کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا واقعا خلفا بر ائمه فضیلت داشتند؟
۱۹:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۵:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
اهلسنت اعتقاد دارند که ابوبکر و عمربن خطاب العیاذبالله از امیرالمومنین علی علیه السلام افضل هستند!!!! به نظر شما این ادعای آنها تا چه حد معقول است؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، دل خسته ، neyestan23 ، aliakbar110
۱۹:۲۸, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
ابتدا این ادعا رو اثبات کنید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ذوالفقار ، mahdy30na ، neyestan23
۱۹:۳۸, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۸)Tishtar نوشته است:  ابتدا این ادعا رو اثبات کنید.Smile
دوست عزیز: به نظر شما اگر اینها را افضل نمیدانستند .تبعیت از ایشان را به مولا ترجیح میدادند؟
و از نظر روایی هم اسناد بسیاری هست که بیانگر افضلیت اینها از دیدگاه سنی میباشد.
همینکه لقب صدیق و فاروق را بناحق به آنها نسبت داده اند
ابوبکر و عمر سید کحول اهل ال...
اینها موید ادعا نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، neyestan23
۱۹:۴۹, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
من یک بار توی تالار گفتگوی اهل تسنن اینو پرسیدم ، گفتند بعله که بهتر هست! مشخصه که ابوبکر فضلیت داره ، بعد گفتم چیه ، بعد مثلا می گفتند پیامبر دامادشه ، توی غار بوده و از این فضیلت های کیلویی.بعد من فاضئل امیرالمومنین رو گفتم ، گفتم فضیلت بهتر از اینا چی داشتن؟ یک دفعه مبحث کلا بی پاسخ موند (تا وقتی که فی*ل*تر نبود سایتشون که جوابی ندادند)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ذوالفقار ، Ali#59 ، aakbarib ، محب الزهرا ، mahdy30na ، neyestan23
۲۰:۰۲, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۹)دل خسته نوشته است:  سلام
من یک بار توی تالار گفتگوی اهل تسنن اینو پرسیدم ، گفتند بعله که بهتر هست! مشخصه که ابوبکر فضلیت داره ، بعد گفتم چیه ، بعد مثلا می گفتند پیامبر دامادشه ، توی غار بوده و از این فضیلت های کیلویی.بعد من فاضئل امیرالمومنین رو گفتم ، گفتم فضیلت بهتر از اینا چی داشتن؟ یک دفعه مبحث کلا بی پاسخ موند (تا وقتی که فی*ل*تر نبود سایتشون که جوابی ندادند)

علیکم السلام
فرمایش شما کاملا درست است
ولی کسی نیست به اینها بگه اگه پدر زن بودن فضیلته پس ابو سفیان هم پدر زن پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود.
این ماجرای یار غار هم که اگر مطرحش کنن از چند جهت آبروی ابوبکر میره و سرپیچی او از فرمان خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ثابت میشه.چرا که پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم مکرر به ابوبکر توصیه میفرمود که"لاتحزن" ولی کو گوش شنوا؟!! ابوبکر اصلا قبول نمیکرد (طبق تصریح قرآن).و از جنبه دیگه هم طبق روایات صحیح بخاری که به اصطلاح اهلسنت صحیح ترین کتاب بعد از قرآن هست براشون ثابت شده که ابوبکر قبل از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به مدینه رفته بوده لذا از این جهت هم دروغگویی شون ثابت میشه.
نتیجه اینکه اگر ما شیعیان اندکی کتابهای اهلسنت را مطالعه کنیم براحتی حقانیت مذهب حقه تشیع را از همون کتابا ثابت میکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، neyestan23
۲۰:۱۴, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
خوب اونا ابوسفیان رو هم صحابی بزرگ پیامبر می دونند Big Grin
برای انسان متعصب همه چیز شخص فضلیته ، حتی یک سخنران اهل تسنن می گفت نفس اسب معاویه در فلان رو افضل از .... ه!
خوندن کتاب های اهل تسنن خوبه ، اما به شرط این مه واکسینه باشیم و بتونیم جوابش رو بدید.
آخه ماشالله این قدر با اعتماد بنفس جواب می دند که آدم یک کم حواسش پرت باشه باورش میشه!.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ذوالفقار ، aakbarib ، neyestan23
۲۰:۱۷, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاه یوتون الزکاه و هم راکعون (55،المائده)

ای کاش یک وهابی اینجا بود و بحث میکردSmile
البته لازم به ذکره که بعضی از اهل تسنن هم معتقدند که هیچکدام بر دیگری افضل نیستند.بلکه تواتر خلفا بر اساس برتری آنها نبود(!)

در حالی که با کتب خود اهل سنت افضلیت علی (علیه السلام) بر خلیفتین اثبات میشه اما ... من گوش استماع ندارم لمن تقول؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ذوالفقار ، aakbarib ، mahdy30na ، neyestan23
۲۰:۵۱, ۲۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۶ توسط ذوالفقار.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۴)دل خسته نوشته است:  سلام
خوب اونا ابوسفیان رو هم صحابی بزرگ پیامبر می دونند Big Grin
برای انسان متعصب همه چیز شخص فضلیته ، حتی یک سخنران اهل تسنن می گفت نفس اسب معاویه در فلان رو افضل از .... ه!
خوندن کتاب های اهل تسنن خوبه ، اما به شرط این مه واکسینه باشیم و بتونیم جوابش رو بدید.
آخه ماشالله این قدر با اعتماد بنفس جواب می دند که آدم یک کم حواسش پرت باشه باورش میشه!.
با معیاری که ابوسفیان فاضل باشه خیلی را حت میشه فضیلت شیطان رو هم ثابت کرد

(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۷)Tishtar نوشته است:  انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاه یوتون الزکاه و هم راکعون (55،المائده)

ای کاش یک وهابی اینجا بود و بحث میکردSmile
البته لازم به ذکره که بعضی از اهل تسنن هم معتقدند که هیچکدام بر دیگری افضل نیستند.بلکه تواتر خلفا بر اساس برتری آنها نبود(!)

در حالی که با کتب خود اهل سنت افضلیت علی (علیه السلام) بر خلیفتین اثبات میشه اما ... من گوش استماع ندارم لمن تقول؟Dodgy
بزرگوار:وهابیها جایی که منطق و دلیل و حرف حساب باشه را تحریم کردن.
اونا فقط بابمب و کارد و شمشیر میانه خوبی دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، aakbarib ، Ali#59 ، neyestan23
۲۱:۲۲, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
درسته ، کسانی که منطق ندارند ، فقط زور دارند.
وای به روزی که زور هم ازشون گرفته بشه
آی چه حالی می ده ، ان شاءالله که نمی ریم و اون روز رو ببینیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aakbarib ، ذوالفقار ، neyestan23
۲:۱۴, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۲)دل خسته نوشته است:  درسته ، کسانی که منطق ندارند ، فقط زور دارند.
وای به روزی که زور هم ازشون گرفته بشه
آی چه حالی می ده ، ان شاءالله که نمی ریم و اون روز رو ببینیم.
درسته اینا طبق فرمایش شما دلیل و منطق ندارند و مجبورن از زور استفاده کنن جالب اینجاست که فقط زور دارن ولی خوشبختانه این زور داشتن شون هم بدردشون نمیخوره چون جرات ندارن .اینا اینقدر مثل بزرگشون(دومی)بزدل و ترسو هستن که در جنگ رودر رو مثل بزکوهی به بالای کوه فرار میکنن.
تنها هنر اینا همینه که در میدان بحث البته اونهم در فضای مجازی با نقاب شیعه وارد بشن و در جنگ فیزیکی هم جایی که زن و بچه و پیر مرد و پیرزنهای بی دفاع باشن بمب گذاری بکنن تا بلکه بتونن عقده های ناشی از ناکامی خودشون رو اینجوری تخلیه کنن.
من اینجا از همه وهابیها خواهش میکنم که اگر مردانگی و شهامت دارن بیان و از حقانیت خلفاشون دفاع کنن و اینقدر حقارت و بی آبرویی برای بزرگاشون به بار نیارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]