|
دستوراتی برای دفع اجنه و سحر و دعاهای کاربردی
|
|
۲۱:۳۵, ۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۰:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه مطالبی نوشته بودم در این باب گشتم نبود !! گفتم با داغ شدن بازار این داستانها باز تکرار کنیم خدمت عزیزان اول اینکه هر چیزی دیدید و شنیدید رو باور نکنید دوم هر اثری از اینها نیست و فهمیدنشم کار ما نیست سوم برا دفع این مسایل بدترین کار رو نکنید و پیش دعا نویس جماعت نرید . خداوند خودش مسبب الاسبابه و نمیشه دورش زد . از خودش بخواهید زورش از اجنه هم بیشتره!! چهارم . جادو و اجنه توی فیلم ها و داستان ها خیلی بزرگن . توی دنیا از این خبرا نیست . بنده مدت زیادی رو دنبال این دستورات گشتم و هر جایی رفتم تا یک چیز موثر الهی پیدا کنم . مجرب هست از همه مهمتر دستور اءمه معصوم ممکنه دستورات دیگری هم باشد ولی بنده از بزرگان سوال کردم این دستورات رو دادند ۱ : وقتی جایی احساس کردید میترسید و خبریه این ایات رو با صدای بلند بخونید خصوصا هنگام خواب که بیشتر ازار ها اون زمان انجام میشه و ازار هم ندن توی خواب ها دخل و تصرف میکنند ایات سخر 54.55.56 سوره اعراف از ان ربکم تا قریب من المحسنین ۲: برای کسی که مشکل بیشتری داره حرز ابودجانه رو بنویسه و به همراه داشته باشه (بهتره با وضو بنویسید و ساعات خوب ) مثل بین الطلوعین این دستور پیامبر هست و حتما حتما حتما همه دستورات به تبعیت از ایشون و دستور دهنده باید باشه . یعنی چون اقا (علیه السلام) فرموده اند این کار رو انجام میدیم و اعتبارش به گویندشه ۳: دعای مجرب که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند هر کس صبح و شب این دعا رو بخونه ۴ تا ملک رو خداوند برای محافظتش میفرسته و جن و انس هر چه تلاش کنند نمیتونند بهش اسیب بزنند دعای مجرب و حرز ابودجانه در مفاتیح موجود است و اما برای جادو حضرت علی (علیه السلام) فرمود: هرکس بر پوست آهو بنویسد و نزد خود نگهدارد سحر از او باطل میشود(کاعد هم باشه مشکلی نیست) بسم الله و بالله ماشاءالله بسم الله و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم قال موسی ما جئتم به السحر ان الله سیبطله ان الله لا یصلح عمل المفسدین و یحق الله بکلماته و لوکره المجرمون فوقع الحق و بطل ما کانو یعملون فغلبو هنالک وانقلبو صاغرین بسم الله و قدمنا الی ما عملو من عمل فجعلناه هباء" منصورا" وجعلنا من بین ایدیهم سدا" و من خلفهم سدا" فاغشیناه فهم لا یبصرون و القی السحره ساجدین قالو امنا برب العالمین رب موسی و هارون قال امنتم به قبل ان اذن لکم انه لکبیر کم الذی علمکم السحر قالو ان هذان لساحران یریدان ان یخرجاکم من ارضکم بسحرها بحق کهعیص و بحق حمعسق و بحق صم بکم عمی فهم لا یسمعون و لا یتکلمون. التماس دعا دانلود نسخه جاوا, اندازه: 1.44 MB دانلود نسخه آندروید, اندازه: 1.39 MB |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۶, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۵ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۸:۴۳)nina نوشته است: کسی راجع به این عود ها اطلاعاتی داره
از امام پنجم عليه السّلام كه بخور مريم را براى ام ولد خود وصف كرد و فرمود: براى هر آفت روحى از مسّ شياطين و پريشانى مغز و ديوانگى و غش، جنزدگى و جز آن خوبست و مجرّب بخواست خدا تعالى، فرمود: لبان، سندروس، بزاق فم، كورسندى، پوست هندوانه ابى جهل، حزاء دشتى، كبريت سفيد، كسرة درون مقل، و سعد يمانى، با مرّ فراوان و موى خارپشت آلوده بسه قطره قطران شامى بگير و همه را در هم كن و بخورى بساز كه خوبست و سودمند ان شاء اللَّه. شرح علامه مجلسی ره: لبان يعنى كندر، سندروس چون كهربا است صمغى است گرم و خشك در درجه 2- و قابض، خون را بند مى آورد بخاصيت خود، و مانند كهرباء براى خفقان خوبست و دودش براى بواسير خوب است، و در نسخه اى «و سندا» آمده و بعود هندى تفسير شده، و آنچه من در كتب يافتم اينست كه «سندهان» عود هنديست (كتاب السماء و العالم بحار ج6 باب پنجاه و هفتم: درمان ديوانگى، غش، اختلال مغز ..... ص : 125).
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دانلود نسخه جاوا, اندازه:
1.44 MB دانلود نسخه آندروید, اندازه: 1.39 MB کتاب دعای انیس الصادقین . احادیث موثق و دارای اذن عمومی گوهری است . قدر بدانید . همه چیز های لازم در ان یافت میشود . دعای سلامتی و ... |
|||
|
|
۱:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نسخه اندرویدش رو امتحان کردم...نصب نشد...میشه یه امتحان بکنید ببینید درست اجرا میشه یا نه؟
متشکرم |
|||
|
|
۲:۰۰, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من یه وقتی بود در حال کار کردن چشام باز بود میرفتم تو خلصه بعد یه موجودات وحشت ناک و زشتی می دیدم که از دیوار اتاقم بالا می روند خیلی وحشتناک بود اما بعد از چند مدت با دعا خواندن درست شد . به شما پیشنهاد می کنم اصلا وارد علوم غریبه نشید واقعا مشکل سازه .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جدال (گفتگو) ----- کاربردی----دست مایه ای برای امر به معروف | میلاد.م | 5 | 2,703 |
۲۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|