|
مشکل افت سرعت شدید load شدن صفحات تالار
|
|
۸:۱۹, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این تایپک رو مدیران خودشون منتقل کنند لطفا
حدودا 3 روزه این مشکل پیش اومده که Load شدن هر پیج سایت حدودا 30 تا 60 ثانیه طول میکشه ! در صورتی که سایت های خیلی سنگین تر خیلی راحت تر و کمتر از 2-3 ثانیه باز میشن. pocket lost خط من تقریبا صفر هستش و سرعت دانلود حدودا 300kbps خواستم ببینم برای بقیه دوستان هم اینطوریه ؟ من چیکار کنم که مثل سابق بشه |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۱۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
2،3شب پیش برای منم این مشکل پیش اومد تا صبح تالار باز نمیشد
2روز پیش هم از ظهر تا شب باز نشد،ولی به بقیه سایتها با سرعت خوب دسترسی داشتم . . چند وقت هم هست که کلا آیکونهای قرار دادن لینک و شکلک و تغییر رنگ و فونت و سایز و ....همه،از کار افتاده چه سرعت خوب باشه چه پائین،اصلا لود نمیشه با چندتا مرورگر هم تست کردم نشد . . لینک که نمیزارم،رنگ و فونت هم تغیییر نمیدم،برای ابراز احساسات هم به جای شکلک مجبورم توضیح بدم،مثل الان: (گریه+چشمک+لبخند) |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۳)farzaneh نوشته است: بسم اللهسلام دوستان اینجا 3 تا قضیس که بهتره با هم قاطی نشه و تا جاییکه من می دنم 90% به هم ربطی ندارن 1- مشکل مهم کاربران اینترنت شاتل با تالار (فعلا حل شده) و موضوع اختصاصیش اینجاست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33151.html 2- مشکل عدم دسترسی به تالار که موضوعش همینجاست و چند روزی هست مشکلی نبوده و ان شاء الله حل شده 3- مشکل لود نشدن آیکونها و نوار ابزار و ... اصلا بحث مجزاییه و من اولین باره پس از مدتها شنیدم. اجازه بدید این بحث رو اینجا ادامه بدیم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8-page-34.html ممنون از توجه دوستان |
|||
|
|
۸:۱۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:2- مشکل عدم دسترسی به تالار که موضوعش همینجاست و چند روزی هست مشکلی نبوده و ان شاء الله حل شده دیروز که باز مشکل داشت.امروز صبح هم باز لود نمیشد. |
|||
|
۹:۱۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۱۹)SkyGirl نوشته است: دیروز که باز مشکل داشت.امروز صبح هم باز لود نمیشد.شما یه نگاهی به جدیدترین ارسالها بندازید: http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...n=getdaily از دیشب تا امروز صبح هم ملت ارسال داشتن. پس همه مشکل نداشتن |
|||
|
۱۰:۰۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
1) من گفتم همه ؟
2) دروغ ندارم که بگم ،دیرو از تقریبا نزدیک ظهر تا عصر من نمیوتستم وارد بشم.امروز صبح هم لود نمیشد. حالا که همه مشکل ندارن.مساله ای نیست.من مشکل دارم. اونم که بهتر.دوستان کمتر من رو میبینن ، شاد میشن. |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سایت اصلا نمیاد بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من الان با مصیبت وارد میشم . امروزم همین مشکل هست. من الان ببندم صفحه تالار رو .دیگه نمیتونم وارد تالار بشم. لود نمیشه .
|
|||
|
۲۰:۳۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خب راه حلش رو پیدا کردم
هر کسی مشکل افت سرعت داره ، از مرور گر زیر استفاده کنه که مخصوص اینترنت ملی هستش. سایت های ایرانی رو مثل آب خوردن باز میکنه. دانلود مرورگر ساینا |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:مرور گر قشنگیه اما با این مرورگر هم، اون دوستانی ک نمی تونستن تالار رو باز کنن، بازم نمی تونن ... <-- البته تا جایی ک من خبر دارم! |
|||
|
۲۱:۱۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
برای باز نشدن سایت ... بلدید cmd رو باز کنید؟؟ توش تایپ کنید کد قالب بندی شده: nslookup bidari-andishe.irببینید چی جواب می دهد بعضی dns ها ip تالار رو نمیدهند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |