کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستوراتی برای دفع اجنه و سحر و دعاهای کاربردی
۲۱:۳۵, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۰:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

یه مطالبی نوشته بودم در این باب گشتم نبود !!

گفتم با داغ شدن بازار این داستانها باز تکرار کنیم خدمت عزیزان

اول اینکه هر چیزی دیدید و شنیدید رو باور نکنید

دوم هر اثری از اینها نیست و فهمیدنشم کار ما نیست

سوم برا دفع این مسایل بدترین کار رو نکنید و پیش دعا نویس جماعت نرید .

خداوند خودش مسبب الاسبابه و نمیشه دورش زد . از خودش بخواهید زورش از اجنه هم بیشتره!!

چهارم . جادو و اجنه توی فیلم ها و داستان ها خیلی بزرگن . توی دنیا از این خبرا نیست .

بنده مدت زیادی رو دنبال این دستورات گشتم و هر جایی رفتم تا یک چیز موثر الهی پیدا کنم . مجرب هست از همه مهمتر دستور اءمه معصوم

ممکنه دستورات دیگری هم باشد ولی بنده از بزرگان سوال کردم این دستورات رو دادند

۱ : وقتی جایی احساس کردید میترسید و خبریه این ایات رو با صدای بلند بخونید
خصوصا هنگام خواب که بیشتر ازار ها اون زمان انجام میشه و ازار هم ندن توی خواب ها دخل و تصرف میکنند

ایات سخر
54.55.56 سوره اعراف

از ان ربکم تا قریب من المحسنین

۲: برای کسی که مشکل بیشتری داره حرز ابودجانه رو بنویسه و به همراه داشته باشه (بهتره با وضو بنویسید و ساعات خوب ) مثل بین الطلوعین

این دستور پیامبر هست و حتما حتما حتما همه دستورات به تبعیت از ایشون و دستور دهنده باید باشه . یعنی چون اقا (علیه السلام) فرموده اند این کار رو انجام میدیم و اعتبارش به گویندشه

۳: دعای مجرب که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند هر کس صبح و شب این دعا رو بخونه ۴ تا ملک رو خداوند برای محافظتش میفرسته و جن و انس هر چه تلاش کنند نمیتونند بهش اسیب بزنند

دعای مجرب و حرز ابودجانه در مفاتیح موجود است

و اما برای جادو

حضرت علی (علیه السلام) فرمود: هرکس بر پوست آهو بنویسد و نزد خود نگهدارد سحر از او باطل میشود(کاعد هم باشه مشکلی نیست)

بسم الله و بالله ماشاءالله بسم الله و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم قال موسی ما جئتم به السحر ان الله سیبطله ان الله لا یصلح عمل المفسدین و یحق الله بکلماته و لوکره المجرمون فوقع الحق و بطل ما کانو یعملون فغلبو هنالک وانقلبو صاغرین بسم الله و قدمنا الی ما عملو من عمل فجعلناه هباء" منصورا" وجعلنا من بین ایدیهم سدا" و من خلفهم سدا" فاغشیناه فهم لا یبصرون و القی السحره ساجدین قالو امنا برب العالمین رب موسی و هارون قال امنتم به قبل ان اذن لکم انه لکبیر کم الذی علمکم السحر قالو ان هذان لساحران یریدان ان یخرجاکم من ارضکم بسحرها بحق کهعیص و بحق حمعسق و بحق صم بکم عمی فهم لا یسمعون و لا یتکلمون.

التماس دعا

دانلود نسخه جاوا, اندازه:
1.44 MB

دانلود نسخه آندروید, اندازه:
1.39 MB
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، sarallah ، شیدا ، Tolou ، Havbb 110 ، قلب ، ali0077 ، مجنون العباس ، السا ، سدرة المنتهی ، rezamohammadi ، zahra11 ، MohammadMeraj ، آیلار ، سیمرغ ، fatemeh-55 ، Aryha ، هانا ، kh-MAHDI ، مسافر ، هایرو ، خادمة الزهرا ، help me ، یاســین ، یاوران مهدی ، boghz ، عبدالرحمن ، majid_farajpoor ، علی ع ، علمدار133 ، joseffist ، meisamtiger ، آیات ، fafa* ، azade ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، Sarina

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۶, ۲۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۵ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۷/بهمن/۹۲ ۸:۴۳)nina نوشته است:  کسی راجع به این عود ها اطلاعاتی داره
تا اونجا که من میدونم مسلمانان اسپند و کندر دود میکنند،اما الان مردم عود دود میکنند که اکثرا هندی و چینیه
میخوام ببینم واقعا این دود ها چه تاثیری داره
کسی میدونه؟
  • در حدیث توحید مفضل حضرت صادق ع از عود به خوبی یاد می کنند.
  • ام ابيه كه گفت: امام رضا (علیه السلام) با عود هندى تر بخور مي كرد و بدنبالش گلاب و مشك بكار مي برد (آداب و سنن-ترجمه جلد شانزدهم بحار الانوار باب بيستم در مشك و عنبر و غاليه ص : 90).
  • پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را شيوه بود كه با عود قمارى بخور مي نمود (قمار مكانى است در حلب كه عود قمارى از آنجاست143).و بنقلى از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كه فرمود: بر شما باد باين عود هندى كه هفت شفا دارد، و بوياترين عطر مشك است.(آداب و سنن-ترجمه جلد شانزدهم بحار الانوار ص : 91)
  • و از پیامبر ص داریم:هر كه عود سوزاند بشماره تاق باشد ...(كتاب السماء و العالم بحار جلد 10 صفحه 213 )

• اما یک حدیث است که احتمالا تاثیر عود را در دفع شیاطین و آرامش خاطر بیان می نماید:
از امام پنجم عليه السّلام كه بخور مريم را براى ام ولد خود وصف كرد و فرمود: براى هر آفت روحى از مسّ شياطين و پريشانى مغز و ديوانگى و غش، جن‏زدگى و جز آن خوبست و مجرّب بخواست خدا تعالى، فرمود: لبان، سندروس، بزاق فم، كورسندى، پوست هندوانه ابى جهل، حزاء دشتى، كبريت سفيد، كسرة درون مقل، و سعد يمانى، با مرّ فراوان و موى خارپشت آلوده بسه قطره قطران شامى بگير و همه را در هم كن و بخورى بساز كه خوبست و سودمند ان شاء اللَّه.
شرح علامه مجلسی ره: لبان يعنى كندر، سندروس چون كهربا است صمغى است گرم و خشك در درجه 2- و قابض، خون را بند مى ‏آورد بخاصيت خود، و مانند كهرباء براى خفقان خوبست و دودش براى بواسير خوب است، و در نسخه‏ اى «و سندا» آمده و بعود هندى تفسير شده، و آنچه من در كتب يافتم اينست كه «سندهان» عود هنديست (كتاب السماء و العالم بحار ج‏6 باب پنجاه و هفتم: درمان ديوانگى، غش، اختلال مغز ..... ص : 125).

• عمده همان خوشبویی است که علی 110 عزیز هم گفتند که البته خودش خیلی است. یاد آن حدیث افتادم که پیامبر به سه چیز زن و عطر و نماز اشاره نمودند. بوی خوش همانطور که در احادیث داریم فرشتگان را جذب می نماید و قاعدتا فرشتگان دافع شیاطین هستند و البته بوی خوش و عبادت با آن موثر تر است. چنانچه در احادیث داریم دود کندر تا آسمان هفتم می رود و این نشان از آن است که وجود آدمی را تا ژرفنای خویش آماده پذیرش انوار الهی می نماید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یاســین ، خادمة الزهرا ، قلب ، علی 110 ، mhvvhm ، fafa* ، azade ، مجنون الحسین ، حضرت عشق
۰:۴۶, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
دانلود نسخه جاوا, اندازه:
1.44 MB

دانلود نسخه آندروید, اندازه:
1.39 MB

کتاب دعای انیس الصادقین . احادیث موثق و دارای اذن عمومی

گوهری است . قدر بدانید . همه چیز های لازم در ان یافت میشود . دعای سلامتی و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Havbb 110 ، رضوانه ، mhvvhm ، fafa* ، azade ، مجنون الحسین
۱:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
نسخه اندرویدش رو امتحان کردم...نصب نشد...میشه یه امتحان بکنید ببینید درست اجرا میشه یا نه؟
متشکرم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، azade
۲:۰۰, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
http://cafebazaar.ir/app/com.parsiblog.anis/?l=fa

از اینجا بگیرید شاید درست باشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، azade ، maapor
۱۲:۵۳, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
من یه وقتی بود در حال کار کردن چشام باز بود میرفتم تو خلصه بعد یه موجودات وحشت ناک و زشتی می دیدم که از دیوار اتاقم بالا می روند خیلی وحشتناک بود اما بعد از چند مدت با دعا خواندن درست شد . به شما پیشنهاد می کنم اصلا وارد علوم غریبه نشید واقعا مشکل سازه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]