کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✉ ✉ ✉لطفا نظرتونو بگيد!!!!!(مهم)
۱۸:۲۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان گلم.Smile

غرض از مزاحمت و ايجاد اين تاپيك اينه كه ي مشورتي داشته باشيم با هم .Smile

ببينيد دوستان قسمت خانواده و در كل بخش سبك زندگي تا حالا مباحث خيلي خوبي داشته و الحمدلله چيزهاي خوبي هم ازش ياد گرفتيم.

هم تاپيكهاي گفتگويي خوبي تو بخش خانواده هست و هم تاپيكهاي آموزشي خوب .

حالا اصل عرض من اينه :Smile

تاپيك درباره ازدواج مجدد و چند همسري و مهريه و طلاق و حق مرد در زندگي بيشتره يا زن Angelهم خداروشكر تو تالار زياد داريم.

اينطور تاپيكها چون ي سري نظرات خيلي شخصيه و حتي ما آدمها بعضي وقتا نظر خودمون رو هم به نظر خدا ترجيح ميديم !پس نميشه نتيجه خوبي گرفت.جز اينكه باعث دلخوري دوستان از همديگه ميشه.

تو بحثهاي اينچنيني هر دو جنسيت سعي دارن كه از خودشون دفاع كنن و هر كدوم هم فكر ميكنن حق با اوناست و بهشون ظلم شده!Cool

در كل يه سري بحثها تو بخش خانواده و ايجادش نميتونه كمكي بكنه.(چون تا حالا بحث شده و همه نظرات خودشونو دادن)از اين به بعد بحثها و تاپيكهاي اينچنيني رو لطفا كمتر ايجاد كنيم.و تاپيكهاي مشابه ديگه رو كه تو تالار هست مطالعه كنيمSmile

خب حالا دوستان نظرشونو راجع به پيشنهاد من بگن.Smile

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Bahar ، مجنون ، Ali#59 ، عشقم کربلا ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، Justice Bringer ، Hadith ، fiftynine ، أین المنتظر ، شیدا ، مصطفي مازح7610 ، حسن عزتي ، azade ، بیداری اندیشه

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #21
آواتار
و در ادامه پیشنهاد:
بچه های تالار در بخش خانواده چند قسمتند
1-پسران مجرد
2- دختران مجرد
3-متاهلین
4-متاهلین با بچه

حالا هر کدوم از اینا میتونن کلوپ تشکیل بدن و در اون تاپیک چیزایی که واقعا به دردشون میخوره تهیه کنن و بهم یاد بدن،مثلا گرفتن زن دوم واسه پسری که هنوز ازدواج نکرده چه موضوعیتی داره؟ بهتر نیست به مواردی که در اینده نزدیک باهاش مواجه میشه بپردازه؟

حالا کارهایی که اینا میتونن انجام بدن،هم خلاصه برداری از کتاب که خانم اسکای فرمودن
هم خلاصه برداری از همین فایل های صوتی ارزنده و ...

1-پسران مجرد: معیار انتخاب همسر،مدیریت خانواده در حد ابتدایی،در مورد اینکه اول سربازی برید بهتره یا میشه بعد ازدواجم رفت؟حقوق زن در اسلام،چگونه مصداق ایه و عاشروهن بالامعروف شویم و .....

2-دختران مجرد:معیار انتخاب همسر،خاستگارامونو چه جوری امتحان کنیم و چه سوالاتی بپرسیم،چه مهارت هایی قبل از ازدواج لازمه که یاد بگیریم ،حقوق شوهرو ...

3-متاهلین: حقوق متقابل،اماده شدن برای تولد فرزند،چگونه بحرانهای اقتصادی یا خانوادگی رو حل کنیم و ...

4-متاهلین با بچه: تربیت کودک در سنین رشد0-7 و 7-14 و 14 به بالا

به نظر من هر گروهی یه رهبر داشته باشه و هرزگاهی میشه یه تاپیک مشترک بین کلوپ خانمها و اقایون زد
تو این مواردی که نوشتم خیلی کم کاری شده
و کلی میشه چیزای جدید یاد گرفت
اما موضوعات مهم بخش خانواده شده،ازدواج موقت و زن دوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Ali#59 ، Eve ، السا ، Hadiss313
۱۵:۳۴, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام به همه.Smile

ممنونم از دوستاني كه مشاركت كردن.

از پيشنهاد خيلي خوبه اسكاي عزيز هم تشكر ميكنم.Smile

حالا من ي چيزي بگم دوستان خداييش من ي كم هنگ كردم الانAngelبنده تو ارسال اول هم گفتم تاپيكهايي كه تكراري هستن و حرفها گفته شده رو خواهشا كشش نديد.من نگفتم كلا ديگه تاپيك نزنيمCool.منظورم اين بود تاپيك با محتواي تكراري رو اگه دقت كنيد با قرمز نوشتم كه كمتر بزنيد.نه اينكه اصلا نزنيم.

الان همينكه اومديد و نظرات مخالف و موافق خودتونو گفتين خيلي خوبه و اين پيشنهادات شما خيلي ميتونه بهمون كمك كنه.(آقا حامد هدف ايجاد تاپيك كه پرسيديد اين بود)

در مورد نظر ياسين عزيز هم بايد بگم من تقريبا منظورم همين بود.كه ي تاپيكهايي ايجاد بشه كه همچين محتواهايي رو از زبون اهلش بشنويم و ياد بگيريم.Smile

يا ي تاپيك داشتيم واكاوي معضلات زن امروزي كه واقعا خيلي خيلي داشت خوب پيش ميرفت.كه اتفاقا من اونجا گفتم آقايون هم (از آقايون متاهل تالار)ي نفر بياد يه همچين تاپيكي براي مرد و دنياي مرد بزنه.كه ي جورايي مكمل هم بشن.Smile

دليل اينكه بعضي تاپيكها بسته شد اينه كه دوستان ي كم نسبت به هم كم لطفي ميكنن.Angel

ما نميخوايم از هر تاپيكي كه تو بخش خانواده ايجاد ميشه به اين نتيجه برسيم كه :به قول آقايون زن ها ناقص العقلند!!و به قول خانمها مردها مثل ديو هستن.!!!Smile

ما ميخوايم ي نتيجه خوب داشته باشيم.

واسه همين پيشنهادم اين بود كه ي مدت ي سري تاپيكها رو هدفمند كنيم.به هم آموزش بديم (مثل تاپيكي كه ياسين عزيزم گفتن كه از سخنراني هاي اساتيد بذاريم)تا ي ذهنيت كلي داشته باشيم و بعد با هم بشينيم گفتگو كنيم.

تاپيك واكاوي معضلات زن امروزي رو ادامه بديم و آقايون هم ي تاپيك مكمل اون رو داشته باشن.Smile

و همه به هم احترام بذارن تو بحث كردن.

بازم منتظر نظرها و انتقادات خوب دوستان هستيم.Smile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، پرنیان ، اسکای ، Eve ، السا ، مجید املشی
۲۳:۲۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام مجدد به دوستان موافق و مخالفSmile

ي موضوعي هست كه گفتم با شماها در ميون بذارمو نظرتونو بپرسم كه اگه پيشنهادي هست بگيد.

با يكي از دوستاي گلمHeart تو تالار داشتيم سر همين قضيه چند همسري صحبت ميكرديم.كه حرف جالبي زدند!!Smile

ايشون با توجه به مطالب تالار و بحثهاي انجام شده توسط دوستان اينجا نه تنها ديدشون به آقايون منفي شده بلكه معتقدند مردان مذهبي همش به فكر صيغه هستن و مردان غير مذهبي به فكر ارتباطهاي ناسالم!!Cool

و ايشون ميگفتن قبل از بحثهاي تالار ديدشون مثبت تر بوده ولي الان نه.

حالا دوستان بفرماييد بحثهاي ما وقتي ميتونه ديد افراد رو از حالت طبيعي به منفي برگردونه تو اين شرايط ما بايد چيكار كنيم؟؟

نظر شماچيه؟Smile

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی
۰:۲۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:شون با توجه به مطالب تالار و بحثهاي انجام شده توسط دوستان اينجا نه تنها ديدشون به آقايون منفي شده بلكه معتقدند مردان مذهبي همش به فكر صيغه هستن و مردان غير مذهبي به فكر ارتباطهاي ناسالم!![تصویر: cool.png]

والا من دائم میگم آقایون در برخورد با خانوما ، اصلا مراعات نمیکنن .مگر نه جناب سید ابراهیم خیلی خوب مباحث رو مطرح کردن.منتها دست تنها موندن. این جماعت مگه گذاشتن.Dodgy

نقل قول:و ايشون ميگفتن قبل از بحثهاي تالار ديدشون مثبت تر بوده ولي الان نه.

حالا دوستان بفرماييد بحثهاي ما وقتي ميتونه ديد افراد رو از حالت طبيعي به منفي برگردونه تو اين شرايط ما بايد چيكار كنيم؟؟

نظر شماچيه؟[تصویر: happy.png]
کاری نداره تو بحث های خط قرمزی ، مناظره جواب میده . Smile. مثلا جناب سید ابراهیم و زهرا خانوم .
نه فکر نکنم ایده ی خوبی باشه . من نمیتونم تماشاچی باشم .باید بیام و حرف بزنم . نه این راه حل خوب نیست.Wink.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، یاســین
۳:۱۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام به اسكاي عزيز.Smile

منم با نظرت موافقم.اينكه دو تا از كاربرهاي متاهل با هم مناظره كنند .

1يا2تا از آقايون . 1 يا 2تا از خانمها.

به نظرم جالب ميشه و از يكنواختي تاپيكها هم در ميايم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا