دیرتر برن دانشگاه همه جوره بهتره....حداقل ما شاهد بودیم پسر های ورودی ما چقدر بچگانه رفتار میکردن سال اول و مایه ی ازار بود(بلا نسبت شما البته
) ولی خب بعد یسال خیلی از رفتارا کنار گذاشته شد....البته این نظر منه
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام . با تشکر از تاپیک
بنده هم موافقم که سربازی بعد از دیپلم بهتره به چند دلیل : زودتر از بچگی و دنیای نوجوانی درمیای و بهتر میتونی به آینده ات فکر کنی یا به عبارتی زود تر به فکر آینده ات میافتی و این در حالیه که اگه یه ضرب از دیپلم بری دانشگاه و ادامه تحصیل خیلی کم اتفاق میافته که از دنیای نوجوانی بتونی دربیایی و مثل یه دانشجو بتونی درستو بخونی اونم برا آینده ات ! مشکل اشتغال ( دوستان توضیح داده اند ) مشکل ازدواج ( دوستان توضیح داده اند ) و اینکه بنده که الان 28 سالمه و قبل سربازی لیسانس گرفتم و بعدش فوق اگه برمیگشتم زمان دیپلمم همین کار رو میکردم و اول از همه سربازی رو فینیش میکردم و بعدش ادامه زندگی
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم راه منطقی ای است . اما دو تا مشکل داره یکی این که باید تو اون دو سال سربازی همه وقت ازادت رو بزاری برای درس . دوم این که تا اون جایی که میدونم با کارشناسی افسر میشی اما با دیپلم نه . و با دیپلم سربازی سخت تره . ولی به شخصه اگه ارادشو داشتم که تو اون دو سال درس بخونم حتما این کارو میکردم . |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من در نزدیکی خودم دقیقا این موضوع رو تجربه کردم........منم نظر دوستان رو قبول دارم که نمیشه برای همه یه نسخه رو پیچید و در واقع هرکس باید شرایطش رو در نظر بگیره کسایی که تو دوره دبیرستان واقعا برای کنکور برنامه ریزی کردن و در نهایت نتیجه خوبی میگیرن تو یه دانشگاه و رشته خوب قبول میشن واقعا حیفه که این فرصت رو از دست بدن چون اگه تو دانشگاه تلاش کنن که واقعا با اطلاعات خوب فارغ التحصیل بشن در نهایت برای آیندشون خیلی مفید و موثره .......اما اگه کسی میخواد بره دانشگاه تا صرفا راهی رو بره که همه میرن و یه جورایی در جهت جریان جامعه پیش بره درست نیست، کسانی با رفتن به دانشگاه قبل از سربازی میتونن موفق باشن که هدف بزرگی از تحصیل داشته باشند و با برنامه ریزی برن جلو.......... برادر خود من وقتی دیپلم گرفت کنکور داد و در دوره کاردانی قبول شد ولی به خاطر اینکه یه دانشگاه معمولی قبول شده بود و هم اینکه کاردانی بود تصمیم براین شد که برای سال بعد تلاش کنه ولی عملا انگیزه محکمی برای رفتن به دانشگاه نداشت ومیگفت بازار کار بهتره،بعد از مدتی که من و خانواده برای رفتن به سربازی تشویقش کردیم تصمیم گرفت که همون سال بره سربازی به همون دلایلی که خیلی از دوستان اشاره کردن و من هم اطراف خودم و تو دانشگاه دیدم که پسرا در زمان دانشجویی نمیتونن برن سرکار چون پایان خدمت و خیلی چیزای دیگه مانع میشه، این قضیه برای من که یه دخترم مشکلی رو پیش نیاورد که بعد تموم شدن تحصیلاتم مشغول به کار شدم ولی برای یه پسر شاغل شدن و مستقل بودن تاثیر زیادی در آیندش میذاره و من همه این موارد رو به برادرم گفتم و تشویقش کردم تا اول به سربازی بره و بعد مشغول تحصیل بشه.......... و الان هم خودش و هم ما خیلی از این قضیه راضی هستیم....رفتن به سربازی تاثیرات مثبت زیادی روی برادر من گذاشت برخلاف نظر برخی که میگن سربازی ممکنه پسرارو به راه بد بکشونه برادر من بعد برگشتن انگار یه آدم دیگه شده بود مسئولیت پذیرتر ، بزرگتر و پخته تر و البته مهمتر اینکه با ایمان تر( البته مهمه که یه آدم ذات وجودیش خوب باشه و مثبت ).....درسته که درکنارش سختی هم داشت اما کمک کرد تا مرد بشه و البته دیگه سربازی رفتن مثل قدیما اونقدرام غول نیست.........و ما خدارو شکر کردیم که سربازی رفتن اثرات بد که نداشته هیچ حتی باعث ثبات بیشتر شخصیت برادرم هم شده و ما کمتر نگران تغییراتی که ممکنه تو جو دانشگاه براش پیش بیاد هستیم برادر من چند ماه بعد گرفتن پایان خدمت که 19-20 سالش بود مشغول به کار شد و با تشویقای خانواده و تاثیری که محیط کار روش گذاشته بود تصمیم گرفت به دانشگاه بره و ...........الان که 22 سالشه داره کاردانیشو میگیره و حتی تصمیم داره تا فوق لیسانس رو پیش بره و هم چندماهی هست که متاهل شده و خودش همه این پیشرفت هارو مدیون تصمیم درستی که برای رفتن به هنگام به سزبازی گرفته میدونه............ امیدوارم همه ما تو هر مرحله از زندگیمون بهترین تصمیم رو بگیریم و قدم تازه ای به سمت خوشبختی و موفقیت برداریم............
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:بعضی ها می گن اگر با دیپلم بری سربازی، بعدش که برگردی، نمی تونی ادامه تحصیل بدی. من در این مورد نظر نمی دم؛ چون خودم تجربه ش نکردم. بعله تجربه نکردید این رو میگید ، ببین دوست عزیز ، فرض کن سال 90 کسی فراغ التحصیل شده از مدرسه ، میخواد بره سربازی بعد برگرده درس بخونه ، چندعامل ، کمر این بنده خدا رو خواهد شکست ، من عرض می کنم کدوم عوامل ، یکی این هست ، سال به سال ، کتب درسی عوض میشه ، یعنی سالی نبوده که کتاب ها عوض نشه ، شما با داشته های قبلی میری سربازی ولی بعد 2 سال کتاب های متفاوتی اومده و ... این فرد از فضای فکری و درسی بیرون اومده ، رفته تو محیطی که اکثرا بچه های درس نخون و فراری از درس هستند ، باعث میشه که کلا از جو درس بیاد بیرون ، 2 سال بعد کتاب بزاری جلوش فرار می کنه از درس. ضمنا سازمان سنجش و ... هزار تا بند و تبصره هرسال اضافه می کنند ، مثلا تاثیرمعدل کتبی! شما فرض بگیر کسی معدلش خوب نشده ، بره سربازی بعد که برگشت میبینه تاثیر معدل رسیده به 70% به بالا ، خب این بنده خدا ، خودش رو هم بکشه در درس ها ، و حتی صد در صد هم به تمامی دروس پاسخ صحیح بده ( هرچندکه محاله ) جای خوبی قبول نخواهدشد! نقل قول:اما حداقل می شه یک سال وقت گذاشت و مطالعه کرد برای ورود به دانشگاه. ضمن این که ورود به دانشگاه اون قدر آسون شده که نیازی به مطالعه ی زیاد هم نداره. ورود به دانشگاه آسان شده؟ خنده داره... رتبه ی 14 تجربی امسال بنا به گفته ی دوستان کنکوری امسال در تاپیک کنکور در تالار ، موفق به قبولی نشده و مردود شده است ، شما از اخبار آگاه نیستی ، هرسال و هرسال دایره برای ورود دانش آموزان تنگ تر میشه. بعله اگر شما دنبال دانشگاه آزادی جاهست ، ولی نه مدرک اون ارزش داره ، نه هزینه ای که بابتش میدی... در کل مخالفم با شما ، ولی با حمایت از حذف خدمت سربازی و روی کار آمدن سربازی حرفه ای موافقم... |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۳ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در تایید صحبتای دوست خوبمون Mitsonary، عرض کنم که من خودم ی سال کنکور ندادم و سال بعد کنکور دادم . من حتی ی سال موندن پشت کنکورم برای آقایون پیشنهاد نمیکنم، چه برسه 2 سال خدمت و بعدش درس . شک نکنید بعد از اون 2سال، باید قید دانشگاهای دولتی رو بزنید، به فکر گرفتن مدرک باشید نه یاد گیری . (بازم تاکید میکنم استثنائاتی هست و همه ی جور نیستن ولی شخص باید بهرهی هوشی فوقالعاده و اراده ی قوی توی دس خوندن داشته باشه که بعد از خدمت بتونه دانشگاه خوبی قوبل بشه)
نقل قول:رفتن به سربازی تاثیرات مثبت زیادی روی برادر من گذاشت برخلاف نظر برخی که میگن سربازی ممکنه پسرارو به راه بد بکشونه برادر من بعد برگشتن انگار یه آدم دیگه شده بود مسئولیت پذیرتر ، بزرگتر و پخته تر و البته مهمتر اینکه با ایمان تر( البته مهمه که یه آدم ذات وجودیش خوب باشه و مثبت ).....درسته که درکنارش سختی هم داشت اما کمک کرد تا مرد بشه و البته دیگه سربازی رفتن مثل قدیما اونقدرام غول نیست همونطور که گفتم همیشه استثنائاتی وجود داره . سربازی تاثیرات بد نداره؟؟؟ دلیل نمیشه چون برادر شما سالم از سربازی برگشته، سربازی تاثیرات بد نذاره . اگر شخص از نظر روحی و روانی خیلی قوی نباشه و توی ارتباطاتش کم تجربه باشه، مطمئن باشید بلاهای زیادی سرش میاد . کمترینش اینه سیگاری بشن . البته خیلی چیزای دیگه هست، که متاسفانه نمیشه الان گفت . حتی خوابگاهای دانشجویی الان مکان مناسبی نیست چندان، دیگه وای به حال خدمت ! یکی از دوستان من، فقط آموزشی رو قبل از دانشگاه رفته بود، میگفت درجهدارا دنبال بهونه میگردن که ی چوبی به ما بزنن . مثلا 4تا پوکه قایم میکنن، بعد میاد بازخواست که پوکههارو گم کردین و همتون تنبیه میشین. ی بنده خدایی مخالفت کرده، مثل ی گونی سیبزمینی از بالای تپه با لگد آوردش تا پائین . شما حاضرین همچین رفتاری با برادرتون بشه؟؟ من نمیگم همهی افسرا بد هستن یا همچین رفتارایی میکنن، ولی شما فقط باید شانس بیارین و در کنارش نفس و جسم قوی داشته باشید که از سربازی، به سلامت برگردین . سلامت همیشه این نیست که 4ستون بدن سالم باشه . درضمن خدمتتون عرض کنم که شما از شرایط روحی برادرتون خبر ندارین . مطمئن باشید خیلی چیزارو هیچوقت با شما در میون نمیذاره . البته خودم میخواستم قبل از دانشگاه خدمت برم، که البته شرایطش محیا نشد. در اصل نمیخواستم، الان دارم فکر میکنم، میبینم بهتر بود که خدمتم رو میرفتم ! ولی برای خیلیا این پیشنهاد رو نمیدم ! ی چیزایی هست که پسرا بین خودشون درک میکنن و متوجه هستن . با توجه به این تجربیاته که میگم خیلی از پسرای 17 18 سالهی ما تحمل خدمت رو ندارن و بهتره 3-4سالی با تجربه تر بشن . مخلص کلام، در تکمیل این نکته که همهی دوستان هم بهش اعتقاد دارن (نمیشه برای همه ی نسخه پیچید) باید بگم بستگی به شخص داره، ولی به این دلیل که به نظر من از بین هر 4 نفر، فقط 1 نفر شرایطی رو که گفتم دارن، بهتر هست اول به دانشگاه رفتن فکر کنن تا خدمت . |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من مخالف این سربازی رفتن قبل دانشگاهم. به جز دلایلی که بقیه گفتن، می شه به این فکر کنید اون سنین هجده و نوزده سالگی فرده، یعنی از بهترین سال های زندگیش. کسی که اهداف بزرگی داره می تونه استفاده ی زیادی از این دو سال بکنه. به خاطر نوجوونی و انگیزه و امیدش. بعد این دو سال رو بره سربازی و به معنای دقیق کلمه "تلف" کنه؟ که تمام روحیه ی سرکش و جسورش رو با سخت گیری های بی معنا خورد کنن؟
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
آقای Mitsonary درست می گن .
این فیلمی که آموزش پرورش تو این چند سال در آورده باعث شده بین کسانی که دارن تحصیل می کنن یه حس ترس و عدم اعتماد به سیستم آموزشی پیش بیاد و شدیدا تلاش می کنن همه چیز رو تموم کنن و زود ازش خارج بشن . (مخصوصا دبیرستان) باورتون نمی شه امسال فوق العاده عجیب بود ! حتی کسانی که امسال دیپلم گرفتن و یا سال دیگه می گیرن خیلی احساس نگرانی می کنن . اکثر دوستان من با اینکه اگه یه سال دیگه می نشستن می خوندن یه دانشگاه خوب قبول می شدن از ترس شرایط آینده و ... همگی امسال انتخاب رشته کردن و رفتن دانشگاه. از بین همه ی کنکوری های امسال که می شناختم فقط یک نفر مونده داره برای سال دیگه می خونه !!!!O.o |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) ولی خب بعد یسال خیلی از رفتارا کنار گذاشته شد....البته این نظر منه