|
امضا
|
|
۱۳:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر برای امضا های دوستان که زیر هر پست نمایش داده میشود محدودیتی از نظر حجم و اندازه عکس ها قرار دهید بهتر است اندازه بعضی از عکسها بسیار بزرگ است و نظم فروم را به هم میریزد با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۵, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم امضاء بنده که خیلی با حال شده ، یک امضاء آسانسوری ... ![]() ![]() ![]() ![]() میگم امضاء آسانسوری هم لذتی داره ها .. موندم یکنواختش کنم یا همین جور بمونه .. ![]() اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۲:۴۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
از مدیران عزیز بخاطر این تغییر خیلی خوب متشکرم ، تعداد کاراکتر ها واقعا افزایش خوبی داشته ، عکس هم بجاش خیلی عالیه.از همینجا به هر دوی شما خسته نباشید میگم. وقتی امضاهای عکسدار رو میکشی انگار داری از داخل بیداری به بیرون نگاه می کنی خصوصا اونایی که عکساشون مذهبی و معناییه. مثل همین عکس آقا سید گلمون.از زننده تاپیک هم تشکر می کنم که باعث و بانی این امر شد. آقا وحید یادمه اون وقتی که این تاپیک رو زدی عکس اون دختر کوچولو آواتارت بود (آخی نازی ) ، یادش بخیر داداشم.![]() از بقیه دوستان هم بخاطر زحماتی که می کشند شرکت هایی که در مباحث می کنند و با نظرت و اطلاعات جامعشون هر روز به این ذهن خسته چیزی اضافه می کنن تشکر می کنم ، هر کس بمن چیزی بیاموزد مرا بنده ی خودش ساخته. البته مخلص خداوند هم هستیم ، بنده اوییم در اصل و ابد. خدایا ... از شما متشکریم که فرصتی دادید و عنایتی کردید که دور هم جمع شویم. درپناه خودش.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

، تعداد کاراکتر ها واقعا افزایش خوبی داشته ، عکس هم بجاش خیلی عالیه.
خصوصا اونایی که عکساشون مذهبی و معناییه. مثل همین عکس آقا سید گلمون.